Júlovky 2018
Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...
@tatinka no ale kedy to ozaj bude kto vie...
@lucia2831988 tak esteaj vinko by si chcelanaliat🙂))), no ak budes niekedy v Pd pridi ku nam a nalejeme si na uspesne porodenie a hlavne na zdravie nasich drobciatok😀
Moja mamina prenasla aj mna a braska asi tyzden...som zvedava ako to budeu mna,neviem preco ale mam skor pocit ze to bude pred terminom,ten mame 14.7.ale v podstate keby porodime na konci juna je to v poriadku....inak toho sa aj ja bojim ci budem rozoznat uz priadzajuci porod,ono niekomu ani ta plodovka neodtecie naraz ale odteka postupne aj ta hlienova zadka....u nas svokor pije takze tam nehrozi zeby ma on mohol poobede alebo vecer odviezst na porodnic,ale zije u nich ich syn tak na to sa spoliehame ze on odvezie,pripadne ako som pisala volam taxi ten je tu hned....nasa mama saaj vytrapila pri porode,12 hodin kym som prisla na svet, s braskom ze o nieco menej,sita bola ale neviem ci malo ci vela alw hojenie ze v poriadku celkom rychle....
Idem kuknut tu stranku co si dala....
Som zvedava sesternica co ma termin o mesiac a ide k tomu Nidalovi v Pe rodit , ze co povie po porode😀dam ti potom cerstve info
Taku mam chut na ladovu pomarancovu drt alebo dobru zmrzlinu....
@lucia2831988 a co si pisala ,ze si sa zlakla aby si malej kosticku nezlomila,to sa neboj,to by musel byt obrovzky tlak alebo naraz aby sa take nieco udialo .....tiez sa obcas zlaknem ked spim a prehodim sa na druhy bok a po chvilke ma tam zaboli ,nahmatam vydutinu riadnu a hned viem ,ze je tam maly a ze som ho nechtiac trosku pripucila ked som sa otocila na bok,obcas ked sa mu moja poloha nepozdava dostanem aj kopanec riadny.....ale viem ,ze to je v poriadku,deticky su ftam dobre chranene a zas to by vela matiek urovilo detom zle ked ich maju v brusku lebo ono sa to neda uplne ze obcas o brusko nezavadit alebo take daco...takze sa ani ty nebojkaj,nase ratolesri sa u nas maju dobre 😘

@tatinka ano ano aj vinko...proste relax pri porode...som narocna co?🙂))) a ked budem v PD rada pridem,ale vinko si das jedine s mojim chlapom,lebo ja budem isto sofer :/ ako vzdy...inak chodime pravidelne na pochod vdaky vy nie? inak vies ,ze aj ja mam pocit,ze to bude pred terminom 🙂 ja mam 8.7....no som zvedava velmi...och keby tak uz tu bola aj ked viem,ze musi este vydrzat 🙂 ale strasne sa tesim uz.... ved toto aj ja som v strese ci budem vediet,ze uz alebo ci to bude iba falosny poplach alebo co...ach...cez pracovny den este ok sak skocim za gynekologom,ale mimo budem musiet do NR aby to nebola skoda cesty 🙂 no nemyslim radsej na to lebo sa toho bojim...inak aj moj otec niekedy vela pil a nikdy sa nedalo nan teraz spolahnut ako na sofera no teraz uz nepije chvala bohu takze je to ok...ale stale tu mam brata,maminu a keby nieco asi 1km odomna je aj kamoska...ja neviem aky porod mala mamka pri prvom bratovi no ja som bola ze 20min ani nie...2 predklony a len som vyletela🙂 velkonocne dieta...pred porodom umyvala okna,koberce cistila a tak dalej a v nemocnici potom vytah nefungoval takze na 9 poschodie peso no a uz viac netrebalo 🙂))) ponahlala som sa... a tiez hovorila,za po porode par hodin uz v pohode chodila sama a wc a tak...no to som velmi zvedava co ta sesterka povie budem jej drzat palce nech to dobre dopadne ;)
ja som inak december a januar fungovala na zmrzline🙂 teraz nemozem,lebo mam plny mrazak 🙂)) takze iba ovocie a hluposti....
