icon

5 dní po sexe pozitívny test

jamimka
13. júl 2019

Ahojte. 7.7.sme mali s manželom "tutu mutu" a ja som nejak podvedome cítila, že to vyšlo. Prsia tvrdé ako kameň, dva dni po sexe bolesť krížov. Včera som si robila test a vyšiel takto. Dúfam, že nebudú dvojičky 🙈 keď je taka silná čiarka na 25kovom teste 😵 ❤️

5 dní po sexe pozitívny test
stela01
14. júl 2019

5 deň po sexe Test neukáže koľajnice dievčatá .

haanovajana
14. júl 2019

Skus si este kupit digitalny test.

veronikaszabova
14. júl 2019

@alilka preboha, to naco tolko testov?
2x som bola tehu - ked vysiel pozitivny test ( po meskani menzesu) uz som netestovala, cca o 3t som sa objednala na prehliadku. By ma piclo denne testovat, skoda €

alilka
14. júl 2019

@veronikaszabova keď nevieš čo všetko mám za sebou ,radšej sa vyhni takym to otázkam..nikto sa nepýtal na názor .keby si tu 4x potratila a 3x mala mimomaternicove opýtala by som sa ťa..

veronikaszabova
14. júl 2019

@alilka ok, mas nieco za sebou, ale ten pocet testov aj tak nechapem.

alilka
14. júl 2019

@veronikaszabova ale zaujímal má tvoj názor?nevidím nikde žeby som sa pýtala či sa ti to páči alrbo nie?!..tak načo to teda riešiš??..

veronikaszabova
14. júl 2019

@alilka je to verejne forum, ak nechces aby ti niekto nieco komentoval, nepridavaj to. Peace

alilka
14. júl 2019

@veronikaszabova kľudne si komentuj..len ti dávam najavo že má aaaabsolutne tvoj názor nezaujíma .

stela01
14. júl 2019

@alilka
@veronikaszabova
To nepochopíš lebo si si tým neprešla netreba súdiť kým to nezazijes.
Tiež mám za sebou 2 x IVF a tiež som si nemyslela že si takto uletim na tom a uletela .
Nevadí človek robí všetko pre to aby sa cítil psychicky ok .

veronikaszabova
14. júl 2019

@stela01 ja nesudim, normalne som sa spytala naco tolko testov a ona na mna vyletela.

stela01
14. júl 2019

@veronikaszabova mier - hlavne že sú deti zdravé 😉
@alilka

ceklis
14. júl 2019

@veronikaszabova riešila si niekedy ivf? Neúspešne vklady??? Naozaj keď nevies čo tu kto zažil, skús byt trosku empatická voči takýmto otázkam.

alilka
14. júl 2019

@stela01 presne si to napísala..ja som.7x otehotnela prirodzene a vždy mi to zle dopadlo..nakoniec som musela podstúpiť 2x ivf keďže mi vzali obe vajcovody aj časť maternice..a samozrejme po troch mimomaternicovych som mala hrozný strach keď mi ket vyšiel..tak som testovala ako blázon aby som videla že tie testy tmavnu....mne to za tie prachy stalo..

stela01
14. júl 2019

@alilka však to sú centy pri tých ostatných liekoch .

alilka
14. júl 2019

@stela01 asi tak..tie tisíce čo sme do toho dali.
🤦 Tie drobné za testy som už ani neriešila 😁
@veronikaszabova normálne?že "pre boha to načo toľko testov?"..to mi normálne neprišlo..

denisam80
14. júl 2019

@jamimka ja už neviem aky som robila, bolo to pred 3 rokmi, viem že som naraz spravila 3 rozne testy a každý ukazoval rovnako.

