Júlovky 2018
Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...
@lucia2831988 jeeeej taketo brusko som mala mozno vo febr.🙂)),potom ked mi pridu veci pre maleho tak ich odfotim a pridam aj svoje banderko,kdeze ja oproti tebe som riadny slon😀,ty mas malicke brusinko,mne minule svagor hovori, ze kolko melonov som uz zjedla 🙂)no ja veru dnes len polihujem,ked sa troxhu viacmotam hned mam tlaky na sposok,tak si radsej lahnem,tento tyzden ak sa podari chceme ist pozret skrynu malemu,najradsej by som bola keby maju hned daku peknu na sklade lebo tie dodacie lehoty nabytku su niekolko tyzdnove a moj si stale mysli ,ze je cas ist skrynu zajedat....
Inak v tomto poslednom trimes.som v kuse hladna,taka som bola v prvom trim.,potom sice som jedla dost ale menej nez v prvom a teraz zas dako mavam stale hlad🙂)a smadi ma v kuse,aj v noci pijem aspom pohar vody,cez den vyslopem tak cca 2a pol litra,...
@lucia2831988 veru leti ten cas,mas pravdu,ked si poviem , ze uz len 9 tyzdnov , zda sa mi to krarko a ked si poviem ,ze este dva mesiace, zda sa mi to este dlho🙂))
Dufam,ze sa vam to dako podari poriesit aby ste nemuseli kupovat nove,daj potom vediet...ozaj a potom pridaj foto zo svadby co pojdete tento mesiac,hadam uz tiez buďem mat foto a pridam🙂)
@lucia2831988 dobre ranko,mam pocit, ze sa uz nikdy nevyspim🙂),od zaciatku mam tehu nespavost ale cim dalej tym horsie,vcera som cakala na mojho kym pride z poobednej nech ma moze zastepit,normalne chodi 22.45,ale vcera ked by sa mi vynimocne chcelo spat uz o jedenastej tak moj dosiel bolo prec pol ,takze spat som sla neskoro a aj tak kratko po jednej uz som bola hore,zaspat ani za svet napriek tomu, ze sa mi velmi celo.Pol tretej a ja uz od nervov som sa prechadzala po byte,moj sa ma uz snad po miliontykrat pytal preco nespim a ja mu na to po miliontykrat ,ze na co sa ma pol roka pyta dokola preco nespim ked vie,ze je to tehotenska nespavost a pojasene hormony,viem , ze sa o nas boji a snazi sa pomoct ale niekedy som uz sama zo seba taka nervozna ,ze ked sa pol roka pyta preco nespim mam chut mu uz jednu tresnut hoci si to nezasluzi,viem ,ze su to len moje poblaznene hormony a unava z toho,ze naozaj skoro vobec nespim,potomsom na kratko zaspala a ale ani hodina nepresla a uz som sa zobudila na bolest v lavom boku ako je vajecnik lebo drobcek tam tlacil,,zmenila som polohu a zaspala ale od piatej som uz hore....a takto to mam kazdu noc,niekedy nespim aj niekolko hodin v noci a zaspim az nad ranom ale tiez nie na dlho....neskutocne nervna som uz z toho
@tatinka no ja som velmi rada,ze je take male,lebo aj tak mi zavadzia a ked sa tlaci dole tak mi neni dobre nie to aby bolo este velke....kamoska ma tiez velike no jej vraj vobec netvrdne...no zavidim...no na foto sa uz tesim 🙂 a melon by som si veru dala...ak skrinu nebudu mat tak pozri si co je to za model a skus ju na nete najst mozno niekde inde bude skladom ;)...cas necas...je to take,ze dobredu by clovek nemal vobec nic kupovat ibaze neviem si predstavit ked sa babo narodi potom behat a vsetko zhanat a kupovat...sak by ma porazilo...uz teraz ma islo porazit z toho a takto uz mam vsetko nachystane a mozem byt v pohode...ja niesom v kuse hladna jedavam normalne,ale energia mi ubuda a potrebujem cokoladu 🙂 ale ja mam zas problem so zaludkom tera...mavam kyselinu..to som mala aj v prvom...a magnezium mi je dost tazke na zaludok nejako :/...o ked hovoris o spanku...prosim pekne...pre mna tato noc katastrofa tiez...vecer som zadriemala na gauci...v telke ma nic nebavilo tok okolo 22 som sla do sprchy a spat...akoze tak zle mi bolo...taku kyselinu som mala...len som sa prehadzovala a nemohla som zaspat no ked som zaspala tak som sa coskoro zobudila na nieco...tu teplo,tu mi fukalo,zub ma bolel potom starna bolest v bedrovom klbe ma zobudila a stale dookola...uplne zle...o 6tej prisiel moj domov siel s krpatou von tak krv z nosa sa mi pustila,kyselina,zaludok....no ako zbyty pes....az okolo7som zaspala a potiahla som dobre 2hodky ale ozaj dobre som si zdriemla no zobudila som sa na chrbate s tym,ze mam tlak na konecnik...akoze je mi hrozne...kyselinu mam ako hovado stale....nos plny...no nic...asi mi telo chce dat jasne najavo aby som ubrala...chvala bohu veci mam upratane a byt...seriem sa nan...kazdy den iba trosku spravim...ako popravde normalne sa zacinam uz bat aby som neporodila predcasne...tak ako mi bolo vcera super tak tak mi je na ...a co mam s tym zaludkom ozaj nechapem...asi nieco aj na mna lezie...mam chut kricat...takze neboj aj ja som si uzila...no ja mam obcas noc ked sa vyspim super...najhorsie je po takej noci ist do prace....dnes mam nastastie volno....a zabila by som ho 🙂)) moj sa ma obcas pyta co mi je kedy si zastukam...reku hovno asi ,ze som tehotna???🙂 alebo ked sa rano postavim 🙂 a dobre vie,ze ma bolia nohy uz mesiac minimalne a furt sa opyta co mi je...no nic len sa mi neda ani pohnut na nohach...vytaca ma to🙂 ale to je asi vec co si chlap neuvedomuje ako tehotenstvo zenu zatazuje...no nic musime vydrzat...
