Cítim sa sama
Ahojte prosim vas na uvod tí co ma chcete odsudzovat prosim ani to robit nemusite mam uz sama so sebou problem a vycitam si to. Takze mam 23 rokov som silna diabeticka a moj lekar mi neodporucal uzivat antikoncepciu samozrejme len docasne ale spat k veci pred vyse mesiacom som ostala tehotna ano viem je to chyba mojej nezodpovednosti. Avsak prave som nastupila na vysoku a dieta neprichadzalo do uvahy a taktiez chlap s ktorym som ho mala mat to zasadne odmietol. Odovodnil to tym ze sa na dieta este neciti a plne ho chapem bol so mnou kratko cize jeho obavy si myslim boli na mieste. Tak som teda isla na potrat. Necitila som ziadnu fyzicku bolest za to ta psychicka bola silna , cez to vsetko som sa snazila usmievat, byt stastna ale proste len na oko. Cez den som prezivala a v noci silne muky... ta najhorsia cast, ktorej nemozem ani ja sama uverit je ta ze som pred par dnami zistila, ze som znova tehotna. Znova s tym istym chlapom. Nemohla som tomu uverit pretoze som si myslela, ze po tom potrate tak lahko neotehotniem. Chlap s ktorym ho mam to dieta zasadne odmieta, dal mi cas aby som sa toho dietata zbavila nerozpravame sa spolu . Zial potrat mi uz nevykonaju vraj len 1 krat do polroka. No zial nie je to zial ale aj je . Nesmierne trpim. To dietatko.... nie som financne zabezpecena, nemam skolu, nie som pripravena a hlavne musim respektovat jeho volu. On to dieta nechce. Od znamej som dostala tabletku na vyvolanie potratu, ktore na Slovensku nedostanem len tak .... toho chlapa strasne lubim, nechcem ho sklamat, nechcem si ho priviazat k sebe tymto sposobom, nechcem aby sa citil ku mne priviazany ... ale spat k veci dal mi tyzden cas aby som sa ho zbavila. Citim sa strasne sama, citim sa akoby to bola len moja starost a hlavne mam nesmierne vycitky. Neviem sa do toho dokopat. Nie je tu nejaka z vas, ktora si presla niecim podobnym? :(
čo by si bola sama, žiadne také si nehovor. Si dospelá a dostala si dar - dieťa. Nikdy sama nebudeš. Veď my, ženy sme silné a vieme prekonať všetko. Ja by som si dieťa nechala a toto, čo je otcom, je ešte nezrelé a nezodpovedné decko. Našla by som si lepšieho otca, pre svoje dieťa. Ty nie si jeho otrok, ani nič také, máš svoju vôlu. Koľké sa tu snažia a nemôžu otehnotnieť. Je to malý človiečik , nechod na potrat. Je to zázrak, už mu možno bije srdiečko a ty si ho nechaj. Bude ti hovoriť mama a ty to zvládneš. http://veu.sk/index.php/aktuality/1829-unikatne...
Robiť niečo proti vlastnej vôli len preto, aby si sa druhému zapáčila alebo si ho udržala, končí občas tak, že ten druhý sa na teba aj tak časom vykašle a tebe zrazu ostane medzi ušami otázka, prečo si kvôli takému .... konala, tak ako si konala. Preto sa v prvom rade rozhoduj sama za seba tak, aby si raz neľutovala.
Partneri by sa mali navzájom podporovať, byť spolu v dobrom i v zlom. Zdá sa, že ten tvoj priateľ je v tomto úplný "ideál". Pri prvom vážnejšom prúsere sa na teba vykašle a je ochotný ťa prijať späť až keď opäť budeš za bezproblémovú. Super partia do budúcna... Ak s ním chceš ostať, priprav sa na to, že v núdzi sa ešte veľakrát budeš cítiť sama...
@katka2423 budes Sa cudovat, ale sotva Tu najdes taku ako ty, coby prezila to SciFi o ktorom pises.Ziadna normalna zena Sa neda zatlacit do kuta, ako SI Sa dala ty, ale zda Sa, ze ty so Sa s tvojou situaciou uz vysporiadala a uprednostnis nejakeho primitiva pred vlastnym dietatom. Ale raz, ked budes mat vlastne deti, pochopis co je to laska na zivot a na smrt, nie nejake pobluznenie v nevyzretej dusi
Jedna takato tema bola prave zamknuta adminom a uz je tu dalšia ako cez kopirak...
