icon

Je dovolená masáž chrbta počas tehotenstva?

dzudka
11. okt 2011

Chcem sa spytat ci niekto chodil pocas tehotenstva na masaž? Lebo ja som uz bola dva krat a teraz mi niekto vravel zevraj by sa pocas tehu nemalo chodit na masaze tak mam dilemu....lebo trpim bolestami hlavy a potrebujem rozmasirovat urcite body co mam stuhnute a este potrebujem tak 4krat ist na masaze.

Strana
z2
emamaj
26. sep 2019
Používateľ emamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emamaj.

@dzudka ahoj v thaioase.sk dokonca robia masaze specialne pre tehotne

veronikaszabova
26. sep 2019

@emamaj ze ta to bavi robit furt niekomu reklamu...

zankalh
13. apr 2022

@maser dakujeme za odpoved 😍

maser
13. apr 2022

@zankalh Dobrý den. Masáž počas tehotenstva je v poriadku spravidla po 3.mesiaci tehotenstva. Výnimočne alebo s väčšou opatrnosťou aj skôr. Prípadne so spoluprácou s gynekológom. Osobne masírujem tehotnú na stoličke. Vyhýbať sa treba len určitým zónam a byť ohľaduplnejší.

zankalh
13. apr 2022

@maser ja som objednana na masaz o tyzden a to budem v 10tt.Cisto len chrbat,nakolko mam s nim roky problem .Je to v poriadku?

maser
14. apr 2022

@zankalh Spravidla by to malo byť 3mesiace no na stoličke a bez určitých techník myslím v poriadku. No niektoré moje klientky nevedeli že sú tehotné a masírovalo sa .

zankalh
18. apr 2022

@maser dakujem

zankalh
22. apr 2022

@maser Dobry den.Tak ani moj gynekolog mi to neodporucil.Takze na masazi som nebola

Strana
z2