icon

Hlasná hudba v aute počas tehotenstva

nikushka2108
29. máj 2017

Ahote 🙂 cely život počúvam v aute nahlas hudbu s basami. Do nejakého 24 tt som tak pocuvala tiez, potom som prestala lebo som sa bala ze to mohlo nejako uskodit (citala som nieco na nete). Chcem sa spytat ci je tu nejaka mamicka ktora tiez pocuvala nahlas hudbu v aute ked bola tehotna a ci je vsetko v poriadku. Lebo to bolo naozaj ze nahlas.prosim vas neodsudzujte ma myslela som si ze plodova voda to dost chrani. A ze babetku sa to paci a aspon pocuva hudbu.

evittam
29. máj 2017

@nikushka2108 Prepac, ale jediny kto sa tu potrebuje ukľudniť si ty. A k tomu vypni MK a najlepsie aj internet.....
Všetky ľúbime aj sme lubili nase deti este ked boli v brusku ale vacsinu zien co poznam a patrím nastastie k nim neriesilo podobne veci ako ty a uzivali sme si tehotenstvo.
Btw.uz sa teším na tvoje temy ked porodis......

nikawero12
29. máj 2017

@nikushka2108 tebe asi fakt uškodili tie žuvačky 😀😀😀

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@evittam
@nikawero12
nekomentujte túto diskusiu keď píšete odveci a nie ktéme. Nikoho to nezaujma. Ja sa pýtam na mamičky ktore pocuvaliv tehotenstve v aute nahlas hudbu a vsetko je vporiadku. (Prípadne to má nejaké následky) . To že vy si myslite ze je to zbytocne vobec riesit a pytat sa na to je vas nazor.. na ktory sa nikto nepytal jasne?! Ja sa proste bojim ze sa mohlo nieco poskodit a chcem sa upokojit tak sa radsej spytam.. to ze vy vsetko berete na lahku vahu je vasa vec....

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
tomiholjubavi
29. máj 2017

@zltyslonik pri tvojom komentare s vodou ma napadlo, ako sme raz sedeli so susedami na brehu a ich muzi plavali. Hoci boli uz pomaly v strede zalivu, poculi sme kazde ich slovo. Pruser bol, ze ohovarali svoje zeny 😅 😂 takze ano, po vode sa zvuk paradne siri 😂

mischelin89
29. máj 2017

@nikushka2108 ja tiez pocuvam nahlas hudbu v aute a z plnych pluc si do toho spievam. Vobec si nemyslim, ze to malemu v brusku vadi. Myslim ze mamina sa vie tolko nacitit, aby vedela ci je to ok alebo pre drobca neprijemne. Ved je v tvojom brusku, s tebou spojene, tak vnimaj, ako reaguje.
Moj napriklad ma rad aj zvuk motorky, tata mu vecer pusta videa....a maly na to reaguje rovnako ako len na tatinov hlas a ten mu je velmi prijemny 🙂 a ja ked mu spievam uspavanky, to ma v pazi, uplne citim, ze ho to nezaujima :D

silaviat
29. máj 2017

@nikushka2108 babatku v bruchu to neuskodi..ale spomen si na tu hlasnu hudbu az konecne uspis dieta v kociku budes cakat na prechode a daka hlucha truba v aute si to bude pustat na plne a dieta ti zobudi .... a dufam,ze takych situacii zazijes minimalne raz tolkko ako ja .. aby si videla ake to je prijemne ;)

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@silaviat ja si nepúšťam hudbu po meste ako nejaka pipka. Ale keď som medzi mestani na rovnej ceste. Asi by som sa hanbila kebyže idem po meste s autom na plne pecky.
@mischelin89 a je pocut aj basy? Ked pustas hudbu.

mischelin89
29. máj 2017

@nikushka2108 pocuvam fallgrapp v aute, tak si pripadne pozri na youtube. Obcas tam maju cudne elektronicke vysoke tony 🙂

obsadenemeno
29. máj 2017

@nikushka2108 zase ty? Vies co, uz necitaj NIC na nete, lebo ked nevies pouzit zdravy rozum, citanie blbosti ti moze poskodit viac ako hlasna hudba ci zuvanie zuvaciek, vies?

boze, dalsia trblietkova natahujuca bruskom buchajuca tatarku hellmans milujuca hluku az rachotu sa obavajuca citatelka 🙄

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@obsadenemeno ?? Vybijaj si prosim ta komplexi na niekom inom :D chudera..

obsadenemeno
29. máj 2017

@nikushka2108 no vidis, uz sa ta hlasna hudba prejavuje....
a ze "komplexi"... 😨

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@obsadenemeno ?? :D ja sa pytam ze ci da nemohol poskodit sluch.. pri hlasnej hudbe ..ked nemas idpoved chod komentovst ine prispevky.

obsadenemeno
29. máj 2017

@nikushka2108 preco sa ty vzdy pytas az POTOM ako cin spachas?