no to si ma upokojila lebo ozaj od nedele na to myslim...aj dnes sme dokoncievali volieru prepelicam a ja som sa do nej dnu natrepala🙂)) ako sranda...teda mne to bolo smiesne,lebo s bruchom to nebolo take lahke ako inokedy...uplne na to zabudam...a to je najhorie uz je vacsie a ja si to vobec neuvedomujem a ja som nepozorna vzdy sa niekde tresnem...vsera som si zas zle vymerala vzdialenost nohy a dveri od auta🙂 ale nastastie bola to len noha nie brusko...co uz ked ja musim z auta yobrat vsetko naraz a nie postupne...pocuj a kde mame foto bruska??? utekaz za priatelom nech ti to ukaze ;)
@lucia2831988 uz som si to foto dala do pripomienky na tel lebo mam hlavu deravu,moj pride az vecer ale tento tyzden uz to foto istotne dam🙂))ake mate doma zvieratka?inak byvate v rodinnom?lebo sa mi mari ze v cinziaku ale ked citam ze volieru prepeliciam tak reku ci som sa nepoplietla....nasi sice tiez byvaju c cinziaku ale maju pred cinziakom aj zahradku a posed na grilovanie....u nas moj otec pije len prilezitostne no a obcas s kolegami co sa samozrejme nikomu z nas nepaci ze vtedy pride v nalade,ale nie je to casto,len obcas,zato ale svokor je alkoholik a to do slova a do pismena denno denne naliaty,rano ok lebo ide autom ale od obeda do vecera to uz je krcma😕,chuda svokra ale zial neporadi si s nim kedze on sam povie ze je v poriadku.....moj sa s nim aj casto pohada nech sa uvedomi ale ..to je ako hrach o stenu hadzat..
Na pochode sme veru este neboli na ziadnom,ozaj pozerala som to ohladne epiduralu a spinalu.Tak epidural sa dava pri prirodznom porode,napichuje sa spodna cast chrbta asi krizova oblast,zabera tak za 30-40minut,nesposobuje ziadne klesanie tlaku ani bolenie hlavy a podobne,nevyhoda je ze obcas zaberie len na polku bruska,ale inak sa znasa dobre,spinal sa dava pri cisarskom reze na umrtvenie od pasa dolu,napicuje sa v chrbtici niekde kde konci miecha tusim,nevyhoda je ze treba potom dlho lezat v podstate skoro bez pohnutia,zabera do cca 10-15minut,nevyhoda je casty neziaduci ucinok ako zvracanie a velmi velke bolesti hlavy,tocenie hlavy,pocit na odpadutie,kolisanie tlaku....ja ten epidural si zrejme nebudem moct dat pretoze tam pisali ze nie je vhody pre osobu s krvnou poruchou,uvdime ako budem rodit ak prirodzene tak sa poradim co by bolo pre mna vhodne,ak cisarom no uprimne tam neviem,velmi by som chcela hned po porode aby mi hned ako vytiahnu maleho z maternice nech mi ho prilozia na hrud,ale toho spinalu sa obavam,lenze zas keby uspia uplne tak o prilozeni moze zena len snivat....uvidim ako pojde clovek rodit....dufam ze prirodzene😘
@tatinka no super...som velmi zvedava...inak ja som si objednala od baby jedny saty som zvedava....dnas mam aj veseli budicek...pytas sa kde byvam 🙂 no v 2izb byte v Topolciankach...ak to tu poznas tak nad voj.stavbami cize hned pri lese a vojaci ked mali sportove dni mali tu ihrisko co tu byvali (toto su vojenske a policajne byvale slozobne byty) a aj gril...kedze gril sa uz roky nevyuziva tak my sme sa rozhodli,ze budeme a prerobili sme si to a chodime tam a tam si chceme dat aj prepelice...je to schovane hned pri hore a nevadi to nikomu 🙂 ...skoda,ze sa to nevyuziva ako niekedy...dnes maju vo vojenskych vojaci akurat cvicenie...je tu vrtulnik z ministerstva vnutra a zlanuju chalani na strechu a podobne takze veselo...🙂 normalne ma zobudili...