icon

Júlovky 2018

nikus987
5. nov 2017

Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...

lucia2831988
20. jún 2018

@pepusa1 no mala som znamu co mala podobný problém a nakoniec chlap si zacal davat aj silnejšie veci...az doslo k rozvodu...ale tak snad to nebude tvoj prípad a spata sa ked zisti,ze ma rodinu a zodpovednosť za nu

pepusa1
20. jún 2018

@lucia2831988 no to by len chýbalo!!! Aj na to som ho upozornila prisahal že to nie. Chová sa ešte ako pubertiak zato si užíva trávu ale už mu to končí má smolu lebo keď potom zbadam urobím sním cirkus že si to rýchlo rozmyslí. On sa teší na malého chce byť zodpovedný pomáhať mi tak hádam vie čo hovorí ..Pôrod sa nám tu všetkým už pomaly blíži dnes 19 dní do termínu a 3tieho a 4teho mám skúšky lebo si robím anglický kurz keďže žijem v UK tak či na nich budem keďže termín mám 9.7

ena87
20. jún 2018

@tatinka ja viem,ze po porode uz cloveka nic neboli ale mna dost doktor naplasil lebo sa ma kazdu poradnu pyta ci je moj muz neaky vysoky,silny chlap lebo ze babo je velke.A to ma pritom moj muz 70kg...a ja ho o chvilku dobehnem 😭

ena87
20. jún 2018

@pepusa1 Ja si dorabam VS a tiez mam este kazdu sobotu skusku tak som zvedava ci to stihnem spravit...Termin 3.7. a posledna skuska 29.6. ani neviem ci chcem radsej dorobit skusky alebo uz radsej porodit 🤔

lucia2831988
20. jún 2018

@tatinka nie nerodim no rada by som... napríklad teraz 😂...ako ja mam povity ozaj akokeby to uz uz malo prist takze ja cakam kazdy den a aj kazdu minutu a kazdou ďalšou minutou sa zacinam tesit 😂😂😂😂 tiez iba jem a som na gauci...uz sa ani neviem nic donútiť sama 😂....poctivo pijem ostruzinu favam si lanovy olej a alchemilku som si dnes kupila...a verim,ze to bude pohoda...vcera bol velmi super den keďže sa ten adaptér predal (inak uz aj ja som v to prestala verit) a prisiel mi postou adaptér, ktorý pasuje potom otec doniesol priatelovi opravene auto a ešte aj sme si večer super posedeli takze dnes som tak dobre naladena,ze ten porod by som asi dala ako nic 😂...jojo suhlasim...su to hluposti no zároveň nie...strach o blizneho noeje hlupost...inak moj siel do PE este nieco vybavit ja som uz nesla nechce sa mi zase behat po PE a nakoniec ho stiahli na polovnicku brigadu a prosim pekne uz 2x mi volal,ze sa zdrzi dlhsie ako cakal tak nech sa nehnevam...boze kiezby to takto fungovalo stale...musim ho pochvalit ked pride nech nepovie,ze ho iba dodrbavam 😂😂😂
Tak tebe iba z konecnika nerobil? Sranda...ozaj kazdy je iny...mne nepovedal zase kolko ma krcok iba ,ze fiha to sme už riadne nizko...to uz coskoro bude...tak ma potešil 😂😂😂 ...no epi neodporucaju,lebo ak anestéziológ zle odhadne tak bud nezaberie alebo zena neciti nic a potom sa to spomaluje a tak dalej...no aj tak som to chcela a veru isla som na istotu,ze sak NR neni male mesto tam isto podavaju a aha...no sok to bol pre mna...ja poradnu v nemocnici ani nebudemat vraj to len ak su komplikacie alebo rizikove a ja nam ani jedno...no inak vieš,ze aj mna to napadlo ked si uz davno pisala,ze sa bojis aby to nebolo moc skoro,ze len aby si este neprenasala 😂😂😂...ale je to fajn pocit,ze predcasny nam uz nehrozí...inak mne dnes tiez kontroloval krcok ale ja ti to ani necitim vobec...

