icon

Ako dlho trvá výsledok z testu pohlavia?

siskaa86
25. sep 2025

Chcem sa spýtať kociek kôre či dávali test čisto na pohlavie
Koľko ste čakali na výsledok?

Strana
z2
maria535
25. sep 2025

@siskaa86 Mne robili odber v 10-11 tt ale povedia vam ho az najskor v 12 tt ak sa nemylim skor nemozu

siskaa86
autor
25. sep 2025
@maria535

@siskaa86 Mne robili odber v 10-11 tt ale povedia vam ho az najskor v 12 tt ak sa nemylim skor nemozu

@maria535 ja už som v 13 tyzdni

maria535
25. sep 2025
@siskaa86

@maria535 ja už som v 13 tyzdni

@siskaa86 a kedy ste boli na odber?

siskaa86
autor
26. sep 2025
@maria535

@siskaa86 a kedy ste boli na odber?

@maria535 idem v pondelok

maria535
26. sep 2025
@siskaa86

@maria535 idem v pondelok

@siskaa86 tak do tyzdna od odberu by ste mali mat 🙂

siskaa86
autor
26. sep 2025
@maria535

@siskaa86 tak do tyzdna od odberu by ste mali mat 🙂

@maria535 píšu do 5 dní..tak neviem

kendra73
27. sep 2025

@siskaa86 povedali mi,ze do 5 dni.Na druhy den som mala vysledok.V stredu rano mi vzali krv a vo stvrtok kolo 14 mi pipol mail s vysledkom.

siskaa86
autor
27. sep 2025
@kendra73

@siskaa86 povedali mi,ze do 5 dni.Na druhy den som mala vysledok.V stredu rano mi vzali krv a vo stvrtok kolo 14 mi pipol mail s vysledkom.

@kendra73 tak rýchlo? To si dlho nečakala...ja idem v pondelok som zvedavá čo to bude po 2 synoch..

siskaa86
autor
27. sep 2025
@kendra73

@kendra73 to ti poslali smsku..či ako to funguje..mala si čisto na pohlavie?

kendra73
27. sep 2025
@siskaa86

@kendra73 to ti poslali smsku..či ako to funguje..mala si čisto na pohlavie?

@siskaa86 mala som cisto len pohlavie.Rano som prisla na krv,vypisali sme so sestrickov papiere.Prisla som domov a prevodom hned zaplatila.Na druhy den kolo 14:00 mi prisla sms,ze v maily mam vysledky.Zaroven prisiel aj mail a tam teda pohlavie.

siskaa86
autor
27. sep 2025
@kendra73

@siskaa86 mala som cisto len pohlavie.Rano som prisla na krv,vypisali sme so sestrickov papiere.Prisla som domov a prevodom hned zaplatila.Na druhy den kolo 14:00 mi prisla sms,ze v maily mam vysledky.Zaroven prisiel aj mail a tam teda pohlavie.

@kendra73 a to bolo u tvojho gyn? Ja idem k inej ..moja nerobí tieto testy..neplatila si kes? Tuším je to okolo 120e

siskaa86
autor
27. sep 2025
@kendra73

@kendra73 tie papiere sa vypisujú k tomu testu? Mne kázali doniesť knizku

kendra73
27. sep 2025
@siskaa86

@siskaa86 u inej,moj to tiez nerobi a ona kes nebrala,prevodom som posielala 120eur a ano aj knizku som priniesla a papiere sa vypisuju.

basska_b
27. sep 2025
@siskaa86

@siskaa86 Moj kamoš spoluvyvijal tento test od Medirexu, ide o to, kolko roboty prave maju, ale kedze sa rodi vyrazne menej deti, vysledok mozu mat aj o 2 dni. Ide o to, ze sekvenuju DNA z tvojej krvi, akonahle tam objavia nejaky ypsilon chromozom, je to jasne, je tam chlapec a test moze byt ukonceny 🙂 preto so vzorkou manipuluju len zeny

siskaa86
autor
27. sep 2025
@kendra73

@siskaa86 u inej,moj to tiez nerobi a ona kes nebrala,prevodom som posielala 120eur a ano aj knizku som priniesla a papiere sa vypisuju.

@kendra73 jej si zlata ďakujem za rady..uvidím či títo berú kes bola by som radšej...snáď výsledky prídu do piatku..ty si to mala ultra rýchlo..čo baby cakavaju aj týždeň..

siskaa86
autor
27. sep 2025
@basska_b

@siskaa86 Moj kamoš spoluvyvijal tento test od Medirexu, ide o to, kolko roboty prave maju, ale kedze sa rodi vyrazne menej deti, vysledok mozu mat aj o 2 dni. Ide o to, ze sekvenuju DNA z tvojej krvi, akonahle tam objavia nejaky ypsilon chromozom, je to jasne, je tam chlapec a test moze byt ukonceny 🙂 preto so vzorkou manipuluju len zeny

@basska_b aha díky za vysvetlenie..ja mám 2 chlapcov..snáď to neovplyvní tento test .

kendra73
27. sep 2025
@siskaa86

@kendra73 jej si zlata ďakujem za rady..uvidím či títo berú kes bola by som radšej...snáď výsledky prídu do piatku..ty si to mala ultra rýchlo..čo baby cakavaju aj týždeň..

