icon

Išli by ste v 8. mesiaci tehotenstva do kostola?

bambulka00
3. jún 2013

Isli by ste v 8mesiaci tehotenstva do kostola? Vztah k Bohu je najdolezitejsi.

Strana
z2
katren
3. jún 2013

@katia7 ja som bola este rano pred porodom....som mala naplanovanu vyvolavacku, tak som sa cestou zastavila.....nechapem tieto otazky.....

terezka1947
3. jún 2013

niekto sa nudi 😒 a mozno ozaj ten "zanetohladac" 😠

hrasok33
3. jún 2013

Tehotenstvo nie je choroba,a ak sa buduca mamička dobre citi a nema zdrav.problemy tak möže robiť veľa veci. 🙂

katia7
3. jún 2013

@katren ani ja veru ale tak bud sa nudi alebo je to 1 z tych antikrestanskych vyryvacov 🙄 podla tej doplnujucej poznamky

terezka1947
3. jún 2013

@katia7
@katren asi ano,lebo som si preve vsimla,ze zalozila este jednu divnu temu...akoze tyranie dietata kvoli viere vlastnymi rodicmi 😒

katia7
3. jún 2013

@terezka1947 skoda ze tu neni grcajuci smailik....... 😠

irriss
3. jún 2013

@terezka1947
nemusi "vyryvat". 😉 .muze se o neho "opirat" psychicky vice nez je "zdrave"..Podle mne: samota je potvora.. 😔

..V "nestastne" samote je nekdy BUH jediny radce...a jediny znalec 🤐

irriss
3. jún 2013

@katia7
..vim o jednom..ve fialovem tricku.. 😎
zde:
https://www.google.it/search?q=smile+vomito&rlz...

katren
3. jún 2013

@irriss 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

irriss
3. jún 2013

@katren
Jsme opet po dlouhe dobe na stejne vetvi, ze?'

zemruska
3. jún 2013

@irriss 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katren
3. jún 2013

@irriss jj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ikke
3. jún 2013

to uz su letni predskokani v sutazi o najhlupejsiu otazku a "najvtipnejsiu" odpoved... 😕

katia7
3. jún 2013

@irriss skoro som sa pocikala od smiechu dik 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

irriss
3. jún 2013

@katia7

Jeste, ze nejsme ve 2089..to bych mela mokrou klavesnici kvuli Tobe i ja 😀 😀 😀 😀

irriss
3. jún 2013

@ikke
Koukam,ze jsi dala Amen i nam, co se snazime odpoutat od kazdodennich trampot.. 😕

p.s. Vsak on to tu uz nekdo nahlasi....a smazanim nam sklapne..

sara85
3. jún 2013

No odpadla som teraz 😀 😀 😀 ja ani nepochopim ako može niekto položit ,tak hlupu otazku 😀

nimika
3. jún 2013

to čo je za otázku? Chcela by som vedieť ten dôvod, prečo by sa do kostola v 8. mesiaci tehotenstva nemohlo ísť 😀 Ja som bola ráno v deň pôrodu

lenka268
3. jún 2013

kokos to su otazky 🙄

dejnas
3. jún 2013

@bambulka00 ty proste sršíš veľmi prudko inteligentnými otázkami 😖
sa asi veľmi nudíš... neverím, že niekto môže takmer denne zo seba sypať také výplody 😝

kattrin5
3. jún 2013

Ja som chodila az do porodu

fopka
4. jún 2013

halusky 😀 bryndzove 😀 myslim,ze vacsina v 8.ci 9.mesiaci ma ine starosti...ako sa napr.dobre v noci vyspat 😀

stanislavao
4. jún 2013

zas jedna s tym stupidnych otazok. a preco by ste akoze nemohli ist do kostola? vy akoze nikam nechodite, alebo co? nie ste chora, ale tehotna. ale vy ste zrejme aj chora, ked davate taketo primitivne otazky.

suz2
4. jún 2013

a preco nie?

mahulenka87
4. jún 2013

úplne v pohode 🙂 ved v 8.mesiaci sa ešte chodí aj do práce... a taktiež ak ste v poriadku, tak všetky bežné aktivity sa dajú robiť

nanulik
4. jún 2013

A preco nie? Ked budes citit ze ti je nevolno tak odides

julu1984
4. jún 2013

Ak mas vztah sz Bohom tak potom preco riesis ci mozes ist do kostola? Ved Boh neprebyva v kostole ale v nas.

shopoholocka
4. jún 2013

Ja ani keby som nebola tehu ani pod hrozbou nasilia😀 Takze moja odpoved je NIE!!!!!!!!!!

Strana
z2