@lucia2831988 chuda moje tiez to nemas kto vie co ked ti takto na figu byva a este aj do prace chodis,mne zle nebyva teda kyselinu myslim,mavala som v prvom trim.,ale porom to preslo,akurat cokoladu sa snazim nejest lebo z tej kys.mam ale nie az taku velku ako ty pises,ze mas,ale za to keksov a kolacov a termixov pozerem neskutocne ale aj ovocia ako mandarinky a obcas banany,ine nemozem ....jablcko ti na kys.nepomaha?osupane .....no veru nechapu chlapi ,ze tymi otazkami nas teraz viac nervuju nez pomahaju🙂,ja ked mojmu poviem,ze preco si nieco nepdecita o tehotenstve tak sa na mna pozrie ako na martana,lebo reku potom by si konecne chapal ako sa tehotna zena citi...vcera som sa ho pytala na pupocnikovu krv,ze co sa ho take somariny pytam ked on ani nevie co to je ,tak som mu to vysvetlila ale aj tak ma odbil ,ze na co sa ho to pytam,tak uz som odvrkla ,ze asi pdero lebo je moj manzel a dieta cakam s nim a nie so susedom tak ze som sa chcela o tom s nim poradit....ale moje slova sa minuli ucinku....pocuj a neskusala si ine magnezium?mozno ine by sa ti lepsie stravilo,ako si ho davas?s jedlom?reku mozno skusit mensi alebo vacsi odstup od jedla,neviem len hadam co by pomohlo...
U nas je uz bordel permanentne lebo fakt uz s tymto balonom 🙂))to nezvladam,obcas poproaim maminu ale tiez ju nechcem tolko otravovat aj ked viem ,ze ona nam vzsy rada pomoze,ale predsa len ma uz svoje roky....
@tatinka hej no tento 3 trimester uz je horsi...pre mna 2 bol uplne fasa...teraz uy uprimne...ide mi to tehotenstvo na nervy...a to mam male brucho...nezavidim babam co maju pupok ako hrom...a nestazuju sa...mozno to je aj tym,ze male brucho a mala je velka tak tvrdne ako das a velmi na vsetko tlaci...neviem...no kazdopadne som dnes neschopna...nastastie aj som si povedala,ze nic nespravim...iba polehujem...bola som v obchode a uz ma bolelo brucho...musim veru ubrat...takze spravila som palacinky a pradlo povesala a inak nic...kaslem na to vsetko 🙂...ja som mavala prvy trimester riadnu kyselinu...skoro som ani nejedla a ani mi nechutilo a teraz mi jest chuti no je mi zle...jablka si davam pravidelne tie mi pomahaju na travenie no vcera som bola taka prejedena,ze som si vecer nedala...ale uz je lepsie...ako mam stale zaludok vseliaky,ale nieje to az take strasne...inak pupok ta nebolieva??ja tam mam taku tenucku kozu a normalne pocit akoby mi mala sa ta koza potrhat na pupku alebo ma strasne svrbi...chces si dat odobrat pupocnikovu krv??? No ale aj moj vzdy c po nom hucim no bodaj by nie...alebo ked sa ma jednu vec opyta 10x mna ide rozhodit...ja som nervak tak ci tak a nie to este teraz a ked mi neni dobre...ale snazia sa no ale aj vytacaju nas🙂)) strasne s nimi🙂....
no ked toto dojem tak sa chcem veru v lekarni poradit...popravde ja by som najradsej to magnezium uz ani nejadla no ale mozem...nemozem....ja si ho davam ako kedy raz s jedlom inoked nie no tak ci tak zatazi uvidim co mi poradia v lekarni ked mi toto dojde...
to mas fajn,ze pride mamina🙂 to ja od nej nemozem ziadat...jedna vec je,ze sama ma toho doma vela a druha vec ja si to ani neviem predstavit,zeby mi tu upratovala🙂))) pri plienkach vravela co som jej ich nedala pozehlit...ale tak ja som taka ,ze nebudem otravovat nikoho s nicim...
