icon

Asi som tehotná, naši ma zabijú. Koľko stojí potrat?

hilduska96
22. aug 2012

ahojte, som fakt zúfala, pravdepodobne som tehotná, ale nemôžem to nikomu povedať, lebo mám fakt prísnych rodičov, ani nevedia že niesom panna. Neviem na koho sa obrátiť a neviem čo robiť, menzes nemám týždeň a test mi vyšiel pozitívny :( asi .........ja neviem , koľko stojí potrat, nevie niekto? ďakujem za odpovede som fakt zúfala

nanulik
22. aug 2012

no a ešte by som sa ani nečudovala keby to natáčali na video a dali na youtube 😠 ja som v tom veku s kamarátkou na bycikli cez leto behala a do desiatej doma. a dnešné deti...
a sa aj čudujem že ju takí nábožní rodičia pustili na chatu. moji teda extra nábožní nie sú ale z domu na chatu ma nikdy nepustili

sisaha
22. aug 2012

@pectore dovolim si oponovať...aj ked som bola kedysi "telatom", poznala som svoju vlastnu hodnotu uz na zaciatku puberty a veru nikto si zo mna matrac nespravil.. Mozno by ju tu neodsudili baby, keby spala s jednym, ale nie so styrmi! Ona si sama seba nevazi, tu nie je preco si klast servitky pred usta. Najlepsie co spravi, ze vynosit dieta a dat ho na adopciu. A kedze slecna je z Gelnice, tak mam takeho tuša odkial vietor fuka..a tam ma nič neprekvapi..

janka257
22. aug 2012

Niekto tu asi vcera pozeral film na Markize tusim okolo 22.00 hod. zacinal 🙂 🙂 🙂

simca1702
22. aug 2012

Silná káva ....koľko má vlastne to dievča rokov ? ...Vie niekto ...A ešte ani nevie koho je dieťa ? Ak vôbec je ,keďže nevie či je test pozitívny ...hneď by som šla na gyndu ...aspoň by som vedela na čom som ...a potom už len riadny debat s rodkáčmi ...inak to nevidím !!!

monika15
22. aug 2012

presne tak...... to je spam.... 🙂

henikav
22. aug 2012

@hilduska96 tak ma este napadlo, ak sa rozhodnes, ze sa o tom porozpravas napriklad s maminou, nehovor jej hned ako k tomu prislo, najprv nech ti pomoze v rozhodnuti co dalej, ak sa bude pytat na otca, zatial povedz len tolko ze z neho asi nebude nic, ze o tom nechces zatial velmi hovorit, lebo to bude druhy sok, ked sa dozvedia ako sa to stalo. A neodkladaj to. Cim skor to mamke povies tym lepsie. Keby ste sa hned rozhodli aj pre potrat, ked uz, tak je to lepsie urobit co najskor, ako nechat dietatko rast a potom ho zabit. Je to hrozne ked to len pisem, ale uvedomujem si, ze pre kazdeho je dobre nieco ine. To co ti povedia rodicia si uz citala tu, takze ta ziadne nadavky neprekvapia, musis len vydrzat kym prejde burka a neboj, nebude to dlho trvat. Vzi sa aj do ich situacie, aky sok si im pripravila, tak nejaka reakcia z toho vznikne. Ked predychaju sok, pomozu ti ako najlepsie budu vediet, ved si ich dieta a rodicovska laska prekona vsetko. Viem to podla toho, ze keby nieco taketo vyviedol moj syn, tak asi najprv dostanem zachvat, potom sa vyvrieskam a vymyjem mu zaludok, ale nakoniec aj tak spravim vsetko preto aby sa to co najlepsie vyriesilo. Mozno by si tvoji rodicia mohli adoptovat tvoje dieta, alebo ho aspon vychovavat. Predpokladam ze budu asi v mojom veku, tak to veselo zvladnu 😉

zuhana2
22. aug 2012

@hilduska96 dieta si taku matku nezasluzi, je to ubohe, ako sa spravas, dufam, ze pojdes na potrat, lebo dieta pri tebe bude iba trpiet, inak ja som proti potratom

jahody11
22. aug 2012

@hilduska96 silne veriaci ludia nevyhadzuju z domu ale beru to ako bozie dieta, poznam takych zarytych krestanov a urcite ti ani nenavrhnu potrat !!

