Júlovky 2018
Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...
@lucia2831988 u nas krpec sa zas dal do svojskej polohy v noci,az mi to bolo smiesne lebo lezala som na pravom boku a som sa sice zobudila na bolest ako mi kopal do slepaku ale smiesne mi prislo ako sa na ten pravy bok doslova ril,ako krtko🙂)uplne sa mi natisol az pod rebra a nohami kopal dolu ale aj ked kopanie do slepaku prijemne nebolo ale velmi zlate bolo ako sa do tej pravej strany ril ked som na nej lezala🙂)
Inak co si vsimam za poslednu dobu ked sa mu chce v noci ma zobudit tak to robi medzi jednou a druhou hodinou,neviem preco.... lubim ho kazdy den viac a viac slniecko moje krasne😘
Ohladne tych strii som niekde citala,ze je to aj o dedicnosti,moja mama ma velmi popukane brucho...no ako sa pozorujem ten spodok aj mne puka a to kremujem aj dvakrat obcas aj tri,do rana mam pocit ,ze ho mam zas viac popukane ....aj sa mi vidi ze mam dnes vacsie brusko nez vcera🙂))
Ohladne psikov oni vraj vedia vycitit tehotenstvo,viac ludi to hovori.myslim,ze je to pravda,je to velmi mile🙂)
@tatinka na lavom boku ked som tak tiez niekedy sa strasne smejem na tom co stvara...je to podarene sledovat no uz sa tesim ako bude kopat ked bude v postieľke 😁...uz aby boli dorobce na svete 😍😍😍...ano ano vraj je to hlavne o genetike...to kremovanie ich zmierni...ja sa kremujem iba po sprche...zatial staci...inak presne take dni mam aj ja,ze sa mi zda ako zrazu narastlo brusko 😁 a teraz ked clovek nema bundu na sebe tak vsetci cumia,ze to sa mi kedy stalo,ze tak narastlo ,😁😁😁...no ono to asi veru je pravda...mne sa zda ze citi😀...inak vcera sme boli v NR kupit oblek no saty bieda biedna 😂...nic uz som sa rozhodla objednam na nete co mam vybrate jedny.
@lucia2831988 aspom ten oblek teda ste kupili?no ja uz dumam ze budem asi improvzovat so satami lebo fakt mam zo dna na den vacsie brusko a mam pocit ze sice bruskom sa vojdem tam je to volne v pohode ale asi ma bude tlacit to ako je spoj vrchneho dielu so suknou ,ale mam sako na vrch take tensie takze mozno saty necham vzadu pod sakom odopnute🙂)ak bude treba...
Inak to ako aj pises ze na teba pozeraju kde si to brusko zobrala 🙂))dnes som bola pozriet kolegine praci a podpisovat danove vyrovnanie ci co to a baby tiez pozeraju ze ma mesiac nevideli a od vtedy veru riadne brusino mam uz🙂))dokonca moj doma mi hovori ze som "maly zadok velke brusko"🙂)) mne sa vidi ,ze do porodu este naberiem a nie zrovna malo,a to som citala ze od teraz maximalne 1,5kg za mesiac sa odporuca pribrat,no neviem ....ak nezabudnem rano sa odvazim reku kolko som nabrala od minulej poradne🙂)
@tatinka no hej moj mato moze smelo ist na svadbu 😁 ona vsetko,ale ja este jedny objednam z netu a ak nie v nr jedny mi sedeli no boli nic moc...tak pri najhorsiom si ich vezmem...ale vsetko co skusam a sedi tak maju gumicku...ty mas asi pevne co? Mne ti uz tiez take vadia a vacsinu ani nezspnem...guma je guma 😁...no ja sa niekedy cítim ako slonik a priatel stale tvrdi,ze nie,ze som sexy 😂😂😂 nieco som ho za tie roky naucila 😂😂😂😂...no ak ma napadne tiez sa zajtra odvazim...ja cca tak priberam no teraz to podla mna bude viac ved rastie ako keby hnojim 😁
