icon

Káva a plesnivý syr počas tehotenstva

majka1c
2. máj 2014

Ozaj zeny a co kava? mozem pit kavu?? a co z potravin nemozem jest? pocula som ze plesnivy syr...

Strana
z2
kazunomiya
7. máj 2014

@evita123 nie neboj, pravdepodobnost, ze v tom su listerie nie je az taka vysoka, ja som jedla v tehotenstve aj hermelin, aj bryndzu, aj sushi dokonca, ked som mala na ne chut. pila som aj kavu, niekedy neslo inak. kysle mlieko sa v tehotenstve dokonca tusim odporucalo, minimalne je to dobre na travenie 🙂
nestresuj sa zbytocne, hoci opatrnost je fajn. potom ked porodis, si zas vypocujes, co sa vsetko nesmie vraj jest pri dojceni... a to je vraj uz celkom nezmysel, lebo potom by si si riadne okliestila jedalnicek. hlavne dbaj na pestru stravu.
podla mna sa babu skoro urcite nic nestalo, ale mozes tie rizikove potraviny prestat jest odteraz, ak chces,

sweetangel20
7. máj 2014

@evita123 neboj, papaj 🙂 ja jem všetko a aj kávu pijem. Dokonca chodím na tatarak a tu som.

evita123
7. máj 2014

@sweetangel20
@kazunomiya ukludnili ste ma kocky 🙂

kazunomiya
7. máj 2014

@evita123 ale dobre si vyberaj zdroj potravin... podla mna u kvalitnych potravin je sanca, ze budu infikovane, dost nizka. Ozaj, jedla som aj vajcia namakko 😀 (ked som nedostala salmonelu dovtedy, preco akurat v tehotenstve by som mala mat take stastie). Ale teda ak by si mala byt velmi uzkostna, radsej sa takym potravinam vyhni. Ak ta to upokoji.

Strana
z2