lucia2831988
20. jún 2018

@pepusa1 drzim palce aby sa sam prebral...kolko ma rokov? Ozaj je ako pubertiak...nechapem co z toho clovek ma a na co mu to je...ej no mala by si si dat skusky co najskôr 😂...

pepusa1
20. jún 2018

@lucia2831988 ved pubertiak už neni nedávno oslavil 31 tak by si mal dať už povedať hrozne fakt títo chlapi robia si čo chcú.. Tak .ak nebudem na skúškach mám smolu zbytočne hodiny sedenia tam 😕

pepusa1
20. jún 2018

@ena87 hehe tak parada sme na tom rovnako 😊😅

lucia2831988
20. jún 2018

@pepusa1 no ono 31 je v dnešnej dobe ako 21 ja tiam niekedy pocit 😀 ale veru priority by už určené mal mat...ako dlho ste spolu vlastne? Nedaju sa tie slusky nejako presunut?

pepusa1
20. jún 2018

@lucia2831988 nie nedajú všetci máme rovnako uvidím teda mam dva týždne možno sa zúčastním ak nie pôjdem potom zistiť čo ako sa dá robiť ale bola by to smola.. No je to tak su pozadu.My sme spolu 2 a pol roka ale neni problemovy lubime sa sme aj zasnubeny tento rok v Auguste sme mali naplanovanu svadbu ale krz tehotenstvo sme zrušili na slovensku a teda s takým mesačným miminom by sme si toho neužili a aj cesta ťažko

dugyna
20. jún 2018

@ena87
@lucia2831988
baby ja som pri prvje tiez koncila vysku....ale u mna o bolo ine my sme mali statnice pocas blokov vzdy na konci..a kym som nemala brucho tak to islo po masle....akonahle som bola 20-24tt mi dali pocitit ze som tehotna a bola som vybavena....cize 2 statnice som dorabala ked mala malinka 2 mesiace...tam som chytila velmi dobru komisiu lebo ma skusali prvu aj znamku mi hned dali - ze kojaca mamicka ma prednost...takze to bolo uplne o inom. a poviem vam ze ucit som sa pri malej moc neucila iba citala...ono po porode som zrazu akoby uvolnila kabel a vsetko sa v hlave naslo :P

tatinka
21. jún 2018

@pepusa1 vies co ja by som niekedy dala chlapom nosit dieta, porodit ho, menzesovat kazdy mesiac a to s bolestami ze clvoek ide zdechnut z toho,,,,potom by si mozno vela veci uvedomili, inak si myslia, ze svet je gombicka, oni su jeho pupkom a vsetci im lietajme okolo zadku....mozno by potom aj tvoj prestal s travou lebo by pochopil iste veci,,,,aj moj by sa viac venoval nam doma a nie kamosom lebo by snad pochopil ake to je pre zenu ake to je byt napriklad na rizikovom a trcat doma kdez to on ma volnost a tak dalej,,,ale zas nemozem povedat, snazi sa aj mj starat tak ako podla tej svojej chlapskej povahy 🙂 )) a mozno som uz len ja precitlivena z tych homonov tak vidi veci inak a keby sa pozriem z jeho uhla pohladu zas by to mozno bolo ine 🙂))

tatinka
21. jún 2018

@ena87 ja teda som prvorodicka ale si myslim ze po porode to este boli 🙂 myslim teda bud spodok alebo brusko podla toho kadial babo pride na svet 🙂 tak boli uzdravenie a zotavenie sa...ja som zas zvedava kolko bude maly mat dlzku, tu neviem vobec a ja i muz sme vysoky, muz ma 184 a ja 177 cm , myslim ze krpec bude asi dlhy po nas ...

