icon

Kedy ste boli na posledné sono?

lady511
22. sep 2011

Baby napíšte mi kedy ste boli na poslednom sone? respektíve na sone ešte pred sonom v nemocnici...

gazovicka
22. sep 2011

su tri velke sona hradene poistovnou a posledne je v cca 30 tt, ja som bola presne v 30+1 ... dalsie bude asi az v nemocnici

lady511
autor
22. sep 2011

tak to som ja bola už asi na 7..a vraj aj v 36 je niake doležité?nevieš o tom niečo?

gazovicka
23. sep 2011

@lady511 pokial viem, tak v 36 tt posielaju lekari svoje pacientky do nemocnice na to, aby ich tam skontrolovali (aj moj tak planuje urobit) a preto asi sa hovori, ze je dalsie sono... urcite ho v nemocnici spravia... ale co sa tyka tvojho lekara, tak ten ma hradene z poistovne iba 3 sona a zalezi len a len na nom, ci mas problemy alebo nie, ci ti spravi aj dalsie... ja som ich na zaciatku tiez mala viac, potom ale uz nie, aj mi vysvetlil, ze preto, lebo poistovna hradi iba 3... viem, ze v 36 sa robi dolezity odber aj na streptokoka B.... a to sono ? v tehotenskej knizke je kolonka na 36 tt 😉 ... tak uvidime, necham sa prekvapit 🙂 ... mas nejaky problem ak sa smiem spytat? ci len si nedockava? 😉

lucinocka
23. sep 2011

hmm tu v chorvatsku mi robili sono vzdy ked som prisla na kontrolu..

evka4
23. sep 2011

@lady511 zalezi od doktora, mne robili posledne sono u mojho gynekologa v 36 tt v ramci poslednej kontroly, potom som uz chodila na poradne do porodnice...

adunka73
23. sep 2011

@lady511 Ahojky,ziju ve Skandinavii,kde se behem bezproblemoveho tehotenstvi dela sono pouze 2x a to v 11tt a pak v 19tt.