Išli by ste v 8. mesiaci tehotenstva do kostola?
Isli by ste v 8mesiaci tehotenstva do kostola? Vztah k Bohu je najdolezitejsi.
Tehotenstvo nie je choroba,a ak sa buduca mamička dobre citi a nema zdrav.problemy tak möže robiť veľa veci. 🙂
@terezka1947
nemusi "vyryvat". 😉 .muze se o neho "opirat" psychicky vice nez je "zdrave"..Podle mne: samota je potvora.. 😔
..V "nestastne" samote je nekdy BUH jediny radce...a jediny znalec 🤐
@katia7
..vim o jednom..ve fialovem tricku.. 😎
zde:
https://www.google.it/search?q=smile+vomito&rlz...
to uz su letni predskokani v sutazi o najhlupejsiu otazku a "najvtipnejsiu" odpoved... 😕
No odpadla som teraz 😀 😀 😀 ja ani nepochopim ako može niekto položit ,tak hlupu otazku 😀
to čo je za otázku? Chcela by som vedieť ten dôvod, prečo by sa do kostola v 8. mesiaci tehotenstva nemohlo ísť 😀 Ja som bola ráno v deň pôrodu
@bambulka00 ty proste sršíš veľmi prudko inteligentnými otázkami 😖
sa asi veľmi nudíš... neverím, že niekto môže takmer denne zo seba sypať také výplody 😝
halusky 😀 bryndzove 😀 myslim,ze vacsina v 8.ci 9.mesiaci ma ine starosti...ako sa napr.dobre v noci vyspat 😀
zas jedna s tym stupidnych otazok. a preco by ste akoze nemohli ist do kostola? vy akoze nikam nechodite, alebo co? nie ste chora, ale tehotna. ale vy ste zrejme aj chora, ked davate taketo primitivne otazky.
úplne v pohode 🙂 ved v 8.mesiaci sa ešte chodí aj do práce... a taktiež ak ste v poriadku, tak všetky bežné aktivity sa dajú robiť
Ak mas vztah sz Bohom tak potom preco riesis ci mozes ist do kostola? Ved Boh neprebyva v kostole ale v nas.
Ja ani keby som nebola tehu ani pod hrozbou nasilia😀 Takze moja odpoved je NIE!!!!!!!!!!

@katia7 ja som bola este rano pred porodom....som mala naplanovanu vyvolavacku, tak som sa cestou zastavila.....nechapem tieto otazky.....