🙂))...doma mam iba moju tapusku a rybky mame...priatel mi ine nechce dovolit 🙂...no moj mato si sem tam da alebo pivko po robote co mi nevadi vacsinou aj tak doma a niekedy ide do dediny pozriet...ale nerobi to pravidelne...ved aj ja som si dava pred tehu sem tam vinko...a pre mna naj relax bol sviecka,kniha,plny pohar vina a plna vana s penou....toto mi ohromne chyba 🙂 ja som si tam tak vedela oddychnut a zrelaxovat....ale inak moj otec ked pil tak on tahal od rana on bol vazny alkac a alkacovi zbytocne budes nieco vysvetlovat...ked on nechce tak nic nedocielis...u nas to vyvrcholilo raz ked velmi vystrajal...mamka uz bola rozhodnuta,ze odchadza od neho a vtedy nastal zlom...vratil sa po 2t z kamionu a odvtedy chvala bohu nepije a dufam,ze ani nebude uz....My sme boli pred 2 r na pochode v Cigli a bolo super tak sme boli aj tento rok ale uz iba ja s matom ako dalo mi to zabrat ved som bola v 3tom mesiaci...v polke som myslela,ze to uz nedam co ma tak klb bolel no dala som to az na bieli kamen a sice som ledva dole k autu presla no uzili sme si to...ale ja u nas na skycove sa robieva pochod SNP ten ma tiez cca 15km no nieje to tak narocne,lebo sa neslape az tak strmo...ibaze ten je v auguste takze tento rok budem musiet vynechat :/ skoda...ach tak...no ja som posero takze urcite epi...a aj kamoska povedala nech nevaham...ze to bola super ulava pre nu ked jej dali davku a mala aj rajsky plyn...no skus sa poradit potom este s anesteziologom mozno je nieco co by si mohla...ja by som tiez velmi chcela hned prilozit dieta...aj sa na to v nr budem pytat no ak by som musela cisara musia ma celkovo uspat lebo by som im tam od stresu skolabovala...ja nemozem vidiet ani skalpel a nie to este ine veci...uz len operacka je hrozostrasna🙂)))
@lucia2831988 unas moj tiez obcas pivo skamosmi pomfutbale,alebo daky ten stamperlik na oslavach,jasne ze za tie roky aj sa opil ale to je len raz za rok...zvykli sme si dat vecer spolu vinko ci sampus,ja mozem aj melonovu vodku,tekylu so skoricou alebo kvalitne miesane drinky ale teda tiez len obcas a teraz samozrejme vobecnie,,,zverinu mamevacsie akvarko,samca agamu bradatu,hmyz a taranrulu😀a keby som mojmu dovolila bola by u nas asi uplna zoo....mame aj psika zdedene orieska ale toho mame na dome,fenka je to taka starucka ale este ciperka aj ked uz prechadzky musime dat len take 15minutove viac nevladze uz....
Žlata ze ani na skalpel sa nepozries,vsak mozes zavriet oci😂ale nie.chapem ze kazdy na to nie je...ja sa bojim toho spinalu ze zvrqcat a bolest hlavy velka a kolisanie tlaku tychto veci sa bojim a este toho ze ak by clovek citil tie tlaky ako sa ta dotkne lekar ako reze a vybera miminko a porom placentu vies ze by som si myslela v podvedomi zemto ide boliet cloveka a ono by tool len ten tlak ....ale tak uvidime aka bude situacia ohladne porodu ci cisar ci prirodzeny
@lucia2831988 tak mozes kukat na fesakov co ti rovia ranny budicek aspom mas program🙂)) satky si si ake aobjednavala?ja estechcem pozriet dake sacko na tu svadbu ak v by bolo chladno
@tatinka ano ano vyhlad mam krasny no uz sa presunuli niekde inde...tak idem s tapkou popratat vonku 😁 satky ti poslem ss ked pridu a budu dobre 😂 ale take cervene a dlhe volne a vzdusne...uvidime...na foto su pekne...ja mam satenove bolerko tak to si chcem vziat ked tak na vecer
@tatinka no tak my zase nie raz za rok...my cele leto grilujeme a popri tom popijame,ale zase to nie ,ze do nemoty to len do nalady...proti tomu nic nemam...aspon sa partia stretneme pravidelne...no ak by som mala mat co i len pripiteho muza kazdy den doma..to by som nezniesla...to by mi vadilo...ake velke mate akva??? a co v nom? agama je krasna no tarantula nie :D ale hej to si vravela...no nasa tapka spava pekne pod perinou s nami v posteli 🙂 moje zlatko...a na jej vek zvlada aj hodinove prechadzky ale davam jej aj klbovu vyzivu...len ja v poslednej dobe nezvladam nic...zo dna na den mi je horsie...
no ja som posero po otcovi🙂 co spravim...ach jaj no uvidime co bude hlavne nech vsetko dobre dopadne a nech sa tesime zo zivota...