tatinka
21. jún 2018

@lucia2831988 vies co ja neviem ci som uz ozaj taka precitlivena ale nezda sa mi, proste fakt ked mi kuka ten krcok mna to neskutocne boli, ale zavadzala mu aj hlavicka maleho v porodn.cestach a krcok ze mam este stale dost hore a zahnuty do zadu cize preto mam asi taky citlivy konecnik aj ked si sadnem alebo lahnem ....
muzovi som vcera povedala ze ziadne lezanie, ze proste dam pohyb nech sa pekne aj krcok zacne skracovat a on ze ci som sa dr pytala ci uz mozem, nepytala a ani sa nejdem, na co ved o cca tri tyzdne mame termin a krcok je 1,5 cize treba nech sa uplne strati aby sap orod rozbehol prirodzene , nelaka ma prenasanie alebo vyvolavanie porodu,,,moj si sice tvrdi svoje ako obvykle 🙂) ale ja si aj tak urobim po svojom...ked bude on tehotny potom nech si prenasa kolko chce 🙂))
vies co ja budem musiet ist uz potom do nemocky na poradnu lebo moj gyndos bude mat dovolenku , len teda uvidim ci ta pojdem uz o tyzden alebo az o dva, ze ako to vybavia....
ale o tie dva kazdopadne ano tam uz on dovolenkuje...
vcera si sa tusim pytala ci uz mame kupca na byt , zatial nie, ale viem ako to chodi , kazdy si obzera byty dlhsie a samozrejme viacero , sesternica predavala rok ....my mame zatial inzerat len jeden a aj to len na nete , inde sme zatial nedavali... a este ten tam este nie je dlho,od aprila tusim, sice poviem pravdu myslela som ze sa podari predat rychlo ale ...s muzom sme sa bavili , ze asi bude lepsie ked dame inzera aj do novim a ja chcem aj na okno cedulu dat ze je to na predaj ale asi pockame az ked sa odstahujeme, lebo teraz ked aj pride zaujemca vidi tu akurat nas bordel kedze uz sa to fakt neda upratat lebo byt 2 izbovy , plus niektore veci su to z domu a dalsie pribudli pre maleho ,,,takze ....mozno kupec nevidi ten potencial 🙂) mozno ked to bude vypratane lepsie ukaze priestor a potencial bytu,,,v podstate je ciastocne prerobeny cize staci omalovat a byvat,,,jedine kto chce si dat novu elektriku si musi prerobit lebo je tu este stara,ale netreba to riesit komu to nevadi lebo nie je s tym ziadny problem....jedna vec este co zopar ludi frfoce je , ze je tu maly balkon ,co je pravda ,,,ale s tym zial sa musi kupec zmierit alebo si na svoje naklady dat ho zvacsit....
ako citam ty budes veru ozaj coskoro rodit,,,,ach modlim sa nech sa tiez , aspom taky prelom jun jul ....

tatinka
21. jún 2018

@pepusa1
@lucia2831988
@ena87
baby co neviete , ze chlap je ako dieta aj ke dma 80?😝
moj nedavno oslavil 37 a ja mam pocit , ze cim je starsi tym je pubertalnejsi,,,je narodeny na den deti takze on si aj sam povie ze ma 15 a je a aj ostane pubertiakom na vzdy, este k tomuje ajblizenec takze znamenie co ma dve tvare, vetroplach co sa nerad viaze a podobne,jednu minutu ma super naladu a o minutu ani sam nevie preco a je protivny,,,no vela veci na nho z toho popisu sedi ako rit na serbel 🙂))

tatinka
21. jún 2018

@dugyna tak ono hormony robia svoje, tiez mam obcas pocit , ze mi niekto stoji na kably , uvidime ci sa mi ten kabel po porode uvolni 🙂))

ena87
21. jún 2018

@dugyna Poznam.Ked som bola tehotna s dcerou statnicovala som(Bc) a teraz koncim MGR ale statnice nam posunuli az na oktober tak som aj rada.

ena87
21. jún 2018

@tatinka po klasickom porode je ta bolest zanedbatelna,aspon u mna to bolo tak.Ale myslim si ze cisarak boli po porode viac ako prirodzeny porod.

