icon

Júlovky 2018

nikus987
5. nov 2017

Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...

lucia2831988
26. apr 2019
lucia2831988
26. apr 2019

@tatinka ja sa nemozem vynadívať na maleho... Cisto dospelácky pohlad ma

tatinka
27. apr 2019

@lucia2831988 veru ked pozeram fotky tvojej malej, podoba sa vasa dcerKa na teba ale vidim aj tatovi crty verze...zlatunka je,taky smejulko vesely asi bude🙂
syncek ma pohlad taky naozaj akoby dospeLacky,ale on sa neskutocne zahladi do oci,tak uprene do oci pozera a dlho,zocinu uz preto mal asi aj zo trikrat,lebo kazdy ako aj ty pises o tom pohlade,kazdy hned podobne reaguje na jeho oci a aj mu stale do nich kazdy pozera,aj cudzi ...je to moje slniecko,vie sa rehotat a blaznit sajulko moj maly zlaty ale ma aj chvile,ked je ako to napisat vystizne -nekomunikativny,vtedy je tichucko,uprene na mna dlho pozera do oci,pritulka sa ku mne a cmula palcek,teraz ma obdobie ked nema rad cudzich ludi a nepaci sa mu ani cudzie prostredie....vazime 9260 kg,od februara pribral len cca pol kg a 78 cm ma tiez od vtedy,inak uz nas objednala pedina na tretie ockovanie povinne,na koniec juna...

pepusa1
1. máj 2019

Ahojte ženy viac než mesiac som tu asi nebola.Tak už sedí že sa posadí do sedu aj sa postaví v postieľke ale nie na prvý krát skúša viac krát,4 zúbky von zajtra sa pozriem či nemá už ďalší len to má smiešne dole 3 a jeden hore 🙂 skúšam mu dávať papať z hocoho ako som tak čítala iné diskusie tak píšu že do roka môže dieťa všetko skúsiť teda aj naši stravu len ak odobrať keď sa varí a nedať moc korenín tak idem skúšať pomaly .Malý má rád krupicove aj ryžové kaše to kupujem a väčšinou obed má varený len ak sme mimo že mu kúpim hotovú výživu a spapa vonku.Ako vaše detičky?🙂

lucia2831988
3. máj 2019

@tatinka veru je to mix...a hej je to salo maly...rada sa smeje a foti...ale ako zacala chodit ko...nic nestiham ona chce len behat ja nestiham a iba pri mne chce byt...ona kludne mojkanie nepozna iba blaznenie sa...no unavena som uz fest uz nech je teplo ,ze budeme viac vonku...ona to velmi potrebuje...len tie klieste :/ ...inak my mame pre zmenu obdobie ze moze cudzich ale musi ist na nu pomali...my ideme na druhe v juli...

lucia2831988
3. máj 2019

@pepusa1 u nas stav zubkov stale 0 🙂)) ale pre zmenu uz 2 tyzdne chodi...je to narocne :DDDDale vam gratulujem 🙂 super...u nas je jedlo...neviem nejaka nuda...ma rada um cize to dostava 3x denn a rano vyziva abo jogurt a na veceru ma zeleninu na pare alebo s kralikom ale kedze nema zubky tak mixujem tak podla mna je to akoby furt to iste chutovo :/

dugyna
5. máj 2019

@lucia2831988 ani nasa ziadne zubky, beha okolo nabytku. len od ut mame horucky..boli sme na ockovani a asi k tomu zubk...

tatinka
5. máj 2019

@lucia2831988 preco mate az teraz v juli druhe ockovanie?si chcela odklad ci mala bola chora?nam uz pchaju tretie ale chcem ho odlozit....ale mas super ,ze ti uz bezka ,aj ked nestihas 🙂som zvedava,kedy sa k tom dopracujeme my....este stale teda ziadny zubok?ale nevadi,citala som ,vraj cim neskor vylezu prve zubky,tym dlhsie vydrzia a neskorej dojde k ich vymene za trvale....kolKo ti vypije davku mliecka?

