5 dní po sexe pozitívny test
Ahojte. 7.7.sme mali s manželom "tutu mutu" a ja som nejak podvedome cítila, že to vyšlo. Prsia tvrdé ako kameň, dva dni po sexe bolesť krížov. Včera som si robila test a vyšiel takto. Dúfam, že nebudú dvojičky 🙈 keď je taka silná čiarka na 25kovom teste 😵 ❤️

@sajuri257 veď píšeš, že si testovala 8-my deň, to mohli byť slabé //, 6-ty deň spomínaš, že nie
@zuzanockamt a to ešte spermia dokáže prečkať v hrdle podľa údajov 3-5dní a "počkať na svoj čas"
@nika3136 neprekrucaj a nefantaziruj vo svojej hlave.
Co ti tu mam rozpisat cely pribeh od sexu aby si tu nevytrhavala veci z kontextu? 😂
Vies co tak nam to vyslo na 1x 12.4.2019 sme mali sex 😂mala som doma pepino test tak som ho v piatok testla, bol s duchom, na mk som sa docitala ze tie byvaju falosne pozitivne a predstav si ze 18.4.2019 piatok sme isli zapijat kamoskinho syna ktory sa narodil a ja som uz v ten vecer nepila a testla som opat na 8.den uz s mamatestom a tak dalej. Je to pre teba uspokojiva odpoved alebo budes dalej vytrhavat moje prispevky z kontextov inych tem kde tema bola uplne ina a nebolo niektorym potreba pisat cely roman mojho sexualneho zivota a testovania??? 😂 ides tu rozpravat babe ze jej nemohol test ukazat tehotenstvo na 5ty den ked ma ocividne // na teste a vie kedy sexovala so svojim muzom. Su pripady ked hcg nebolo zachytene ani z krvi a plod videl dr.az na sone a to je ako mozne ked v 90% tehotenstvo potvrdia tehotenske testy alebo krvne. Koncim tuto debatu s tebou, maj svoju pravdu 😃
@nika3136 na mňa pôsobí príspevok autorky nedôveryhodne, keďže raz spomína manžela a potom priateľa ... ak s niekým nie som zosobášená, oslovenie manžel mi ani nenapadne
@zuzanockamt a to z toho si vydedukovala, ze test je akože koho? Ocurala mi ho predavačka? Ci som či nie som vydatá, do toho ta nič, pýtala som sa na test nie na to, ako oslovovať môjho "darcu spermií"
@jamimka mne je jedno, čí je ten test...pôsobíš nedôvwryhodne, keď najskôr manžel, potom priateľ
@sajuri257 muž a manžel je rozdiel ... manželstvo je oficiálny zväzok, čiže oslovenie manžel a manželka vyplýva z tohto zväzku ... čiže dotyčná snáď vie, ako to má doma usporiadané
@sajuri257
Vieš čo? Tvoj príbeh je tak zamotaný, že raz napíšeš jedno, raz druhé.
Toto absolútne nie je o tebe. Ale niektoré nádhery si neuvedomujú, aký dosah má takáto diskusia.
Ak si dáš hocijakú tému do Googlu a napíšeš fórum, vybehne ti MK. Otvorí to hocikto a začne čítať tvoje báchorky....ani nevieš, čo môžeš spôsobiť. Jedna pacientka sa raz priotrávila liekmi, lebo tu prečítala, že môže (extrémny, ale reálny príklad).
Dávaš zbytočnú nádej namiesto toho, aby si tu písala fakty. Vytiahneš článok nejakého Janka Holého z Hornej Dolnej, ktorý je inak elektrikár (nechcem uraziť), napísal "článok zo skúseností jeho ženy" a tým argumentuješ, pričom sa neviem rozhodnúť, či je to viac smutné alebo trápne.
Aj odborné články sú dostupné, ale to sa ti samozrejme nehodí.
