icon

GS mamavit vs. Femibion - ktorý si vybrať?

bobocka
7. sep 2011

tieto dva vitamonove produkty pre snazilky a tehulky su si dost podobne.aku mate s nimi skusenost? ktory odporucate a preco? dakujem za kazdu odpoved 🙂

renata369
27. dec 2015

Ahojte. Chcela by som sa spýtať, nakoľko mi tiez býva zle z Mamavitu, ci mozem vymeniť jeho užívanie za Femibion. Som v 10.tyzdni. Ďakujem za odpoved.

cobisko
29. dec 2015
Používateľ cobisko je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cobisko.

@renata369 myslim, ze kludne mozes. Pokial ti nerobi dobre.. 🙂

1tatiana137
30. dec 2015
Používateľ 1tatiana137 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1tatiana137.

@nibokazv86 predsa som do toho isla a zacala som ho brat aj ja, ale uz ten druhy co sa moze uzivat az do konca kojenia 🙂 ved toto, ja sa aj snazim jest zeleninu aj ovocie, ale som prieberciva takze moc toho tiez nenajem :D

margaretkamirka
28. jan 2016
Používateľ margaretkamirka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretkamirka.

@1tatiana137 ake vitaminy beries? femibion ci gs mamavit? tiez by som chcela nejake vitaminy aby nenastali nejake problemy, aspon tak preventivne brat, ale neviem ktory z nich ma ucinok a ci vobec pomahaju k niecomu.

evulik858
3. feb 2016
Používateľ evulik858 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evulik858.

@margaretkamirka napriklad ja som si nedavno nasadila femibion, na odporucanie kamaratky, lebo tej sa vdaka nemu podarilo otehotniet a myslim, ze je to dobra volba. Neviem sice, ci sa mi podari mat aj dietatko, ale pevne dufam, ze ano. A hlavne co sa tyka takychto vitaminov, tak tento nie je zbytocne predrazeny ako mnohe ine. Ale tak to je na tebe 🙂

ivana_t
9. feb 2016
Používateľ ivana_t je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivana_t.

@margaretkamirka taketo vitaminy v prvom rade zabezpecuju vhodne podmienky pre dietatko, aby sa dobre vyvijalo a rastlo 🙂 a na druhej strane su vhodne aj pre mamicku pretoze aj podporuju energiu.

anakristina
10. feb 2016

Baby nemate zlu skusenost s femibionom v druhom trimestri?stahy,tvrdnutia?

renata369
10. feb 2016

O Femibione som nepočula nič zle, ale skôr na GS Mamavit. Lekárnička mi povedala, že nie u každej ženy sa tá kyselina listová vstrebe. Samej mi bývalo zle z toho, z Femibionu nič. Nakoniec som bohužiaľ potratila :(, ale viem, že pri ďalšom tehotenstve ostanem pri Femibione.

agiagi
10. feb 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@anakristina naozaj si myslis, ze je to z femibionu? myslim ze to moze byt kludne niecim inym. Lebo on neobsahuje nic take, co by ti mohlo nejako uskodit alebo nieco, skor len telu a dietatku prospieva 🙂

anakristina
11. feb 2016

@agiagi fakt neviem.vies citala som nejake blbosti.v tej kapsule dha je vela e vitaminu a ze to sposobuje predcasny porod.vnutromaternicove umrtie....tak to beriem uz len kazdy treti den.pisala som na stranku femibionu ale odpisali ze mi na to nevedia odpovedat lebo nie su lekari ale chemici a mam to konzultovat so svojim gynekologom.akurat som sa dobre vystresovala.niekto to na fb zdielal od blbej mama stranky tak sa to nedalo neprecitat :(

valentinkaa
19. feb 2016
Používateľ valentinkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od valentinkaa.

