V 9. týždni + 1 deň nebije srdiečko. Je tam ešte šanca?
Ahojte,..ani neviem ako zacat. Včera som bola na prvom vysetreni v tehotenstve kde mi robili prvy krat sono. Zial ukazalo sa ze plod je o cca 2 tyzdne mensi ako by mal byt a nevideli ani akciu srdiečka.
Vôbec..ale vôbec som takuto situaciu necakala, aj ked ano viem stava sa to...ale ja som si to nechcela pripustit..a stale tomu nemôzem uverit...akokeby cely vcerajsi den je zly sen z ktoreho som sa dnes zobudila.
Malo to byt nase prve, vysnívané dieťatko. Podarilo sa nam hned na prvy krat, preto mi je velmi divné preco sa toto stalo. Nemam vôbec ziadne bolesti, ziadne krvacanie, spinenie..nic...
Od zaciatku tehotentstva som nebola chora, neuzila ani jeden liek, davala som si naozaj na vstetko pozor..a predsa sa nieco pokazilo 😢😢
Dr. mi odporucila ist na kyret v stredu, to je po 5.dnoch od tohto zistenia , nieje to skoro?
Co myslite, je tam este nejaka sanca?
citala som tu rôzne pribehy zien kde akcia srdiecka neskôr predsa nabehla..aj ked je to asi velmi malo pravdepodobne ale nadej umiera posledna😢
ja neviem co mam robit :( dala by som vsetko za to aby sa to srdiecko predsa ukazalo.
Drz sa!👊
Držím prsty 🙏🏻
Nechcem ta strasit, ale ked si mala // 5 dni pred ms, tak si asi nemala posunutu ovulku... Moja sestra mala to iste...bola na kyrete. Stale silne testy, ziadne bolesti, spinenie... Plodik chybal.
Ja to smutne... Ale hned potom otehotnela znovu. To prajem aj tebe. Drz sa.
Tak mam to zial potvrdene aj od druheho gynekologa. Dnes som 9+6 ale plod zodpoveda 7+2, akcia srdiecka ziadna... Takze v piatok ma caka este kontrolny ultrazvuk v nemocnici a kyret. Dakujem kazdej co mi drzala palce 😉
To ma mrzí, ale dobre, že to máš takto potvrdené aj od iného doktorka ♥️ A želám nech všetko dobre dopadne a nech čoskoro otehotnies a všetko bude ako ma byt
@ailiba dakujem
Mrzi ma to, ale dalo sa to cakat, podla toho, co si pisala predtym...aspon ale budes mat tu istotu, ze si pre to spravila vsetko a potvrdila si si to aj inde...drzim palce, nech to vyjde najblizsie ❤
😢
Mrzi ma to velmi. 💔 obijmam ta. Nie si v tej bolesti sama vidis kolko zien ti napisalo ako si tym preslo tiez a teraz je uz lepsie. Bude lepsie aj u teba a vytuzene duhove dietatko pride ❤
@selena_luna ❤
@lubka261 dakujem ❤ ano je to pre mna tazke, ale musela som sa s tym zmierit, nikdy sa nedozviem preco sa to stalo..asi sa to malo stat. Musim ist dalej a verit ze nabuduce sa to podari🙏
Radšej na svet priviest zdravé dieťa aj za cenu takejto straty. Držím palce pri ďalšom pokuse🙏
Možno sa podarí hneď, po kyrete zväčša je veľká pravdepodobnosť
@diamond007 joj kiezby si mala pravdu🙏 nech sa potom podari hned..ak bude vsetko v poriadku mam v plane skusat tak za 3mesiace najskôr
Čo som počula je najpravdepodobnejšie hneď ďalší cyklus, maternica je dokonalo vyčistena. Ale teda neviem z lekárskeho hľadiska nič bližšie. Ale poznám tri páry čo mali takého hneď a už zdravé bábätko i keď viem že sa tam má dať 3m pauza.
@diamond007 no mne jedna dr. odporuca min. 3 cykly pockat, dalsia ze staci 2...tak neviem..dokonca som sa docítala ze niekto odporuca az 6 mesiacov😵
inak chvilu som rozmyslala ci nepockat na to samocistenie (len ktovie kedy sa mi to spusti)..ale asi by som to nedala doma... aj ked sa toho kyretu obavam, chcem to mat cim skôr za sebou
To je na tebe či chces počkať na kyret alebo samocistenie. To sa môže spustiť aj o týždeň, to si musíš rozhodnúť ty samozrejme.
