icon

Je to chlapček alebo dievčatko?

elye11
Včera o 08:39

Je to ozaj chlapček

Je to chlapček alebo dievčatko?
reela
Včera o 08:45

Chlapec

januska12323
Včera o 08:45

Podľa teba uvidíme viac ako lekár?

anonym_14aec2
Včera o 08:46

Dievča

elye11
autor
Včera o 08:47
@januska12323

Podľa teba uvidíme viac ako lekár?

@januska12323 vy bi ste sa netešili keď to bude prvý vnuk v rodine po 13 tich dievčatách ...... A nemôžem stále tomu uveriť sme 5 sestier a všetké máme len dievčatá a teraz asi chlapček nemusíte byť nepríjemná ....

januska12323
Včera o 09:10
@elye11

@januska12323 vy bi ste sa netešili keď to bude prvý vnuk v rodine po 13 tich dievčatách ...... A nemôžem stále tomu uveriť sme 5 sestier a všetké máme len dievčatá a teraz asi chlapček nemusíte byť nepríjemná ....

@elye11 nie som nepríjemná ale lekár videl viac ako my aj má viac skúseností. Keď povedal chlapec tak na 99% to chlapec bude.

stellarstar
Včera o 10:05

Je to ešte len plod

anonym_3ed1fd
Včera o 11:26

@elye11 neveriš lekárovi, ale modrému koňovi 😅😅😅 bože

anonym_4379ac
Včera o 11:42
@elye11

@elye11 aby ste sa všetci nepototo. Čo je chlapec viac ako dievca? Ak povedal lekár, ze chlapec, tak hádam sa nemýli. Myslis, že ženy na koni sú viac vzdelané vo vyhodnotení utz ako lekár?

iwesska
Včera o 12:02

Videla si uz taku odstavajucu susku?

ludmilka2407
Včera o 12:16
@stellarstar

Je to ešte len plod

@stellarstar a plod nie je chlapec alebo dievca? 🤦
Lekar si myslim vie povedat presnejsie nez zeny na MK

stellarstar
Včera o 12:18
@ludmilka2407

@stellarstar a plod nie je chlapec alebo dievca? 🤦
Lekar si myslim vie povedat presnejsie nez zeny na MK

kiki68
Včera o 12:37
@elye11

@elye11 chlapcek za mna a gratulujem

anonym_905083
Včera o 13:14
@iwesska

Videla si uz taku odstavajucu susku?

@iwesska Do istého týždňa vyzerá klistoris aj penis rovnako, čiže si predstav, že to ešte kľudne môže byť aj dievča

lucibb
Včera o 14:03

100%chlapec.jasne to tam vidiet.

martinka13
Včera o 14:04
@stellarstar

Je to ešte len plod

@stellarstar je to dieťa

stellarstar
Včera o 14:14
@martinka13

@stellarstar je to dieťa

@martinka13 je to plod za dieťa sa to považuje až od pôrodu

ludmilka2407
Včera o 15:40
@stellarstar

@stellarstar pytala sa ci je to chlapec alebo dievca...tvoja odpoved bola ze je to plod...ci az po porode sa moze povedat ci je to chlapec alebo dievca? Akoze ta odpoved je na zamyslenie

stellarstar
Včera o 16:11
@ludmilka2407

@stellarstar pytala sa ci je to chlapec alebo dievca...tvoja odpoved bola ze je to plod...ci az po porode sa moze povedat ci je to chlapec alebo dievca? Akoze ta odpoved je na zamyslenie

@ludmilka2407 ty tam vidíš pohlavie?

klotildabazarik
Včera o 16:19
@anonym_3ed1fd

@elye11 neveriš lekárovi, ale modrému koňovi 😅😅😅 bože

@anonym_3ed1fd no ved modry konik po novom uz aj gynekologia😂

ludmilka2407
Včera o 16:23
@stellarstar

@ludmilka2407 ty tam vidíš pohlavie?

@stellarstar paneecky a plod nema pohlavie? Nieco tam je ale ja niesom lekar aby som to vedela rozoznat

lucibb
Včera o 16:42

A v kolkom tyzdni vlastne si?

anonym_ad1d6f
Včera o 17:51

@elye11 ja vidím dvojičky, 2 dievčence

martinka13
Včera o 18:07
@stellarstar

@martinka13 je to plod za dieťa sa to považuje až od pôrodu

@stellarstar tak to je zaujímavé. Jeden deň je v bruchu "plod" a druhý deň je na svete zrazu dieťa. A v ktorej sekunde presne sa z plodu stane dieťa? Keď je vonku hlava, ramená a zbytok ešte v matke tak to stále nie je dieťa?

anonym_783111
Včera o 18:13

tak ja si neviem predstaviť, kde tu vidite chlapca, alebo dievča. Ja mam dievčata, na ultrazvuku a na fotkach aj vo vyššom štadiu bolo tolko čiar a "kadečoho" tieňov, šnur... že to by som nikdy nevedela posudiť či chlapec. A prepáčte, ale z tejto fotky ??? Prepáčte vidno H.... To, čo videl lekar, to tu na tej fotke nevidíme. Takže: buduca matka, pytaj sa lekara, nie Modrokoňových odborníkov na všetko

iwesska
Včera o 18:32
@anonym_905083

@iwesska Do istého týždňa vyzerá klistoris aj penis rovnako, čiže si predstav, že to ešte kľudne môže byť aj dievča

@anonym_905083 Klitoris snad nema velkost pipika. Mam obe pohlavia a teda dievca vyzeralo uplne inak.

beky223
Včera o 18:34

Konkrétne z tohoto UTZ vidno, že je to chlapec 🙂 gratulujem

anonym_905083
Včera o 18:52
@iwesska

@anonym_905083 Klitoris snad nema velkost pipika. Mam obe pohlavia a teda dievca vyzeralo uplne inak.