conquestor
22. aug 2012

@hilduska96 nechapem preco ta tu niekto odcudzuje,aj tak kazda spavala s chlapmi davno predtym ako otehotneli a nahoda je blbec....jednoznacne by som s tym isla za mamou,tak ci tak sa to dozvie..najskor bude zlost a beznadej ale casom sa budu vsetci uz tesit 🙂

liave
22. aug 2012

@hilduska96 nooo vziat za to ze to nieje spam babulka pozri uja googla ci ti ma co ponuknut okrem modreho konika lebo tu ta rozoberu dracice na kasu 😠 pokecaj s vasimi a uvidis ze kasa sa nepapa taka horuca ako sa vari 🙂 a vsetko bude len a len lepsie...

aaa pre daaamy 😠 z podaktorych mi z vas je faaakt na grc...ak si poviem ze toto je realita!tak teda vy ste ake "queens"???nalozili ste jej ako sedlakovy na rebrinak a ani na chvilu ste neivazovali ci napozaj nepotrebuje pomoc!ak sa raz vase dieta ocitne v takejto sracke tak sa mozno bud ebat prist z avami rovnako ako @hilduska96 po tychto vasich prispevkoch ani by ma to neprekvapilooo...v dnesnej dobe ked na bilboardoch judiiniova pekne prsia co auto a pod...plna tv holotiin ...a naivnost dievcat bohuzial ostava rovnaka ako pred 20 rokmi...babulkyyy no ze sa spametajteee...miesto rady ste dali "sajby" 😠
mne sa podla toho co pisala zdalo teda dost realne na jej vek primerane reakcie a "sposob" debaty ...ktora z vas v 16 vedela kde by hladala pomoc v jej pripade?aaaaa nepiste ze ja by som to "nikdy" neurobilaaaa...lebo iba ten moze povedat kto zazil 😀

a v pripade ze toto je spam!tak hadam este vydrzime nejaky ten paaatek ked zacne skola ze anooo? 😀

PS:v teme "nemi vykrik" som zahliadla nejednu z vas...te buh teda 😉

HAWK!

digysa
22. aug 2012

Ja teda nechcem rypat 😝 ale, tie ktore jej radite, aby na potrat nesla, tak to je uz dost aj neskoro....nemyslite???

@hilduska96 totiz uz davno potratila......mozog!.....

Dievca chod ho hladat a ked ho najdes, tak zacni robit zmysluplne veci...... (pozn. autora- mozog sa nachadza hore, nie medzi nohami 😅 )

nanulik
22. aug 2012

@conquestor áno určite sme aj ostatné spávali s chlapmi ale nie so 4 naraz a v 16. rokoch. ja som mala pred 18. narodkami ked som o to prišla.

rainbow0508
22. aug 2012

@mirka907 No, hlavne ze ty mas uzasnu foto!!!

bbtina
22. aug 2012

Ja si myslim,ze tato tema bola zalozena provokacne a je to fikcia

sisaha
22. aug 2012

@liave nehnevaj sa na mna, ale ja som tiez mala 16 a mala som rôzne kamaratky a spoluziacky. Niektore sexovali uz v 15-tich (ale s antikoncepciou a to nebola vtedy az taka dostupna ako teraz), ale vacsina nerobila ziaden grupak. A ja si teda dovolim tvrdit, ze ja by som nikdy neurobila... Po 1. mala som dost toho načítaného (aj ked iba z Brava a Dívky 😀 ), po 2. bála som sa pohlavne prenosnych chorôb a po 3. nebola som lacna štetka... 😉

pectore
22. aug 2012

@sisaha Niesme vsetci rovnaky....no tak niekto nepozna svoju hodnotu tak dokonale ako si ju poznala ty...niekto moze experimentovat ,skusat, neodhadnut, podcenit situaciu...alebo mu to skratka pride zabavne.... Neboj nic ten pocit strachu co ma teraz jej to aspon cisatocne vrati....a tiez je hodnota sameho seba relativny pojem... zalezi kde je clovek vychovany k akym hodnotam je vedeny, vzory v jeho okoli.... ked prejdes jej zivotom mozes objektivne sudit ...mozno by si dopadla rovnako.... A ja si myslim ze najlepsie spravy ak vynosi dieta a necha si ho.... v 16 uz neni mimino aby sa nevedela postarat o dieta... hoc jaka tupa anglanka to dokaze v 12...tak co by nepostavila celom k problemu a nedokazala to ...ak jej rodicia pomozu...kludne moze aj dostudovat...v dnesnej dobe sa uz da hoc co vyspekulovat.