@lucia2831988 vies co tu pupocnikovu nechcem dat odobrat ale chcela som sa o tom aspom poradit s muzom...
Ano okolie pupka obcas citim,ale mne je napriklad aj neprijemny dotk na pupku ,presne ako pises ta kozka je tenka a je to take cudne ked sa jej tam dotknem ked sa kremujem napriklad....tiez maminu nerada otravujem ale zas ked mam lezat kvoly tomu naliehaniu hlavickou na krcok a teda jeho skracovaniu tak ine neostava len ju poziadat nech pride pozehlit som vdacna ,ze mam taku moznost🙂)
Na to magnezko uzivanie sa pytam preto ,lebo pisu tam medzi jedlom, ze das si napriklad polievku,potom tabletu a o par minut druhe.reku ci aj vtedy ti to zatazuje,niekde som citala ze sa odporuca brat len do konca 34tt a potom vysadit lebo sa moze stat ,ze nebudu kontrakcie alebo ze ixh nebuxe zena cit alebo take cosi,aj ked viem ,ze ked treba beru to az do porodu...ja zas sa tesim,ze mi nekazu zelezo lebo z tabliet ma neskutocne v minulosti bolieval źludok,zniesla som len sumive,ale roky pred otehu som brala kys.listovu kombinovanu s beckom a zweezom to som znasala sobre,tak sa mi to asi popravilo a teraz v tehu ked testovali zelezo -mam ho ok,sa tesim🙂)
Ten pupok ako slon mam presne ja 🙂,dnes som sa pokusala oholit si nohy,funela som ako keby splham na Gerlachovsky stit🙂))hnedako som sa trosku zohla pri clenky krpec protesroval a tlacil dolu neskutocne....
Si nervak🙂?u nas zas moj je vybusnej povahy,ja aj ked sa naserkam nehucim,len poviem razne aby bolo jasne o co mi ide🙂),u nas soma huci moj,on ma taky riadny hlas ,ze ked len trochu zvysi pocut ho siroko daleko....
Ja skor poviem tak ze kazdemu je jasne ze ma nema serkat,pracujem s ludmi takze tam sa clovek nauci nedat si po hlave skakat a povedat si svoje aj bez hucania,toto moj napriklad nee,on musi hned hucat....
@tatinka jaj tak...no ja som pupocnikovu ani nestudovala,lebo na to nemam...
no hej presne aj mne to je neprijemne a strasne ma tam taha...normalne cakam kedy praskne koza,ale tak,ze otvorena rana :D...jasne ja keby mam taky problem urcite tiez potrebujem pomoct...inak zehlis vsetko??? ja len obcas mojmu koselu,alebo sebe saty...inak nie...no teraz babu budem zehlit plienky a podobne,ale sebe nie 🙂
no len ja si magnezko musim dat hned ako vstanem idealne cize to nejde medzi jedlom...ked si ho nedam tak mi brucho stvrdne tak,ze sa nemozem ani pohnut :/ a mne sa zda,ze sa to zhorsuje...musim si kupit aj vitaminy...nejako mi chybaju :/ a dnes cely den mam pocit,ze nieco na mna ide+ stale mi tecie z nosa a mam ho aj krvavy...teda praskaju mi zilky...no nic moc....kamoska ma anemiu a ona bere zelezo a vraj strasne jej to zaludok zatazuje...ze velmi zle jej je z neho...no tehotenstvo je proste krasne :DDD ja inak zase sirup do seba nedam...
hahaha no holenie teraz ked som sla k dokimu bol zazitok...to len hmatom...ale nohy zvladam celkom len zo zadu je problematickejsie...vylozim na vanu a idem,ale pipina to je ina vec🙂...
no ja som sa ako tak naucila ovladat,ale mna malickost vytoci a hned vybuchnem🙂 a moj zase neznasa hluk a krik tak potom je hadka🙂...no ma rad pokoj a klud...ale tak sam si vybral...ja som ho nenutila:DDDDD
Kde vlastne pracujes?
@lucia2831988 mne a pupocnikovka pride ako biznis a nie ako osozna vec...
Ty mas to modre magnezko ze?reku nemozes si datteda ranajky potom magnezko a este niecim lahsim zajest?mozno preto ti to zatazuje ked davas na lacno,neviem....krva esopliky mam i jaale mam to z alergie,u teba to moze byt tehotenstvom,kamoska mvala cele tehu taku nadchu,po porode jej to preslo okamzite...a ty nemas malo zeleza?
Pracujem v obchode z pultom,je nas malo a mavame vela ludi....vies ako za robi s ludmi🙂))takze ked pindaju odpindam naspak🙂))neserkam sa s nimi...