@lucia2831988 presne ako pises su tam pevne pod prsiami ale ked som ich kupovala som myslela ze to este bude ok,suknu jaj na brusku maju v poriadku volnu ,len zaludok uz mam pod prsiami natlaceny a nie tam kde bol🙂)som predpokladala ,ze sa tam natlaci az neskor🙂))ale nevadi,svadba je mala obrad kratky a len posedime zjeme a ideme,mam doma este dvoje saty tie maju gumicku len jedny su tmavomodrokvietkovane a dalsie cervene,oboje su krasne len skor by sa hodili keby je clovek ako host,ale ako nevesta som chcela take farbou trosku jemnejsie,mam tyrkysove ale ozaj tak jemnulinky odtien len,pripadne este som zvazovala kremove ale nic som nenasla a tie tyrkysove su taky jemnucky odtien ze to je celkom prijatelne aj pre nevestu 🙂)),potom ti poslem fotku v maji,k tomu mam biele sacko,moj ma bielu koselu a tyrkysovu kravatu tak ladime🙂))
Uz mam aj plienocky s vyrezom na pupocnik kupene do porodnice z dm drogerky,som citala ,ze pupocnik odpadne tak za 6 az 10 dni,vynimocne 14 dni po porode takze zatial mam len dva baliky s vyrezom ,pozerala som vcera v lidli tie lupilu na 2 az 5 kg uz reku potom ked pupcek bude vyhojeny,som citala na ne referenie no niekto chvali niekto nie...asi je ozaj najlepsie kupit len tak jeden balk a skusit ako dietatku sadnu jednotlive znacky ci sa nevyhadze,nezapari ritka....drobci sa narodia v tom najvacsom teple tak v plienockach im bude este viac sa ritula parit,vraj ani nie je dobre zakryvat kocik plienkou ci dekou myslim prevesit to zo striesky tak aby na dieta nebolo vidno lebo ze mamicky si myslia aky tien urobili miminku a v skutocnosti zabranili cirkulacii vzduchu a dosiahli vacsie teplo v kociku...pamatam si,ze sesternica to tak vesala malej pred 5rokmi a potom sa vzdy cudovala co je taka dopotena v kociariku ked ma predsa tien
@tatinka no ja mam tiez uz dlho zaludok hore natlaceny...a vela siat co skusam tak som zistila,ze jedine s gumou musim mat...to je najlepsie....popravde som rada,ze som dopredu nic nekupila...ale ked to mas iba tak tak to mas v pohode...ozaj nechas trosku rozopnute...popripade skoc ku krajcirke...mozno nieco vymysli...na foto som velmi zvedava🙂 ja sa idem dnes fotit ku konom 🙂 sa tesim dufam,ze bude aspon jedna foto pekne...zas samozrejme priatel nemoze bo je v robote tak ma kamoska bude fotit,ale ona nevie aku chcem foto :/ no nevadi...
Ja plienky este nemam...v maji alebo juni kupim...uvidime no koncom maja chcem uz zacat balit ked sa vratim zo svadby...len otazka je ci bude za co 🙂)) ale mam vela latkovych a ja ti uvazujem,ze budem davat doma latkove a vonku jednorazovu...no do porodnici urcite kupim jedno balenie...kolko ta stali tie v dm-ke...chcem aj ja tam ist....no pupcek ano ten tak tyzden max dva a je prec...to je v pohode...vidis musim nieco na dezinfekciu kupit este...co si pamatam mamka vzdy po kupani vystriekavala pupcek...a plienky no jasne to len skusat...vraj niekedy papmersky mamka nemala rada no pri sestre ine ani nechcela...takze asi budem kupovat podla akcii a skusat...ako napriklad aj tablety do umyvacky🙂 vyskusane vela no sedia mi 2 druhy...a pritom niekto kupuje aj v dm-ke a aj v lidli no tie ja nemusim....s tou plienkou hej to robi skoro kazda mamicka,ale tiez som proti tomu,lebo presne ten vzduch vobec neprudi a len tam ma teplo babo...ja mam striesku a aj slnecnik na kociku takze podla mna to uplne staci...