pepusa1
21. jún 2018

@tatinka áno dobre píšeš oni si to nevedia predsa tak predstaviť aj tento moj si myslí že sa zhuli a všetko je paráda a vravis tvoj má kamošov to mal aj môj prvý a museli sme sa rozísť lebo nám sa prestal venovat a robil zle veci a tento že ma tým vytáča(trávou) a ešte tehotnú mu nevadí som zvedava ako on ide prestat ešte si myslí že má zo 17 rokov ale zodpovedny chce byť on sa ide starať on aj v noci a pod..Dcéru mám 6 ročnú z prvého vzťahu má ju rád aj ona jeho a bere ju za svoju ,teraz naše spoločné dieťa mal by si vstúpiť do svedomia a zmeniť to a teda som rada že sa ľúbia lebo jej vlastný otec jej nevedel ani na narodeniny zablahozelat pred par dňami.

lucia2831988
21. jún 2018

@tatinka no ktovie preco ta to tak boli...ale dlho uz nebude 🙂inak minule ste pisali,ze sa vam robia vyrastky kozne...ej veru aj mne...presne ako u teba take malinke krk,prsia a aj pod pazuchmi...ale ako neni ich vidno moc ale citim ich...ale asi to nebudem riesit ja osobne potom... no vies co ja si myslim,ze ak vladzes tak len chod...prechadzaj sa a rob co chces...uz ti hrozi iba porod a cim viac ,zena chodi tak tym vraj je to lepsie...ja uvazujem,ze sa zacnem hompalat na fit lopte 🙂...dnes som bola sestre spravit STK a na nakup tak som sa dobre presla po meste normalne som aj vladala...aj ked to teplo je na prd to mi nerobi dobre....a ked som prisla domov zrazu na mna taka unava dosla,ze som bola hotova...zo sekundy na sekundu...tak sme si s krpatou zdriemli....no mne doki daval poradnu uz kazde dva...a aj teraz mi dal ales tym,ze podla neho do vtedy aj porodim 🙂 a uz nech sa staram sama o seba,lebo on ide na dovolenku...taku mal vcera dobru naladu...no necudujem sa mu...jak ja by som sla ked aj len na kupalicko alebo na uherce....ale po sestonedeli chcem ist do podhajskej som sa rozhodla 🙂
jaj no to ozaj ho nemate na nete az tak dlho...ale ja by som nahadzaa viac inzeratov...teda aj a ine stranky...uvidite ale snad coskoro sa uz preda...teda ked uz budete v dome 🙂

lucia2831988
21. jún 2018

@pepusa1 no nemas to s nim lahke ale vidim,ze ho lubis a si s nim vlastne aj stastna a to je dolezite...no urcite by som nepolavila a tlacila nanho nech s travou prestane...dava si ju kazdy den ?super je,ze ma taky dobry vztah aj s dcerou...

pepusa1
21. jún 2018

@lucia2831988 áno ľúbim ho a máme pekný vzťah len toto je jeho chyba. Bolo obdobie že aj každý deň fajčil teraz obmedzil že už nebude .Keby nemá kontakt tak by to bolo iné ale tu mu dali mladí chlapčisko v robote. Robí mi stým nervy ale nechcem sa rozčuľovať jednoducho mu to stále pripomínam a všímam si ho ja zbadám keď je nafajceny.

pepusa1
21. jún 2018

ŽENY Ten čaj z maliny vraj uľahčuje pôrod no skúsim zohnať. A bola ste niektorá na tom predporodnom kurze? Ja som nešla že mi aj tak pri pôrode vysvetlia ako dýchať

lucia2831988
21. jún 2018

@pepusa1 to je najhoršie,ze v dnešnej dobe k tomu clovek pride lahsie ako k tabakovym cigaretam...ja by som mu mozno skusila dat ultimatum,ale asi ani to by nepomohlo...darmo clovek ked raz nechce tak smola...ja ostruzinu popijam a aj alchemilku od vcera a +lanovy olej...na kurze som nebola ale vsetci to odporucaju,ze je to dobre...keby mam moznost tak asi idem no tu v blízkosti ziaden teraz neni....hrozne...ani kurz a ani EPI 😂 budem verit v silu tela a bilin 😂inak vraj je dobre popijat ostruzinu aj pocas porodu... teda otvarania sa

ena87
21. jún 2018

@pepusa1 ja pijem aj malinu,aj alchemilku ale pri prvom porode mi to bolo nanic.Teraz som nasadila aj lanove semienko,dychacie techniky precvicujem tak som zvedava.Ten lan vraj ma ako keby namazat porodne cesty 🤔 Pri dcere som bola len na takom skoleni,dali mi neake papiere ake caje pit a ako dychat....

