Umelé prerušenie tehotenstva do 24. týždňa z dôvody choroby plodu
Ahojte, podstupili ste niektora teraz nedavno umele prerusenie tehotenstva prosim? Ak by ste mi mohli napisat ako to prebieha.Vopred dakujem
@trgypadl na stredu tento tyzden ale rovno s komentarom, ze je asi zbytocna nakolko bude pozitivna cize neviem ci tam mam vobec ist.Som na pokraji nervoveho zrutenia, nechali ma 2 tyzdne cakat, trpiet, nevediet len dufat alebo sa domnievat.Priznam sa,ze uz dalsie trapenie nezvladam, len si zelam aby som to mala cim skor za sebou, pokial mozno s co najmensou bolestou a ujmou na psychickom zdravi.Proste aby som sa cim skor mohla zotavit a skusit stastie este raz.To babatko je nas sen, mam 36 rokov a doteraz som nan cakala a ked sa to konecne podarilo, tak je smrtelne chore…Tak dufam, ze nestastia stacilo a nas sen sa splni :(
Ja som to kôli psychike urýchlila nečakala som až do amnio bolo to 14 tyždeň tiež som sa nevedela s tým zmieriť
zatiaľ nie od vtedy je 1rok a nič ☹ ale ty sa neboj si mladšia. ja mám 2 deti zdravé.... skúšame a uvidíme
@nelibe zial tej amnio sa asi nevyhnes ak chces podstupit umele prerusenie. Je to narocna situacia, v pripade potreby vyhladaj aj psychológa, velmi Ti drzim palce, aby dalsie tehu bolo uspesne so šťastným koncom.
Neboj das sa do poriadku psychicky a fyzicky a mozete to vyskusat znovu.
Inak tvrdia že to ďalšie nebude s takýmto postihnutím konkrétne to povedali dvaja nezávislý lekári
Prajem veľa síl zvládneš to. Prerevala som 3 dni potom som sa zaťala úplne vytesnala z mysle ako by sa to ani nestalo... drž sa
@nelibe Neviem či ti to pomôže, ale ja som takéto dúhové dieťa, mamina si myslela, že po takejto skúsenosti už žiadne dieťa sa nepodarí a nevyzeralo to nadejne... Potom som prišla ja po nejakej dobe snaženia... Ja len chcem ti povedať, že je to teraz ťažké, ale nič nie je stratené a prajem ti aby prišlo k vám dúhove dieťatko čím skôr... 🙏🏼
Hlavne sa zameraj čo najviac na seba...
@nelibe Zlatko, velmi ma to mrzi, ale urcite, urcite podstup amnio, je na 99%. Tak ci onak, vela sil, posielam ti objatie.
@drahomirrra dakujem moc moc ❤️
Dievcata, ste uzasne.Naozaj neviem ako podakovat za podporu a par milych slov ❤️
@nelibe budem na teba velmi mysliet...je to ten najhorsi pocit na svete ktory nikdy nepreboli len sa casom zmierni a naucis sa s nim zit (viem o com rozpravam). Treba verit ze sa podari este...ako mi sestricky v MT nemocnici povedali, chodia im tam rodit 45 rocne zeny a pohoda..cize stale mas cas...zameraj sa na seba, vobec sa nehanbi a neboj to oplakat (do mna vsetci hucali ze nevadi bude dalsie-tie slova neznasam uz) nakolko prides o nieco milovane ...ja to napriklad z hlavy vytesnat nechcem...je to nieco co sa bohuzial stalo, neda sa to zmenit a musim sa na to realne pozriet a zmierit sa s tym...drzim palce nech to je co najrychlejsie za tebou ..
Autorka nemam co povedat k teme, ale drzim ti palce, nech to co najlepsie zvladnes ❤️
@xsimonkax dobry den spravia mi kyretaz aj ked som 12+4tt?

@nelibe je mi to velmi luto, AMC kedy naplanovali?