Načo je potom diskusia? Keď sa tu má napísať to, čo autor očakáva? To pomôže?! Veď áno, je to fuk, kedy otehotnela, každej žene prajem dieťa, aj 10 ak chce, ale trepeš tu, že už toľko dní po oplodnení môže mať pozitívny tehotenský test namiesto toho, aby si bola ROZUMNÁ a pouvažovala, že niekto si môže urobiť na 3.-5. deň po oplodnení test, ktorý je negatívny, začne mať pochmúrne myšlienky, poprípade bude IBA smutný a pokojne sa môže stať, že sa vajíčko neuchytí aj keď sa mohlo...iba preto, že žena jednoducho nie je v poriadku. Nie je jednoduchšie pustiť to z hlavy a počkať do tej menštruácie? Rozumiem IVF, ženy to sledujú každý deň, či stúpa, či klesá a pod. ale je to iný prípad.
Keď už to mám nafúknuť do maxi rozmerov tak možno kvôli tvojmu hlúpemu názoru žena neotehotnie (fakt je to nafúknuté ale chápeš vôbec pointu?)
Návod ako na dieťa neexistuje. Je to súhra tela, okolností a psychiky.
A k autorke - nie, test s najnižšou citlivosťou jej nemohol ukázať pozitívny výsledok 5.deň po oplodnení (ale prízvukujem, že by za to musela dať krk, že predtým bola panna alebo čo a na 100% neotehotnela predtým).
A k tým prípadom - kde si čítala, že už bolo vidno dokonca plod a HCG nebolo zachytené? Na to mi daj link, rada sa priučím, nakoľko poznám len prípady kedy je práve HCG vyššie a plod nikde, poprípade nevidieť akciu srdiečka, ale nie že už aj vidno PLOD a HCG nič).
Absolútne na teba nechcem útočiť či niekomu znepríjemniť deň, ale nebudem nikomu ťahať medové motúzy popod nos, myslím si, že sme dospelí ľudia schopní prijať fakty a prispievaj do diskusií, kde máš čo niekomu predať, tiež nemudrujem v téme pečenie, keď som v živote neurobila ani nepečenú piškótovú.
Som rada, že končíme. Maj sa fajn
@nika3136 a žena ktorá dá krk za to, že bola pred tým panna, alebo co....ked jej vyjde taky test? ( to už bude riadny ukaz, vsak? - nie nie som panna a mala som sex presne ti napíšem 29.aprila. A menzes som mala dostať 16teho a 15teho som robila test a nič tam nebolo... A potom ma už nenapadlo testovať, keďže som mala menzes a prvy sex po takom čase som mala toho 7.7.
@zuzanockamt mi tiez nie sme zobraty,poviem niekedy manzel alebo priatel,na tom nic neni.
@haanovajana Ako môžeš povedať priateľovi manzel? My tiez nie sme manzelia šťastných 18rokov ale teda nazvať môjho partnera manželom ked nim nie je....Aky mas na to dovod?
@haanovajana aj my sa bežne oslovujem môj milovaný manžel, manželka 😊 ale hoci by to bol aj sused, alebo poštár... Veď ide o iné.
@haanovajana a aký dôvod máš na oslovenie manžel? keďže nie ste v oficiálnom zväzku ...
@jamimka
Pozitívny test môžu mať v niektorých extrémnych prípadoch aj muži ale áno, ako píšeš, je to úkaz.
Môžeš mať krvácanie v čase bežnej menštruácie aj počas tehotenstva a test ti deň predtým nemusel ukázať pozitívny výsledok, aj keď si už mohla byť tehotná (tiež záleží od testu - ja som si v deň očakávanej MS robila testy dva - Woman Secret baby test nič ani duch, GS mi ukázal už koľajnice).
Hlavné je vylúčiť nejaký zdravotný problém. Ale je taktiež možné, že si tehotná už dlhšie, preto tak slabo sfarbené testy, to by sedelo. Každopádne zájdi k Dr., možno už dostaneš aj priamo tehotenskú knižku 😂 (moja mama sa dozvedela že je tehotná v 5.mesiaci, tiež mala "normálne" krvácanie).
@evittam to je nasa osobna vec,sme spolu 20 rokov.
@zuzanockamt to je moja osobna vec,nepotrebujem mat oficialny zväzok.
