icon

Júlovky 2018

nikus987
5. nov 2017

Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...

tatinka
24. apr 2018

@lucia2831988 u nas niez nie je tak uzasne upratane,kaslem na to,uz tolko nevladzem

lucia2831988
25. apr 2018

@tatinka jaj a to je v pohode cena...no ved to,ze ani ja sa do ziadnych uz nevojdem...no kupovat tehotenské na 2m sa mi moc nechce 🤔...no uvidim...no ved...mame sa na co tesit...a to ani saty dat...teda ja to neznasam... vždy mam pocit,ze preteciem a bude mi po nehe tiect 😀 takze pri ms len nohavice nosím...tak mozno predsa nejske kratasy pozriem 😀...no u nas tiez byva taka oslava...ale tento rok by mal byt pokoj😀...babo si teda uzije...inak znama bola na svadbe kde jedna mamicka mala take male babo v satke a babo malo nejaké speci sluchatka a pretancovsla takto skoro do rana a malinke spinkalo spokojne...
No ja v praci nastadtie nerobim manualne no popravde sediet tu 12h je mi uz vela...uz to prestavam zvladat...mam dni,ze pridem domov ako keby kanal kopem a aj s depkou pomali...ale uz iba 12smien...to musim vydrzat...aj ked nemam chut...no keby mam vcsie brucho,alebo manualnu pracu kaslem na to veru...
Neni som si ista ci to boli poslickovia,ale mala som par takych krcov slabých ako pri ms...tak si myslim,ale tak neviem co to bolo 😁...inak aha co mi na fb vyskocilo...minule bola rec o prehadzovani plienky cez kocik...
No aj ja uz kaslem na poriadok...tiez nevladzem...robim kolko sa mi da a ked je doma priatel tak popraceme spolu ked nie tak robim postupne...inak polku som uz pozehlila 😂😂😂

tatinka
25. apr 2018

@lucia2831988 podla mna ani tienidlo netreba,ved kocik vies otocit aby babu nesvietilo....
Dnes sme mali sono,zase sa mi skraril krcok ,teraz ma tak 29az 30 mm a je maksi vraj na spicku prsta,maly je sice otoceny priecne lenze hlavu ma uz napasovanu v porodn.cestach,takze mam prikaz lezat,lezat a lezat,ze na svadbu ist mozem kedze nie je veselica ale teda ze fakt len obrad,najest v restike a lahnut,inak toto sono som myslela ze skapem ako mi silno doktod tlacil a ze to ta boli?hovorim ze ano ze ved maly je mi natlaceny na slepaku,ktory mna i tak bolieva uz roky no a i tak mi tameste zo trikrat zmackol a to iste v lavo dolu bolestako hovado,tak silno ma doktor tlacil,nechapem,to aj tebe tak silno doktor tlaci brucho?tteraz nas objednal azo mesiac co je tiezcudne kedze sa ten krcok skracuje

tatinka
25. apr 2018

@lucia2831988 pozerala som dake prispevky od zien ohladne toho krcku, aj sesternici som volala co je tehu tak ma ukludnila ze to je v poriadku ,tak sa pokusim nestresovat🙂,ty mas kolko krcok?

tatinka
25. apr 2018

@lucia2831988 12 smien este odrobit to mas veru este dost,naozaj mas moj obdiv ze to zvladas,aj ked uz s nervami ako pises aj s depkou,skoda,ze byvate daleko,by sme dali obcas posed a bolo by nam veselsie,aj kocikovat by sme chodili 🙂)