dugyna
6. máj 2019

@tatinka v juli? na konci aprila 🙂 chori sme boli furt ked sme uz mali ist tak proste niekto z nas sopel hrdlo..posunute sme mali aj to prve skr chorobu druhych dvoch dcer ...ano ano najstarsej museli dva zuby vytvrhnut min.rok v aprili lebo jej rastli dospele za nimi krivo... mlieka ja kojim na poziadanie cize toto nejak neriesim..papa uz chleb, jogurtik, banan...niekedy ze pekne a niekedy nic..hlavne chce to co mi cize solime minimalne .. teraz nakoniec po teplotach od UT je cela vysypana...ale ma to ine ako baby ked mali 6 chorobu...a zacalo jej to na tvari...cize bud mala 6tu alebo osypky

tatinka
6. máj 2019

@dugyna to aj ma take obdobia ze ovocie Vyzivku spapa cele a potom zas mi nic z toho nechce,teraz mame to druhe cize nechce ziadne jablKo,ani hrusku aNi vyzivku,pred tym jedol cele ,teraz nic z toho nechce ani za lzicku,ale prikrm vareny mi zje od zaciatku dobre,mliecKo davame stale um.
Aj si bola s malou u lekara?

dugyna
7. máj 2019

@tatinka hej presne ako pises su dni kedy jogurtik, obedik a este babna.. kukuricne chrumky a potom druhe ze nic len cecok...
nie naco, po prve teplota bola po ockovani..a nemala zuby cize sme skor mysleli ze zuby a ockovanie..hento sa zjavilo ako odisla teplota sa vysypala..a zisti to jedine z krvi..a dnes som jej eda aspon volala aby vedela..ale najskor tam este nebol a potom tam uz nebola 🙂 a ja som dr. takze preto to nejako neriesim..mala uz je bez teploty

tatinka
8. máj 2019

@dugyna nam uz od desiat2ho mesiqca poistovna na mlicko nprispieva,takze uz ho hradime cele,je to docela palka toto,ale kravske mu est davat nechcem,pockam aspom este tie 3-4 mesiace a potom uvidim ci uz zacnem kravske ci este nie...
Nam uz aj stolcka vykukla v zadu,veru narocne to maju deturence co vserko musia zvladat v tom raste a vyvoji...

pepusa1
9. máj 2019

@lucia2831988 tá sa poponahlala s chodením no šikulka môjmu to ešte potrvá ale nevadí a bola aj v pavúku? Ja tiež ešte mixujem ale nie všetko väčšinou sa snažím pučiť vidličkou ...Očkovanie budeme mať v júly alebo v auguste tu dávajú pri ročnom očkovaní 4 injekcie tak mu rozdelím po dve.
Ale očkovanie je na Slovensku? Myslím vakcíny tu v UK je pri ročnom prevenar,hexa, bexero,mmr

lucia2831988
15. máj 2019

Nie nebola v pavuku a ani som ju nenutila behat... Ona sama sa to naucila 🤣 ale aj ja som skoro behala a aj priatel... My ideme v juli na tretie ockovanie.. Najnovsie mne dianka nechce nic varene... Ani polievku a ani masko🤔 ale vyzivu zje aj celu🤔 no najradsej by iba mlieko chcela... Davam 6 odmeriek +kefir cize množstvo to je ako keby 7 odmeriek.. A cca 3x denne niekedy 4...

tatinka
18. máj 2019

Ahojte,baby idete uz kupovat detom slnecne okuliare?ak ano kde,ake...citam na to protichodne nazory,svokra malemu kupila ale ja mu tzke nemienim dat, v podstate som nazoru,ze take male dieta ma na slnecne brile este cas,teda keby je pri mori ci na horach tak asi ano ale volila by som v celku ,bez klbikov,samozrejme kvalitne a tak dalej...sice tiez mame prudke slnko aj ked nie sme pri Mori ale som nazoru dat klbucik ,siltovku a dieta netrepat na prudke obedne slnko....ozaj a co hovorite na opalovaci krem pre deti?

lucia2831988
19. máj 2019

@tatinka tak ja uvazujem o okuliaroch ale preto, lebo dianka neznasa klobuk... Teraz mame ciapku ale ked bude teplo tak bude bez... A nema rada slnko... Ale ak malemu nevadi slnko tak podla mna pohoda a op. Krem to je dolezite pre dieta... Aj pre dospeleho...

tatinka
20. máj 2019

@lucia2831988 tak u nas maly este nebeha a ja pokial nmusim netrepem ho na slnko cez obednu palavu,jasne ani on nema rad ked mu zasvieti do oci ,to nikto nema rad,ale kedze zatial ho mam tak maximalne na rukach alebo v sportovoM Kociku tam mu dam striesku na kociku nech mu nesvieti....tebe uz bezka takze to uz clovek neustrazi aby na slniecKo nesla,zubky ako,vykuklo uz nico?

