Hlasná hudba v aute počas tehotenstva

nikushka2108
29. máj 2017

Ahote 🙂 cely život počúvam v aute nahlas hudbu s basami. Do nejakého 24 tt som tak pocuvala tiez, potom som prestala lebo som sa bala ze to mohlo nejako uskodit (citala som nieco na nete). Chcem sa spytat ci je tu nejaka mamicka ktora tiez pocuvala nahlas hudbu v aute ked bola tehotna a ci je vsetko v poriadku. Lebo to bolo naozaj ze nahlas.prosim vas neodsudzujte ma myslela som si ze plodova voda to dost chrani. A ze babetku sa to paci a aspon pocuva hudbu.

nyusika
29. máj 2017

Hladná hudba v aute odputava pozornosť a je jedno, či tehotná si, alebo nie.
Niet väčšej sedlaciny, ako natriasajuce sa auto na ceste.

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@nyusika ja som sa pýtala niečo iné ale nevadí.. to auto sa nenatriasalo.. ja si proste rada pustím nahlas hudbu a spievam pri šoferovani. Je to pre mňa relax.

laurita285
29. máj 2017

jj, narodí sa ti hluché bejby, to ma mrzí 🤐

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@laurita285 ako vieš?? Máš skúsenosť?

bg2014
29. máj 2017

@nikushka2108 to natriasnie bolo myslene obrazne,ked si to nepochopila kedze si pustis hudbu nahlas aj s basami ako hovoris

jasminet
29. máj 2017

urcite sa dietatu nic nestane - vsak co take tehotne spevacky, vacsinou maju deti ok... ale hlasna hudba rozpyluje pozornost pri soferovani. ja si tiez spievam, mam pustene radio, ale odtial potial

dominika6
29. máj 2017

@nikushka2108 ale počúvaj počúvaj...ked porodíš viac nebudeš

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@dominika6 nechápem ako to mysliš?

jasminet
29. máj 2017

@nikushka2108 budes rada, ze ti dieta zaspalo, nie to ho este hlasnou hudbou budit 😀

dominika6
29. máj 2017

@nikushka2108
bože môj...dievča..

akože budeš mať na zadnom sedadle bábetko a vypeckuješ mu rihaňu na plné gule jo?
lebo relax?

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@dominika6 určite nie :D len som nevedela co mas namysli..

sense
29. máj 2017

Otazka je co je to nahlas...lebo pre kazdeho znamena nieco ine nahlas... ak to mas nahlas tak ze ti trasie auto tak to neskodi len dietatu ale aj tebe....inak nema co skodit.len to odputava pozornost

kristinenka
29. máj 2017

@nikushka2108 no podla mna,skus za.zavriet do suda a pustit vedla neho nahlas muziku. Podla mna to naozaj nieje nic moc,ani pre teba a ani pre babatko. Nehovoriac o tom,ze ako vodic musis dat prednost zachrannym zlozkam,ktore pri tolkych decibeloch nemusis pocut.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diana20
29. máj 2017

@kristinenka podľa mňa do toho suda by musela dať vodu a do nej sa ponoriť, zavrieť sud a potom pustiť hudbu a to by jej teda nijako neublizilo a ani bábätku hlasna hudba neskodi počas tehotenstva.. neskôr, keď sa narodí, už áno, takže teraz si počúvaj podľa mňa, keď si myslíš, že je taký relax dosť bezpečný, keď si tehotná.. bábätku to určite nič neurobí, keďže voda zvuk veľmi tlmí.. ja som bola aj na koncertoch v prvom tehotenstve a dieťa dobre počuje , nemá žiadny problém 😊

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majloo
29. máj 2017

@nikushka2108 no ja som pri prvom pocuvala cele tehu Rammstein, nie v aute, ale doma, ale dost nahlas, proste mi to robilo dobre. Maly je ok, ma rad rock, ale to je len nahoda..))))) Podla mna v pohode, ak relaxujes pri tom.