lucia2831988
25. apr 2018

@tatinka ano ano aj ja som toho nazoru...a este mam aj slnecnik tak popripade pouzijem ten a hotovo...ja len,ze ked uz tak radsej take nieco a pisali tam,ze v kociku teplota stupne o 15° co je dost...to ma asi najviac zaujalo🙂...
fuha...chuda no pekne...ale nevadi pozri ber to tak,ze vsetko je v poriadku a ak by krpec prisiel na svet skor tak proste tak to malo byt...urcite sa tym nezatazuj...ved lekar ta pozoruje takze bude ok...ale popravde cakala som,ze uz bude kontrola kazde 2tyzdne...mne netlacil na sone...teda tlacil no nebolelo ma to...idem buduci tyzden tak ti potom dam aktualne info no naposledy mi kontroloval krcok a jedine co viem je ,ze je vsetko v poriadku...nic viac mi k tomu nepovedal....:/ a asi ani nepovie...uvidime...ale hlavne teda lez a oddychuj...a nestresuj sa...ja som popravde rada,ze je vsetko u mna v poriadku ,pretoze mna by piclo keby mam lezat...i ked citim veru,ze potrebujem viac lezat......no inak veru skoda,ze PD je tak daleko...keby si v PE tak aspon obcas by sme sa stretli,ale do PD chodim ozaj malo...ale clovek nikdy nevie mozno sa nam niekedy postasti a stretneme sa v PE 🙂

tatinka
26. apr 2018

@lucia2831988 uz som z toho lezania nervozna,prvy trimester som lezala cely ,este aj 4ty mesiac,tak som dufama ,ze to uz mame za sebou,reku vmaji si v klude pojdem pozriet aj dake vecicky pre malickeho,moj ma utesuje ze vediem ako doktori prehanaju ,ze mam byt v klude ale vidim ze i jeho to zaskocilo,dnes ma 16hodinovku a rano hned mi vravel ze ani riad nemam umyvat,ze on to spravi ked v noci pride domov,neviem ako ma clovek tolko lezat ked mozem lezat len na lavej strane,uz teraz ma boli cela ta strana aj klb....ale tak pre malickeho clovek urovi vsetko,porosny termin mamesice az 14.jula ale budem spokojna ked vydrzime do konca 38tt,som pozerala na nete a niektore tam pisu ,ze s krckom 3cm este chodili v klude do prace,ja len trosku som sa zlakla ked povedal ,ze maly je hlavou uz natlaceny v porod.cestach a preto sa krcok skracuje lwbo tam hlavickou tlaci,tak aspom tiedva mesiace nech este vydrzime a potom uz ok🙂)
Do pechodim k nasim aza braskom,aj ked teda teraz necestujem ,oni chodia sem a ja idem ta lwn na vysetrenie aj to ma brasko vzdy berie autom,tak potom niekedy mozme sa tam stretnut a pokecat🙂)
Ked pojdes na kontrolu vsak sa ho opytaj kolko mas ten krcok,som zvedava co ti povie,inak popravde tiez som myslela ,ze od toho cca 30tyzdna sa chodi na poradnu aspom raz za tri alebo dva tyzdne,aj som to tak citala na nete,ale ocividne asi ako u ktoreho dr.,ta sesternica moja chsoila od vtedy tuaim po troch tyzdnoch a mesiac pred porodom uz chodi kazdy tyzden raz na poradnu do nemocky kde bude rodit a chodi na predporodnu pripravu co jej odporucil este jej gynekolog,uvidim koncom maja co povie mne,na cvicenie sa miodit nechce ale to spravne dichanie by ma zaujimalo,aj ked si myslim ze ked sa zae rodit tak vsetko zabudnem😀

lucia2831988
27. apr 2018

@tatinka no to ti verim...ja ta obdivujem,ze to zvladas...ale neboj...urcite to bude v pohode...malemu je dobre v brusku a myslim ,ze mensia prechadzka na slniecku ti spravi len dobre...moja je cestovatelka strasna,,,sale je niekde inde...som zvedava co mi v piatok povie doktor...no a vidis ked baby chodili aj do prace tak hlavne v klude,lebo si to pritiahnes...urcite sa setri a lez,ale podla mna mala prechadzka do parku alebo obchodu ti iba prospeje....
a preco teraz necestujes???koli tomu ,ze ti tlaci na krcok? ja som rezignovala popravde...ja sa dokiho uz nic nebudem pytat...iba ci je vsetko v poriadku a koniec...podla mna je voci mne zaujaty...:/ a uz aj ja asi...no som zvedava kedy da mne poradnu...ale hej u kazdeho je to ine...ako aj s tym gloko.testom...a keby to s tym krckom bolo u teba velmi vazne tak by ti dal urcite poradnu skor...no ja by som aj chodila na predporodnu,ale neviem asi kaslem na to...mozno na jednu pojdem....ale kamoska napriklad chcela hypno a ked prislo do tuheho povedala,ze kaslala na cely hypno porod 🙂 v knihe vedia pekne pisat 🙂))
mne dnes doniesol bratranec kopec krasnych veci pre mna a aj pre malu...strasne sa tesim...a neuveris aj saty na svadbu 🙂