@lucia2831988 no ja akuratcitam ze niektore pisu ze rodili cisarom so spinalom aj ked picali fraxik a niektore ze im to vraj anesteziolog neodporucal ani epi ani spinal kvoly zriedenej krvicke a moznemu zakrvacaniu do chrbtice kedze aj jedno aj druhe sa zavadza do chrbtice....tak ja asi len bez liekov prirodzene a ak cisar tak komplet uspat,v kazdom pripade si to musim este pozistovat u lekarov,.....vyhlad krasny,aj co obliect do postielky🙂)milucke je to.....ja tiez stale nuram ,aj takyhraci kolotoc na postielku som u malemu vybrala🙂pockam este kolko dostaneme peniazkov na svadbu 🙂)) a dolozim si daco a uz aj idem potom objednavat....uz ma to velmi laka,slniecko je krasne hned by som sla po obchodoch😀akvarko mametake 70krat50,nie obrovske ale zas nie ani take to malickekdedas len dve rybky a hotovo.....mame tam neonky,prisavnik,slimaciky...mali sme aj ine ale uz casom pokapalo🙂) ....to jasne zwaj mi si dame na grilovacke alebo stretku alkohol a je to viac ako raz za rok ale tak som myslela ze to sa alkohol pije v norme tak do nalady a sme tak normalne veselejsi z neho🙂))ale raz za rok som myslela to ze moj dojde ako delo totalne na srot to raz za rok😇
Zo dna na den ti je horsie tak ta asi nepotesim,citala som ze za poslede dva mesiace sa dost peribera a vraj aj bolesti sa dostavia alebo zhorsia tie co uz zena ma.....ja som zvedava ako budem spatkedzeuz teraz viac nespim nez spim ,aj vnutornu nervozitu citim casto ale to nie z nespatia ale uz z roho ze jeclovek jak melon🙂)))ale nevadi,na drobceka sa tesim neskutoce,lubim ho ako nikoho na svete
@lucia2831988 este aj alergiu mam a lieky mam tehu zakazane takze prskanie,sople,svrbnie oci ahrdla to ma dost znervoznuje,na svadbe budem mat oci ako ropucha uz ro vidim🙂))
@tatinka uff no nezavidim ti ja sa na tu epi spolieham i ked je dost mozne,ze mi ju pri tom mojom 20 min porode nestihnu dat 🙂...nebyt tejto moznosti som v strese este viac...no dnes veru vyhlad bol pekny🙂 ale zboznujem to tu...ked sme tam kde opekame tak mame pocit,ze sme na chate niekde v lese...len nevihoda je tam vela kliestov:/...no inac nad kolotocom aj ja uvazujem...zajtra idem k tej tete a v sobotu ideme do dobchodu vraj mi dala odlozit nejake veci tak si pojdem vybrat...som zvedava 🙂...to akva mate teda celkom fajn...my mame jedno male 40l a jedno 120l v malom mam cichlidy yelov a vo velkom skalare,guramy,sumcov a jednu neonku a jednu mecunku 🙂 neonky pre nas najhorsi chov...vsetko az na tu jednu skapalo:(...jaaaj no tak tak sa aj nam podrai tak max raz do roka...no mne sa to veru v septembri podarilo a ani neviem ako....boli sme na oslave a ja som bola uplne v pohode ale cesta domov daleka...ja si polku cesty nepamatam a rano ma priatel musel hodit do prace...ufff to bolo strasne 🙂 ale ozaj nechapem co to bolo,lebo ja som bola uplne v pohode ked sme odchadzali...no nastastie to je uz za mnou 🙂))...no popravde tento 7mesiac pre mna zacina tazko...aj dost priberam a brusko rastie co je super,ale moje nozky si to nemyslia...a celkovo...ja som myslela,ze ked doteraz som bola na tom tak,ze som ani nevedela,ze som tehu tak ,ze to tak bude az do konca...no ale asi prave teraz si to ja odserinkam...vnutornu mavam aj ja...a citim sa ako slon 🙂 ale presne potom si poviem,ze a co ved cakam babo 😍
jejda...to mas na prd...ja alergiu nastastie nemam no moj chlap ano tak uz tiez je taky soplavy ...