@siskaa86 takto potom prisla sms.A teda cakala som dievca,po troch chalanoch 😅

siskaa86
autor
27. sep 2025
@kendra73

@siskaa86 takto potom prisla sms.A teda cakala som dievca,po troch chalanoch 😅

@kendra73 asi ako kocka píše..že sa rodí menej detí..mali menej roboty
Jooj to musela byť krásna správa..olpo tých chalanoch

kendra73
27. sep 2025
@siskaa86

@kendra73 asi ako kocka píše..že sa rodí menej detí..mali menej roboty
Jooj to musela byť krásna správa..olpo tých chalanoch

@siskaa86 mne povedala sestricka,ze uz nie je taky zaujem o to

siskaa86
autor
27. sep 2025
@kendra73

@kendra73 hej.. zaujímavé..budem mať ja stres kým to príde..

siskaa86
autor
27. sep 2025
@kendra73

@kendra73 a je to asi pre ľudí aj dosť drahé

kendra73
27. sep 2025
@siskaa86

@kendra73 a je to asi pre ľudí aj dosť drahé

@siskaa86 je to dost,vpodstate za taku blbost.Ale ked ja som nevedela vydrzat 😅

siskaa86
autor
27. sep 2025
@kendra73

@kendra73 mi píšeš z duše..odkedy mi v stredu dr povedala že sa zdá dievča..rozmýšľam a musím na ten test ísť😀..len tie nervy do výsledkov

siskaa86
autor
27. sep 2025
@kendra73

@kendra73 bolo to tehotenstvo ide s babou?

kendra73
27. sep 2025
@siskaa86

@kendra73 bolo to tehotenstvo ide s babou?

@siskaa86 mne tiez v 13.tt povedala dr,ze dievca,som nemohla tomu uverit,jednak skory tyzden a jednak po troch chalanoch sa tazko verilo.Tak som si dala tu krv a mala pokoj 😀.Tehotenstva som mala vsetky vzdy ine.

siskaa86
autor
27. sep 2025
@kendra73

@siskaa86 mne tiez v 13.tt povedala dr,ze dievca,som nemohla tomu uverit,jednak skory tyzden a jednak po troch chalanoch sa tazko verilo.Tak som si dala tu krv a mala pokoj 😀.Tehotenstva som mala vsetky vzdy ine.

@kendra73 však to že aj ja tomu nemôžem veriť..prvého mám 2009 to sa ešte neviem či testy robili..druhý 2023 tam som mala trisomy..takže jasný chalan od 12tyzdna..teraz som to chcela nechať na osud ale mi to akosi nedá😁
Tak uvidíme.
Hlavné je zdravie..aj keď baba poteší
Ďakujem ti si milá😘

basska_b
28. sep 2025
@siskaa86

@basska_b aha díky za vysvetlenie..ja mám 2 chlapcov..snáď to neovplyvní tento test .

@siskaa86
To by nemalo ovplyvnit, lebo oni ti odobrali krv, nic z nosa alebo z povrchu kože... ale ak by sa do tej krvi dostal napr. pot alebo slina nejakeho chlapa laboranta, tak by tam bol Y. Tak som zvedava aj ja, keby mam doma 2-3 chalanov, tak by som si to mozno tiez zaplatila 😄

siskaa86
autor
28. sep 2025
@basska_b

@siskaa86
To by nemalo ovplyvnit, lebo oni ti odobrali krv, nic z nosa alebo z povrchu kože... ale ak by sa do tej krvi dostal napr. pot alebo slina nejakeho chlapa laboranta, tak by tam bol Y. Tak som zvedava aj ja, keby mam doma 2-3 chalanov, tak by som si to mozno tiez zaplatila 😄

@basska_b takže výsledok ovplyvňuje len transfúzia alebo transplantácia nič iné?..ja mám len 2 synov teraz dr povedala dievča ale len odhad v 13tt.

basska_b
29. sep 2025
@siskaa86

@basska_b takže výsledok ovplyvňuje len transfúzia alebo transplantácia nič iné?..ja mám len 2 synov teraz dr povedala dievča ale len odhad v 13tt.

@siskaa86 Podla mna ano ale najlepsie sa vyjadria priamo z Medirexu 🙂

siskaa86
autor
30. sep 2025
@basska_b

@siskaa86 Podla mna ano ale najlepsie sa vyjadria priamo z Medirexu 🙂

@basska_b nevieš zistiť náhodou koľko toho teraz majú..včera som bola na krv..koľko budem čakať..

Strana
z2