tatinka
29. apr 2018

@lucia2831988 necesrujem od zaciarku tehu,dr zakazal vtedy na zaciatku kvoly zdr.probl.,takze ked niekam idem na vyserdenie tak len autom lebo tam vies ist aj pomalsie a sice sa tiez natriasas ale je to stale menej ako busom ,odzaciatku nema povolene ale dlhe prechadzky,vlastne vyxhadzky mi odmietol dat,po stvrtom mesiaci mi dovolil ist tak na pol hodinove prechadzky ,no a teraz od marcamam napisanev fehu knizke tu skrarku co znamena ze dietatko tlaci hlavckouna krcok takze zas mi zakazal sa spacirovat na vychadzkach....snazim sa polihovat hlavne ked vidim ako mi vyduvakrpcek hlavu na spodku bruska skoro uz do pipiny....ale tak aj tak budem musiet ist na policiu zmenit priezvisko a potom na zdravotku to vybavit a nahlasit zamestnavatelovi,potom zas poslat papiere na firmu s kopiou op,svadobneho listu asi tiez,prechdoku na peniaze a hned poslem aj lisrok co bymi mal uz gyndos koncom mesiaca dat na nastup na matersku,takze zas vzdy sa lezat neda,ale snazim sa🙂
Vcerajsia svda super,volo fajn,aj ked dostteplo na urade ale na stastie v restauracii bolo prijemne....tiez sme podostavali aj vecicky pre drobceka,mamina spravila plienkovu tortu kocik kde dala veci potrebne do porodnice malemu,....
Takze si dostala kopec veciciek,urcite sa tesis,ja tiez ked pozriem napriklad na dupky ake je to drobunke tak s mojim sa spolu tesime velmi....
A saty na svadbu to uz ti prisli tie objednane?
Ako si pochodila na poradni v piatok?dufam.ze vsetko ok👍

lucia2831988
1. máj 2018

@tatinka no jasne busom to je nic moc...popravde ani mne by sa busom nechcelo natriasat...ja ta obdivujem,ze to zvladas doma...ja by som sa asi zrutila...ja som strasny neposed...aj vcera unavena som bola ako pes,lebo som si zmyslela novu skrinu tak brat bol stare stahovat a namiesto toho aby som si oddychla a co to upratala kedze nova skrina neni namontovana je tu totalna explozia 🙂 mne sa proste ziadalo ist do dediny na nealko a len tak sediet na slniecku 🙂 do dediny to mame skoro 2km a chcela som sa ist prejst tak myslim,ze ani netreba hovorit,ze ledva som dosla domov🙂 nohy opuchnute,brucho ako kamen 🙂 ale spokojna...a dnes tu mame DOD tak idem zase do dediny,ale uz na aute...Nastastie som sa dohodla s kamoskou,ze zaparkujem pred ich branou 🙂...no mas riadne behacky okolo sobasa teraz :/ nezavidim...mne by sa veru toto nechcelo 🙂 ja som aj preto povedala svadba ked tak jedine ked bude babo vacsie...a strasne by sa mi pacilo,ze pojdeme na dovolenku do toscanska a tam sa zoberieme...a teda vsetko v pohode prebiehalo? Ako saty? boli zapnute ci rozopnute??🙂 A kde je foto???
Z veci sa tesim, no mam ich teraz tolko,ze mi to je aj luto,lebo to neznosime :D su krasne...a tiez som nechapala,ze ake malinke ...reku boze to bude take malicke 🙂 ako keby som nikdy nemala babo na rukach 🙂)) poradnu mam az tento piatok...tak uvidime...
saty ano prisli objednane,ale posielam nazda...ako neni su zle no ani dobre sesterka mi poslala omnoho krajsie a pohodlnejsie takze aj usetrim 🙂))