To tvednutie ti nezavidim,clovek sa potm aj boji ci je vsetko ok....ale uz sme blissi k finisu,uz to dame 🙂))
Uvidim ako sa dnes budem citit ale dumam urobit hrncekovy rychly kolac🙂))
Nie nezehlim vsetko komu by sa to aj chcelo🙂)len take co naozaj treba co je krcivy materiel,veci ako pyzamo,uterak ,plachty a podobne ....take nezehlievam ,na co aj🙂))nasa mamina ta okrem ponoziek zehli asi vsetko,podla mna zbytocnost.....ked pride mne zehlit tak najskor vzdy poskladam veci co ja nezehlievam a potom toho ma uz malo ...
@tatinka no viem,ze kamoska ma odobratu pupocnikovu,ale ja na to memam...teraz mam magnerot a moje ranajky su kava a az po hodine nieco zjem 😀...ale vies co kolko krat ked si dam s jedlom aj tak ma zatazi...asi je to uz vela na mna...a to si nedavam 2tablety ale len 1,5 aby mi vydrzalo balenie do výplaty 🤔...uvidim co mi povedia a popytam si sj vitaminy...uzivas nieco? Strasne citim,ze mi volaco chyba...no ja som alergiu v zivote nemala ale vies co teraz mi vsetko vadi co kvitne ,🤔 dokonca aj moj milovany orgovan...proste neviem sa ani z jari tesit...akurat vcera mi to nedalo a veru som nasla clanok,ze spoliky a aj krv sposobuju v tehu hormony...chvala bohu 😁...od 18tt ci ako...a veru mne to postupne z jari zacinalo a cim viac ku koncu tym viac...tak dufam,ze to prejde po porode...ja ti neviem ci mi niekto kontroloval zelezo...kazdy vie vsetko aky ma krcok,ake velke je babo,kolko ma zeleza no mne nepovie doki nic🤔 serie ma s tym...a asi ho po tehotenstve skutočne vymenim...no keby mam malo snad by to uz riesil...ja vlastne viem iba co je v tehu knizke no ani tomu sa nerozumiem 🙂...jaj no v obchode to ke niekedy tiez o drzku...tiez som robila v obchode..na tvrdnuti je najhoršie,ze ked moc stvrdne neviem sa ani pohnut...a ked len z casti tak ma to obmedzuje v pohybe...kolko krat lezim pred telkou mam pocit,ze v pohode no ked sa idem postavit tak ma boli brusko lebo je tvrde...ktovie z coho to je no chvala bohu nemusim koli tomu byt v nemocnici...co som citala niektoré baby musia lezat a magnézium dostavaju injekcne 🤢😂...ja som robila cez víkend pernik 😁...
No ja zhruba tiez tak,ale hlavne zehlim az ked si to ide moj obliect,lebo vytaca ma tym brutalne no on si to nevie ulozit do skrine normalne a potom to treba zase zehlit...takze ked niekam ideme ozehlim a hotovo...a dost pomaha aj susicka i ked niektore veci mam z mej strasne dokrcene...ale aspon mäkké...teraz som susila uniformu na balkone,lebo je teplo ale hrozne tvrde tričko je 🙂 nezvyk už...inak co pamatam mamka tiez zehlila aj ponozky dobre,ze nie a teraz tiez uz len sklada viacmenej 😂
@lucia2831988 vitaminy neberiem ziadne,bralasom tu kys.listovu s beckom a zelezom kombinovanu tusim ale do stvrteho alebo piateho mesiaca uz nevidm presne a potom kazal dr vysadit,hlcem vela mandariniek,uhoriek,pomarancs som jedla ale tie mi zacali vadit uz tak nejjem ich,banan si dam obcas lebo niekedy v pohode stravim a inokedy mi neurobi dobre , a teda ked banan tak len zeleny,tie makkuliaky nelubim,zo zeleno b. sa clovek aspom dobre vykaka🙂),snazim sa aj jogurty ale zial mozem len cokoladovy alebo vanilkovy,ovocne mi vadia na zlcnik,a to popri tom milujem merunkovy a cucoriedkovy,pred tym mi nikdy nevadili...neskutocne by som si dala take jednodhe veci ako hrianky s pazstetou alebo volsk.okom a k tomu horcicu a papriku,alebo oblozeny chlebik,lenze co z toho ked v tehu mi tieto veci zacali vadit na zlcnik takze ...snivajte s nami....
Mne to zelezo hovodila ze mam ok na hematologii,gyndos ani neviem ci to kontroluje na krvnom odbere,inak vahu a velkommiminka mne tiez nikdy nepoe,povedal mi asi raz mozno dva ked
@lucia2831988 sa ho spytam....inak chcem odmietnut to pohmatove vyserreniw maternice lwbo vSy mi ju tak dotlaci silno ,ze to dost boli a sono mu poviem nech mi urobi v sede lebo nevydrzim lezat pol hodinu na chrbte,len krcok si dam pozriet normalne ...
