Ako dlho ste sa snažili o miminko?
Možem sa opýtať vás maminky, ktoré ste už tehotné, že ako dlho ste sa o miminko snažili?? My sme teraz začali a len by ma zaujímalo či tu bola aj taká, ktorá otehotnela hneď na prvý šup 🙂 a naopak taká, ktorá sa trápila moc dlho :( ďakujem za odpoveď.
@lulu369 no my sme sa snazili polroka potom mi zistila doktorka ze nemam ovulaciu tak mi dala 3x cykly clostyl. mala som ovulaciu s nim ale neotehotnela som potom som aj bez neho uz ovulaciu mavala len nepodarilo sa az teda v oktobri min.rok len ze som mala nejaku infekciu ci co a neudrzalo sa :( potom sme december,januar museli mat pauzu nariadena doktorkou. A februari sme zacali snazit sa ale 2 cykly som nemala ovulku :( tak tento cyklus mi dala clostyl znova :( tak uz snad zaberie ked beriem este aj mesiac inofolic 2x denne.
Akurat rozmyslam ze ked som 10 DC, ze si kupim prvykrat ovulacne testy a vyskusam to
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6419688... mamičky prosim klikni na fotku a daj like moc dakujem🙂
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6419688... mamičky prosim kliknite na fotku a daj like moc dakujem🙂
Baby tak už aj ja som tehu a aj sama si moźem odpovedať na svoj vlastnú otázku 🙂 ... dva mesiace! :D
@anonymmb do 2 mesiacov ale nedonosila som ani raz, takže mám len jednu krásnu dcéru z partnerovho 1.manželstva
@niki101988 :( jooooj to ma mrzí :( tiež mám strach z kadečoho, ale myslím pozitívne 🙂
prvykrat 5 rokov, druhy krat 8 a potom sme to vzdali
my presne 1 rok 😒 potom som na to prestala myslieť,uvoľnila som sa a zadarilo sa 🙂
@anonymmb Na prvy šup 😀 doslova
no my sme sa snažili vyše roka a pol 2 krát som pred tým potratila a po tomto snažilkovaní mi doktor predpísal anopyrin 30mg. a po tejto liečbe za 2 mesiace 🙂
ani mesiac to netrvalo, dá sa povedať, že na prvú šupu 🙂 Len aby to malo len pozitívne pokračovanie, mám trošku obavy, keďže tu na fóre čítam rôzne...aj negatívne veci ☹ Som v 7tt
my sme ani nechceli ešte a hneď sa zadarilo. a to sme si ešte akože "dávali pozor", teda môj muž to tvrdí že on dával pozor 😀
Prvy krat 2 a pol roka, druhy krat to bolo necakane prekvapko, ani sme sa nesnazili a tiez si moj drahy "daval pozor" 😀 😅
My sme sa s priateľom ani nesnažili.. Bábätko bolo neplanovane aj ked chcene 🙂 čiŽe to bolo faky na prvý sup 🙂 všetkým ženičkam prajem taktiež co najrýchlejšie otehotnenie 🙂 je to krásny pocit ;)
anonymmb Gratulujem...aa tiež všetkým, ktorým sa to podarilo a nám ostatným prajem veľa šťastia 🙂
s manželom sme sa snažili cca 8 rokov a vyskúšali sme všetko možné aj nemožné. Rozviedla som sa a teraz s priatelom sme si povedali že by sme to mohli skúsiť a vyšlo to na prvý krat. Takže konečne som sa dočkala. 🙂
My sme v januári išli bez antikoncepcie a nijako sme neriesili ovulaciu atď. a v júli som bola tehotná.
začali sme v januári to som ešte menštruáciu ešte mala vo februári už neprišla 😉 a to sme si povedali 😉, že ak sa nám to do konca roka podarí budeme radi.
tak ledabolo dva mesiace a mesiac intenzivne 🙂
My 4 roky 😉
po 6 rokoch brania antikoncepcie som bola rok a pol cista, to som akurat dostudovala, vzali sme sa a po svadbe som zavelila: dnes je ten spravny den na chalana a dalsia menstruacia neprisla 🙂 a cakame chalana 🙂
ziadne intenzivky sa nekonali, kedze sme byvali pracovne vyflusnuti, v tom mesiaci to bolo len 1x a zadarilo sa 🙂
my sme sa pri prvom len 4mesiace zato pri druhom celých 5rokov... skus GS mimistar ten ti pomôže otehotniet je určený pre snažilky... na lepšie dozretie vajíčok a uhniezdenie... +vitamíny niekedy treba telo pripravit na tehu 😉
prve tehu to bolo na 4ty krat a teraz na druhy 😀
hmmm my sme cakali, ze to bude trvat a nakoniec to bolo velmi rychle, na konci juna sme si povedali, ze si prestaneme davat pozor a v auguste uz boli na teste dve ciarky :D Vsetkym, ktore su v stadiu skusania drzim palceky aby sa cim skor zadarilo :D
my sme sa ani nestihli snazit a hned boli dvojcata na ceste :D a tretie babo sme chceli, ale tiez sme sa nestihli snazit a do 20tich mesiacov sme mali tri male deti :D
Dievčatá 🙂 sme doma všetci šťastní 🙂 snažili sme sa o bábätko od augusta 2014 a hneď v septembri 2014 sa nám podarilo 🙂 bez počítania plodných, neplodných dní, len tak 🙂 z lásky 🙂 podľa tehotenskej kalkulačky by som mala byť v 9. týždni 🙂
Ahojte! My sme si s poloviciakom povedali v juli ze to zacneme skusat a skusali sme intenzivne az do novembra. Kazdy mesiac plac nad mrchou ze preco zase dosla smutky depky az som sa rozhodla ze sa nebudem nicit. V novembri sme sa s drahym dihodli ze si dame pauzicku v snazilkovani koli mojej praci pustila son teds otehu z hlavy. Smolkovali sme bez ochrany dvajrat a o to vacsi sok ked som si pred par dnami nasla //.

My sme si povedali, ze chceme babo a hned nasledujucu ovulaciu sme ho uz aj zarobili...kulovy blesk 😀