tatinka
1. máj 2018

@lucia2831988 svadba pre nas velmi krasna ,spokojnost.obrad krasny aj sala pekne nazdobena v restauracii,fotky zatial nemam ale ked sa ku mne dostanu dam sem,saty veru uz rozopnute ale mala som tenke sacko s tristvrtov.rukavmi takze sa to v pohode zamaskovalo poden😂
Doma ma mrle zeru totalne,bordel je tu katastrofalny ale moj mi nic nechce dovolit robit,stale ma hresi kedidem aspom riady umyt ze mam lezat,ale to sa stale neda.nervna som uz doma jak pes...na urady sa mi sice nechce ale normalne sa tesim ze budem aspom trochu vonku,vsak to ,ze ja tiez som taka akcna osoba a teraz ked len hliviem poraza ma ale stale si vravim stara robis to pre nasho drobceka ......
Vcera sm uz konecne naobjednavala vsetky zalezitosti pre maleho...potom uz len dokupim perinky do kocika a postielky a este ten monitor dichu dumam ci kupit plienkovy ci matracovy....
No vidis ako si usetrila aj na satkach a ked sa ti pacia a su dobre,aku farbu?
Zajtra chcem ist na policiu si dat novy Op urobit,tak aspm trosku budem na slniecku juchuuuu😀
Tak sa tesime na toho nasho drobceka ked sa uz bude kocikovat,no este tak cca 10 tyzdnov a porod je tu🙂))

lucia2831988
3. máj 2018

@tatinka Tak si si to uzila to je super...no tesim sa na foto...
no bordel mi ani nehovor...ja coskoro excelujem z bordelu...este stale neni skrina tak veci vsade:/... ale mozno dnes pride brat a spravia ju...bodaj by....konecne by som si popratala...inak ale ten riad si vychutnaj treba to zneuzit a nech doma upratuje chlap🙂...Ja nastastie mam umyvacku...nenahraditelna vec 🙂ale inak tolko lezat to ta musi strasne chrbat boliet...ja som dnes spala do 8:30 reku ked mam to volno...no spala ako spala bola som stale hore a o 4rano vtaky mavaju nejaku zurku posledne dni...no ale dolamana som teda statocne 🙂 ale ano presne robis to pre malinke nie pre seba potom si uzijete prechadzok az az,,,
ja mam monitor matracovy...paplan mam kupeny so sadou do postielky ...do kocika som chcela fusak co ide aj na vajicko,ale tetka mi dala jeden fusak a sesterka zas poslala hrubu deku do vajicka tak to mam poriesene :D
Satky su bezove a maju taky bordovy kvet velky...ako pekne...
Ja dnes zachranujem kohuta...prosim pekne dostal chudak taku nakladacku,ze neviem ci sa z toho dostane:/ mam ho doma v klieke a osetrujem repikom...uvidime co bude...

pepusa1
3. máj 2018

@tatinka máš aj nejaké príznaky toho krčka? Ze ci sa da zbadať ze niečo neni uplne ok

tatinka
3. máj 2018

@lucia2831988 chudak kohutik,od kohoze dostal nakladacku?od ineho kohutika ci?
Moj sa snazi pomahat ale vies ja som v tomto troaky liznuta 🙂)lebo mam rada vdci upratane po mojom a moj to tak nespravi🙂)) a tiez neznasam ked mu poviem napriklad nech si sprace topanky na chodbe lebo ma vo zvyku povytahovat vela parov a nechat a ked povem nech to sprace a este aj o tri dni je to nespratane,no frfocem potom🙂ono su to take malickosti ale mne to vadi ,jasne,ze neluxuje clovek denne a aj omrvinka sa na dlazke najde a podobne ale vies aky chlapi v tom upratovani su🙂)poraza ma ked muz napriklad varit a umut kupelnu a dlazku v jeden den lebo to je vzdy u mojho chlapa na cely den robota,co ja absolutne nechapem lebo teda ked ro robievam ja tak to mam za pol dna spravene a este stihnem pri tom aj poprat,jasne ze teraz tehotenstve ne ale inak ano🙂))),ale zas snazim sa ho aj pochvalit lebo ozaj sa snazi a pomaha ako vie,aj pradlo povesa ked ja trebars lezim a podobne,nechce mi nic dovolit robit ,snazi sa velmi👍,aj ked mu vsetko dlho trva ale to aj preto lebo dlho spi,je schopny ist varit obe o jedenastej🙂)
My fusak mame od maminy este po nas ale je pekny ,vyzera ako novy,....
Toto teplo je horor,meviem ci si na porodni nezoberieme entilator ,co ty n to😀