@lucia2831988 ach dnesna noc teda stala za to ti poviem.....maly zvycajne v noci kludny ale teraz neviwm ci bol spln ci co ked je taky akcny ale prisam vacko celu noc kopal ako divy,rovno mne do slepaku takze od pold ruhej som sa zobudila na bolesri slepaka a aby toho nebolo malo tak aj bolesti lavej strany,napadlo ma ci to tiez nebudu vlavo tie creva co si pisala lebo cne mi v lavo v crevach vyhravala muzika ,uplne som si nemohla lahnut ani v lavo ani v pravo co ma vsade boelo cosi,aj maly zas sa dal priecne takze noahmi kopal do slepaku a hlavickou tlacil v lavo na crevo alebo vajko alebo co to teda tak bolelo,5hodin a este stale som nespala,aj po byte som sa uz od nervozity prechadzala,potomsom konesne zdriemla ale len na chvilu lebo ten chuj nad nami sinevie zomlietkavu cez den ale to treba rano o siestej ,ma taku herku hlucnu na to ,ze ked to zapne huci to na cely cinziak,po chcilke to prestalo a zas mi oci klipli to uz ale zas moj sarapatil po byte a vyberal zo zastrciek kable lebo bola burka ,o chlu mi zas pipla sms od kuriera zenam uz d9vezu objednanu ohradku,no a hned rano volala slecna ze za 10 min si pride pozriet byt ci moze a moj hned jasne,reku to si jej mohol povedat nech pride o hodinua nie hned teraz.....ale hlavne je ze sme vvsetci ok😀😀😀
Tak v sept.si si daco popila v predstihu,teraz dlhsia pauza bude🙂))to tK niekedy byva ze ked pijeme ni vsetko ok a potom to zrazu pride🙂
materiadnu osadku akvarka ,my tam este mame krevety...tiez sme mali vela druhov ryb ale casom sme zistili,ze niektore sa nemaju v oblube a pozeru sa....
Potom napis ake vecicky si si povyberala
Dnes som si chcela ist kupit estedake sacko na e safy aleked lialo a som taka odpalena tak pojdem az zajtra🙂)
@tatinka no spln nebol,ale bola som na tom podobne...uz cely den mi bolo na prd...nejako bola tiez spriecena a tlacila ma dost.. cely den som sa citila nekomfortne no a vecer duplom...ja som si absolutne nevedela najst polohu a ani zaspat...stale ma tlacila tak ma to bolelo...priayel sa na mna lepil tapka mi lahla k noham a uz som zacinala byt agresivna...vstala som ,ze isem na zachod krpatu prelozila a priatelovi rozkazala nech sa otoci na druhu stranu 😂 totalna agresivita ma uz chytala...potom som uz ako tak zaspala a zobudila sa tesne pred budikom no samozrejme ani za nic sa mi nechcelo vstavat...cez den nemoze 😁 musi mat cerstvo zomletu...inak aj my mame suseda maximalne neohladuplneho sebeckeho debila no skus ty robit buchot po 22 alebo mat hlasnejsie telku uz ti zvoni alebo bucha na stenu idiot...a keby moj mato koli burke zacne behat po byte a odpajat zastecky zabila by som ho 😂😂😂 ale hej aj u babky mali taky zvyk...no dufam,ze dnes si u tetky pospim lepsie...😂😂😂 No veru nadbehla som si to...a hej ono sa stane,ze clovek je v pohode a zrazu mu udrie,ale tak ,ze si nepamätám polku cesty domov 😂 a rano som este bola na srot...fuj no strasne...som sa riadne hambila 😂😂😂...no ja som si tak tie cichlidy kupila a teta mi nepovedala,ze potrebuju vacsie akva a ani ,ze su taka drave...ale nevadi...pacia sa nam...
Jasne zajtra ti dam vediet sama som velmi zvedava...no hlavne nech uz som v SNV...teda nech mam tu cestu za sebou...ja sa vzdy bojim,ze sa niečo stane 🤔...este hodinku a letim domov sa zbalit a krpatu zaniest rodicom...ta vraj je od rana divna a ani maskrtu nechcela🤔 takze budem cely cas v strese aj z nej...