Mojmu ukladam veci do skryne ja lebo tiez by to tam nasvacal ako seno,ale to celkovo chlapi pre tieto veci nemaju cit🙂))
Ach tak ma tisne krpaty na konecnik ze dovi,ale je to moja laska najvacsia

@tatinka aha...no ja som na začiatku brala vitamíny a aj kys.listovu no teraz ties hlavne ovocie a zeleninu no nieco mi aj tak chyba...zeleny obsahuje najmenej prospesnych latok 🙂ja mam rada taky akurát zrelý ale zjem aj prezrety...ale niekedy ma veru zatazi tiez...a tiez teraz vela jogurtov alebo mliecnych veci jedavam...mas to pantu s tym žlčníkom🤔...ale tak snad sa to da do normálu po porode...jaaaj tak no ja na hematologiu nechodim...velkost plodu mi vravirla cca do 20tt no teraz uz sa to neda zmerat,ale sak on by mal vediet približne vahu...mne teraz hmatal a podla toho usudil,ze mam zvysit magnezko no nebolelo ma to...pol hodinove sono to som este nezazila...vasinou je to tak 2minutky a idem domov...ale na chrbte mne nerobi problém lezat...len niekedy ma taha brusko...
Ja mojmu odmietam robit sluzku takze neukladam z principu 😁 nech robi nieco aj sam a ako si to ulozi tak to ma...ale neboj hucim po nom,ze si nevazi moju robotu ked vidim ako to ma...
Mne vcera hrozne tlačila...dnes menej no vcera som sa na to aj zobudila...dnes mi je v ramci moznosti celkom ok...mozno zato,ze som vcera iba lezala...zajtra idem do babydreamu a topankovnika.,.dufam,ze dobre pochodim vsade
@lucia2831988 ked mne sa zo zeleneho bananu dobre ide na wc, z makkeho ma zapeka ,zeleny mi najviac chuti🙂)...ohladne toho zlcnika uvidime,gynsos ma strasi ,ze po porode sa to casto zvykne zhorsit alee tak neriesim teraz,len stravu mam obmedzenu a po porode skusim jest normlane ako pred tym a udime ako zareaguje🙂)...vies co tento moj ked hmata ako trebars vrxh nad pupkom to je ok ,ale akonahle mi ide matkat na oavo ci pravo ako su vajeiky to idem skapat lebo velmi siono mi to tlaci,ale mna neboli maternica ale proste na pravo ten slepak podrazdeny a na lavo neviem co ,to ma bolievalo aj pred rym,dr tvrdi ze tam nema co bolietale tak nieco tam musi ked to boli,zo vzduchu to asi nebude,podla mna tam mam cystu ako aj pred otehotnenim alebo daku zdurenu uzlinu lebo obcas si tam nahmatam taku zdureninu....takze pdero nechcem abymimater icu hmatal lebo on neskutocne je taky necitlivy,svokra k nemu chdodi na preventivky a tiez hovori ze ako masiar,pred tym co som chodila inemu to bola aj prehliadka uplne v pohode len ked som sa stahovala sla som k tomuto....
Pol hodinu mi robi sono ked robi to velke,ale aj ked robi male tak minimalne 10min ho robi aj tak,feraz co mame kontrolu koncom maja to bude robit tretie veoke sono,na tri mas narok pocas tehu na tie velke....tie mensie sona , ze uz su na zvazeni lekara ci robi ci nie kazdy mesiac.
Ja na chrbte nevydrzim ani doma lezat ani 5minut,hned mi prid bolesri na pravo ako je slepak lebo asi mi ta maternica na to dosadne a tym ze maly je na pravo stale tak na chrbte ked som sa mi tam natisne este viac a ro uz hotovo,bolesti mam potom az kym sa nesteperim z postele a maly musi sa pomrvit a Menit polohu az potom mi to prejde,na slepak som sa stazovala viackrat aj pred rokmi ale nie saom vraj akutny pripad na jeho odstranenie tak teraz to mam takto "uzasne"... No co uz,hlavne ze krpcek je v poriadku...
Pocuj veris na nahody,duchovno alebo nieco medzi nebom a zemou?v stvrtok sa mi stala taka zvlStna prihoda ,do teraz mi nejde z makovice...idem datrobit mojmu pecienku,je po nicnej tak nech ma co jest vecer kym pojde na dalsiu...potom ti napisem tu prihodu...