tatinka
3. máj 2018

@pepusa1 neviem ci to zena moze sama na seme pobadat,mam aj brucho dost dolu v poslednej dobe,maly mi od zaciatku tlaci na spodok ale krcok a jeho stav sa da podla mna zodpovedne zistit len tym,ze ti ho gynekolok ohmata rucne ci je tvrdy a nemakne a pozrie sondou zo spodu ako je dlhy a ci sa neotvaraju brany-vnutorna a vonkajsia...
Preco sa pytas,nieco sa ti nezda u teba s krckom?

pepusa1
3. máj 2018

@tatinka pýtam sa preto lebo keďže žijem v UK tak žiadne vyšetrenie krčka m nerobili a som uz v 30tom týždni a tiež citim malého na mechúr tlačiť a mám výtok silný

tatinka
4. máj 2018

@pepusa1 tehotensky vytok mam od zaciaktu tehu.stale mam intimky.je zlto bielej farby, ....ak mas vytok hnedy,zeleny,hrudkovy,alebo zapachajuci,pripadne ta tam svrbi,alebo stipe to je treba riesit s dr...zltobiely je v poriadku,
Nas maly mi tlaci hlavickou na krcok a tlaci sa so porod.ciest to uz od marca,ukazalo to sono a ja tiez citim ze tlaci dolu....
Ved skus poziadat o vysetrenie krcka ,mozno potom ti ho spravia,mne to kuka na kazdej poradni

lucia2831988
5. máj 2018

@pepusa1 o vytoku informuj...al je číry moze ist o odtek pl.vody...v uk je menej vysetreni no ked sa ti nieco nezda určite sa ich pytaj...ja tiez mavam vytok ale iba klasicky takze pohoda..

lucia2831988
5. máj 2018

@tatinka veru chudak,ale uz to ma krajsie...bolo nam povedané,ze mozu byt dvaja...no zjavne nie.
.len neviem kam ho dam teraz...no hej jasne aj moj ked prata neni to tak ako led si to spravim sama a trva to mrte dlho,ale to mi vobec nevadi...hlavne,ze pomaha...ja nemienim byt otrok a ani slúžka...a napriklad sporak vie umyt dokonale 😀...ten ja uz neumyvam vobec 😂...poznam vela chlapov co doma ani nepohnu prstom a to ja nechcem...inak ale s topánkami je to u nas opacne 😂 ja mam vzdy niekolko parov vytiahnute a moj sa jeduje...hlavne ked poviem,ze nemam topanky 😀...ale napriklad zas je vela veci co cakam kedy si sprace a kym nespravim krik tak sa to nesprace...ako napriklad podkladane pradlo...to mna vytaca ale ani za nic ja jemu nebudem ukladat do skrine 🙂..inak aj moj dokaze prespat cely den 😂 no obed kolko krat sj ja postavím o 10-11-tej... ved aj na co skor ked spime do 8-9 alebo je v robote...
Ja mam tiez fusak používaný...a je pekny tak na co minat peniazky 😁....no neviem co by povedali sestricky😁 ja mam teplo rada,ale teraz mi vadi ked som na slnku...skor vyhladavam tien...a dokonca v spalni si nechavam zaluzie zatiahnute nech mi nepecie 😁 co ja som nikdy nerobila ale vzdy vsade slnko pustala...
No a vcera na poradni mi krcok ani nekontroloval...spravil mi sono vsetko je v poriadku...vody mame dost a placenta este nieje uplne dozreta...mala je otocena dole hlavou co je aj citit 😂 a brucho som mala tvrde tak mi kazal magnezioum nie 3x1 ale 3x2 si davat...no a najbližšie idem zas o mesiac... Pytala som sa ci je potrebné ist pozrieť porodnicu tak sa smial,ze to su novodobe trendy...dolezite je prist a nie pasivne lezat s tym,ze vytiahnite ho ale spolupracovat, tlačiť a pocuvat vlastne telo...a aj porodny plan a podobne veci...ze moc vsetko ludia riesia a vela citaju 😁 co s nim aj suhlasim...ja necitam nic a snazim sa nic neriesit i ked zacinam sa bat 😁...no a kedze mi tak tvrdne brucho tak mozem ist na cca hodinovu prechadzku no potom lahnut...nepretazovat sa...sa mu to povie 😂😂😂...uz mam skrinu tak zacinam pratat a usporiadavat veci a plus klasika bezna...vcera som este do 23-tej zehlila plienky ...no mala som dost a dnes mi je veru na...prd...popravde najradsej by som uz ostala doma...tato robota ma zdrziava od prace co mam doma,ale co uz treba peniaze 🤔...