@lucia2831988 dnes bude hadam zas krasne pocasie....
Uz sa tesim ked budem objednavqc veci pre drobceka,fen kocik co som chcela tak teraz maju v ponuke aj ine farby a veje tam taky krasny bledomodry,uplne ma ocaril,spekulujem ze tedaasi nebudem davatten zeleno hnedy co som chcela ale asi ten modry vezmem....
Neskutocne som nevyspata,este ze dnes nemusim varit,mame od vcera,akurat ryzu asi spravim k masu,...
Fotky si ides robit tam u vas? Tvoj je tusim stale v praci,tiez som doma cele dni sama ,moj robi na zmeny a ked ma volno snazi sa chodit este na domcek porobit co treba ...
@tatinka veru je krasme...este,ze som v praci iba do 13-tej dnes...aspon si auto upracem 😀..hod foto kocika 😉...len pozor aby nebol moc bledy nech nemusis ho stale drhnut 😉... Ja stale vidim krasme kociky🤔 no co uz...ale som spokojná dobry mame no chcela som farebny...my mame dnes návštevu takze idem k rodicom...o veceru postarane 😂😂😂...ano foto som robila u nas...no iba jedna je dobra... nabudúce repete 😁...normalne mi to tam chyba.No moj je stale v praci🤔 a ked ma volno tak som ja v praci...proste cele zle...no co uz...aspon,ze ked ma dennu tak vecer sa vidime 😂...ale vcera e boli na pivo v dedine tak sme si uzili den...
@lucia2831988 Jej krasna fotka,vies jazdit na koni?
Tie plienocky neviem cenu,platila ich mamina a cenu ze uz nevie🙂)
Pocuj tysi aka frajerka sa est zapnes do rifiel,ja uz veru dlho nie🙂)
@lucia2831988 ASTON MIKADO/E-kociky.sk/Internetovy obchod a tam na strane 2 jezeleny kocik za 239 e,nan ked kliknes a pozries farebnu ponuku toho kocika tak su tam dve farby co ma zaujali azurro a samoa
@tatinka dakujem...tato sa ozaj podarila...velmi sa mi paci...a nie jazdit neviem...no snazim sa ucit...a samozrejme najviac ma bavia taketo hluposti skusat 😂😂😂....na jesen by som chcela znova sa vratit k tomuto mojmu tatosovi 😍😍😍....tie rifle ale su tehotenske...do obycajnych sa nevojdem...a dost som pribrala aj do noh tak snad potom vojdem...ale tieto maju nizky sed a potom teplakovy pas...ale su dost uzke co ja nemam rada...radsej mam volnost 😂...kocik vecer mrknem som zvedavá
@tatinka kocik je pekny...ja by som isla do tej bledej 😂 a na googli som videla krasny fialovy...milujem fialovu 😂😂😂
@lucia2831988 ty mas vlastne akej farby kocik pre princeznu?...fialova sampaci aj mne,ale mne sa paci vela farieb hlavne nech su zive a svieze,nemam rada ponure odtiene,posobia deprimujuco...
Keby si mi videla brusko,normalne kazde rano mam viac a viac popukane a to fakt poctivo natieram,aj hrubsiu vrstvu uz davam ale ako povedala sestricka na gynde je to fakt asi aj o dediosti,uz som si spozorovala aj tenucke fialove zilky pri clenkoch....