@tatinka no ja sa chystam z prace domov tak doma odpisem...no na tu príhodu som velmi zvedava...ja som pred rokom musela dat byt vycistit...a mam pocit,ze zase je tam zbludila dusa
@tatinka no mna zapeka hlavne praca 😁...ked mam volno idem aj 2x...ale prišla som na to,preco tehotnu zapeka...je to preto,aby sa naucila tlacit 😂😂😂...moja teória 🙂.no budem drzat palce nech zlcnik je len lepsi...mna potrapil len trosku a veru ziadna slava to nebola...pochybukem,ze mas cystu...ja som sa vtedy pytala a vysmial ma ze to by som bola velka vynimka kebyam cystu a mozno by ani plod neprežil 🤔...skor mozno ti tam tlaci maternica na crevo a druha strana ten slepak...ktovie...kazdopadne cystu by videl aj na sone...a preco ho vlastne nevymenis ked je taky? Ci tiez neni za koho? Ten moj ti je v tomto zvlastny bo ja mam sono kazdy mesiac take kratke...kazdy mesiac skontroluje placentu,vodu, srdiečko,organy,chrbticu a ine kosticky pomera hlavičku a stehienko a dovidenia...ziadne velke sono male sono...vzdy len takto...no mozno trva 5min neviem mne to pride ako 1 😂...ja idem najbližšie na den deti 😂...ja ked som na chrbte niekedy ma taha spodok bruska no aj tak skoro stale sa zobudim na chrbate...i ked teraz uz pomenej nastastie...moja ma dnes diskoteku tak je na celom bruch no v robote som mala pocit,ze hadam aj von chce ist...a aj take tlaky na podbrusko som mala...no potrebovala som si lahnut zase...ale uz len 6smien v týždni co je pohoda( to si mozem lahnut na tajnasa) a jeden víkend...to dam...
@lucia2831988 no tak vo stvrtok som si bola dat zmenit priezvisko na zdravotnej a ako tak cakam na bus domov,pride stara pani a ze ci jej mozem pozriet autobus na rozpise zaztavky,tak sme sa dali do reci, trosku ju poznam z pred dvoch rokov ale ona si mna uz ocividne nepamatala,pozera mi na brusko a ze uz ho mate dost nizko isto uz sa vam blizi termin,vravim jej ze este dva mesiace,ona ze isto do terminu nevydrzim ale, ze zatial sa nemusim bat lebo, ze a teraz neem ako to presne povedala zeked mas medzeru medzi prsiami na dva prsty a na celu dlan jedno z toho znamena ze este je cas a jedno ze uz ides rodit,len neviem ktore co to som zabudla....pyta sa ma co cakame,reku chlapceka,potom prstom ukaze po mojom bruchu polohu v akej je maly ulozeny,ze hlavicka dolu a chrbatik hore a nozicky dole,proste poloha ako na macaci chrbat a ze hlavickou mi tlaci dolu dost...ono by na tom rozhovore nebolo nic cudne ale ako to mohla vediet?ako mohla presne opisat polohu v ktorej fakt momentalne maly je ulozeny?ze mam brusko uz dolu to vidi kazdy ale polohu dietatka takto presne opisat prstom mne po bruchu a teda nemylit sa v tom....nejde mi to z makovice...viem o nej ze sa venuje vesteniu....
@tatinka vies co s tym si nelam hlavu...proste to citi...je vela takych ludi...a ja mam male kozy tak medzeru mam stale 😂😂😂... každopádne je dobré,ze ti povedala,ze sa nemusis bat a tak to je 😉...zaujimalo by ma co by povedala mne 🙂
@lucia2831988 aka zlata ,ze ta zapeka praca to ma rozosmialo😀
S tou vymenou gyndosa to nie je take jednoduche poviem ti potom v ip...
Tlaky na konecnik mam aj na susku a za posledne dva tyzdne aj na klitoris akoby z vnutra a z vonka mam pocit svalovice,Ko ked dlho zeis na biku a zedana ti otlaci medzinozie,ale som citala zs je to v poriadku,ze to klesa maternica a pripravuje sa na porod o par tyzdnov....
Aj tak by ma zaujimalo ako to ta zenska vedela ako je presne ulozeny,ja som dost na ezotericke veci a na veci medzi nebom a zemou ako sa povie,co to uz tiez clovek riesil v tomto smere
@lucia2831988 v noci porodila ta moja sesternica z partizanskeho.som zvedava ked jej zavolam co povie na porod a ci ju teda rodil ten chuj Nidal
@tatinka no vazne...ked som v robote tyzden nejadem aj tyzden...ak si vecer nedam nieco co pomoze 🙂)) ale ked som doma tak aj 2x 🙂)je to sranda....no pekne...tiez mavas fajnstavy...ja stale mam pocit ako pred MS...tlaky v podbrusku a nohy bolave...a prosim pekne rano som mala taky krc v lytku,ze hodinu som sa z toho nevedela dostat...a samozrejme svalovica v tom svale....nchapem...pri tom kolko beriem magnezia...to co je...ako poviem ti zacinam sa aj bat...obcas mam aj taky krc ako pre MS ale silnejsi no neviem ci je to kopanec krpatej akobo poslickovia...vidim inak,ze zase sa ti nejako neda spat :/ ...
ano mas pravdu je to zvlastne no podla mna cela ezoterika a duchovno je zaujimave a zvlastne a nechapem ako niekto moze nejake veci vidiet a citit,ale je to tak...no popravde ja sa toho aj bojim...ved ja som vtedy nemohla uz ani spavat...a teraz mavam tiez niekedy zly pocit...