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@zltyslonik keď teda prenáša lepšie tak to muselo počuť odosť hlasnejšie. Ale ty si napísala ze hlasná hudba je ok.. a myslela si to aj ked je to v aute ? Lebo auto je take uzavrete.

nikushka2108
autor
29. máj 2017

Ja sa skor bojím tých basov ako toho zvuku. Lebo tie basy vibruju

nuni11
29. máj 2017

Mozno to babu nebolo uplne najprijemnejsie a mala si na to mysliet trosku skor ale nemalo by sa mu nic stat neboj sa 🙂 Len to trosku obmedz teda ak sa bojis ale ked uz bude vonku tak to uz nerob :D Teda mozes ale nie nahlas a maximalne nejake spievankovo

diana20
29. máj 2017

@zltyslonik vo vode sa zvuk môže prenášať rýchlejšie ako vo vzduchu, ale prenesie sa tak dobre zo vzduchu do vody? Skús sa ponoriť do vody a nech ti niekto niečo povie, či budeš lepšie počuť, čo ti hovorí..

evittam
29. máj 2017

Este,ze som MK "objavila" až keď som vynosila,porodila a skoro oddojcila obe deti.
Ženy užívajte si tehotenstvo a menej čítajte ci uz bludy alebo "dobre mienene rady". A budete určite v poriadku-vy aj vase deti.

ostorha
29. máj 2017

@evittam Jeden z najhodnotnejsich prispevkov na MK.

evittam
29. máj 2017

@ostorha 😉😎 Dakujem.
Lebo nic v zlom ked tu niekedy citam tie otázky tak mi az "rozum stoji"....

katkakovac
29. máj 2017

@majloo napodobne, Ramstein u mna fical este ked som isla den pred porodom autom na poradnu. Syn ma sice problem z rozpravanim, ale je to genetika, muz mal podobny problem ako dieta.

A autorke: tehotenstvo nie je choroba. Vynechaj alkohol, drogy a nepasterizovane syry. Dalej skus vynechat hlupe a konspiracne clanky na internete a skus pouzit sedliacky rozum. Bude sa ti to do buducnosti velmi hodit, inak sa po porode zblaznis.

lienka_1
29. máj 2017

Hned ako som videla nazov temy som vedela, kto je autor 😂 Nezabudni k tomu vyzut 2 balicky zuvaciek s aspartamom a potom cinkni na toxikologiu. Ked ti nedaju uspokojivu odpoved, zaloz dalsiu temu na MK.
Ale zase som sa dobre pobavila 🙂

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@lienka_1 laskavo sa ukludni dobre? A navazaj sa do niekoho ineho. Proste je normalne ze mam obavy o svoje male lebo ho velmi lubim. Co asi ty nepoznas co je to strach o babetko ked si takato . Radsej sa sto krat spytam a budem za hlupu s pokojom na dusi. A tieto tvoje sproste komenty si nechaj pre niekoho ineho..

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@lienka_1 ty asi cele dni nic nerobis len rypes do druhych mamiciek a robis si znich srandu. Modry konik je na to aby som sa spytala. Ked ti pride smiesne co sa tu kto pyta to ignoruj. Nie kazdy sa narodil taky mudry jak ty.

philipha22
29. máj 2017

@majloo nie je to nahoda... ja som tiez pri malom pocuvala stale hudbu a spievala som... teraz spieva maly o 106.... pri malej som mala ticho a klud , to sa prejavilo aj po tehu... malu vyrusilo pri spani ak nahodou co len vosiel niekto po spickach do izby...proste musela mat uplny klud a ticho.... a maly ten do dnesneho dna zaspava pri radiu... ak nepocuva hudbu, tak pribehy alebo spravy.... cokolvek, len aby nieco hralo...a to ma zachvilu 8 😉

sense
29. máj 2017

@majloo no u nas bol takmer vzdy pusteny house a trance atd a mala nejradsej faithles, armin van buuren atd....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre