icon

Vypadávanie zubov v tehotenstve

melania132
18. aug 2015

Mamičky, prosím o radu. V minulosti a aj teraz mám problémy so zubami. Problémy typu: začínajúca parodontóza. Moja mamka prišla po tehotenstve o zuby a myslím, že to čaká aj mňa. Som na konci 5 tt. Máte nejaké skúsenosti s nejakými vitamínmi (vápnikom a pod.), ktoré sa môžu brať počas tehotenstva? Pôjdem k svojej zubárke, ale rada by som si "vypočula" vaše skúsenosti. Ďakujem Vám. 😉

Strana
z2
fantomnoci
Odpoveď bola odstránená
melania132
autor
5. feb 2016

@eninka27 dakujem za reagovanie. Nie som ani zubarka, ani dentalna hygienicka...ak nieco tvrfim,tak len z dohadov. Ak mi niekto vy (s praxou, podlozenymi faktami) vazim si to, dakujem. Ale prave tym,ze ste v tomto smere profesionalka, sa aj tie veci daju napisat profesionalnejsie, nie tak ponizujuco: zeny majte rozum a pod. 😉

eninka27
6. feb 2016

@melania132 v žiadom prípade som nechcela ponižovať, a mrzí ma, že to tak vyznelo. Mne len naozaj záleží na to, aby si ludia osvojili niektoré pravidelne metody co sa tyka cistenia zubov a nehádzali vsetko na " genetiku , ci ... tak to má byť " Ospravedlnujem sa ešte raz , a kludne rada odpoviem aj individualne 🙂

Strana
z2