@tatinka no akurat tento tyzden som na nu myslela...no dufam ,ze vsetko v poriadku....potom pis som zvedava
@lucia2831988 tak s tym spanim to uz u mna lepsie asi nebude🙂))
Vsak to ,ze ked sme ako prvorodicky,vlastne vela veci nevieme porovnat ci je to este ok alebo uz nie.krce tiez mam ale skor do prstov na nohach....aj kri,e tz asi bolievaju,vsak?mna hej hlavne ta prava strana kde je krpec natlaceny,rano take tlaky na konecnik som mala,najhorsie je ked si sama doma v noci,to ma clovek az taku vnutornu obavu....tie, mam respekt pred duchovnom,ezoterikou a podobne,tiez som niektore veci riesila ,ale ludia co tomu neveria a nic tom smere nezazili to nepochopia...
Ozaj niekde som citala ,ze ked si zena da teplu sprchu a u a poslickovia ustupia vraj su falosny,tak ked pride aky pocit asi budeme musiet len sprchu skusat🙂)
Inak maly uz ked zacne tlacit na ktorukolvek cast v brusku to ma teda radnu silu,clovek by to ani nepovedal do takeho drobceka

@tatinka no tak mne to nedalo,lebo ja mam stale pocit ako keby uz uz sa mi menzes mal spustit...to podbrusko bolave a aj nohy a este aj tie krce pri tom kvante magnezia...tak som pisala znamej ludovej liecitelke a napisala mi,ze nieje to uplne normalne no nieje sa coho bat nech jej zajtra zavolam,lebo ma dnes toho vela...tak som zvedava...Inak kupila som v PE si dnes sandalky k satam...vobec nie elegantne no pohodlne 🙂 a krpatej matrac do postielky a kojenecku flasku s manikurovou sadou kde bol aj hreben a mini rucna odsavacka 🙂...ale s tym adapterom som nepochodila zatial stastne...
mne cestou do PE ked som soferovala tak strasne skakala mala po mechure...hrozne 🙂 veru maju uz riadnu sili....je citit,ze sa im tie kosticky pekne spevnili 🙂...no ano vsade pisu,ze treba skusit sprchu...ibaze ja sa bojim,ze budem sama doma a budem v strese a nebude ma mat kto upokojit a ani zaniest...nechame ani na to mysliet radsej,..
a co si take riesila ohladom duchovna??? veru keby moj vie tak mi povie ,ze som blazon a kaby vie cenu tak duplom...vsetko som musela mimo neho...lebo on stale to svoje,ze to si iba namyslam....reku hej ked ty si sladko spinkas stale :/
@lucia2831988 ohladne duchovna ti potom poslem ip ...
Tak s adapterom stale nic?ach to je pech toto,ake mas este moznosti?ci uz len kupit novy?sandaliky teraz lepsie ked su pohodlne,elegantne si kupis inokedy po porode🙂)
Tak si aj co to este princeznej pokupila hovoris,mne dnes volali ohladne veci co mame malemu objednane,zs urcitu cast nam zajtra privezu a dalsiu ked im pride na sklad,dufam ze to bude vsetko na cas....
Od kial je liecitelka?napis co ti poradi,som zvedava....
Ja to brucho mam tak dole a maly stale dolu tlaci,ale tak stale si hovorim , ze aspom do konca 38tt nech vydrzime a potom uz mozme ist rodit....
sternica sla do nemocky s tym ,ze asi zas len falosne kontrakcie kedze uz tak 2krat mala,nakoniec bola otvorena uz na 4cm a to ju chceli poslat domov, ale kedze tam mala kamosku lekarku a ta tam mala kamosku gynekologicku porodnicku tak si ju tam nechali co bolo dobre lebo coskoro porodila,prisla vecer a tesne pred pol nocou uz bol maly na svete,rodila ju rym padom ta porodnicka,nie Nidal ten tam nebol vtedy,sesterka chvalila ,ze ani bolesti nemala,ze teda len take ako silny menzes,cize od bolesri nic nepotrebovala,nastrihli ju len malicko a uz do obeda trosku chodila.....kiez aj my mame taky lahky porod Lucka,ze...

@tatinka ok posli som velmi zvedavá...
No s tym adaptérom sa nam podarilo zistit zasadnu vec...je to na novší model kocika preto nesedi...a zrejme bude potrebny novy🤔...no ci sa mi pistasti predat tento to neviem veru..ano ja som chcela sandalky alebo balerinky a poviem ti jedny uzasne mäkkulinke baleriny som si skusala ale ako to v topankovniku byva jedna vytahana farba druha nie...strasne ma to stvalo,ale nevadi nakoniec som dobre nasla...myslim,ze v nich v pohode vydržim...su uplne rovne a tvarované...