Si aj do noh pribrala?ja zatial len do bruska ale za to dost vela🙂))
Ten konik je teda tvoj akoze ho vlastnis ?ci akoze tvoj oblubeny konikovy kamos na ktorom sa raz naucis jazdit🙂)
@tatinka toto je nas kocik...sle nazivo ke ta seda ozaj pekna...no keby kupujem tak hladam urcite nieco pestre a vesele...tiez som za zivot plny farieb 😀....to sa ti tak rozbehli? No pekne🤔...ale tak za ten poklad to stoji...ja zatial strie nemam no ktovie co by boli keby mam velke brusko...ale zo dna na den rastie teraz dost...ja priberam dajme tomu rovnomerne vsade...a na stehnach pri kolene z vnutornej strany mam ja take žili...myslela som,ze strie ale su to zili...no nepekne nohy mam,ale vies co zacina mi to byt jedno uz...na svadbu dudem mat dlhe saty a na bezne nosenie baby nosia saty a maju aj ovela skaredsie nohy a nevadi im to 😁...konik nieje moj 😀...je to sice moj sen,ale na to veru nemam...priatel pracuje v zrebcine a ja som tam ako odielovy jazdec...konik patrí statu ☺️...no kamarat co ho ma na jazdenie( zamestnanec) mi ho poziciava a ja jazdim pod nim...cize je to take moje zlatíčko na ktorom sa učím...len ako dieta som si na koni zlomila 3kosti na pravej ruke takze vzdy sadam so strachom aj ked kone milujem no mam od vtedy taky blok...
@lucia2831988 ved pekny je kocik aj na fotke,aj do auta mas sedacku na prevoz z nemocky?alebo teda vajicko?mne sa nepacia tie cierne kociky co je dnes taka moda,ale vsak kazdy ma svoj vkus.inemu sa nemusi pacit zas taky ako mne🙂)
No vies ohladne toho bruska ja si meriam aspom raz zamesiac a od 9.3 do teraz mi pribudlo 5-6 cm na nom,veru naozaj riadne spodok mi dopukal tak odrazu,este minuly mesiac vobec,ani zaciatkom tohto,az teraz dako za posledne mozno dva tyzdne....
Ozaj apostielku mas aku? Drevo ci tu sietkovu?ja chcem sietkovu aj ked aj drevo sa mi paci ,ale vybratu mame sietkovu,pavuka tiez ides kupit?my nie a dufam ,ze nam ho nikto nebude chciet podarovat🙂))
@lucia2831988 inak taky podobny kocik som dnes videla vonku ako mas na foto a prve co ma pri nom napadlo,ze vyzera celkom pohodlne.myslim ,ze si dobre kupila
@tatinka Dakujem...no hlavne sesterka ho mala ako novy a za super cenu mi ho posunula a ja chcem vela chodit do parku tak som chcela nieco dobre odpruzene...Je to hartan topline S...recenzie mal celkom fajn tak uvidime...ale veru zda sa,ze bude pohodlny pre babo ale aj pre kocikujuceho...a hlavne je velky co je super...len este neviem ci mi vojde do auta 🙂)) mam sedan,ale ak nie priatel ma combi...vajicko mam tiez od sesterky a to mam cybex anton...taka hneda...a mam k nej aj adapter tak viem ju pripnut na kocik....postielku mam klups zirafu...proste klasika a od nich mam v tej sade aj stolicku a prebalovaci pult...tie sietkove su dost nizke oni sa daju dat aj vyzsie??? pavuk nechcem ani ja...podla mna je to blbost to je jedna vec a druha je ,ze v nasom malom byte ani neviem kde by na nom chodila 🙂)) my sme sice mali pavuka ako deti,ale ja to nechcem...a napriklad bratranec sa v nom naucil chodit po spickach a aj mu to ostalo...ja som sa merala kazdy tyzden a nic stale okolo91 no a dnes som sa merala asi po mesiaci a 98 tiez mi riadne podskocilo teraz...a aj vela ludi to hovori...ono to darmo ta koza proste nestiha...je to na nu vela :/ a este len to teraz zacne...teraz najviac bude naberat krpec...
