Ako dlho trvá výsledok z testu pohlavia?
Chcem sa spýtať kociek kôre či dávali test čisto na pohlavie
Koľko ste čakali na výsledok?
@kendra73 to ti poslali smsku..či ako to funguje..mala si čisto na pohlavie?
@siskaa86 mala som cisto len pohlavie.Rano som prisla na krv,vypisali sme so sestrickov papiere.Prisla som domov a prevodom hned zaplatila.Na druhy den kolo 14:00 mi prisla sms,ze v maily mam vysledky.Zaroven prisiel aj mail a tam teda pohlavie.
@siskaa86 mala som cisto len pohlavie.Rano som prisla na krv,vypisali sme so sestrickov papiere.Prisla som domov a prevodom hned zaplatila.Na druhy den kolo 14:00 mi prisla sms,ze v maily mam vysledky.Zaroven prisiel aj mail a tam teda pohlavie.
@kendra73 a to bolo u tvojho gyn? Ja idem k inej ..moja nerobí tieto testy..neplatila si kes? Tuším je to okolo 120e
@kendra73 tie papiere sa vypisujú k tomu testu? Mne kázali doniesť knizku
@kendra73 tie papiere sa vypisujú k tomu testu? Mne kázali doniesť knizku
@siskaa86 Moj kamoš spoluvyvijal tento test od Medirexu, ide o to, kolko roboty prave maju, ale kedze sa rodi vyrazne menej deti, vysledok mozu mat aj o 2 dni. Ide o to, ze sekvenuju DNA z tvojej krvi, akonahle tam objavia nejaky ypsilon chromozom, je to jasne, je tam chlapec a test moze byt ukonceny 🙂 preto so vzorkou manipuluju len zeny
@siskaa86 u inej,moj to tiez nerobi a ona kes nebrala,prevodom som posielala 120eur a ano aj knizku som priniesla a papiere sa vypisuju.
@kendra73 jej si zlata ďakujem za rady..uvidím či títo berú kes bola by som radšej...snáď výsledky prídu do piatku..ty si to mala ultra rýchlo..čo baby cakavaju aj týždeň..
@siskaa86 Moj kamoš spoluvyvijal tento test od Medirexu, ide o to, kolko roboty prave maju, ale kedze sa rodi vyrazne menej deti, vysledok mozu mat aj o 2 dni. Ide o to, ze sekvenuju DNA z tvojej krvi, akonahle tam objavia nejaky ypsilon chromozom, je to jasne, je tam chlapec a test moze byt ukonceny 🙂 preto so vzorkou manipuluju len zeny
@basska_b aha díky za vysvetlenie..ja mám 2 chlapcov..snáď to neovplyvní tento test .
@siskaa86 mne tiez v 13.tt povedala dr,ze dievca,som nemohla tomu uverit,jednak skory tyzden a jednak po troch chalanoch sa tazko verilo.Tak som si dala tu krv a mala pokoj 😀.Tehotenstva som mala vsetky vzdy ine.
@kendra73 však to že aj ja tomu nemôžem veriť..prvého mám 2009 to sa ešte neviem či testy robili..druhý 2023 tam som mala trisomy..takže jasný chalan od 12tyzdna..teraz som to chcela nechať na osud ale mi to akosi nedá😁
Tak uvidíme.
Hlavné je zdravie..aj keď baba poteší
Ďakujem ti si milá😘
@basska_b aha díky za vysvetlenie..ja mám 2 chlapcov..snáď to neovplyvní tento test .
@siskaa86
To by nemalo ovplyvnit, lebo oni ti odobrali krv, nic z nosa alebo z povrchu kože... ale ak by sa do tej krvi dostal napr. pot alebo slina nejakeho chlapa laboranta, tak by tam bol Y. Tak som zvedava aj ja, keby mam doma 2-3 chalanov, tak by som si to mozno tiez zaplatila 😄
@siskaa86
To by nemalo ovplyvnit, lebo oni ti odobrali krv, nic z nosa alebo z povrchu kože... ale ak by sa do tej krvi dostal napr. pot alebo slina nejakeho chlapa laboranta, tak by tam bol Y. Tak som zvedava aj ja, keby mam doma 2-3 chalanov, tak by som si to mozno tiez zaplatila 😄
@basska_b takže výsledok ovplyvňuje len transfúzia alebo transplantácia nič iné?..ja mám len 2 synov teraz dr povedala dievča ale len odhad v 13tt.

@siskaa86 Mne robili odber v 10-11 tt ale povedia vam ho az najskor v 12 tt ak sa nemylim skor nemozu