No veru uzame hadam takmer všetko...uz len plienky a tie su dnes v kauflande v akcii a tycinky do usi a potreby pre mna...+vanička 😀...potom keď ti to pride tak pofot 😉...
Ta baba je z PE ale teraz sa prestahovala no popravde neviem kam...som zvedavá čo mi povie...mne by stacilo do konca 37 veru...ja ti ozaj mam niekedy pocit,ze čoskoro porodim...sak inac vladtne uz len 8t 😯😱... Jej tak to mala teda konecne super porod...taky veru podobny si predstavujem a aj bolesti iba ako menzes nic viac 😀...keby viem,ze na porodnicku natrafím idem tam...no pojdem radsej do tej NR...inak sesterka mi poslala dvoje saty a ja som,ze super...svadba a krstiny no a skusala som si ich vcera so sandálikmi a nejako mi brusku riadne vyhuplo 😂😂😂 tie co som chcela na svadbu budu asi na krst 😂 su A strihu a moc su v predu nadvihnute a druhe su tehotenske a teraz mi zase sedia este viac 😂no uvidíme o 2tyzdne 😂
@lucia2831988 noja som zveda co nam to dnes dovezu,mam tam objednan.35veci tak dufam ,ze aspom do p zaciatku juna dovezu aj ten ostatok....
Jezkove oci dnes som zas taka podrazdena,vsetko mi ide na nervy,zas maju prisr na obhliadku bytu,uz ma to nebavi ,moj je na dome ,siel tam robit a pridu nam snes vymerat nove zaluzia a sietky na dolnu cast domu...este aj auto za davalo dnes na estekacku a emisnu...dufam,ze tie objenane veci nedovezu zrovna ked tu bude obhliadka bytu lebo ma porazi,to este dufam,ze ten co to dovezie bude ochotny mi to vyniest do bytu kedze to nebude zrovna lahke na vahu,aspom za poplatok dufam ze pomoze....
Ono teraz uz babo pribera takze to brusko poskoci na vahu este asi🙂)
Aspom ze aj topanocky si zohnala 🙂)
Ja este potrebujem kefu na kojenecke flasky,este jednu kojenecku podprsenku aj koselu nocnu to do porodnice chcu po dva ks a mam len po jednom...este teda do kocika a postielky perinky plus navlecky.a potom uz len par drobnosti ....este ten monitor dichu sa stale neviem rozhodnut ci plienkovy ci ten druhy😀
@lucia2831988 plienky mam zatial dva baliky s tym vyrezom na pupocnik a jedno male balenie nacate co mi a z toho mamka robila plienkovy kocik a dala don veci Pre drobca dostali sme to od nej ako darcek,inak budem skusat len tak kupit po 1baliku aby som skusila ci malemu sadnu ci sa z nich nevyhadze ....
@lucia2831988 tak doviezli mi kocik s autosedackou,postielka,matrac,deky,prebalocacie podlozky,vanicka aj drziak k nej,lehatko do vanicky,teplomer,srolicku ked uz bude sediet a v nej papkat,nepremokave postelne prestieradla,kolotoc hraci nad postielku,kojenecke flasky,sferilizator,ohrievac do auta na flase,vlozky do podprdy a zobrala som aj klobuciky na bradavky,odsavacka,nadobky na skladnenie mliecka,cesrovna podlozka na prebalovanie nepremoka,zobrala somaj refluxny vankusik...no som o 700e lahsia a este mi dovezu dalsie veci co im pridu na sklad takze plus este cca 120 e k tomu....asi zacnem kradnut🙂)

@tatinka no musite si urcit nejaké pravidlá...inak budu casom hadky...no skus pozriet mozno ti to pomoze...mne ked tvrdne tak pravidelne si ho pridrziavam a vtedy mi je lepsie...no veru su falosny...teraz sa ukazali🤔...no uz len9t... pani ako to leti...snad nam to všetko dobre dopadne...
Neda sa to vratot...sesterks to kupila v januári od jednej mamicky😔 ...a ta inak tvrdí,ze ti co chyba je súčasťou kočíka...taky kocik by som jej dala,ze az 😤😤😤 no uvidíme ešte co napise...moja tiez teraz 2dni ma kludnejsie no vcera mi aj velmi tvrdlo brucho a dnes m taky fajn den...trosku som si pospala,trosku popratala poyom dom isla s priatelom relaxovat k nemu do prace...tam som si aj oddýchla a aj sa krasne presla a teraz vecer som este dopratala...uz iba kupelka a zachod a mam hotovo🙂...konecne...odsavacku kupit...len aku😂 niektoré deti sa boja vysavaca no je aj elektricka ale je draha 🤔...no je to dobra vec každopádne..moj tiez vie varit pizzu 😂 z mrazaka...ale sporak vzdy ja zaspinim a on ho pucuje😀...ja som ho za rok umyvala mozno 3x 😂😂😂...cize ja mu rada navarim 😂😂😂 a potom všetko necham tak a on to uprace 🙂...inak sktualna foto lopty ked uz je rec o brušku