Tehotenstvo: Kedy ísť na pohotovosť?
Tie co ste isli na pohotovost bolo to hocikedy vecer v noci alebo ste cakali do rana a isli k svojej lekarke.. ?
Išla som o pol noci, nečakala som do rána. Mala som bolesti pri pupku celý deň a stále sa to zhoršovali až tak, že som nevedela chodiť. Nakoniec to nebolo nič vážne, iba maličký tlačil na zlé miesto. Radšej sto krát zbytočne ako raz neísť a potom ľutovať
Keď som mala vysoký tlak, išlo sa aj v noci
Išla som hneď. Aj ma tam nechali 🤷🏻♀️
Hneď. Mne tam povedali, že radšej 10x zbytočne ako 1x neskoro. A veru, ani raz to nebolo zbytočne a dobre, že som šla.
Išla som približne o 23.00 hneď ako som zistila problém.
Dakujem. A ako dlho ste sa na tej pohotovosti zdrzali? Napriklad v ruzinove v BA?
Ja som sla na Antolsku,hned volali hore a hned som sla na pasy ale potom na lekarku hodinu lebo rodila😅ale bola to sobota 14hod poobede…
A ked som uz prenasala tak 2x v noci a to hned na pasy a lekar
Čo máš za problémy keď chces ísť na pohotovosť?
Bola som aj večer, aj na obed v nedelu, aj v stredu skoro ráno keď bolo treba. Na to ta pohotovosti je, telo ani dieta v bruchu nevie aký je deň či čas.. ak si ta nechajú tak toľko co bude treba. Ak nemôžeš / nechces ostať tak na vlastnú zodpovednosť ideš domov.
Radšej chod aj zbytočne než neskoro.
V Ruzinove som necakala vobec hned ma poslali hore (sobota skoro rano), vysetrili a zvolili dalsi postup
Išla som v noci a rovno si ma tam nechali..
Bola som o 23.00 keď som sa zobudila s posteľ plná krvy , bola som v 10tt
Boze to je otazka ze ako dlho ste sa tam zdrzali 🙄. Vsak podla problemu hadam nie? Vela z nas tam rovno nechali
@ivik4 normalna otazka ak sa ti nepaci nereaguj. Islo mi o to ze ked tam mam cakat 6 hodin niekde na chodbe tak to rovno radsej skusim rano svoju lekarku. Ono uz som cakala raz na pohotovosti 7 hodin ale nie ako tehotna.. tak asi tak.. jasne ze zalezi od toho ci lekar rodi atd.. ale chcela som priblizne
Ostatnym dakujem za odpovede
Jak ze nepaci
Kks ako ti mame my dat odpoved ? Mame jasnovedecku gulu a vieme kolko ludi tam bude,ako rychlo im to pojde a co Tebe vlastne je ?
@fantaghiro21 nechce povedať🫣
@ivik4 ja sa nepytam kolko to bude trvat mne... to vidis kde taku otazku? Ja sa pytam kolko ste tam boli vy. Resp. Tie co tam boli neviem ci ty si vobec bola alebo len mas zly den a potrebujes tu rypat a zahlcovat diskusiu..
@ivik4 a tiez skor ma zaujimalo nie akp dlho koho vysetrovali ale ako dlho cakal na chodbe.. jasne ze kazdeho vysetruju inak dlho a kazdy ma iny problem..
gynekologicka pohotovost je zvlast... este som nepocula, aby niektora zena tehotna tam cakala s bolestami a krvacanim 6 hodin...
Jemine ok, raz sa stalo ze som tam bola hodinu. Asi x krat vyse 3hodin a x krat tolko isto aj viac a rovno si ma tam nechali. Tak si to spriemeruj kludne a budes vediet kolko sa nacakas 😄 ,mozno aj to ci si Ta nechaju v nemocnici. Mam uplne super den, ani som sa neprisla vyvrsit,jednoducho si dala uplne primitivnu otazku na ktoru Ti neda nik odpoved
@ivik4 no vidis a dali mi odpoved.. dokonca aj ty.. pekny den
@fairyy https://www.modrykonik.sk/forum/bratislava/gynekologicka-pohotovost-bratislava-3/
Tu jedna pise ze cakala 5 hodin na sono
ale vysetria ta na urgente... ak by to bolo vazne dostanes prednost ... ano ak su tam vaznejsie pripady na dalsie vysetrenia sa caka...ale urgent ta berie asap
ano caka sa tam zavisi aj od dostupnosti lekara na oddeleni a caka sa aj na testy napr ak urobia odver vezmi si vodu casopis atd par hodin to byva v ruzinove na urgente neoises co je to za problem oni potom poslu aj hore na vysetrenie ak treba ale vsetko zavisi od problemu s akym tam ides
a inak neskor mas odpoved aj od lienky ...ze ak si tehotna necakas ... ja som bola toto tehotenstvo na pohotovsti 8krat ani raz som necakala na urgente... proste rovno ma.rychlo pozreli ak vsetko ok tak na zvysne vysetrenia som cakala lebo tam boli vaznejsie pripady ako baba co skoro porodila vo vytahu... ale ked som dosla s niecim vaznym ako bolesti ...kde ma doslova niesli lebo ja som uz nevedela chodit mala som prednost ja a bola som vsade hned a aj si ma tam nechali tyzden
@fairyy v ruzinove na urgente si necakala? lebo tam maju prednost ti co pridu sanitkou a vezni s eskortou ale nie tehotne
@mamina7070 tam som nebola, ale kamoska ano, ale ako pises prisla sanitkou ...ja si stojim za svojim, ze kazda jedna nemocnica ak dojdes tehotna s tym, ze mas vazny stav nepovedia sadnite si a nenechaju cakat 5-6 hodin... ak to nie je taky vazny stav iba sa tehotna vystrasila niecim, tak ano na zvysne vysetrenia si pocka
@mamina7070 len vies ja som sa tu nedocitala co.chcela ist autorka riesit...takze tazko jej niekto poradi...

No záleží čo máš za problém.. osobne keby mám akýkoľvek problém teraz v tehu, či už špinenie, bolesti alebo krvácanie, letela by som na pohotovosť pre istotu hneď.. za mňa radšej 100x zbytočne ako raz neskoro.