icon

Umelé prerušenie tehotenstva do 24. týždňa z dôvody choroby plodu

nelibe
23. okt 2022

Ahojte, podstupili ste niektora teraz nedavno umele prerusenie tehotenstva prosim? Ak by ste mi mohli napisat ako to prebieha.Vopred dakujem

Strana
z3
trgypadl
24. okt 2022

@nelibe je mi to velmi luto, AMC kedy naplanovali?

kiwinetta
24. okt 2022

@nelibe bola som v podobnej situácii. Išla som na odber placenty - klkov lebo amnio c. sa robí až neskôr bohužiaľ sa to potvrdilo☹

nelibe
autor
24. okt 2022

@trgypadl na stredu tento tyzden ale rovno s komentarom, ze je asi zbytocna nakolko bude pozitivna cize neviem ci tam mam vobec ist.Som na pokraji nervoveho zrutenia, nechali ma 2 tyzdne cakat, trpiet, nevediet len dufat alebo sa domnievat.Priznam sa,ze uz dalsie trapenie nezvladam, len si zelam aby som to mala cim skor za sebou, pokial mozno s co najmensou bolestou a ujmou na psychickom zdravi.Proste aby som sa cim skor mohla zotavit a skusit stastie este raz.To babatko je nas sen, mam 36 rokov a doteraz som nan cakala a ked sa to konecne podarilo, tak je smrtelne chore…Tak dufam, ze nestastia stacilo a nas sen sa splni :(

nelibe
autor
24. okt 2022

@kiwinetta to mi je velmi luto, viem ako sa citis.Prosim, podarilo sa vam dalsie babatko zdrave? Ja sa strasne bojim

kiwinetta
24. okt 2022

@nelibe ja by som išla pre tvoj kľud klky sú bolestivejšie amnio nie -

kiwinetta
24. okt 2022

Ja som to kôli psychike urýchlila nečakala som až do amnio bolo to 14 tyždeň tiež som sa nevedela s tým zmieriť

denden77
24. okt 2022

@nelibe ja len to, ze na amnio musis, aj ked ti pride zbytocna.. bez toho to UPT nik nespravi.. viem co prezivas, drzim moc palec 🍀

kiwinetta
24. okt 2022

zatiaľ nie od vtedy je 1rok a nič ☹ ale ty sa neboj si mladšia. ja mám 2 deti zdravé.... skúšame a uvidíme

trgypadl
24. okt 2022

@nelibe zial tej amnio sa asi nevyhnes ak chces podstupit umele prerusenie. Je to narocna situacia, v pripade potreby vyhladaj aj psychológa, velmi Ti drzim palce, aby dalsie tehu bolo uspesne so šťastným koncom.
Neboj das sa do poriadku psychicky a fyzicky a mozete to vyskusat znovu.

kiwinetta
24. okt 2022

Inak tvrdia že to ďalšie nebude s takýmto postihnutím konkrétne to povedali dvaja nezávislý lekári

kiwinetta
24. okt 2022

Prajem veľa síl zvládneš to. Prerevala som 3 dni potom som sa zaťala úplne vytesnala z mysle ako by sa to ani nestalo... drž sa

nelibe
autor
24. okt 2022

@kiwinetta dakujem velmi pekne

mimka1402
24. okt 2022

@nelibe Neviem či ti to pomôže, ale ja som takéto dúhové dieťa, mamina si myslela, že po takejto skúsenosti už žiadne dieťa sa nepodarí a nevyzeralo to nadejne... Potom som prišla ja po nejakej dobe snaženia... Ja len chcem ti povedať, že je to teraz ťažké, ale nič nie je stratené a prajem ti aby prišlo k vám dúhove dieťatko čím skôr... 🙏🏼
Hlavne sa zameraj čo najviac na seba...

drahomirrra
24. okt 2022

@nelibe Zlatko, velmi ma to mrzi, ale urcite, urcite podstup amnio, je na 99%. Tak ci onak, vela sil, posielam ti objatie.

nelibe
autor
24. okt 2022

@drahomirrra dakujem moc moc ❤️

nelibe
autor
24. okt 2022

Dievcata, ste uzasne.Naozaj neviem ako podakovat za podporu a par milych slov ❤️

lucinka5051
24. okt 2022

@nelibe budem na teba velmi mysliet...je to ten najhorsi pocit na svete ktory nikdy nepreboli len sa casom zmierni a naucis sa s nim zit (viem o com rozpravam). Treba verit ze sa podari este...ako mi sestricky v MT nemocnici povedali, chodia im tam rodit 45 rocne zeny a pohoda..cize stale mas cas...zameraj sa na seba, vobec sa nehanbi a neboj to oplakat (do mna vsetci hucali ze nevadi bude dalsie-tie slova neznasam uz) nakolko prides o nieco milovane ...ja to napriklad z hlavy vytesnat nechcem...je to nieco co sa bohuzial stalo, neda sa to zmenit a musim sa na to realne pozriet a zmierit sa s tym...drzim palce nech to je co najrychlejsie za tebou ..

ropucha6
25. okt 2022

Autorka nemam co povedat k teme, ale drzim ti palce, nech to co najlepsie zvladnes ❤️

veronikamilan_00
18. mar 2023

@xsimonkax dobry den spravia mi kyretaz aj ked som 12+4tt?

Strana
z3