@iwesska Ale ano, je to tak.
1. Štádium „indiferentných“ genitálií
Až do približne 9. týždňa tehotenstva majú obe pohlavia rovnaký základ pre vonkajšie pohlavné orgány. Tento základ sa nazýva genitálny hrbolček (tuberculum genitale). V tomto období nie je možné len na základe pohľadu (napr. ultrazvukom) určiť, či ide o chlapca alebo dievča, pretože hrbolček je u oboch rovnako veľký a vyzerá rovnako.
2. Bod zlomu: Hormóny
Okolo 10. až 12. týždňa začínajú pôsobiť hormóny (najmä testosterón u chlapcov), ktoré určia ďalší smer vývoja:
• U chlapcov: Genitálny hrbolček sa vplyvom dihydrotestosterónu začne predlžovať a vyvíja sa z neho penis.
• U dievčat: Pri absencii vysokých hladín mužských hormónov sa hrbolček nezväčšuje tak výrazne a vyvíja sa z neho klitoris.
3. Kedy je vidieť rozdiel?
Hoci k rozdeleniu dochádza skôr, na bežnom ultrazvuku sú rozdiely zreteľne viditeľné zvyčajne až od 16. až 20. týždňa. Predtým sú si tieto orgány veľkostne také blízke, že často dochádza k omylom pri určovaní pohlavia.

anonym_be0e0f
Včera o 21:38

Preco vas tu vzdy vytacaju otazky pohlavia?dokola tie iste arogantne odpovede tipu,ze je to 50%chalan 50% baba,ze Mk nie su dr a ked dr nepovedal,preco sa ocakava,ze tu jej to povedia,potom rozcitlivene komenty,ze hlavne je zdravie,ci je chlap menej,nez baba a dokola dokola vzdy to iste.To naozaj niekoho dokaze takto rozrusit?ved je uplne prirodzene,ze tehotne zeny su zvedave,co cakaju,to neznamena,ze im nezalezi na zdravy dietatka a neznamena to ani to,ze ak to dr nepovedal s urcitostou,tak ocakavaju,ze nasa odpoved bude 100% a ak nie,ak neodhadneme pohlavie,tak si nas najdu a budu zalovat.Vy ked ste boli tehotne,respektive,ak ste babky a cakali ste vnucatko,nikdy ste sa nerozpravali s nikym,ze co to moze byt?jem to a hento,mam take chute,pozri,toto je foto sona,co myslis?Ja ked som bola tehotna,sla som do prace zaniest pn a hned kolegine,mas gulate brusko,to bude chalan,opeknela si,chalan a pod.Rodina tiez,mimo ine debaty,ci je vsetko vporiadku a ako sa citim,vzdy prislo aj na temu,ja tipujem chalan,ja dievca a pod.Skusenosti ake mali oni,co jedli,ake mali brucha,ako sa citili pri roznych pohlaviach.Skratka normal uvolnena debata.Preco v tom hned hladat nieco zle?Ci vas ani raz pred potvrdenim pohlavia nezrala zvedavost?ani len raz ste nepomysleli na to,ze co to moze byt?chlapec,dievca?a len tak rozoberat?mozno nie,mozno ste naozaj otehotneli a vobec neriesili pohlavie a ani by vas vo sne nenapadlo davat niekde foto sona a pytat sa nazory a ani v rodine ste to neriesili.Skratka ste to brali,mam dieta,neriesim akeho pohlavia.No to ste vy,nie cela zemegula.Su aj zenske,ktore o tom debatuju,skumaju utzv fotky,su nedockave,dokonca si vyratavaju rozne kalendare lunarne a neviem este ake,kruzia prstenmi a pod.Vy to nezmenite.

anonym_be0e0f
Včera o 21:40

@elye11 chlapec

anonym_be0e0f
Včera o 21:46
@anonym_783111

tak ja si neviem predstaviť, kde tu vidite chlapca, alebo dievča. Ja mam dievčata, na ultrazvuku a na fotkach aj vo vyššom štadiu bolo tolko čiar a "kadečoho" tieňov, šnur... že to by som nikdy nevedela posudiť či chlapec. A prepáčte, ale z tejto fotky ??? Prepáčte vidno H.... To, čo videl lekar, to tu na tej fotke nevidíme. Takže: buduca matka, pytaj sa lekara, nie Modrokoňových odborníkov na všetko

@anonym_783111 to,ze ty vidis H,neznamena,ze kazdy vidi H.A ano,lekar je ten podstatny,to ale neznamena,ze si niekto nemoze skratit chvilu tym,ze si mame tipnut.Ved o nic nejde.Ja tam napriklad vidim rozkrocene nohy z profilu,akoby dieta sedelo.A tipujem chalana.Mam babu a tiez takuto foto a nic take jej z tohto profilu "sedenia" nevytrcalo.A ak sa mylim,tak co?ma autorka najde a zahlusi?alebo o co akoze ide???