icon

Zvýšená štítna žľaza a tehotenstvo

koheilan
13. jan 2017

Dobry den dnes som sa dozvedela ze som v 3 tyzdni tehotenstva.predtym som mala zvysenu stitnu zlazu.mala som ist na kontrolu v oktobri no nebola som.neskoro som si to vsimla..zabudla na to.bojim sa.poradte mi prosim.bjim sa ze nebude v poriadku.postihnute.ci sa to da napravit tak na zqciatku?

anjelicek26
13. jan 2017

@koheilan pre pana nebude postihnute ale urgent volaj na endokrinologiu a vysvetli situaciu. Odber ti moze spravit aj obvodny, aspon to, ci je to zvysene/ci v norme aspon ta upokoji alebo teda budes mat papiere pre endokrinologicku. Placenta uz prebera svoju funkciu, v 12tom tyzdni uz uplne plnne, takze cim skor riesit, tym lepsie.

koheilan
autor
13. jan 2017

Dnes som tam vyvolavala a nic.musim buduci tyzden este vyvolavat.nenapadlo ma to u gynekologicky sa opytat pretoze som bola v soku trosku ale velmi rada 🙂 .citala som na internete za tu zlazzu a babo.tak mam obavy.pojdem k obvodnej.dakujeM
Dufam ze to bude

veronikaaa444
13. jan 2017

Ahoj,ja som mala zvacsenu stitnu zlazu,ktoru mi zistili v dec 2015 a hovorili mi ze kym sa da do poriadku ako tak potrvá to 3-4mesiace.ale v januari som podstupila IVF aj napriek jej tvrdeniu,ze sa to nepodari,no na klinike tvrdili,ze po mesiaci užívania liekov by to malo byt ok.cize hned v januari som to podstupila, aj otehotnela a cele tehotenstvo bolo uplne ok a maly je zdravy ako rybicka.samozrejme som volala doktorke a povedala nech pokracujem v uzivani.tak drzim palce.