lucia2831988
20. máj 2019

Tak v tvojom pripade by som to asi neriesila... Ako ja zatial nejdem kupovat iba som zvazovala a uvidime ako bude v lete... Ak budu potrebne tak potom... Zubky stale nic no a musim ju chodit vencit 🤣🤣🤣🤣 ona mi uz ani nechce sediet v koci

tatinka
21. máj 2019

@lucia2831988 princeznicka podarena,sa mate,ze ti uz bezka...nas ma hypotoniu brusneho svalstva,hypertoniu ruk a noh takze na rucicky nozicky zvyseny svalovy tonus ale na brusko znizeny sv.tonus takze sediet,4nozKovat,plazit,behat taketo deti zacinaju neskor...vidim ako sa maly snazi aj si sam sadnut aj sa dvihat ,on uz by chcel velmi,len te svaliky este musime posilnit na brusku

lucia2831988
22. máj 2019

@tatinka joj chudacik a co to presne znamena?... A to ze beha neni az taka sranda 🤣🤣🤣🤣 uzivaj si, ze nebeha

tatinka
22. máj 2019

@lucia2831988 ze s nim treba vela cvicit cviky na posilnenie svalstva bruska a cviky na uvolnenie svalstva ruciciek,je to dost narocne kedze nie vzdy sa mu chce a "ukecaj"na cvicenie 10 mesacne dieta ked sa mu nechce a mal by cvicit viackrat denne

lucia2831988
22. máj 2019

@tatinka aha...no pekne...tak to mas co robit...a inak spinka ti pekne? my sme mali noc plnu placu...ale teraz uz je dobre...

tatinka
22. máj 2019

@lucia2831988 spinka celu noc ale on spava taK akcne od narodenia,po postielke pocestuje,najnovsie spava da sa na brusko a tvarou dolu do matraca,nohy pod ritulu suchne,ale vies co dnes sme umrncany ce, dwn,ani tato ho nemo,e popesovat aj pri nom dnez placka,len pri mne je klud,z toho rastu zubov je asi taky

lucia2831988
23. máj 2019

@tatinka no my tiez presne tak spime... A cez den ma ake spanky? U nas bolo vcera divoko... Dnes hdam lepsie ale soplik mame stale

tatinka
24. máj 2019

@lucia2831988 cez den ma krpec dva spa ky,do obeda zaspi oKolo deviatej, niekedy pol hodiNka niekedy aj dve hodinky,popoludni spime tak medi druhou a cca pol stvrtou,dlzka podla toho aky bol dlhy doobedny spanok,cca oba spanky spolu ked zratam su tak tri hodinky...sopliky maVame ked su citlivejsie dasienka zo zubkov,vtedy aj viac slini aj sopliky viac su...papava ti dobre?nas sa celkom najje ale i tak je tenky

tatinka
Autor odpoveď zmazal
tatinka
Autor odpoveď zmazal
lucia2831988
4. jún 2019

@tatinka no spanok je aj u nas taky,ale viac je to ze spolu 1h denne niekedy aj len 30 min :DDDD ale v priemere je to 1h na obed a 1 poobede...papa no ako kedy niekedy fajn ale viacmenej je to u nas boj,...neni moc jedak...tiez je dlha a chuda :D co mate nove?

lucia2831988
14. jún 2019

@tatinka tak teraz som citala a dieta do 3 r by nemalo mat slnečné okuliare... Iba klobucik 😉

tatinka
14. jún 2019

@lucia2831988 to je druhy dovod pre ktory ja kuliare slnecne krpcovi zatial davat nemienim,svokra mu kupila ale take by som mu vobec nedala,ked bude uz potom treba kupim mu take bez klbikov a aby splnali vsetko co maju a kValitne nech su...dnes sme boli kupit uz vacsiu autosedacku a prsne tam mali okuliariky slnecne ake by som chcela malemu neskor kupit...
Toto teplo je neskutocne hnusne,ani von sa neda ist,sme boki vcera v Ziary na neurologii a v aute je sice klima ale vonku katastrofa,maly neznasa cestovanie,uz ked ma ist do sdacky spieva riadne,plus museli sme izt v case kedy n zvykne spat cize nespal nic,zuby ho Morduju co mu idu,teplo vnku ako v pekle, hudatko moje uvareny bol neskutocne,z toho vsetkeho mi odmietol aj mlieko aj vodu po cely cas co sme boli prec,dal si az ked sme dosli doMov a bol uz vo svoJom prostredi,popri tom ked sme vNku s KociKom tak si da vodu aj mlieko ,ale proste a(onahle sa ide do sdacky a cestuje autom -hotovo,nema to rad...kedy to idete na tu dovlenku?