Mozno by sa trebalo pytat PREDTYM, lebo potom uz moze byt NESKORO.....
....a komentovat si budem, co chcem, tak isto ako ty tu pises, co chces..... na blbu otazku sa inak odpovedat neda.....

jeziskove huslicky....😒

veronikaszabova
29. máj 2017

@nikushka2108 preboha, najskor zuvacky, teraz hudba??? Uzavri sa doma, nic nejedz, nepocuvaj. A vies co? Radsej ani nedychaj. Aj vzduch je plny skodlivych veci...
Neber to ako vysmech, ale kde chodis na tie otazky??
Vynosila som som dve deti, ale taketo pi.oviny ma nikdy nenapadali 🙂

dagaz
29. máj 2017

@nikushka2108 😂😂😂😂aha zasa tema ala bravo: prehltla som spermie mozem byt tehotnaaaaaaa😂😂😂som sa zas a opet dobre pobavila😂😂😂

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@obsadenemeno lebo vtedy som si myslela ze to nemoze urobit nic.. asi preto.

obsadenemeno
29. máj 2017

@nikushka2108 a zrazu si zmenila nazor? Preco si teraz myslis nieco ine?

mattkapd
29. máj 2017

Bozeee túto otázku fakt nemozes mysliet vážne. .niekedy by sa mali robiť IQ testy pred tehotenstvom lebo toto je silná káva. .nikdy som tu nikoho neurazila ak som vedela tak som pomohla ale byť tebou mazem tému a nick a vypínam internet..uz navzdy

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@obsadenemeno lebo mi povedal niekto ze nemam trieskat s dveramilebo to neni dobre pre babetko ze moze ohluchnut. Tak som si natukala do googlu ci to moze byt pravda a bolo tam ze hlasny zvuk moze. Ale nebol tam ze jaky hlasny zvuk. Pretoze na koncerty a dokina chodia bezne tehotne. Ale tam neni pocut az tak tie basy jak v aute v malom priestore. Tak som sa vystrasila. A spytala som sa.. nechápem co je na tom hlúpe :D

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
29. máj 2017

@nikushka2108 a je to tuuuuuu.... Nezapinaj uja Googla ;)

nikushka2108
autor
29. máj 2017

@mattkapd vies co je divne? Ze pisali tu uz asi 5 mamiciek na roznych diskudiach ci koncerty kina a diskoteky su vhodne. A ziadne slepice to nekomentovali komentmi typu ze je to sprosta otazka.

obsadenemeno
29. máj 2017

@nikushka2108 hlupe je, ze veris vsetkemu, co ti kto nabulika a aj vsetkemu, co citas na nete. Treba proste zacat pouzivat zdravy sedliacky rozum (teraz sa asi urazis za "sedliacky 😵 ).

No ja som uz bola na zopar koncertoch, kde spevacka bola s bruskom a to na tom podiu je iny rachot.... a ma koncert takmer kazdy vecer a v usiach stuple...a babo okej, cuduj sa svete...

tomiholjubavi
29. máj 2017

@nikushka2108 podla prieskumov na internete, skodi a zabija uplne vsetko. Citala som napr. ze pitie mlieka zvysuje riziko rakoviny prsnika o 30%, alebo ze holenie si onych miest privolava vaginalne plesne, bakterie a infekcie. Odbornici radia chodit s chlpatymi... Je to ovela zdravsie. (a to si nerobim srandu). diagnostikovanie cez net je este lepsia lakotinka. Muz si isiel zistit preco ma opuchnutu a bolavu ruku... A nasiel od nadora cez cukrovku asi vsetko. Potom si spomenul, ze sak ju vecer privrel do dveri 😅 ale najlepsie su internetove vyhliadky do buducnosti - koniec sveta sa blizi, pisu to predsa vsade 😅 ked mas o niecom pochybnosti, porad sa radsej s doktorom a negugli, lebo net je plny zastrašovania a nafukovania hovadin.

mattkapd
29. máj 2017

@nikushka2108 nechapem čo sa teda neopýtas mami babky sesternici sestry nejakej kamosky ..cítila by si sa hlupo? ..A nečakaj tu nič normalne lebo na sprostu otázku sprostá odpoved

obsadenemeno
29. máj 2017

@nikushka2108 no vidis. Dalsi znak toho, ze nie si schopna rozmyslat samostatne.

citujem: "vies co je divne? Ze pisali tu uz asi 5 mamiciek na roznych diskudiach ci koncerty kina a diskoteky su vhodne. A ziadne slepice to nekomentovali komentmi typu ze je to sprosta otazka."

najvacsia slepica si tu ty, ked si musis zalozit "svoju" temu. Lebo odpovede v inych ti asi neboli dost dobre. Ale co uz ja viem, mozno si tie odpovede tiez nepochopila. 😉

lenkamaxim
29. máj 2017

Nemas mamu alebo svokru, tetu, krstnu mamu?
Ked ta najblizsie napadne otazka ohladne tvojho tehotenstva spytaj sa ich. Ak ti nebudu vediet poradit, spytaj sa kamosiek. A ak ti ani tie nebudu vediet poradit, potom napis sem.

nikushka2108
autor
29. máj 2017

Prosim vas tieto koemnty si vsetky nechajte pre seba ja som na to neni zvedava. Zaujma ma naozaj ci to mohlo uskodi5 alebo ni3 to je vsetko.... neverim vsetkemu co je na internete ale chcem sa uistit preto som chcela pocut realne skusenosti.

lenkamaxim
29. máj 2017

@nikushka2108 tak zavolaj gynekologovi! Vsak on ma na to skoly, nie my co sme sa tu pozliezali. Nikto ti nechce zle