Išli by ste v 8. mesiaci tehotenstva do kostola?
Isli by ste v 8mesiaci tehotenstva do kostola? Vztah k Bohu je najdolezitejsi.
niekto sa nudi 😒 a mozno ozaj ten "zanetohladac" 😠
Tehotenstvo nie je choroba,a ak sa buduca mamička dobre citi a nema zdrav.problemy tak möže robiť veľa veci. 🙂
@terezka1947 skoda ze tu neni grcajuci smailik....... 😠
@terezka1947
nemusi "vyryvat". 😉 .muze se o neho "opirat" psychicky vice nez je "zdrave"..Podle mne: samota je potvora.. 😔
..V "nestastne" samote je nekdy BUH jediny radce...a jediny znalec 🤐
@katia7
..vim o jednom..ve fialovem tricku.. 😎
zde:
https://www.google.it/search?q=smile+vomito&rlz...
to uz su letni predskokani v sutazi o najhlupejsiu otazku a "najvtipnejsiu" odpoved... 😕
No odpadla som teraz 😀 😀 😀 ja ani nepochopim ako može niekto položit ,tak hlupu otazku 😀
to čo je za otázku? Chcela by som vedieť ten dôvod, prečo by sa do kostola v 8. mesiaci tehotenstva nemohlo ísť 😀 Ja som bola ráno v deň pôrodu
kokos to su otazky 🙄
@bambulka00 ty proste sršíš veľmi prudko inteligentnými otázkami 😖
sa asi veľmi nudíš... neverím, že niekto môže takmer denne zo seba sypať také výplody 😝
Ja som chodila az do porodu
halusky 😀 bryndzove 😀 myslim,ze vacsina v 8.ci 9.mesiaci ma ine starosti...ako sa napr.dobre v noci vyspat 😀
zas jedna s tym stupidnych otazok. a preco by ste akoze nemohli ist do kostola? vy akoze nikam nechodite, alebo co? nie ste chora, ale tehotna. ale vy ste zrejme aj chora, ked davate taketo primitivne otazky.
a preco nie?
úplne v pohode 🙂 ved v 8.mesiaci sa ešte chodí aj do práce... a taktiež ak ste v poriadku, tak všetky bežné aktivity sa dajú robiť
A preco nie? Ked budes citit ze ti je nevolno tak odides
Ak mas vztah sz Bohom tak potom preco riesis ci mozes ist do kostola? Ved Boh neprebyva v kostole ale v nas.
Ja ani keby som nebola tehu ani pod hrozbou nasilia😀 Takze moja odpoved je NIE!!!!!!!!!!

@katia7 ja som bola este rano pred porodom....som mala naplanovanu vyvolavacku, tak som sa cestou zastavila.....nechapem tieto otazky.....