Ako ste povedali manželovi o tehotenstve?
Ze su 2 ciarky...Nejako originalne ci len "a je to tu"? 😀
No keďže som to zistila pred Mikulášom, tak som kúpila detské dupačky, zabalila som ich spolu s testami a keď sme si dali mikulášske balíčky, tak som mu pri tom povedala, že tento rok musel byť veľmi dobrý, lebo Mikuláš mu tu nechal veľmi zaujímavý balíček. Keď ho otvoril, tak sa len usmieval a pýtal sa ma, či je to pravda. Bol celý šťastný. Prekvapko sa podarilo :D
pri prvom aj druhom tehu bol doma a pozeral telku, ked som si robila test.. len som mu povedala "no a je to tam" .. onpovedal "ukaz to sem" .. uznal, ze nie som blazon a aj on vidi dve ciarky.. a pozeral telku dalej :D o chvilu len povedal, no do kelu, to pojde do penazi 😀 a bolo doriesene 😀
no mne tehotenstvo oznamil muz... urobila som si test, ale bol oproti inym nejaky spomaleny.. a ked stale druha ciarka nic, tak si hovorim, ze no co uz... skusime o mesiac... test som nechala v kupelni a po mne isiel do kupelne muz.. a ked prisiel, pytal sa ma, kolko tych ciarok tam ma byt.. a ze ked dve, tak tolko ich tam aj je 😀 😀 😀 No, podla vysledku tam mali byt 4, kedze sme cakali dvojicky 😀 😀
na Valentina som mu ukazala pozitivny tehotensky test.
u nas ziadna romantika ... po vianociach mi hovorinieco v zmyse: troska si pribrala ... a ja jemu: zvykaj si, bude toho este viac :P
Pri prvom, ked som si robila test rano, tak sa tesil, a kedze bolo 7 hodin, mu vravim, podme este spat a on, ze a to ako mam teraz zaspat? Pri druhom, tiez som robila test rano, tak sam vravel, no tak podme teda este spat, lebo potom zase chvilu nebudeme 🙂
Ja som teda originálna nebola,keďže ma to prekvapilo asi viac ako jeho 🙂 Keď sme sa snažili tak sa nedarilo a keď sme to už neriešili tak sa podarilo..
Povedala som mu len niečo v štýle"aha,budeme traja" a stačila mu fotky zo sona pod nos :D
ak sa raz toho dožijem, iba zakričím, poď sa pozrieť, či mi nešibe 🙂 toľko romantika zúfalých snažilcov 😀

No ja idem povedat dnes/zajtra 🙂, este neviem ako 🙂, MM tusi ale nevie na 100%> Musim nieco vymysliet 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