@lucia2831988 no tak to si mala tiez krusnu noc,vies co moj vie ze sa nema teraz tulit lebo keksik mame zakazany od zaciatku tehu kvoly rizikovemu,vsak jasne da sa ro poriesit aj inak ze nemusi byt keksik ale cim dalej tym viac som nervna takze som rada ze to chape🙂))a da mi momentalne s tulenim svaty pokoj😀
Moj maly sa dava tak priecne zo strany na stranu ,aj tvoja to teda takto dava?je to dost bolestive a ked sa mi tak da ked lezim tak mam problem aj vstat ako to boli,zacinam verit tomu clanku kde sa pise ze posledne dva mesiace tehu su plne priberania a zvysenej bolesti ale za nasich drobcekov to aj tak stoji😘su to predsa nase lasky najvacsie....
S tvojim do buducna planujete sa vziat ci ani nie?
Zajtra moj nebude cely den doma ale pridu nasi tak mi aspom bude veselsie.....
@tatinka hej hej mala a aj u tetky som nic nespala:/ dnes to uz bolo lepsie...ach ale poviem ti v piatok mi krpata grcala takze vylet bol iba o strese ci je v pohode :/ vobec som si to neuzila iba zhon a nervy no nevadi...mam monitor a aj nejake veci...zobrala som aj overaly a teplaky este po mne ,ze bude mat na dvor k rodicom 🙂..no a inak som kupila krasne biele nohavice a tricka a body...nic extra ale malemu vela toho aj tak netreba...ale mam kopec periniek od nas,plienky latkove a tak takze super...no my nemame nic zakazane,lebo v prvom trimestri sa ma nemohol ani dotknut a teraz ja vobec nemam chut🙂 ale ,ze vobec...no tiez to berie v pohode a ani neskusa...neviem co to mal za naladu,ale ja som mala zlu naladu :DDD
hej hej zistila som,ze aj ona sa tak dava a vtedy ma to dost boli...ked som doma tak este bo si lahnem no ked som v obchode,ale v robote je to na prd🙂 a prehadzujem sa ako tulen v posteli,ale to aj ked nieje tak priecne...ano tie posledne mesiace co nas cakaju budu najtahsie...ale nevadi ved to su uz iba 2m. to dame ako nic ;)
Urcite chceme niekedy svadbu ibaze ja si chcem svoju svadbu uzit takze az ked bude mala vacsia a zaroven priznam sa pride mi to brutalne drahe...6000€ za jeden den? aby sa vsetci ozrali :/ no neviem neviem...ale zas iba v kostole o 2 svedkov nechcem...povedala som bud normalna svadba,alebo v kostole,ale peniaze precestujem🙂 najnovsie som dostala napad,ze pojdeme do talianska na dovolenku a tam sa vezmeme🙂...
konecne na milionty pokus sa mi podarilo dat sem tu fotku, fotene dnes. 28 tt
@tatinka huraaaa....krasne mas to brusko 😍😍😍
@lucia2831988 a co bolo fenke?uz je v poriadkua tak to celkom fajn veciciek si si pobrala,aj monitor,super,aspo troska to usetri peniazkov,aj vecicky si pokupila,tiez uz coskoro pojdem pokupovat co treba,pozerala som co mam doniest do porodnice v Bojniciach takze pokupujem aj to,zaciatkom juna uz chcem mat komplet pripravenu tasku sebe i malemu,porod vychadza o tri mesiace ale aspom mesiac vopred uz nech je pripravene co treba lebo ved kludne to moze prist aj v juny....
Vcera som sikupila aj sacko k satam takze konecne uz mam vsetko oblecenie na svadbu pokupene,ty ako ....saty ti uz prisli?
Inak vies co?uz neviem ani obsediet,normalne ma uz vsetko tlaci aj na konecnik a celkom dost silno,ty to mas tiez tak?
@lucia2831988 no taky riadny balon uz mam,ale mi nechcelo tu fotku nacitat z mobilu,nacitalo mi prvu polku galerie de mam starsie fotky a dalsiu ani za svet nechcelo spust no nakonic sa podarilo😀
@tatinka vobec netusim co jej bolo...ci vonku jej nieco nesadlo,alebo co no bolo to hrozne...vycitky som mala,ze som ju nechala so sestrou...ale nastastie uz sa zda,ze je ozaj ok...hej hej usetrim vela...vsetko mi super pomoze...akurat navliecky a plienky periem...idem to uz vsetko poprat a nachystat...inak tiez mam v plane zaciatkom juna byt komplet zbalena,lebo clovek ozaj nevie kedy to pride...