@lucia2831988 tu postielku myslis ci sa da dat vyssie ten madrac?lebo ano to sa da...alebo myslis tie bocne steny ze su nizke?
No mne uz aj clenok opuchol,este vcera cez den nic a vecer pozeram ze to co mam aku spuchlinu na m,zam clenku,zajtra mame o piatej poradnu tak poviem dr.,citala som ze to mozu byt rozne diagnoz ale moze to byt aj vtedy ked babo je viac na jednej strane a tlaci tam a nas maly je skoro stale na pravo natlaceny,no uvidim co mi povie,dufam,ze to bude naozaj len tymto,jasne ze sa moze aj voda zadrziavat ale ked si stacim jamka tam neostava,uvidim co povie a potom si kupim nieco lekarni na to...
Presne preto nechcem ani ja pavuka lebo dietatku to skodi ,aj svaly potom nepouziva ako ma....
@lucia2831988 no moja to mas stale malicke brusko oproti mne🙂)),ja ti mam prosim pekne ked meriam asi cca 4 cm pod pupkom tak mam 106cm 🙂)))
@tatinka ano ano matrac,lebo mne to pride ako keby iba na zemi ,ze moze byt...lebo mne by sa nechcelo stale zohnut 🙂 ...ja mam aj v byte vsetko vyzsie ako je standart 🙂))...
no aj mne nohy opuchaju uz niekedy najhorsie to je tie moje chodidla...na to sa chcem ja opytat,lebo mna najviac bolia ked mam nohy v klude...a nie po zatazi...a dosta ma to aj otravuje...ja mam kontrolu buduci tyzden...u mna opuch bude len tou vodou si myslim...ale ako tuto noc to bola katastrofa...ja som bola taka ubolena...ja som mala pocit ako pred kramamy...strasne ma nohy boleli a aj podbrusko trosku no a najst si miesto na spanie to nehrozilo...a asi 5x som musela na zachod...proste katastrofa a dnes som ako mechom uderena...aspon,ze mam volno....
vidim,ze v pavuku sa zhodneme...a hlavne je to nepotrebne podla mna...ved nauci sa...ja som inak chodila uz v 9m ....
no pekne...skoro o 10cm mas viac....nezavidim ti...ja som rada,ze je malicke,ale zacina naberat na rychlosti rastu celkom dost...musim sa aj zajtra v robote odvazit...uz dlho som sa nevazila
@lucia2831988 som vyberala taku postielku kde matrac sa da dat aj hore a potom aj dole ....ja zas uz dva dni len na lavej strane spim lebo na pravu sa mi vobec neda.maly je natiahnuty ze zo spodu z lava do pravej strany do hora,vzdy ked sa na pravo chcem dat nejde to,uplne citim ze by som ho tlacila lebo az pod rebrami ho citim,som zvedava aku ma dlzku ....
