icon

Interupcia v Čechách

konikovie
25. jan 2014

Ahojte, u nás je UPT povolené iba 1x za pol roka, absolvovala som ho v novembri - nezelane tehotenstvo.
Chranila som sa kondomom, ktory nam praskol, tak som preistotu zobrala escapelle. Ale mešká mi to, urobila som si test a je pozitivny :(.
Neodsudzujte ma, dieta si nemozem nechat.
Moja otazka, ked si zaplatim UPT v čechách, dozvie sa to niekto? Lebo by som porušila zákon. Na SVK to posielaju do nejakeho registra. Ale keby idem do čiech tak by to nikto nezistil?
dakujem.

Strana
z3
dorothy77
27. jan 2014

@janie80 každý má svoje starosti...

janie80
27. jan 2014
dorothy77
27. jan 2014

@janie80 to bola reakcia na tú reakciu o tom, že sem chodia ženy, ktorým sa nedarí otehotnieť... Každý si nesie nejaký iný kríž, niekto deti mať nemôže, niekto nestretol partnera, niekto si nemôže dovoliť dieťa... asi tak nejak

janie80
27. jan 2014

@dorothy77 to ale nic nemeni na tom, ze nechapem, preco na tuto stranku, ktora je hlavne o detoch a rodine - kde su mamy, buduce mamy, alebo zienky, ktore sa snazia otehotniet, pride niekto pre radu ohladne UPT... Nechapala som to ked som sa o babo snazila, nechapala som to ani ked som bola tehotna a stale to nechapem...

1katkas
28. jan 2014

@janie80 nechapem to ani ja preco je tu povolene zakladat temy o UPT

katy31
28. jan 2014

@janie80 No preto, lebo taký človek váha a hľadá možno radu, možno pomoc, možno povzbudenie práve tam, kde sú maminy, osudy, deti... Ja to plne chápem... 😔

katy31
28. jan 2014

@konikovie veľmi Ti držím palce... si v ťažkej situácii.. nech už to dopadne akokoľvek... želám veľa síl k pevnému rozhodnutiu, správne asi nebude... ale nech je Pán s Tebou... 😔 Žiť sa s tým potom musí...

janie80
28. jan 2014

@katy31 z jej prispevkov ja fakt nemam pocit, ze by vahala... Na zaciatku jasne deklaruje svoj postoj - ist na UPT aj keby to bolo porusenie zakona...

Strana
z3