Jej super tak uz len sa tesit na svadbu 🙂 mne este neprisli no teta mi poziaciala jedny tak mam to ako zalohu 🙂
no mna viac tlaci na mechur...mne netreba na wc ale ako tlaci ja mam stale nutkanie...ale obcas aj na konecnik...dnes ma akurat hlava boli dost a vonku na slnku sa mi tocilo v hlave...no sediet sa mi najlespie sedi,ze mam krize podlozene vankusom a nohy na stole 🙂))) ale inak nastastie aj cesta vcera aj predvcerom bola v pohode...celkom pohodlne ma brat auto 🙂 len som ho musela drbkat obcas ked letel do zakrut🙂 mala letela tiez a obcas ma to aj bolelo...no musim uznat,ze bol velmi ohladuplny🙂)) on je blazon a siel opatrne 🙂...uzili sme si to aj celkom....moje milovane⛰ 🙂) a ten vzduch 😍😍😍
@lucia2831988 joooj krasny vyhladik,s mojim ked chodime na hory tiez sa vzdy tak kochame vyhladmi.....ze ked siel do zakruty mala letela s tebou to poznam 🙂))ked sme sli do martina v pondelok tak tiez to bolo podobne🙂))
Nemas nizky tlak ked ta boli hlava?
Mne na ten konecnik tak tisne maly dost alebo teda skor materna,som aj citala ze uz maternica tam moze tlacit na sedaci nerv....
Vcera som si kupila jenu podprdu na kojenie,nemali viac moje cislo len jedno,chcela som aspom tri,no ziadna sexy podprdka ro nie je ale je pohodlna a na kojenie dobra ,aspom clovek nemusi odopinat celu podprdu🙂))) ,stale dumam kolko tych jednoraz.vloziek do podprdky si mam objeat,neviem ani koho by som sa opytala kolko sa tak asi cca minie za den ,nevies kde v obchode to clovek kupi?v spodnom pradle ?som sa tiez mohla vcera opytat truba,ma to netrklo,zatial si ich chcem objednat z netu z tej stranky ako kocik ....
Aspom ze uz je fenke lepsie,mozno mala len stres ,ze bude bez teba...
@tatinka ja zboznujem tie nase tatry....podobny vyhlad som mala z okna 20 rokov...pre mna je to srdcovka...a ta vona ihlicnateho lesa je neopisatelna...no bola to sranda,ale vcera bolo lepsie len vcera jak som sa zle vyspala a este ta cesta...ja mam problem s krcnou a take mi nerobi dobre...no a dnes som sice spala,ale uz sa mi aj lepsie spalo takze hlava ma bolela od krcnej dnes...uz aby som si mohla davat kupel s morskou solou...
No inak ano ja uz aj citim,ze ta maternica je vacsia a tlaci...ale nevyberieme si...uz to mame iba za par...no to teplo je teraz tachsie 🙂normalne ma vycerpava viac...
ja si objednam jednu max 2 z aliexpresu...a uvidim ci su potrebne...co som sa pytala vela bab ani nemali take na kojenie iba obycajnu a pohoda tak uvidim co mi bude vyhovovat a tie tampony do podprdy kupis aj v lekarni alebo detskom obchode...no ja by som povedala 1 balenie staci...kedze este ani nevies co bude...ja zatial nic nejdem kupovat az potom,lebo mam hrozne vela kamosiek ktorym bohuzial sa mlieko nespustilo...v co ja verim,ze u mna nebude problem no ak by nahodou tak nech nevyhadzujem zbytocne peniazky...skor nieco na podporu mlieka chcem potom...ja ked som bola u nas v detskom obchode tak slecna mi tam vedela super poradit co vsetko treba ja matke do porodnice a tak...a vsetko tam aj mali samozrejme...
hej aj priatel myslel,ze citi,ze ideme prec ale nemohla este vediet,lebo som sa balila az neskor...no mozno to,ze som ju nechala u nasich trosku zhorsilo priebeh,ale inak jej nieco muselo nesadnut...ked som prisla domov taka bola stastna...tak sa mi do narucia rozbehla🙂 a ked som odbehla do auta pre veci bez nej mamka vravela,ze normalne nestastna zostala,ze som ju tam nechala🙂 a pritom sak byvala s rodicmi cely zivot...kedze my sme v byte iba 2rok 🙂...
@lucia2831988 ale tak vies no uz je naucena s tebou tak bola smutna ze si prec aj ked len na kratko,ale psikovi to nevysvetlis ze za den si naspak🙂)
Mne sa maly dnes asi otocil dolu hlavou,kope ma hore nad pupok a uplne cim ako ma tlaci dolu az do medzinozia ...neviem teda isto ale mam ten pocit, ze sa tak pretocil......
Mne chce dat kamoska caje co jej zostali na podporu kojenia,ma uz rocneho synceka...
Ohladne toho kojenia sa dost bojim ako to zvladnu moje bradavky ci nebudu praskat ...
Uz by som uvitala keby je september lebo uz budeme zotavene aj z porodu a verim ,ze i aspom aky taky rezim uz budeme mat najdeny aj s nasimi drobciatkami
Ach inak same sladkosti sladkosti by som stale zrala,mam pocit ,ze cim dalej tym viac,som vyzrala zmrzlinu pol kelimku velkeho a skoro cely balik pernickov poliat.mliecn.cokoladou a este to m kludne daco vyzrala keby nebolo tolko hodin uz😀

@tatinka no hej ja to na nej vzdy vidim,ze sa tesi ked je tam,ale doma je pre nu tu...je to zlaticko 🙂 uz mame aj prepelice tak stale chodi s nami k nim a neexistuje,zeby ich neskontrolovala 🙂)) ked otvorim klietku musi sa k nim aj ona strcit 🙂 sa na nej smejem...dufam,ze bude taka kamoska aj s babatkom 🙂....Ja som dnes v robote mala celkom rusno...a zabudla som si zobrat magnezium 🙂 ale celkom v pohode az teraz vecer uz mi bolo na prd a ked som bola na obchodzke neskutocne krce pri chodzi som mala v konecniku...tiez od vcera je nejako blbo otocena :/ ...potom daj vediet co ti dala na podporu kojenia a co odporuca ;)...na popraskane vraj je dobre aj obycajne maslo...no kojenia ja sa celkovo bojim,lebo ja mam tak citlive bradavky,ze az...ale to aj mimo tehu...niekedy pohoda a niekedy ani dotknut...ale verim,ze to bude dobre...
Jaj veru aj ja hovorim uz nech je aspon august nech mam uz aspon porod za sebou🙂)) no ale veru ideal aspon september 🙂
ja vecer tiez strasne sladke...alebo ovocie...prave som zjedla 1kg hrozna a idem na zmrzlinu 🙂)) ale vzdy si poviem,ze sak ja nepotrebujem,ale nedam vlastnemu dietatu :DDDD
@lucia2831988 zlata ze kontroluje prepelicky,to musi byt podarene,podla mna bude kamoska aj s miminkom,bude onuchavat,pozerat co sa deje a samoska ,ze s vami pojde rada aj kocikovat🙂)
A uz ti je lepsie?krce uz presli?
S tou kamoskou sme sa mali stretnut dnes co mi aj caje chcela doniest ale sme to zrusili,tak neviem kedy dame stretko,ale ked nic tak si tiez kupim lekarni a bude...
Ten konecnik tiez dost citim,ani nie ze krc ale proste citm tlacenie maternice na konecnik ,ale ma to boli na lavo ked vstam zo sedu,uz aj prsia okoli brqdaviek ma zacinaju boliet,uz ich takto par dni citim, prvom trimestry ma tak boleli ze katastrofa aked mi vtedy dr nasadil vkladat progesteron tak ta bolest sa este znasobila a aj sa mi vtedy zvacsili na riadne didusky,ked som progesteron uz mala vysadit tak presla aj bolest a aj sa zmensili na moju povodnu velkost,...
Inak teraz d vcerom som si vsimla ze mi praskla koza na spodku prs ,na jednom aj z vrchu a taktiez na spodku bruska napriek pravidelnemu natieraniu,cudne ze prsia teda zvacsene nemam tak neviem preco mi tu prasklo tam..

https://www.cas.sk/clanok/651382/zrusenie-popla...