Áno vravia inak, ale ja som zas čítala že po čistení je maternica pripravená okamžite a teda je najväčšia pravdepodobnosť. Veľa babám aj keď sa nedarí a náhodou mali kyret tak sa im podarilo hneď potom bez čakania. Dôležité je asi jediné zistiť prečo sa má počkať. Držím palce. Snáď v lete tu budeme čítať od teba tehotenské nevoľnosti už 🙂
Ja som v októbri tiež tak bola 9+5 a v ten deň keď som šla do nemocnice na vyšetrenie resp.potvrdenie že žiadna akcia srdiečka som začala ráno spinit a v nemocnici mi ponúkli po potvrdení bud kyret alebo injekcie ( 3 každý týždeň jedna) ,zvolila som si injekcie ....držím palce
Ja som aj bola objednaná na kyret ale potrat sa nakoniec spustil skôr a musela som tak či tak utekať na pohotovosť..
Tam si ma hneď nechali v nemocnici, tam zo mňa aj vyšiel plod a na druhy deň na dali na výber buď kyret alebo to necháme tak nech sa dočistím sama (na sone zistili že ešte nejaké kúsky vo mne zostali)..ja som si zvolila kyret lebo už som toho krvácania mala dosť, nemám rada krv a chcela som mat už potom
Takže uvidiš tieto dni ako bude..
A kyretu sa nemáš prečo obávať.. prideš spravia ti vyšetrenia, zoberú na sálu kde ťa uspia a ty už sa zobudiš a bude po všetkom
Držím palce nech si okej aj po fyzickej stránke ale hlavne aj po psychickej..
Ja som si pred zakrokom bola ista že som s tym už okej, aj v nemocnici som to prežívala úplne v pohode a prišla som domov a bum prišlo to na mňa
Takže drž sa, nie si v tom sama.. každá z nás si pokladá otázku prečo práve ja ale my ženy sme silné a zvládneme to.. 🙂
@nika_val ja sa skôr obavam ze ak mi to nespravia dobre budu komplikacie, lebo rizika tam su, alebo s dalsim otehotnenim...ale snad sa nic take nestane, snazim sa na to nemysliet. Inak ale myslim ze mne sa to tak skoro ani nespusti, lebo bolesti ziadne, spinenie doteraz tiez nic..
Skús piť čaj z alchemilky, viac x denne, mne sa to rozbehlo po pár šálkach, ale môže to byť náhoda.
Ja som mala mierne bolesti ale tie som mala odzačiatku co som otehotnela..
A potom jedného dňa sa normalne ráno spustila krv akoby klasická menštruacia.. a po srche už to boli take bolesti že som radšej išla
Jasne že ma kyret svoje rizika ale zase aj to samočistenie má riziká.. ako asi všetko
Netreba myslieť na také, treba veriť doktorom že to urobia dobre a všetko bude v poriadku 🙂
Ahoj,mrzí ma tvoja strata. Je to čerstvé, dopraj si čas smútiť. Prajem Ti všetko dobré a verím,že tvoje šťastie na teba kdesi čaká 🍀🙏
@diamond007 po cisteni sa hlavne maternica potrebuje zregenerovať a urcite obdobie uz tehotna bola takze sa odporuca dodrzat sestonedelie a po kyretazi odporucaju dalsie snazenie o 3m.
@e1i ja by som pockala tie 3 mesiace aj keby sa to neodporucalo. Hlavne po psychickej stranke potrebujem teraz, chcem prejst na ine myslienky. Chceme si naplanovat dovolenku a oddychnut si... Ja niesom taka ze potrebujem hned teraz skusat znova a hned..viem ze vsetko ma svoj cas 🙂 Aj ked áno, ta strata velmi bolí, ale asi to tak malo byt. Verim ze dalsie dietatko príde ked bude ten správny cas 🙂
Mám vysiel vklad (po ivf) 3m po MA v 9tt. Termin mala mat mala presne rok od toho MA ale sa ponahlala a bola predčasne ale chvalabohu bez nasledkov. Držím palce
Ja som otehotnela hned a necakali sme. Teraz som v 27tyzdni. Drzim palce😊
ahoj, ja som toto zažila pred 2 rokmi. znašala som to blbo, dlho sme nevedeli ako to dopadne tiež proste srdiečko nenabehlo. boli to stresy ale mne paradoxne po kyrete odlahlo, že už to mam za sebou a plne som sa sustredila iba na seba a moje deti.. držím palce, neboj sa ničoho ♥

dam vediet..dakujem vam🙏