Spat anija veru neviem dobre,som kocovnik lebo ked sa prehadzujem idem si lahnut na gauc nech mojho nebudim ked vstava na rannu a lotom ked vstane zas sa presuniem do postele😀
@lucia2831988 na tie nohy som citala ,ze je dobry z lekarne priessnitz gel alebo take tie stahovacie pancuchy,....v noci chodim na wc tak 2 max 3krat,ked pises ze si mala pozit ako pred ms reku ci si nemala zrovna obdobie kedy by si normalne mala mat...mna v tom case zvyknu dost krize bolievat
@lucia2831988 inak tiez mamina hovorila ,ze som chodila od 9mesiaca ale potom som dostala trraz neviem ci kiahne alwbo osypky,jedno z toho som nemala do dneslen som zabudla co,no a prestala som z toho chodit a ucila sa to znova,rozpravt tiez som vraj rapotala uz skoro,nasi maju doma kazetu do radia co otec nahraval ako sa so mnou rozpra alebo ako spievat a to som nemala este ani dva roky a aj r som vela uz,mojho braceka som dostala vtedy pod stromcek🙂))a ked prisla mama z porodnice otec mi akurat nukal masko a je tam pocut moj detsky hlasok ze nechcem meťo ale peto nech si da meťo,miesto maso meťo🙂))
@tatinka jaaaaj tak potom dobre a to je zaroven aj prenosna???? no ja musim byt len na pravej,lebo na lavej mam tlaky do hlavy...alebo na chrbte ale to sa mi uz zle lezi...niekedy mam chut spat posediacky....ja sa vzdy prehadzujem kym nezaspim no dnes to bol extrem....+tie bolesti a krce a neviem co no hroza...tiez ma napadol gauc,ale ja zas na gauci neviem zaspat...ked tak max na 20 min zadriemat no zaspat nie...ako ked ti mam pravdu povedat dnes teda tuto noc mi normalne ide na nervy to tehotenstvo...pekne to zacina somnou hormonalne hadzat....ja mam uz take stavy niekedy,ze dovidenia...ale tak uz iba 11tt strach,zufalost,podrazdenost,nervy...no chaos...este dobre,ze uz pomalicky v robote koncim,lebo uz aj tam mi to tak ide na nervy,ze chodim domov ako pitbull....vrazdila by som....tie stahovacie mam na krcovu zilu...len mna bolia chodidla :/...no uvidime co povie doktor preco...vies keby ma bolia vecer z chodenia beriem no najhorsie je ked vstanem z postele...to ani slapnut nemozem :/...tiez ma napadlo ci to nebude tym,ze mala by som dostat...mavala som take na zaciatku tehu ale prestalo to no ako priznam sa ti,ze ma aj napadlo ci nebudem predcasne rodit...zrejme som mala aj tych poslickov ale iba malinko....
@tatinka no pekne....ono na jedno z toho sa aj ockuje...myslim ,ze na osipky...tieto detske rapotacky su uplne suprove...to sa clovek tak nasmeje z toho...ja si pamatam brat ked bol maly mal strasne rad sumienku...a boli sme na prazdninach pri babke...ako nechapem preco neprisli za mnou,ale stale pytala brat šunku...davali mu vsetko mozne niekolko hodin sa snazili zistit co chce az zo zufalstva sli s nim do obchodu nech si vyberie teda tu sunku a pri masiarskom pulte sa od nervov uz rozreval,ze to neni sunka a on chce sunku tak ho brali z obchodu rychlo prec a pri pokladni nasiel sumienku....cely stastny zacal kricat sunkaaaa toto je sunnkaaa toto chcem...no my sme sa tak na tom smiali...reku a co ste sa neopytali? sak by sme povedali,ze sunka je sumienka🙂))
@lucia2831988 ano prenosna,......tiez mam taku vnutornu nervozitu,aj do noh pocitujem niekedy,zober si ze ako ide maj,jun cize velke tepla to este len budeme nervne🙂) a ked moj chcel najskor svadbu ze august,potom ze jun,som taka rada ze to poriesime teraz a nie v tych horucavach.....viea co si myslim ze nas zeny tiez bude nervovat?sestonedelie lebo hormony budu pojasene,urcite aj bolesti dake kym sa clovek zahoji no a v neposlednom rade mat cca mesiac a pol vlozku cize dopotenu este aj pipinu😀
Takze sunka je sumienka🙂),veru deti a ich slovnik a brepty to je krasne a milunke🙂))