magdamagda112
5. máj 2018

@pepusa1 asi ked nemas ziadne problemy, tak ti ho nekontroluje, mizno keby povies, ze citis tlaky na spodok. Mne kontroluje na kazdej poradni, momentalne ho mam skrateny na 21mm a zevraj je to velmi dobre, lebo na nho nic netlaci. Cize nejde ani o to aky je dlhy, ale o to ci sa na nho hlavicka tlaci

tatinka
5. máj 2018

@lucia2831988 kohutikovi asi budete musiet spravit samostatnu klietku....
To si aj ja hovorim,ze super ze manzo pomaha,aj ked som clovek co ma radsej veci spratane po svojom,ale velmi si vazim ,ze sa o nas muzik stara a snazi sa ako najlepsie vie...
A brusko mas este dane hore ked uz je mala dolu hlavickou?alebo ti uz kleslo trosku?mne sa velmi tlaci dolu,uz tri zeny nezavisle od seba mi hovorili,ze mam velmi padnut brucho ze isro uz clovek pojde rodit a ked som povedala ze az o cca 9-10tyzdnov ani verit nechceli,fakt mam brucho uplne dolu,aj maleho citim az v suske uz mam pocit,myslim si ako sme sa bavili aj pred tym,ze pojdem skorej rodit nez je termin,len sa modlim nech vydrzime aspom do konca 38tt a potom uz mozme roditale zas ono uvidime ako sa drbcek roHodne,len nech je v poriadku...
Vcsra nam poslali mail,ze kocik co som objednala sa uz neda zohnat ,tak som vybrala iny podobny,dufam ze ten mat budu...
Takskynu uz mas hotovu a uz upratujes,ja by som chcela o tyzden ist pozriet malemu skrynu ak sa bude dat,na dom sme si dali vymerat botnik kombinovany so skrynouna mieru tak cakam aku predbeznu cenu nam povie a uvidime ci si to dame takto spravit,uz nam ten pan robit aj linku a zasuvacky na dom na mieru a cena aj prqacasa nam pozdavala,tak snad aj toto naceni ok🙂))
Ach uz by som rada predat byt,hodne by nam to ulahcilo po financnej stranke...

tatinka
5. máj 2018

@lucia2831988 pises ze ri dnes nebolo dobre ,uz je lepsie?musis sa uz serrit predsa len uz tehotenstvo sa riadne prejacuje v plnom prude🙂)

tatinka
5. máj 2018

@magdamagda112 a v kolkom si tt?my od dnes 31,ale uz od 25 mi krpaty tlaci na krcok hlavickou a sono z 29tt ukazalo ze sice mam krcok 3omm ale od predoslej kontorly v marci sa skratil do aprila o 6mm a maly ma hlavku uz napasovanu v porod.cestach,nasledkom toho tlaku uz aj krcok je maksi a brucho mam uz klesnute dolu dost