stela01
14. júl 2019

@alilka to nemôžeš hneď tak vztahovacne brat , ja to chápem že to príde trosku na hlavu že nebuď sialena každý deň vážne testujes , ja som tiež koľko x si povedala neblbni a nedalo mi to . 😂😂😂😂😂😂
Teraz už s odstupom sa na tom zasmejem ....
Pri prvom synovi som si zaobstarala aj dopller tento x si hovorím kľud . Dobre to bude

alilka
14. júl 2019

@stela01 aj ja mám doma dopler ale bez neho by mi asi ozaj preplo 😁 pohyby ešte necítim tak..🤷 možno druhé tehu ak bude,tak to už bude lepšie ..neviem...ale zasa ja vždy sa snažím prihliadať aj na druhých..su tu ženy čo majú toľko trápenia preto si premyslim vždy čo napíšem..to nieje o vztahovacnosti 😉

stela01
14. júl 2019

@alilka každá má niečo . . Každá

To už bude len dobré uvidis to ešte chvíľku a budeš cítiť . 😉 držím palce

miiceencoovaa
14. júl 2019

@jamimka ja som mala MS a bola som tehotná 😀 teraz mám doma skoro 7-mesačného chlapčeka 😀 takze gratulujem 😉 a testom moc never, bez ku gyn, to máš najistejsie...testy môžu niekedy blbnut 🙂

alilka
14. júl 2019

@stela01 ďakujem 😉 zlatá si .verím že už čo chvíľa ozaj budem cítiť pohyby..juchuuuu 😁

1ivanka1
14. júl 2019

@miiceencoovaa prosim ta a kolko cyklov si mala menzes pocas tehu?

stela01
14. júl 2019

@alilka áno áno budeš . Take najprv bublinkovanie . Ja som cítila keď som ležala na boku v klude úplnom .
A teraz už ráno má krásne budí keď som hladná 😂😂😂😂

nika3136
14. júl 2019

@jamimka
Nechápeš, strieľaš od brucha a hľadať hypotetické odpovede.
Čo tak si otvoriť nejakú stránku s anatomickou tématikou, pochopiť, ako prebieha oplodnenie a všetko by ti bolo zázrakom jasné? NIE, neotehotnela si pred 5.dňami, pretože aj keby ti vložili už oplodnené embryo, aj na to by bolo skoro! Tak to pochop, buď trpezlivá a ak nevieš, prv sa vzdelávaj. Chceš byť matkou a nevieš takéto banálne veci

lopophora
14. júl 2019

@jaminka otestuj sa o tyzden, uvidis. Niektore menej kvalitne testy zachytia aj hormony z ovulacie a ukazu falosne pozitivny test ak ho robis prilis skoro 🙂

jamimka
autor
14. júl 2019

@nika3136 no aká si ty múdra! Keď nevieš normálne odpovedať, radím ti nereagovať. Si predstav, ze som vzdelaná a inteligentná, len niekedy sa udeje niečo, čo sa stane a nie každý chápe. Ty si mi držala sviečku keď som si užívala? Bola si pri tom, keď som ocikavala test? Tak prosím ta, nebud drza. A matkou už som, moja milá.

jamimka
autor
14. júl 2019

@lopophora ďakujem, skusim.

mariska1989
14. júl 2019

Ale no tak dievčatá.. jedna do druhej navážajte.. ťažko povedať prečo ten test ukázal po piatich dňoch ... Určite sa nám o pár dní ozve ak pôjde k Dr alebo Zopakuj iný test a budeme vedieť všetci do budúcna čo a ako. A hlavne kľud a už sa nehádajte

nika3136
14. júl 2019

@jamimka
Ale aleeeee 😄 upokoj vášne 😉 normálne som ti odpovedala, napriek tomu tu vedieš debaty hodné pubertiačky. Nepochybujem, že si vzdelaná, ale v tomto odbore to nebude. A ak nevieš diskutovať bez toho, aby ti vrela krv v žilách a aby si sa urážala ako malé dieťa, nezakladaj diskusie

jamimka
autor
14. júl 2019

@nika3136 som kludna, o mňa sa neboj. Len ak nevieš poradiť, neryp. K čomu je to dobre? Stačí napísať... Neviem, nemám skúsenosť, len chcem vedieť, ako to"dopadne" možno sa mi to zíde v budúcnosti. Nie zbytočný komentár, len aby si prispela 😊 stačí dat vyššie upozornenia aby si bola v obraze, nemusíš komentovat.