Dnes som sla jazterovi kupit jest a reku cestou mam obchod so satami tak som reku mrknem co maju a veru take jednoduche satky letne som si aj kupila😀
@tatinka no tak to budes mat fajn...hned budes mat aj prenosnu keby nieco...kolko stoji taka postielka? no hej aj to teplo ma vytaca...mna co ja milujem teplo...akoze strasne som rada,ze je teplo no zaroven nic nevladzem tak som nervna...v byte ako po vybuchu...ja odkedy som prisla z tej snv vobec to tu neviem usporiadat...a ani doprat sa...halda veci na fotelke na zehlenie a ani za nic sa k tomu neviem dostat...no dnes to musim spravit....myslela som,ze pohoda poperiem veci a uz aj usporiadam...prd...ja nic nestiham...ked pridem z prace tak sa najem a ideme k prepeliciam radsej si trosku posediet a oddychnut...a potom sa mi nic nechce...ozaj nech som uz doma nech si to tu v klude spravim....inak svadbu by som aj ja chcela v maji...alebo september keby 🙂....no a ta sestonedelia to ani nehovor...ved mne staci tyzden v lete a nie cele leto behat s vlozkou...strasne...to budem ja teda urcite nervna 🙂 to ani saty a ani nic...dufam,ze aspon nejake kratasy najdem co mi budu dobre...momentalne nemam co na seba ale ani nechcem uz kupovat :/....tie satky to si super spravila🙂 ja som si jedny tiez objednala ale este by sa mi hodili nejake....hlavne nejake sandalky 🙂 musim ist do toho topankovnika...len chcem nech ide aj moj mato a to je komplikovane aby sme mal obaja volno :/.....keby tam mali otvorene normalne tak by sa dalo...mne inak zajtra pridu satky na svadbu...normalne sa obavam....hej to detske blabotanie je uplne super...normalne sa na to tesim,ale aj netesim,lebo ono teraz nam este len zacne zivot utekat...ked to malinke bude rast....pockaj coskoro si budeme pisat aku skolsku tasku kupit :/
@lucia2831988 ta postielka co som vybrala 70e..
Inak kratase by sa mi tiez zisli lebo do tych co mam sa momentalne absolutne nevtesnam🙂))
Vsak to ze leto je dost horuce za posledne roky a teraz este aj ta vlozka nam bude prdel ohrievat,otec ma v polke augusta 60tku,u nas su tieto veci ako svadba,pride cela rodina cca okolo 30 ludi,sala prenajata,pije a tancuje a spieva sa do rana,maly bude mat vtedy cca mesiac..som zvedava ako to dame,nevadi mi oslavovat s nasimi len sa bojim kvoly drobcekovi kedze tam bude vela ludi a kazdy bude chciet kukar a mojkat a ja to neschvalujem ked su este tak malicke deti a este predsa len nemaju taku imunitu vytvorenu,ale som povedal ze nasi a brasko samozrejme mozu mojkat ale zvysku gratulantov nedovolim....
Inak ta stale obdivujem , ze este zvladas ist do prace....
Ze skolsku tasku kupovat 🙂))ale mas pravsu ,ubehne to ako voda...
Hovoris ze uz aj poslickov mavas?

@tatinka hej je podarena😁 ale prvy krat tak sa k nim trepala az mi jedna usla😁...nastastie su take,ze sa nechaju chytit v pohode 😁...no ona vzdy mala rada deti a aj teraz sami stale k bruchu uklada a tuli sa tak podla mna musi citi...no uvidime😁...a hej je lepsie no stale je nejak blobo ulozena tak ma tlaci na mocak pre zmenu...normalne mam pocit,ze sa pocuram niekedy...no nevadi...uz iba 12t 😂...no ja mam tiez v plane skocit do lekarne sa informovať...no mne tie krce v lavo uplne presli ako som zacala to magnézium brat...mna prsia bolia rano napriklad ked sa pretocim..ale v prvom trimestri to bolo strasne...to ani dotknut ani nic...iba sportovu podprdu...no uz je lepsie uz len bradavky mam citlive a mne zase pekne narasli...sa z nich tesim ako male decko bo sak nikdy som žiadne nemala a konecne mam 😂😂...mna koza dost svrbi na bruchu a aj taha,ale zatial nastastie nepraska...tomu sa clovek asi uplne nevyhne no urcite mastenim to obmedzi...ja som zvedavá co bude dalej lebo ja mam na bokoch strie este od puberty ale vtedy som sa vôbec nekremovala