liave
22. aug 2012

@sisaha ja som prisla o "to" v 18 😀 a vstalom vztahu 🙂 a mala som spoluziacky poriadne lubne 😀 ale zas na druhej strane cica prisla po radu nie po odsudenie ci hodnotenie jej charakteru 🙂 a zas mala som spoluziacky ktore boli silno veriace a dnes su alkoholicky a curvy 😉 no ak by ktora kolvek prisla po pomoc urcite by som ju nezacala "lincovat" ako carodejnicu ...chceme aby boli deti velke a mali zopdovednost a ked o to ako to dosialhnut poziuadaju tak dostanu od "nas" po "papuli" ...myslim tym to...ze uz ked urobila kravimnu dalo s aju naviest na spravnu cestu!no tym ze jej zacneme nadavat vlastne potvrdzujeme to ze je ZLA!!! a ze urobila zlo...takze ak ju nepochopili cudzi preco by ju mali chapat iny???takze vl;astne pomomc nemoze ocakavat ani od vlastnych...to je ako ked dieta urobi nejaku vec ktoru by dospely neurobil lebo ma viac rozumu tak dostane hned po porstoch????alebo mu ukazeme ako to ma robit? 🙂

mirka907
22. aug 2012

@rainbow0508 radsej ziadnu ako stiahnutu zo shutterstocku...vsak ved aj slecna ze vraj tehotna uz tu svoju stiahla...a datum registracie a pocet mojich prispevkov hovoria za vsetko...som tu uz nejaky ten piatok aby mi bolo jasne, ze toto ma k realite velmi daleko a prave kvoli takym ako ona, som svoj profil a fotky dcerky stiahla....

pectore
22. aug 2012

@henikav , @hilduska96 tak tak...nevrav jak sa to stalo...nieje to dolezite a len rodicom ublizis... je to sice hnus ale bude lepsie klamat.

sisaha
22. aug 2012

@liave a kto ju ma navadzat na spravnu cestu? my teraz? uz je neskoro. Tam niekde zlyhala vychova rodicov, alebo skupiny, v ktorej vyrastala... Nehovorim, ze ju treba linčovať...to nie.., ale co si navarila, nech si teraz sama zje.. Aku radu vlastne od nas ocakava? ze zajdeme za jej rodicmi a poprosime ich, aby jej pomohli? Alebo jej urobime zbierku na dieta? Alebo navrhneme potrat? Alebo zacneme hladat domnelych otcov?
Dostala iba jednu radu a to rozumnu...ma sa zdôveriť rodičom a potom uvidi čo dalej.. A ak je to pravdivy pribeh a nie fikcia (lebo aj tejto myslienke som naklonena), tak jedna rada odo mna: začni si vážiť samu seba...

nela82
22. aug 2012

@hilduska96 dobre sa bavis,ze??? 😝
Dievca...aj by som ta vedela k jednej tu prirovnat..urcite sa ukrivas za viac nickov...
No aj keby to bola pravda a bola by si tehotna a to este aj moja dcera-tiez by som ta "zabila" 😉 Taku dceru mat co kazdemu len nohy roztiahne... 😠 😠 😠