@nika3136 nemala som v umysle sa tu s nikym hadat. Ani jedna nie je zodpovedna za osobu ktora ide hladat info len na mk a riadi sa podla nej. Kazda zena je uplne ina a nie vsetko sa da napchat do vseobecnej vzorky.
Tak isto ako ked ti niekto povie ze ako prvorodicka nemozes citit dieta v 12tt najskor 16 alebo 20tt. Pritom to uplne zavisi od citlivosti zeny, ako pozna svoje telo ako je ulozene dieta, placenta, maternica.
Tak isto ked chcem dieta a sbazim sa on, 90% zien nevydrzi az do ms a testuje. Niektore tu kupuju 500ks testov a neodcudzujem ich za to, ked chce nech sa testuje aj kazdu hodinu. Ma sa testovat az ked ms meska niekolko dni pretoze to kludne moze byt biochemicke tehotenstvo aj tak maloktora vydrzi. Aj keby ten clanok co som sem dala pisal elektrikar je to jeho osobna skusenost s jeho zenou. Tak ako ti vserky vedecke clanky povedia ze nie je mozne zistit pohlavie v 12tt z utz a niektorym sa da. Ci nahoda ci nie, niekedy je prekvapenie pri porode pritom ti dvaja dr.tvrdili nieco ine.
A skusenost mojej znamej, ktoru som tu opisala, mala negativne tehotenske testy , krv zvysene hcg neukazala, dokonca dr na sone nevidel nic a to ze je tehotna zistila az ked zacala pocitovat pohyby dietata. Dnes ma 7rocnu dceru Ninu. Mas testovat z ranneho mocu ze "najspolahlivejsi" kolko zien ma test pozitivny az z poobedneho. Tiez to ovplyvnuje plno faktorov. Takze moze byt vseobecna vzorka aj 98% to neznamena ze niekto nemoze mat inu skusenost. Test bol pozitivny, dolezite bude ci bude pozitivny aj po meskani ms a ciarka bude silniet a co povie neskor dr.
Pekny vecer
@haanovajana ok, v pohode, len to oslovenie manžel patrí k oficiálnemu zväzku
@haanovajana Ved ani my nie ale ani nepotrebujem potom
tak volať muza ktory nie je mojím manželom . 😉
@sajuri257 napisala si čo sa môže nemôže má sa nemá sa .
Bavíme sa o faktoch a nie o tom čo elektrikár napísal o svojej žene !
Oplodnenie je proces ktorý trvá ....bunky trvajú a aj kým sa dopracujeme k HCG vďaka ktorému vidíme tie // .
Na 5 deň po sexe ??
@stela01 precitaj si co som aj vyssie pisala, nie z jedneho prispevku 🙂 pisala som svoju osobnu skusenost ked test bol tiez skoro pozitivny. A napisalo tu par zien taktiez ze im test ukazal skoro pozitivitu. Slecna napisala kedy mala s partnerom sex a tiez sem dala slabo pozitivny test. Vychadzam z toho co napisala a nie ze vacsina pise ze klame, muselo to byt mesiac pred a neviem co. 🙂 Je jedno kto si co mysli, OSOBNA SKUSENOST JE NEPRENOSNA 🙂
Tak keďže aj pepino zosilnel tak si otehotnela teraz. Inak by čiarka slabá ak by to boli 2 mesiace.
Len teda je sranda, se tak skoro ukázal. Ale tak napr mne Dr na 3 deň meškania hovorí, že ešte nič neuvidíme a zrazu vykríkol, že áno je to tu 3tt.
Ps. Takto mi to povedal, ak by ste sa hádali, že 3tt neexistuje 😂 takže tak niekomu nevidno ani v 7tt.
A medicína je veľká otázna, nič nie je 100% hlavne v medicine😉 a telo nevyspytatelne

ešte taký detail, k oplodneniu nemusí dochádzať v deň styku, keďže spermia sa k vajíčku musí dostať a to je tiež nejaký čas ... keďže k oplodneniu dochádza vo vajíčkovode a oplodnené vajíčko putuje do maternice,kde sa uhniezdi vo výstelke a až potom dochádza k produkcii hcg