icon

V 24. týždni mám krčok skrátený na 2,5 cm

evkao
7. sep 2016

Ahojte dievčatá, som 23+2 tt (zacinajuci 24tt) a na cervikometrii mi zistili, ze mam krcok skrateny na 2,5cm. Bolesti nemam, brusko mi obcas tvrdne- cca 3x denne. Zajtra idem k doktorovi, predpokladam, ze ma posle do nemocnice, a uz teraz mam strach ☹ Mate s tym niektora skusenost, alebo poznate niekoho, co mal podobny problem?

Strana
z2
erka2014
7. sep 2016

aj ja som mala a bola som hospitalizovana..nejake infuzky a hlavne klud a mala sa zasa vyhupla hore a zasa sa predlžil..neboj nič len sa snaž čo najviac ležať aby ti gravitacia netlačila babo na spodok 🙂 držim palce..hlavne že sa neotvaraš 🙂

nikariz
8. sep 2016

@erka2014 JA SOM MOMENTALNE 29tt lezim uz 2 tyzdne mala sa tiez trosku vyhupla hore krcok mam 1.5 cm tak dufam ze vydrzim...do kedy si vydrzala rodila si skor ci v termine?

erka2014
8. sep 2016

@nikariz no ved som sa bala aj ja.setrila som sa do konca a prenasala dva dni! 😊

evkao
autor
8. sep 2016

No uz lezim v nemocnici, krcok mi namerali 29mm, ale co je hlavne, neotvara sa 🙂 tak dufam, ze sa to nezhorsi a coskoro budem doma

luckahh
8. sep 2016

Ahoj 🙂 ja som mala v 25tt krcok 1,4cm.. a presne viem, cim prechadzas.. hned ma hospitalizovali a lezala som 10 tyzdnov v nemocnici.. 35tt sa mi narodil krasny bubak maly , bol na jiske tyzden a po 10 dnoch nas pustili domov 🙂

evkao
autor
12. sep 2016

Tak nastastie som si polezala len 5 dni, na infuzke, pri prepustani krcok 3,5cm, teraz uz len doma sunky valat 😀

lucinka511
12. sep 2016

@evkao to sa ti predlzil?

evkao
autor
12. sep 2016

@lucinka511 no neviem, ked ma prijimali do nemocnice, tak mi namerali 2,9cm, vtedy mi doktorka povedala, ze obcas tam mozu byt odchylky v merani podla toho, kto to meria a na akom "stroji"...ked ma prepustali, tak mi doktor povedal, ze zrejme aj ten kludovy pomohol, ze ked mi maternica netlacila na krcok - ale v nemocnici mi predpisali aj Duphaston, co je vraj tiez aj na podporu krcka

lucinka511
12. sep 2016

@evkao aha.ono to moze byt.moja znama .je gyn a ona tiez vravela.mali zeny so slabym.kratkym krckom a po kludovom rezime a magnezku.sa predlzil.len oni davali utrigestan.to je do posvy. je to lepaie ako tabletkovy duphaston. ten tak nezatazuje metabolizmus.ale super.tak uz len doma lez.

Strana
z2