Smutne, ze zena miluje chlapa ktorý si z umeleho potratu spravil formu antikoncepcie.....jej maternica dostane zabrat a v buducnosti mozno uz nebude moct otehotniet. Ale ona ho miluje.... 🙄
Ja vlastne ani neverím, ze toto moze napisat 23 ročna vysokoškolačka...ze nechce sklamat muza ktorý ju posiela na potrat a ona ho miluje...ale evidentne nema rada samu seba a ze si myslela ze ,,neotehotnie,,....to je uvazovanie ziaka osobitnej školy, zvlášť ak jeden umely potrat uz podstupila......ze VŠ...ach...aspon vidime uroven dnešnej ,,mladeze,,.
Ja by som s takým chlapom nemohla byt, pre ktoreho je ,,vyškrab,, niečo ,,normalne,, a nema problém ma tam posielat ako na klavir. Nechutne cele...
@katka2423 strčím si v spolupráci s mojim super chlapom ruku do ohňa.....on ma s takou popálenou rukou nechce, tak si ju na jeho žiadosť dám odrezať.
o pár dní znova za spolupráce toho istého super muža strčím aj svoju druhú ruku do ohňa. On ale tvrdí že fakt ma zo zhorenou rukou nechce.....vraj si mám dať odrezať aj tú....neviem sa k tomu akosi odhodlať.......ale zas nechcem aby bol ku mne pripútaný len preto, že sme spolu popálili aj moju druhú ruku...... ale spat k veci dal mi tyzden cas aby som sa jej zbavila.
fakt neviem kto z vás je hlúpejší viac.
Dal ti tyzden na rozmyslenie ci do seba das dake nelegalne svinstvo a potom co? Zlutuje sa nad tebou a znovu ta vyprasi? No laska ako hrom. Rozhodne tu tabletku neber, vies co to s tebou spravi? A este sa moze stat ze nepotratis ale dieta ostane poskodene. To si ho radsej nechaj a ak budes za devat mesiacov stale rozhodnuta ze ho nechces vies ho dat na abopciu. Pokial by ta dakym zazrakom naozaj lubil tak adopcia pre neho nebude problem a nie ze tyzden na rozmyslenie.
podla mna vymyslene....uz len ked rozmyslam trochu logicky najprv zufalstvo, beznadej, prosi o radu... a zrazu komentar ze vlastne piste si co chcete aj tak spravi po svojom a este smajlik tak to mi nepripada ako zena v zufalstve, ktora po nociach nemoze spat a este sa chysta na zbavit druheho dietata......nejde mi to dokopy
@katka2423 tak si mal zaviazat uzol na curaku, ten tvoj "pan uzasny"
@katka2423 ani ho nekontakuj, nechaj si ho. Povybavujes si rozne prispevky od statu, su mamicky, Ktore Vela veciciek daruju, proste da sa najst vzdy riesenie. Ale ak sa rozhodnes inak, nemusi to uz vobec prist. Je to urcite tazka dilema pre teba. Ale lutovat urcite nebudes.
V téme Interupcia z vážnych dôvodov bola baba údajne znásilnená exmanželom. Okey.
Ale ak je toto realita a existuje ženská, čo svoju čerstvo vyškrábanú maternicu ponúkne chrapúňovi, čo ju na to "dotlačil" tak ja už fakt neviem, či žijem v normalnom svete. :
Tato tema je tu zalozena len preto, aby provokovala. Burlivejsiu debatu ako interupcia mozu na portali, kde sa vo forach najviac riesi plodnost/neplodnost vyvolat len dve interupcie. Zranuje to srdcia zien, ktore sa o deti neuspesne snazia roky.. a o nic ine zakladatelke/zakladatelovi nejde. Len sa zabavit na nas ucet.
Nechceš ho sklamať, on nechce dieťa, on nechce adopciu... A kde si v tom všetkom Ty a to dieťa? Kde je v tom to, čo chceš Ty? A čo budeš robiť, ak užiješ tabletku a potom zase otehotnieš? Zase pôjdeš na potrat? Či ako?
Mimochodom, ak užiješ tú tabletku, či čo to je, a si ešte aj diabetička - nebojíš sa, že Ťa to môže aj zabiť? Antikoncepciu nemôžeš, ale pokútnu a nelegálnu potratovú tabletku áno?