@renata369 presne ako pises, mne tiez aj v lekarni odporucili femibion a to najma preto, ze len on obsahuje metafolin ktory je velmi potrebny pre zenu ak sa jej nedari kyselinu listovu dobre vstrebat. Ja som ho zacala uzivat len par tyzdnov dozadu, tak som zvedava ako dopadneme 🙂

evulik858
22. feb 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evulik858.

@valentinkaa lenze toto si mnohe buduce mamicky ani neuvedomuju, ze ked beru samotnu kyselinu listovu ze je velka pravdepodobnost, ze ju telo ani nevyuzije.

anakristina
22. feb 2016

@anakristina baby tak gynekologicka vravi ze femi2 je v pohode a mam to brat kazdy den.ze babo z toho velke nebude.ale ze douzivam balenie a nech prejdem na ladevitu ze je lepsia

zabkazelena007
23. feb 2016
Používateľ zabkazelena007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabkazelena007.

@evulik858 budem teraz asi za hlupu, ale tiez mi taketo veci unikli. Preco je vlastne potrebne tieto vitaminy brat oni prospievaju dietatu? Mala by som sa o to zacat viac zaujimat ked chceme mat dietatko 🙂

margaretkamirka
24. feb 2016
Používateľ margaretkamirka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretkamirka.

@ivana_t @evulik858 tak my uz drobca cakame, len mi ide hlavne o to aby bolo vsetko v poriadku najma nech sme obaja zdravi. Pre malinke by som urobila vsetko na svete, len nech ide vsetko ako ma. Femibion sa deli nejako od tyzdnov alebo tak nie? Mala by som si to pozriet a uz si nejake vitaminy zabezpecit, lebo to stale odkladam a potom to tak vyzera :/

agiagi
24. feb 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@margaretkamirka pozeram, ze ty si uz v 33tt cize uz by som fakt najvyssi cas zacat brat vitaminy.. Ano deli sa. V tvojom pripade by si brala uz ten druhy. Ktory sa berie az do ukoncenia kojenia. Cize dieta bude dostavat vitaminy aj cez mlieko. Na tvojom mieste by som to uz neodkladala a zacala brat :🙂

babu15
26. feb 2016
Používateľ babu15 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od babu15.

@zabkazelena007 prospievaju aj buducej mamine, ale aj dietatu. Mamine tieto vitaminy dodavaju energiu, ktora ako viem z vlastnej skusenosti casto v tom tehotenstve chyba. No a dietatku davaju vsetko co potrebuje hlavne pre to aby sa mu dobre vyvinula nervova sustava. Co si myslim, ze je nesmierne dolezite.

agnes9
29. feb 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@babu15 len je zaujimave ze mnoho zien si ani neuvedomuje ake su tieto vitaminy dolezite.. 🙂

zabkazelena007
29. feb 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabkazelena007.

@babu15 jasne, ze je to dolezite ale ja som myslela, ze na to nie su potrebne ziadne lieky, ze je to normalne prirodzene. To zohrava asi taku dolezitu ulohu kyselina listova, ktoru femibion obsahuje nie?

valentinkaa
10. mar 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od valentinkaa.

@evulik858 ono nie, ze si to neuvedomuju, oni nemaju v tomto smere asi znalosti alebo sa nezaujimaju alebo neviem uz no.. @zabkazelena007 presne si to trafila. Lenze obsahuje aj ine vitaminy ktore urcite su nemenej dolezite ako kyselina listova 🙂

zabkazelena007
15. mar 2016

@valentinkaa viem to som pozerala, som bola zvedava ze na co vobec je ten metafolin dobry, ale to som uz zistila. A po pravde ani to som netusila, ze zeny maju problem so spracovanim a vyuzitim kyseliny. Ale femibion 2 obsahuje este navyse aj nejaku DHA kyselinu ta je na co vhodna?