lucia2831988
5. máj 2018

@tatinka no hej uvazujem spravit este jednu volieru a dat mu 4sliepocky,len z coho dalsiu volieru a kurnik 🤔...
Sno je dolezite podla mna chlaps nutit k domacim praciam...pomoze nam to aj po porode a aj pri babu velmi a prenho to bude viacmenej samozrejost...nie ako napríklad moj kolega,ze on neni zena aby upratoval...alebo ked mal zenu prec povedal...uz by mohla prist...vsade je prach...ako zabila by som...som sa ho aj opytala ci nema ruky tak namna vybehol ci je on zena...ako co ti neni to ozaj nas beru za sluzky? 😤😤😤Nuz ako si ho vychovala tak ho ma...
Vies co mne sa zda,ze zo dna na den klesa...ale ja ti to neviem posudit 😀 sak ja ho mam akoby som bola v 5tom mesiaci a nie 31tt 😂😂😂 tebe uz tak kleslo? Pekne...och ja sa bojim toho ked to pride,ze chytim paniku a co budem robit a tak...dbes od rana mam hrozne tvrde brusko...neni mi dobre a unavena som a nohy ma príšerne bolia...a to do 19-tej sedim v robote...ako naschval...dnes by som potreboval lezat...
Tasku? Aku tasku 😂😂😂 na to ozaj nemam cas...viac ako týždeň sommala vsetky moje a aj priatelove veci po zemi a kade tade a tym padom som ani neprala,lebo ved kam to dat a +detske veci vsetky neboli ulozene...sak takmer ani sediet sme nemali kde...takze mam roboty ako na kostole...uvsetko ukladam a uvažujem co kde dat no nevladzem vela takze po castiach to iba ubuda a aj postupne periem+ treba vyuptatovat a vyumyvat aj cely byt,ale neda sa to...ja som sa uz skoro nervovo zrutila z toho vo štvrtok...a vela krat aj radsej zavriem dvere na byte a idem do dediny sa prejst 😁 ...ale uz sa to zlepsuje...zaciatkom jula uz idem balit a uz aj komplet všetko nachystat a postieľku zlozit...do 20. 5. Robim takze to stihnem len byt upratat a potom uz budem chystat na prichod malej...taky mam plan..este ani ten blby kotol neni vymenený...musim to obvolat zase.lebo sa neozvali🤔...a ,ze uzivaj si tehotenstvo...ako a kedy?... Ach...
Ja som zase velmi nespokojna so stolarom co mi robil kuchynu no ale co uz teraz...skoda no...

lucia2831988
5. máj 2018

@tatinka jo a aby nebolo malo tak nejde mi namontovať adaptér na kocik ide ma porazit...40€ v prdeli.. ale este mi na to pozru v PE v bebydreame...no proste nalada bomba co ti poviem...

lucia2831988
5. máj 2018

@tatinka pocuj mas niekde uložený ten clanok co treba vybavit na urade pred a po porode?

tatinka
5. máj 2018

@lucia2831988 prepac alo tam byt tasku ale takze uz mas skrynu🙂), na tomto ipode sprostom sa zle pise a uz aj dosluzieva,mam siceaj notebook ale momentalne nan nechodievam...tu stranku o vybavovani ulozenu nemam ale sa mi vidi ze ju najdes na strane 4.tejto diskusie...no to veru nepotesi ked nieco nepasuje ,snad ti to v babydreame spravia...mne dnes odpisali,ze ten druhy kocik maju tak mi ho dolozia k objednavke aj so sedackou nan....vies co naozaj mam to brucho dost dolu,aj gyndos pred tyzdnom a pol mi pozeral na poradni ze sa mu vidi dost klesnute,vcsda popoludni sa mi maly tak tisol dolu az aom sa zlakla ci ozaj vydrIme aspom maj,uplne az vyduvalo cely spodok bruska ako je uz suska,som aj lezala a dnes tiez.moj navaril a ja som len umyla riad a spravila ryzu...ale tak verim ze to zvladneme a vydrzIme 😀
Tiez by som chcela zaciatkom juna uz pripravit vsetko do porodnice a pre maleho na doma ,len neem ci tu skrynu do vtedy budeme mat ci bude daco normalneho na sklade alebo ci budu musiet objednat....
My este riesime nove zajacince lebo svokor ma u nas na dvore zajacov a zrovna mne pod oknami kde chceme mat spalnu, chceme ich dat od tial inde a nove chlieviky im treba lebo tie stokrove su podla neho akoze stale v poriadku ale v skutocnosti su otras,plesnive,zakadene komplet ocikane a smrdia az na druhy koniec dvora co im to svokor absolutne necistil,tak som povedala ze ja si to pod oknami mat nezelam....moja a kolko dni este robis?potom mas tu dovolenku ak si dobre pamatam a uz vlastne koncom maja matersku,ani sa necudujem ze sa uz necitis ok,predsa len 8.mesiac a este v praci,plus tieto tepla velke...

