Bolesť brucha pri otáčaní na posteli

gerrwie_girl
13. nov 2017

Ahojte baby. Uz dlhsie googlim nieco o tomto probleme, ale nikde nic nemozem najst. Az zacinam mat pocit ze nikto iny s tym nema problem. Je 2:50 rano a ja som vstala a radsej sa pozeram na telku ako by som mala ist naspat do postele, lebo mam bolesti brucha ked lezim. Viem ze nemozem spavat na chrbte, takze striedam polohy na lavom boku alebo na pravom. Ale posledne dni to zacina byt neznesitelne ked sa chcem otocit z jednej strany na druhu. Dnes boli tie bolesti tak silne az som uvazovala ci uz nedosli predcasne kontrakcie. Som inak v 37 tyzdni a vsetky vysetrenia su zatial ok. Tento problem mam uz dlhsie, akurat ze tie bolesti sa stupnuju. Mate aj vy taketo bolesti alebo snad ostatne sa vyspite uplne v pohode??

ssegra
13. nov 2017

V tomto tyzdni su tie bolesti uplne normalne. Mna tiez ku koncu bolelo kazde otocenie a uz som sa nevedela dobre vyspat. Babatko je uz velke a tazke, ked lezis na boku taha ti to maternicu a preto to boli

pieksamaki
13. nov 2017

ahoj,ano,je to normalne,som v 38.tyzdni,termin mam 29.11., a tiez to tak pociujem,dokonca to moze byt aj polohou babattka, ja ho mam pozdlzne, 2.poloha,tak ai viem predstavit,ze to uz je zaber na maternicu.ja uz malo spim v noci,ta nespavost pred porodom je povacsine u kazdej a tak.....maternica sa roztahuje aj pocas dna.a mozno mas uz obcas poslickov, to je taka predpriprava na porod (od prirody).
Musime len vydrzat, snad sa po porode jednu noc vyspim v nemocnici....
drzim palce.

zdena12345
13. nov 2017

Vydrz, tiez som to mala u 2 tehotenstiev postupne zhorsovanie od 5 mesiaca a posledne dni/ tyzdne som sa ani netesila do postele😕 ak dr nehovoria nejaky iny problem...lepsie to bude po porode😉

zeytin
13. nov 2017

Keď bolo najhoršie, spávala som v polosede. Podložila som sa vankúšmi. Vyskúšaj. Nespavosť je normálna. Držím palce.

majuska77
13. nov 2017

Ja som este len v 27tt a tiez mam tieto bolesti.Je to dost neprijemne ked neviem ako sa mam otocit,musim predychat a nejak sa mi to nakoniec podari.Ale tiez som sa naplasila ze co to je.

gerrwie_girl
autor
13. nov 2017

Dakujem baby, hned sa citim lepsie ked viem, ze nie som sama a ze je to normalne 🙂. Aj ten spanok v polosede asi vyskusam 🙂.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre