icon

Ako dlho ste sa snažili o miminko?

anonymmb
15. apr 2014

Možem sa opýtať vás maminky, ktoré ste už tehotné, že ako dlho ste sa o miminko snažili?? My sme teraz začali a len by ma zaujímalo či tu bola aj taká, ktorá otehotnela hneď na prvý šup 🙂 a naopak taká, ktorá sa trápila moc dlho :( ďakujem za odpoveď.

moschi77
17. apr 2014

My sme si povedali, ze chceme babo a hned nasledujucu ovulaciu sme ho uz aj zarobili...kulovy blesk 😀

milacik3
17. apr 2014

@lulu369 no my sme sa snazili polroka potom mi zistila doktorka ze nemam ovulaciu tak mi dala 3x cykly clostyl. mala som ovulaciu s nim ale neotehotnela som potom som aj bez neho uz ovulaciu mavala len nepodarilo sa az teda v oktobri min.rok len ze som mala nejaku infekciu ci co a neudrzalo sa :( potom sme december,januar museli mat pauzu nariadena doktorkou. A februari sme zacali snazit sa ale 2 cykly som nemala ovulku :( tak tento cyklus mi dala clostyl znova :( tak uz snad zaberie ked beriem este aj mesiac inofolic 2x denne.
Akurat rozmyslam ze ked som 10 DC, ze si kupim prvykrat ovulacne testy a vyskusam to

futu
17. apr 2014

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6419688... mamičky prosim klikni na fotku a daj like moc dakujem🙂

futu
17. apr 2014

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6419688... mamičky prosim kliknite na fotku a daj like moc dakujem🙂

anonymmb
autor
29. máj 2014

Baby tak už aj ja som tehu a aj sama si moźem odpovedať na svoj vlastnú otázku 🙂 ... dva mesiace! :D

niki101988
29. máj 2014

@anonymmb do 2 mesiacov ale nedonosila som ani raz, takže mám len jednu krásnu dcéru z partnerovho 1.manželstva

anonymmb
autor
29. máj 2014

@niki101988 :( jooooj to ma mrzí :( tiež mám strach z kadečoho, ale myslím pozitívne 🙂

aduskatt
29. máj 2014

prvykrat 5 rokov, druhy krat 8 a potom sme to vzdali

huginko
29. máj 2014

my presne 1 rok 😒 potom som na to prestala myslieť,uvoľnila som sa a zadarilo sa 🙂

sarinka2012
29. máj 2014

@anonymmb Na prvy šup 😀 doslova

asha300
30. máj 2014

no my sme sa snažili vyše roka a pol 2 krát som pred tým potratila a po tomto snažilkovaní mi doktor predpísal anopyrin 30mg. a po tejto liečbe za 2 mesiace 🙂

lilidix
30. máj 2014

ani mesiac to netrvalo, dá sa povedať, že na prvú šupu 🙂 Len aby to malo len pozitívne pokračovanie, mám trošku obavy, keďže tu na fóre čítam rôzne...aj negatívne veci ☹ Som v 7tt

lucy2525
2. jún 2014

my sme ani nechceli ešte a hneď sa zadarilo. a to sme si ešte akože "dávali pozor", teda môj muž to tvrdí že on dával pozor 😀

nellie_
2. jún 2014

Prvy krat 2 a pol roka, druhy krat to bolo necakane prekvapko, ani sme sa nesnazili a tiez si moj drahy "daval pozor" 😀 😅

nikolka2014
2. jún 2014

My sme sa s priateľom ani nesnažili.. Bábätko bolo neplanovane aj ked chcene 🙂 čiŽe to bolo faky na prvý sup 🙂 všetkým ženičkam prajem taktiež co najrýchlejšie otehotnenie 🙂 je to krásny pocit ;)

internetka
2. jún 2014

anonymmb Gratulujem...aa tiež všetkým, ktorým sa to podarilo a nám ostatným prajem veľa šťastia 🙂

karinka6
16. okt 2014

s manželom sme sa snažili cca 8 rokov a vyskúšali sme všetko možné aj nemožné. Rozviedla som sa a teraz s priatelom sme si povedali že by sme to mohli skúsiť a vyšlo to na prvý krat. Takže konečne som sa dočkala. 🙂

misskate1
17. okt 2014

My sme v januári išli bez antikoncepcie a nijako sme neriesili ovulaciu atď. a v júli som bola tehotná.

eanna
17. okt 2014

začali sme v januári to som ešte menštruáciu ešte mala vo februári už neprišla 😉 a to sme si povedali 😉, že ak sa nám to do konca roka podarí budeme radi.

sono2
17. okt 2014

@karinka6 tak to je paradox. Čítala som veľa o tom nemali ste s mm bývalým rovnaký rh faktor? Prajem veľa šťastia!

terezka258
17. okt 2014

tak ledabolo dva mesiace a mesiac intenzivne 🙂

lucinkao
17. okt 2014

My 4 roky 😉

marteenka
17. okt 2014

po 6 rokoch brania antikoncepcie som bola rok a pol cista, to som akurat dostudovala, vzali sme sa a po svadbe som zavelila: dnes je ten spravny den na chalana a dalsia menstruacia neprisla 🙂 a cakame chalana 🙂
ziadne intenzivky sa nekonali, kedze sme byvali pracovne vyflusnuti, v tom mesiaci to bolo len 1x a zadarilo sa 🙂

karinka6
17. okt 2014

@sono2 nie praveže ja som rh negativ a on bol pozitiv, ale asi to tak malo byt a teraz som šťastná

moo
23. okt 2014

my sme sa pri prvom len 4mesiace zato pri druhom celých 5rokov... skus GS mimistar ten ti pomôže otehotniet je určený pre snažilky... na lepšie dozretie vajíčok a uhniezdenie... +vitamíny niekedy treba telo pripravit na tehu 😉

ivon444
25. okt 2014

prve tehu to bolo na 4ty krat a teraz na druhy 😀

iva2221
31. okt 2014

hmmm my sme cakali, ze to bude trvat a nakoniec to bolo velmi rychle, na konci juna sme si povedali, ze si prestaneme davat pozor a v auguste uz boli na teste dve ciarky :D Vsetkym, ktore su v stadiu skusania drzim palceky aby sa cim skor zadarilo :D

sonia1501
31. okt 2014

my sme sa ani nestihli snazit a hned boli dvojcata na ceste :D a tretie babo sme chceli, ale tiez sme sa nestihli snazit a do 20tich mesiacov sme mali tri male deti :D

bora1989
3. nov 2014

Dievčatá 🙂 sme doma všetci šťastní 🙂 snažili sme sa o bábätko od augusta 2014 a hneď v septembri 2014 sa nám podarilo 🙂 bez počítania plodných, neplodných dní, len tak 🙂 z lásky 🙂 podľa tehotenskej kalkulačky by som mala byť v 9. týždni 🙂

miculiatko
10. dec 2014

Ahojte! My sme si s poloviciakom povedali v juli ze to zacneme skusat a skusali sme intenzivne az do novembra. Kazdy mesiac plac nad mrchou ze preco zase dosla smutky depky az som sa rozhodla ze sa nebudem nicit. V novembri sme sa s drahym dihodli ze si dame pauzicku v snazilkovani koli mojej praci pustila son teds otehu z hlavy. Smolkovali sme bez ochrany dvajrat a o to vacsi sok ked som si pred par dnami nasla //.