agnes9
15. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@zabkazelena007 to si sa nikde nedocitala? je to kyselina, ktora je velmi dolezita pre vyvoj mozgu dietatka a dopomaha k tomu aby dieta potom pekne, ostro videlo. Cize ona je dolezita prave v tom obdobi od 13 tyzdna ked sa prave tieto casti vyvijaju 🙂

valentinkaa
17. mar 2016

@zabkazelena007 chcela som ti vysvetlit, co je ta kyselina ale nemusim 🙂 @agnes9 ma predbehla, ale povedala ti v podstate to co som aj ja chcela, pointa je ta ista. Tie vitaminy vplyvaju na rast babatka a dopomahaju k tomu aby bez problemov rastlo ako ma..

babu15
23. mar 2016
Používateľ babu15 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od babu15.

@zabkazelena007 uz v dnesnej dobe to nie je take normalne a treba dobremu zdraviu dopomoct.. baby ti to uz asi dostatocne vysvetlili. Su to velmi dolezite vitaminy pre dieta, pre jeho rast 🙂

cobisko
6. apr 2016
Používateľ cobisko je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cobisko.

@zabkazelena007 ono myslim ze nie je potrebne nejako hladat do podrobnosti co vsetko z toho zlozenia je na co dobre. Kombinacia tych vitaminov ktore femibion obsahuje maju vplyv na spravny vyvin dietata to je cele. Ide hlavne o to aby dietatko dostalo vsetko co potrebuje ak sa mu to nedostava zo stravy matky 🙂

evulik858
7. apr 2016

@valentinkaa tozvie cim to je, ale tak mozno casom vsetky maminy a buduce maminy si uvedomia ake je to dolezite a zariadia sa podla toho 🙂

zabkazelena007
8. apr 2016

@agnes9 nasla som o tom nieco, ale nebolo to tak laicky napisane, tak som tomu nejako nerozumela. Vidis presne takto to potrebujem vediet, narovinu bez cudzich slov, uplne jednoduche vysvetlenie 🙂 tak uz tomu rozumiem. @valentinkaa nemusis veru, uz konecne zacinam rozumiem na co su vsetky tieto vitaminy dobre. @cobisko mozno to nie je potrebne ale mne to pomohlo pochopit preco vlastne by som ho mala brat aj pred aj pocas tehotenstva 🙂

martina27777
12. apr 2016
Používateľ martina27777 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina27777.

@cobisko lenze preco je potrebne ho brat aj pri snazeni, ked prospieva dietatu? ved v obdobi snazenia, nema akemu babu prospievat. 😖

angela5
15. júl 2016

@martina27777 prave som nasla tuto diskusiu aj ked je tri mesiace stara... Femibion obsahuje kyselinu listovu, ta sa ma uzivat tak 3 mesiace pred otehotnenim lebo ked zena otehotnie a az potom zacne uzivat tak uz moze byt neskoro, tvoje telo si vytvara zasoby postupne. Tato kyselina listova je najdolezitejsia latka prre vyvoj nervovej sustavy u dietatka.

Ja si kupujem vsetky tie vitaminy, ktore femibion obsahuje samostatne.

A pozor na kyselinu listovu ako taku. Dala by som urcite radsej prednost Methyl-folatu (co je aktivna forma kyseliny listovej) kedze samotnu listovku telo niekedy nedokaze spracovat a tak zena moze mat nedostatok (potom potraty, rozne vyvojove vady u plodu a pod) takze urcite radse methylfolat nez kyselina listova.

nelakt
11. sep 2016

Ahojte, sice stara tema, ale dostala som sa sem pri patrani po recenziach k Mamavit vitaminom, kedze mi robili zle.. Bolo mi z nich tazko, vracsla som, tak som ich prestala brat.. A ako som tak patrala, zistila som, ze dalsie 3 kamosky ho museli prestat uzivat, lebo im tiez robil zle. Nehovorim, ze su to vseobecne zle vitaminy, ani nechcem robit antireklamu, len chcem upozornit na svoju skusenost 🙂