Dievča zlaté, spamätaj sa. Minimálne smer psychológ, aby si zistila, čo vlastne chceš od života. Zabojuj o svoje šťastie, po boku tohto sebeckého egoistu ho iste nenájdeš - zničíš život sebe (ukážku máš za sebou), a možno aj doslovne svojmu ďalšiemu dieťaťu. Možností je vždy dosť, len ich treba chcieť vidieť.
Hm, admin mi zmazal prispevok.....ze neurážať a neprovokovat
Milý admin ci adminka, co je pravda nie je hriech, proste hlupana
Ak je toto pravda a ty si diabetička,tak ak ti je vlastý život milý,tak tú pofidernu tabletku spláchni do wc.Ja by som tam spláchla aj toho tvojho chlapa 😠 Ty sa ešte v živote naplačeš,ak sa nechytíš zdravého rozumu a nezačneš byť asertívna.Takým sex. správaním otehotnieš aj 5krát do roka, to kde sme aby si milosťpán ani kondom nedal? a ty si hlúpa,ak na toto pristaneš a riskuješ vlastné zdravie.Dieťa donos,daj na adopciu alebo si ho nechaj,od chlapa vysúď alimenty a kopni ho do gulí,nič iné si nezaslúži. Svoju lásku si nechaj pre diaťa a muža,ktorý si ťa zaslúži.Váž si samu seba aj svoje zdravie a aj to ,že znova si dostala možnosť byť matkou / po dvoch interupciách túto možnosť môžeš navždy a nezvratne stratiť/
@katka2423 Čítala som diskusiu až dotiaľto. ..Srdcu nerozkážete. Tak zapoj rozum! Ty chceš mať ešte niekedy dieťa? O pár rokov si budeš trieskať hlavu o múr, že si teraz urobila najväčšiu chybu v živote. A dvakrát po sebe. A tvoja psychika je už teraz v kýbli, z tohoto sa veru nevylížeš ľahko. Poobzeraj sa po psychológoch už teraz, budeš ich potrebovať. Načrtla som ti tvoju perspektívu. To fakt chceš??? Odláskuj sa čo najskôr alebo si zbabri život. Je to na tebe.
Baby, a všimli ste si, že obe témy, mimochodom veľmi podobné, sú vytvorené niekým, kto sa na MK registroval v 11/2016? Niekto sa tu dobre odbavuje. A keby to aj pravda bola, v oboch prípadoch to chce prefackat a poslať k psychologovi.
Ako sorry ale na toto sa dá reálne povedať len jedno: nesexuj keď to nevieš!!! Pardon máš 23 r či koľko to píšeš a myslíš si že existuje len ahk? Dačo také ako kondóm vám nic nehovorí? Keby si ostala tehu raz a potrat ok ešte si zahryznem do jazyka alebo palcov keďže píšem ale ostať zas tehotná a nechránit sa nijak a ešte nechať do seba striekat tak to už je sila. Vidím že tvoj kvázi priateľ nemá rozum ale vidím že nemáš ho ani ty. Máš cukrovku a ty si ideš len tak slahnut nejakú pofidernu tabletku lalala však sa nič nedeje. Gratulujem 🎊
@katka2423 doteraz som len citala a nechcela som komentovat ale neda mi to spat chcem sa ta opytat ci si uvedomujes ze takto samu seba pripravujes o sancu mozno mat dieta v buducnosti mam znamu bola na dvoch potretoch potom si nasla chalana po roku sa zobrali a chceli babo ostala tehu po 2 mes potratila odvtedy si presla dalsimi 4 spontannymi potratmi je toto to po com tuzis ??? Zamysli sa
@timea7 celkom to znie logicky. normálne na mňa včera únava padla, keď som túto novú tému zbadala... takéto témy sú zárukou hádok, osočovania, obviňovania, nepochopenia... ale hlavne, že ľudia čítajú, klikajú, reagujú, že. 😒 ...z reakcií zakladateľky mám pocit, že sa neoplatí veľmi na ňu už reagovať - nepôsobí, že by sa reálne chcela s niekým poradiť, diskutovať, zvažovať možnosti (pre a proti). ...no uvidíme, či to tu bude žiť ešte niekoľko dní alebo (aj) táto téma upadne do zabudnutia (dúfam, že to druhé).