ena87
21. jún 2018

@lucia2831988 Pri dcere som sa neotvarala ani s ostruzinou.Je to asi dane a mozno sa to da ovplivnit ale len do urcitej miery.Ja som teraz kupila aj Aniball tak som zvedava ci to pomoze.

pepusa1
21. jún 2018

Tak ja nepijem nič ale skúsim pohľadať ten čaj a ani nič nenacvicujem, isto nie som jedina veď ani naše mami nič také nerobili a sme tu🙂 viem doba sa pohla a teraz je kadečo k dispozícii. Neviete aspoň dáke video kde su tie cviky teda dýchanie aby som videla ako? 🙂

ena87
21. jún 2018

@pepusa1 Ano ved uvidis ako ten porod bude prebiehat,mozno bude super.Ja mam zlu skusenost z prveho porodu tak sa snazim pomoct si ako sa da....
Videa konkretne neviem ale na youtube je ich kopec ohladne porodov.Ja som si neake tiez pozerala.Su tam dychove cvicenia aj rady ako sa uvolnit pri kontrakcii-to je dolezite,ja som bola cela stuhnuta bolestou a nevedela som sa uvolnit.Teraz cvicim aj uvolnenie.....boze ja uz som ako magor 😕😵 som zvedava ci mi cela ta priprava na nieco bude.

lucia2831988
22. jún 2018

@ena87 tak ono caj nieje zazrak samozrejme,ale ja v silu bilin verim takze verim,ze to pomoze...vela je aj to co ma clovek v hlave...treba mysliet pozitivne aj ked niekedy to nejde...ale treba sa o to pokusit...jasne aj ja mam paniku a som v prdeli no snazim sa verit,ze to bude super...a v poslednej dobe pocuvam take fasa pribehy z porodou,ze sa aj tesim 🙂 ako ale vazne...inak nie zly napad cvicit dychanie...to si idem hned mrknut video...no a aniball no neviem...kamoska ho mala...sili ju asi na 2stehy cize pohoda a porod tiez pohoda ale ona je sportovec riadny takze tvrda zena...jej sestra aniball nemala a sitie 0...vobec sa nepotrhala no za to sa 36h otvarala...tak tazko povedat ale priznam sa ja si obcas robim masaz ked ma napadne...strasne nechcem sa potrhat ...ja nechcem mat na svojom tele ziadne sitie :/ no drzme si palce navzajom

ena87
22. jún 2018

@lucia2831988 pozitivne myslenie vela robi,hlavne neprepadnut panike( to si pripominam stale,ked myslim na druhy porod)Ja tiez verim ze druhy bude lepsi a rychlejsi.
Dychanie je dobre nacvicit,ono sa to nezda ale ja som v panike pri prvom porode aj dychat zabudla aj som zle tlacila (ako keby do hlavy) a potom to cely porod predlzuje.Treba zachovat chladnu hlavu,aj ked sa to asi lahsie rozprava ako praktizuje.
Aniball zatial neviem ani ja,ci mi pomoze.....dva stehy su super,to je nic ak je prvorodicka.Samozrejme zavisi od toho ake velke je dieta.Ja som sportovala aj pocas prveho tehu,aj pred otehotnenim ale asi to nemalo vpliv na porod.Anibal ma skor pomoct pri druhej dobe porodnej,cize samotny porod,otvaranie to neurychly.
Masaz je vraj tiez super,kamoska praktizovala a tiez mala super rychly porod.Ja som aj masaz chcela robit ale citala som ze u druhorodiciek ktore uz boli nastrihnute je to zbytocne lebo to tkanivo je uz oslabene a pravdepodobne sa aj tak pretrhne.
Sitie je uz pohodka,aspon ja som nic necitila.Asi sa aj endorfiny vyplavili aj unava ale ja ani nepamatam ci ma sili 5minut alebo hodinu....Ved uvidime ake tie porody budu,mozno uz o tyzden alebo o dva 😊