Je amniocentéza bolestivá?
Ahojte, chcem sa spytat ci ste niektora podstupila amniocentezu. Vysli mi pozitivne testy na Downa. Mam ist na genetiku a amnio. Viem ze su tam rizika pre babo... Je to bolestive, alebo neprijemne? Dakujem za kazdu odpoved.
Baby, tie, co ste absolvovali NIFTY test, za aky cas od odberu krvi ste mali vysledky?
Ahojte, chcela by som sa opýtať či je tu niekto kto bol v poslednej dobe na amnio v Žiline? Vôbec to nechcem podstúpiť aké stále má zožiera ten pocit že výsledok Triple testov mi vyšiel 1:70, obávam sa že nad tým budem premýšľať celé tehu ☹ bojím sa rizík spojených s odberom ☹
@iwike3 ak patrite k citlivejsim zenam, myslim tym viac intenzivne vsetko prezivate, citite vone, mate silnu intuiciu a myslienky na amnio vam robia stres, nechodte do toho. Tam je predpoklad, ze aj dietatko bude take a prezivanie bude horsie.
Ja si zivo pamatam ako som lezala na stole ako strasne sa mi maly v bruchu mykal hned po nej.
A pritom to nebolo same o sebe nic bolestive.
Mne sa maly narodil predcasne. Jedna z otazok na papieri kt. sme im mali zaslat ked sa dieta narodi bol tyzden narodenia. Takze nie nemyslim si ze je to bez rizika.

Pri prvom som bola. Bolo to nepríjemné. Nechali si ma ešte pol dňa v nemocnici, lebo nebolo isté, či mi neodteka plodovka. Večer som doma dostala teploty, dva dni som ležala...A nakoniec skončila hospitalizovaná kvôli hroziacemu potratu.
Za mňa teda nie. Väčšinou je to v poriadku, aj ja som s tým šla, že prečo by sa to malo stať akurát mne. Ale keď som v tej nemocnici ležala a modlila sa, nech to malinký zvládne, tak mi bolo úplne jedno, že 99% nemá žiadne komplikácie