Vážim 100 g a som tehotná
Dobrý večer idem sa sem vyzalovat. Nikdy som veľmi nebola modelka, jeden čas som mala fakt dobrú postavu od tých cca 15 do 20 rokov...a po 20 nechápem... Nikdy menej ako 80 kg som nemala. Mám deti. Momentálne vážim 100 kg. Som tehotná. Mám depresiu z toho ako som to mohla nechať zájsť tak ďaleko. Ale k veci nikdy sa neprejedam štítnu žľazu mám v poriadku. Čaj pijem nesladeny, malinovky nepijem. Sladké áno, ale ozaj s mierou. Vyprážané nejem. Pohyb som mala tak akurát povedala moja doktorka tak nemôžme prísť na to zc oho tak priberám.na raňajky som stále jedla buď vločky s ovocím alebo celozrnné pečivo. Obed bol normálny závodný keďže sa stravujem v práci to je občas knedlík občas ryža, zemiaky ale šialené porcie určite nie. Dievčatá skratka neviem si vysvetliť prečo tak vyzerám. Kalorické tabuľky som vyskúšala nešiel dole ani gram! Bojím sa ako budem vyzerať do konca tehu, môj manžel na mňa kričí ja už fakt nič nejem a priberám
@veronikaszabova
aha, ja mám 170 cm, 57 kg, preto som sa zľakla prečo tak veľa...
takže keď mi KT ukazujú 1194 kcal denný a bazalny metabolizmus mam 1350 kcal tak to nepasuje....
@mondolina KT casto nastavuju pod bazal 🤦 uz by to mohli lepsie prestavit. Preto sa vela ludi riadi inou kalkulackou.
@katulastraka to je defaultny prijem kde sa rata, ze si budes zapisovat uplne vsetku aktivitu, aby sa ti navysil. Chod do nastaveni, zmen Vas denny vydaj z "podla zadanych aktivit" na "lahka aktivita" alebo "stredna aktivita", ak vela nesportujes, nastav lahku aktivitu, a vypni "zohladnenie aktivit v DDD", skus pozriet aky denny prijem ti vyratalo.
@mondolina @veronikaszabova moj koment je aj pre vas, snad pomoze
@mondolina nastav si KT podla tej kalkulacky, co som ti poslala a uvidis, ze ro pojde dole.
Ja som schudla 30kg
@veronikaszabova
tam mi vyšlo toto, to už je nad bazalnym m. ja potrebujem dať dole 2 kg
@veronikaszabova Ja som z tohto debil 😂 Pozrela som tu JT kalkulacku a bazalny mi vysiel 1303, ale potom ked som dala redukciu hmotnosti tak mi tam vyhodilo, ze:
@veronikaszabova tolkoto kalorii mam prijat za den aby som chudla? Ako prepac, ale vies mi to vysvetlit ako 5 rocnej? 😂
@acrobaleno urcite si v tabulke nastav strednu aktivitu. Pokial nesedis cely den na gauci, tak stredna je OK.
Ked si tehotna, ziadne radikalne diety. Vobec sa neriad radami z Modreho kona. Ked tak, chod k dietologivi. Urcite teraz radikalne nesmies zosekat kalorie ani vynechavat sacharidy, tuky a bielkoviny vo velkom mnozstve. Pred tym ta dôrazne varujem, ublizis dietatu. Mozes mu sposobit zdravotne problemy. Nevylucuj ziadnu potravinu, len skus trochu zmensit porcie.
Zase admin zmenil názov?! A zase nahovno?! Prepáčte za výraz, ale toto už nie je normálne! Že 100 g !!! 😡 Ešte som nevidela, že by to jediný raz zmenili k lepšiemu.
Prepáčte za výlev, nechala som sa uniesť!
@katulastraka to sa mi zda aj tak malo na tvoju vahu aj bez tehotenstva, ale @scorpionflower1 ma pravdu, tehotenstvo nie je cas na experimenty s vahou, bud sa porad s odbornikom alebo s tym pockaj po porode, a dovtedy len dodrzuj zakladne veci ako nepit sladke vody, obmedzit sladkosti a vyprazane, a urcite nevynechavaj ziadne makra, povedat tehotnej zene aby vylucila sacharidy je fakt paradna rada 🙄 drz sa
@katulastraka tiež som za dávala na rôzne a všade inak, tak teraz vôbec neviem😁
@veronikaszabova
ešte mám na teba otázku, keď budem mať varené karé tak ktorú položku mám vybrať?
lebo je tam aj rozdiel 100 kcal, ďakujem
@mondolina ja nepouzivam tieto zapisane veci, vzdy si udavam vsetko v surovom stave
Ja som mala 96 kg a 94 kg ked som rodila, mala som nechutenstvo, jedlo mi vyrazne pachlo, porodila som predcasne, cele teho.ziadne problemy, vladala som robit aj vo vysokom stadiu , 85. Kg odchod z porodnice, kojim a brutalne sa na mna kazdy gram lepi. No tiez nejem uz skoro nic sladke, ani vyprazance, to som ani nebola fanusikom a ani ziadne zabijackove speciality, teraz som zacala jest hlavne vela zeleniny, ovocia, vylucila som mucne jedla, iba tmavy chlieb, no a ryby, vajcia, prsia kuracie, viac sa hybem, prejdem 6 km skoro kazdy den, rychlochodza.... a uz to ide dole, - 3 kg za 2 tyzdne. Tiez pijem cistu vodu, vynechavam aj ovsene vlocky, na desiatu si davam orechy... No hadam vydzim.. Ked si tehotna by som moc s dietou nespekulovala, aby si neublizila babatko, riesila by som to po porode, pripadne sa spytala doktora, kolko odporuca priberat pocas tehotenstvo pri takej vahe, mna tiez upozornili na to
Moja troška nadhľad ..ja som nie ani tehotná a mám sto kíl s čo sa tu idem zavesiť na najbližší strom za to? Z môjho pohľadu ...buď rada že čakáš dieťa a teš sa lebo napr. my ho mať nemôžeme ..a potom sa zapri a stravuj sa zdravo a cvič keď ti to tak vadí
V prvom rade sa nestresuj to ti 100 pro neprida.
Ja vazim do tych 73 kg vysku mam 176 cm
No zacali ma bolievat členky a to viem, že musí ísť dole aspoň zo 3 kg .
Niesom bohviaky papčoš no zmenila som štýl jedenia jem všetko ako do teraz no neprejedam sa. Ako náhle ucitim náznak zasytenia z danej porcie končím s jedenim a žiadne ze škoda to nehať dotlačim- nie !!!
Manžel takto schudol tiez ked som mu to povedala,ze aspon aby skusil a zo 106 kg zhodil na 94 kg.
A ziaden jojo efekt.
Daj si vyšetriť srdce, Ružičková tiež držala diéty a len priberala a pred smrťou jej zistili, že to má od srdca, bola zavodnená.

@mondolina jasne, moze byt.
Ja som krpata 🙂 preto mam 1180kcal 🤣🤣 mam 155cm