lucia2831988
6. máj 2018

@tatinka jaj No ja mam lenovo a poviem ti v živote som nic horsie nemala...najradsej by som po nom poskakala...ale musim s nim este rok vydrzat...a tiez pise co chce...notas mame aj my moj chodi nan ale ja malokedy a vlastne len ked ho ma zapnuty 😁 mechce sa mi ho ani zapnut...sak aj na co..jaj super...lebo som hladala a asi zle pozerala a nebola som si ista ci to nebolo v starej diskusii...a nespravia mi to...zistili sme,ze tam v tom baleni chyba este medzikus 😫...porazit ma ide...takze zistujeme ci sa neda zohnat iba medzikus😪 no potom posli foto 😉aky si nakoniec objednala? Pocuj na fb som v skupine nosime nase deti a tam baba raz pisala s podobnym problemom ako mas ty a zistovala ako uciazat satku aby drzalo brucho...mozno by ti to padlo tiez vhod ked niekam ides uviazat na podporu aby tak nepadalo...ja inak neznasam ked sa natlaci tak strasne dole...no vidis...moj zase radsej poprata ako varit 🤔 neviem ho k tomu dokopat...ak je sikovny stolar za mesiac by mohla byt aj s objednanim tovaru podla mna...
Jaaaj no nic moc teda ked boli take zamedbane...a vy chcete chovat zajaciky ci to bude svokrove? Ja by som zajace nemohla chovat 😀...robim do 20. Este 8smien no najradsej by som sa uz zbalila...vies co par kolegom normalne vadi ,ze este chodim do prace...jeden mi uz aj vykrikoval,ze naco chodim do roboty...reku a ty na co? Myslis,zsea to tu s vami naplna? Lebo chudacik musel mat nocnu namiesto mna nech sa meposeru...nevydrzia 5mesiacov ani keby co bolo a to este aj vsetko robim zanho...no ked mal druhy choru maminu a tahala som zanho rok a pol všetky denne tak to bolo ok...ukazali sa aky naozaj veru su...myslela som si,ze sme teoreticky dobra partia...inak ako na vratnici chvala bohu mame klimu no ale aj to neni bohvie co 🙂

tatinka
6. máj 2018

@lucia2831988 zajaciky bude chovat svokor,aj ked mi vobec nie je po chuti ze denne nam chodi aj do zahrady ,ale zial toto nezmenim...
S tou satkou to je celkom dobry napad,skusim to pohladat,viem ze to sluzi na podviazanie maternice...
To mas teda nie velmi ok kolegov,ale aspom ze uz ta v praci caka len par dni a coskoro budes domka a o par tyzdnov uz budes aj princeznicku pestovat..
Neda sa to balenie vratit ako reklamacia?vsak ked nie je uplne a nestalo to malo penazi,maly vcera cely den kludny a vecer ked som sla spat tak si zmyslel ze na co,ked som sa vyspal cez den vecer netreba🙂)a dnes je aktivny od rana chrobacik moj zlaty...
Ozaj co si myslis o odsavacke soplikov?kupit ci nekupit?

tatinka
6. máj 2018

@lucia2831988 moj varit vie ale sporak potom vyzera ako po vybuchu,aj kuchyna🙂),upratuje nerad,bordelar je to,ale beriem to tak ,ze kazdy mame svoje pozit.i negat. stranky😀,