Baby, kam sa to uberá tento kôň? ☹ Samá vymyslená téma, hádky, alebo prinajmenšom aspoň 58 tém "Som tehotná?" "Môžem v tehotenstve?" "Kedy môže dieťa pribináka?"... Kdesi sa stratila tá stará dobrá atmosféra... ☹
ja verim, ze co sa ma stat sa stane a pri tebe to plati asi uplne, kedze si znovu tehotna. Ja by som si zatial babatko nechala. Uvidis. Mozno sa situacia kym sa narodi zmeni k lepsiemu a budes rada, ze si sa tak rozhodne. Ak nie, daj ho na adopciu s utajenym porodom. Nebudes mat pocit viny, neznicis si telo hnusnou tabletkou. V skolke nasho synceka si jedna rodina, co nemohla mat druhe babatko takto teraz adoptovala male ciganca a taky su stastni 🙂 radost na nich pozerat. Ale prosim ta, posli toho kretena kade lahsie. To je podla mna prvy krok ku stastiu, ktory musis spravit
Takze baby este raz dakujem za kazdu radu,pripomienku cenim si ze ste si dali tu namahu. Precitala som si pozorne kazdu pripomienku a zvazujem aj pre aj proti. Viem ze to male za nic nemoze a vy mile dame ktore bojkotujete moj prispevok tym ze je to len fake aby vas nasral tak prosim mas sama dost problemov a nie tu este niekomu nieco dokazovat. Na to nemam naladu ........................... Strasne to boli a potrebujem premyslat co a ako :(
Prepáč, budem asi hnusná, ale jedno dieťatko si už zlikvidovala, daj šancu aspoň tomu druhému... môžeš ho dať do hniezda záchrany alebo na adopciu. Skús sa obrátiť na nejaké centrum pre ženy, kde by ti pomohli.. A inak, nebuď tak slepo zaľúbená do toho chlapa, podľa mňa vôbec zato nestojí, je mu ukradnuté, ako sa cítiš a aj na tvojom zdraví mu asi nezáleží... To vždy, keď otehotnieš, tak svoje dieťa zabiješ?
@katka2423 myslím že to, že čakás dieťa je tvoj najmenší problém ☹ V prvom rade zabudni na toho ...tvora, ktorý ti ho urobil a pracuj na sebaucte. Neváži si ťa ako ľudskú bytosť. Kvôli nemu by som také zdravotné riziko nepodstúpila. Dieťatko môžeš dať na adopciu. (Ak si to počas tehotenstva nerozmyslíš) Neviem, ci si uvedomujes že skutočne zabijas živé deti. Prepáč ale inak ti to neviem napísať. Takto to vyklop aj tomu pánovi, ktorý asi nevie ako vyzerá prezervatív, ked uz nic iné. Nie si v tom sama, je to aj jeho problem, ale ty to na seba vedome preberáš. Nepokaz sii ho. Dobabres si psychiku a zdravie ešte viac ☹
@katka2423 prepáč, ale teraz napíšem asi svoj najtvrdší príspevok na tomto fóre... to čo je za debila?!?!? ak sa ešte na dieťa necíti, nie je dostatočne zodpovedný, tak nech trtoší cez gumu, alebo nech sa to naučí robiť bezpečne a zas na druhej strane, kto žije sexuálne aktívne, musí istým percentom počítať s tým, že sa toto môže stať. Z toho vyplýva, že nech radšej nesexuje!! A po druhé, čo ty ľúbiš na tom chlapovi??? to že ťa už o jedno dieťa pripravil a ani to mu nestačilo na to, aby chránil teba a seba, kedže dieťa ste obaja nechceli??? A teraz ty jeho nechceš sklamať, tak si dáš zobrať dalšie?? myslím, že tento vzťah aj tak veľa nevydrží, ty si mladá, človek sa rokmi formuje, môže sa stať, že sa rozídete... a v živote to tak chodí, že keď konečne natrafíš na človeka, s kým to dieťa budeš chcieť, tak vtedy, zákon schválnosti, nebudeš môcť... aj vzhľadom k predchádzajúcim interupciám... kurňa žena, dieťa nie je vec, však je to živá bytosť!!! Dobre si ty premysli v prvom rade vzťah k tomu tupelovi, a dieťa rieš ako druhé,... nebola by si ani prvá, ani posledná, čo je s dieťaťom sama a nezabezpečená, riešenia sa vždy nájdu, ale interupcia by mala byť tým posledným a nie prvým!!!

A este ma napadlo.Preco mu ty nepovies nech sa chalanko "pre teba" da docasne podviazat?Ved ty "pre neho" chodis po potratoch tak nech sa aj on obetuje ked guma mu nie je dobra a potrebuje strielat na plno 🙂 By si videla ako krasne by ti z dialky maval 😉