icon

Začiatok tehu a bolesti v podbrušku

klaudisa
14. feb 2015

Ahojte som asi 5tt a posledné dva dni ma dosť pobilieva podbruško, lekárka ma objednala na 24.2 . Neviem či je to normálne a troška sa bojím ☹

safranca15
14. feb 2015

Pripravuje sa ti maternica preto to pobolieva niekedy to boli do konca prveho 3mestra

lila77
14. feb 2015

vela lez skoro stale a daj sa vypisat niektore lezia cele tehotenstvo a davju tusim magnezium nedaj sa odbit zavolaj jej ze sa zle citis nie som lekar ale radsej lezat a oddych

babatkoo
14. feb 2015

Ahoj je to uplne normalne. Znie to hlupo ale bud rada ze tie bolesti mas lebo vies ze babo je tam a roztahuje si svoj domcek. Niekedy mne ta bolest tak gradovala ze som mala pocit ze si mater5nicu vycikam ☹ Preslom ma to az tusim po 20tt. Kup si magne B6 v lekarni a papaj ho. Pomoze ti.

sibalka21
14. feb 2015

@klaudisa pokial mas silne bolesti tak to neodkladaj a bez k lekarovi. pokial je to ako pri MS tak to je uplne normalne a nemusis sa nicoho bat. pokial sa necitis nejak zle nemusis sa davat hned vypisat.

anketkarka
14. feb 2015

Nepanikar...treba verit, ze je vsetko ok, ze je to len normapna reakcia tvojho tela...kazde tehu je ine...v pondelok zavolaj a porad sa s lekarom...

klaudisa
autor
14. feb 2015

ďakujem za povzbudenie je to taká bolesť ako keď má prísť mrcha, nič hrôzostrašné, ale som sa bála či je to normálne budem teraz trocha oddychovať.

margotka23
14. feb 2015

@klaudisa ak Ti mozem poradit z vlastnej skusenosti ziadne bolesti na zaciatku tehotenstva netreba podcenovat.Samozrejme je to u kazdej zeny individualne. Urcite netreba mysliet na to najhorsie, ale pisu baby predomnou treba sa poradit s lekarom. Ak su to len mierne bolesti ako pred mrskou je to OK, samozrejme ak tieto bolesti nesprevadza aj krvavy vytok, vtedy by som uz bola na pohotovosti.
Kazdopadne drzim prsty nech je vsetko OK a Ty sa pripravujes na nakrajsie chvile svojho zivota - uzivanie si tehu 🙂 drz sa kocka 🙂

liligreg
14. feb 2015

ja som mala stale pocit ako pred mrchou. cca do 7tt..bola som aj u dr., lebo som si nasla oranzovo-ruzovy vytok. nastastie bolo vsetko ok, bolesti sa podobali na tie pri ms... bolesti neskor ustali, ale v 10tt zacala pulzujuca bolest, prisla som k dr. a povedal mi na to, ze preto sa to vola druhy stav, lebo sa citime inak ako pred tym.. dnes zacinam 13tt, od utorka mam opat novy typ bolesti a to pri chodzi, resp. pri postaveni mam tazobu v podbrusku,ale po par minutach to vzdy rozchodim. buduci piatok idem k dr., som zvedava, co mi na to povie

ivanya
14. feb 2015

Inak ja sa niekedy sama na sebe smejem. Ked boli bojim sa, ze to je negativne znamenie, ked neboli, tak riesim preco neboli, ci to nieco neznamena. A to iste s nevolnostou - jeden den neviem z postele vstat a druhy zase relativne v pohode. Proste totalna hojdacka :D Kym nespinis/nekrvacas je vsetko OK.

adulkam
16. feb 2015

ahoj,ja som v 6 tt a už dva týždne ma pobolieva v podbrušku,prejde to,ked si lahnem (ešteže mám taku možnosť) volala som dr, beriem kyselinu listovu a duphaston. Idem na prvu kontrolu až o tri týždne,po MA už do seba nedam šťuchať pred 9 tt.