andreah25
22. aug 2012

@pectore No, napr. ja som už síce ,,stará krava", ktorá vôbec nezabudla, že teľaťom bola - no ver, že ja som v mladosti toho rozumu tiež veľa nepobrala, no v porovnaní so zakladateľkou témy si môžem povedať, že v šestnástich som bola nadpriemerne inteligentná 😀 .
Ale nie vážne.... ono sa totiž rozum pozastaví nad niečím takým, čo zakladateľka témy vyviedla - teda ak je to vôbec pravda - čož ak je, tak byť jej materou, tak ju tak vyfackám, že si to doživotne zapamätá.
A ešte, je veľmi zvláštne, že hovorí len o rodičoch, vôbec sa nevyjadruje o dieťati, vôbec nerozmýšľa čo ako budúcnosť...
Ďalej je tiež dôležité, že nepochybila iba ona, ale samozrejme aj rodičia - kde boli, keď ich dcéra obšťastňovala štyroch úchylov?.... Ako to, že ju nenaučili, čo ako to v živote beží, že musí byť opatrná, že nemala vysvetlené ako deti chodia na svet? Viditeľne totiž dievčina o ničom netušila, keď neuvažovala nad následkami.
Čo už, my to nevyriešime a rady tiež nepomôžu, to si musí ona vyriešiť sama v kruhu rodiny...

mirka907
22. aug 2012

@nela82 Hildusku uz poslali rodicia spat....uz ti neodpise ...uz ma davno po vecierke.... 😠 😉

lejluska
22. aug 2012

tak ja neviem či si robíš iba srandu alebo si NAOZAJ tehotná ale s tým potratom by si si mala vážne rozmyslieť...to malinké nemôže za nič...a ešte si porozmýšľaj koľko žien túži po bábätku,snaží sa aj roky a nedarí sa im...ty,ak je to pravda,máš jeden úžasný dar-môžeš byť maminkou...ono sa to ľahko píše ak niesom v tvojej koži..ale ak sú tvoji rodičia veriaci tak ti 100% pomôžu aj ked sa hnevať budú určite a prednáškam sa nevyhneš 😒 ale musíš niesť zodpovednosť za svoj čin..a zdôveriť sa svojim rodičom...a ak podstúpiš skutočne ten potrat,tak teraz sa ti možno uľaví ale o pár rokov ťa to bude bolieť a strašne mrzieť a nezbavíš sa tých výčitiek do konca života ☹ je to smutné ale je to tak..a ešte jedna vec..zober si,že by si tvoji rodičia povedali,že pôjdu na potrat..ani ty si tu nemusela byť..

pectore
22. aug 2012

@andreah25 plne suhlasim... len sa tazko sudi hlupost ked clovek nevie s coho prameni. Vies ja sa necudujem uz nad nicim ked si to tak citam 😀

petraxy6
22. aug 2012

@hilduska96 no čo? ako ti je po týchto odpovediach? ešte ti asi vrta v hlave, že aké autá to boli 😀 😀 😀 😀 😀 Kua to nestačí len farba ale aj značka a to budeš mať ťažké 😀

liave
22. aug 2012

@pectore jedine comu neverim ze by si v 16 rozmyslala tak ako teraz 😉 ani moj 30 rozny mozog nedokaze celkom pochopit co mlada vyrpbila 😒 ale ked som si predstavila ze mam 16 a som v takejto sracke to co tu na nu spustili urcite niej toco by som chcela pocut...neviem...z mojho uhlu p[ohladu islo o to zachranit minimalne dva zivoty 😒 preto si myslim ze by pomohli rady a nie sudy ci hodnotenia toho co uz sama zistila ze je chyba..
nechcem s az nikim hadat ani nikho hajit len som s ana to pozrela realnymi ocami a predstava ze moja dcera sa bude bat prist domov a povedat mama som v tom(bez ohladu na pricinu ) a ze bude hladat pomoc niekde inde no tam ju miesto pomoci vysmeju odsudia a takpojde na potrat a ohrozi svoj i zivot svojho dietata ma dost vydesila ako zenu i matku 😒 mna moji rodicia nevychovali videalnom svete no zivot si vazim a tak verim ze i moje deti budu vediet ze toto je zivot a netreba sa za neho hambit...ked sme mlady robime chyby 😉 ruku na srdce a skutocne ak by som mala ten rozum v 16 co teraz mozno by som bola tak daleko ako matka tereza ci obama 😉

sisaha
22. aug 2012

@petraxy6 ktovie kolko rokov maju rodicia...

petraxy6
22. aug 2012

@sisaha to by aj mňa zaujímalo 😉 Ale už sa nehlási, tak išla asi s kamošmi na párty 😀 😀 😀 😀 Si myslím že to bolo vymyslené a chcela spestriť deň 😎

luciferkax
Autor odpoveď zmazal