icon

Kedy ste zistili, že ste tehotné?

dada7701
7. jún 2012

Po koľkých dňoch DPO ste si robili test a či ste mali nejaké príznaky ešte pred vynechaním menštruácie ?

Strana
z5
vlocka29
25. jún 2018

Ahojte myslite ze stoho nieco bude ?alebo vidite tam nieco ?

ladyandy
25. jún 2018

@vlocka29 podľa mňa to vyzerá nádejne 🙂 Ja ta vidím peknú čiaročku 🙂

vlocka29
7. júl 2018

Ale ked som si robila v ten isty den vecer uz tam bola uplne slaba tak neviem a od tedy som si uz nerobila a nic na sebe necitim a menstruaciu mam dost nepravidelnu ...

lulu369
7. júl 2018

@vlocka29 tak v tom prípade gratulujem😉 prajem ti krásne tehotenstvo bez akýchkoľvek problémov a krásny a rýchli pôrod

vlocka29
7. júl 2018

Ja este neviem ci som ☺ale skorej nie ako ano ....aj ked by som velmi chcela babo no nejak sa nedari ...😕

cecilia68
7. júl 2018

@ladyandy Prečo ju zavádzaš? Nič tam nie je, tak neklam :(

sashenocka007
7. júl 2018

@cecilia68 mne sa zdá ze tam je

vlocka29
8. júl 2018

Jooj ....ja vam dam vediet najblisie ako som dopadla .....pondelok si spravim zase test ak tam nic nebude tak isto som neni ....

sashenocka007
8. júl 2018

@vlocka29 držím prsty

ladyandy
8. júl 2018

@cecilia68 mrzi ma, ak to posobi,ze zavadzam..ale nie som jedina, co tam nieco vidi...

cecilia68
8. júl 2018

@ladyandy Ide o to, že pre autorku je to frustrujúce, ak jej tvrdíte, že tam niečo je, ked je tam **** :( Je potom sklamaná, tak netreba zavádzať, ved je to biele ako sneh...ani duch tam nie je :(

edinka126
8. júl 2018

Aj ja tam vidím čiarku 😉😉😉

tanakamil
1. sep 2018

Dievcata a mali ste vsetci pri uhniezdovani krvavy vytok ? Alebo to nieje pravidlo?

lejla13
25. jan 2019

Chcem sa spýtať..akú máte skúsenosť? Koľko môže menzes meškať, test byť negatívny a nakoniec z toho bolo aj tak tehotenstvo? Lebo mne mešká 5 deň a stále nič. Pritom ma priebežne bolieva brucho, som nafúknutá, bolavé stojace bradavky, ...ale menzes nikde. A test negatívny. Ďakujem za vaše odpovede😊

barca555
25. jan 2019

@lejla13 ja keď som čakala prvé tak mi týždeň meškali a nič neukázal test. Až skoro po dvoch týždňoch meškania aj to slabá čiarka. Teraz mi meškali 3 deň a už mi vyšiel pozitívny 😊

lejla13
25. jan 2019

@barca555 No pekne..lebo mne pri prvom dietati ukazal test,, ze som to tehotna hned v prvy den meskania. Tak ale je mi divne ze som bolava, aj mi spatne bolo jak v prvom tehotenstve.. len je hrozne cakata tolko dni a nevediet..😁

barca555
25. jan 2019

@lejla13 áno presne. To čakanie je najhoršie. A mne napr. Teraz nič neni absolútne. Jediný príznak ze mi meškali inak nič. Sem tam ma, zabolí akokeby mam dostať ms ale to som aj pri dcére mala od začiatku.

lejla13
25. jan 2019

@barca555 No ja som zas pri prvom nemala žiadne príznaky bližiacej sa ms.. tak.ozaj vidno, že je to individualne u.každej ženy. Asi mi iné neostáva len čakať 😒

lejla13
28. jan 2019

@barca555 uz je to 8 den..a test negativny. Uz mi bolo aj zle odchapem jedla, bradavky stale v pozore, cez den unavenejsia, navali tepla a zimy,vecer mam dojem ze mam zvysenu teplotu..ale furt neviem na com som 😟

barca555
28. jan 2019

@lejla13 nemusí test ukázať aj tak ešte. Mne v lekárni hovorili ze niekto keď ma slabé hcg to neukazalo ani v 5tyzdni nejakej jej známej. Ešte by som si spravila neskôr určite

lejla13
28. jan 2019

@barca555 asi si skusim zas dat par dni klud ..a potom testovat. Alebo, keby idem k zenskemu? Z krvi musia zistit 100%tne, nie?

barca555
28. jan 2019

@lejla13 s krvi určite áno 🙂 držím palce

lejla13
29. jan 2019

@barca555 rozhodla som sa, že počkam do konca tyždňa, spravim test a nech dopadne akokoľvek, objednám sa k ženskému. Lebo je toto divné.. býva mi zle a hrozne ma bolia prsia

ludka0611
30. jan 2019

@lejla13 ahoj, som na tom podobne ako ty. MS mešká, býva mi ale ze fest zle, a prsia strašne bolia. Nikdy to takto nemávam. Testy duchuju....

mimii_loweee
4. feb 2019

ahojte som tu nova .. chcela bi som sa opytat mala som menštruaciu 15.12-20.12.. a cez plodne dni sme sa snazili z manzelom. o taky tyzden sa mi zacala tocit hlava a navaly tepla , bolia ma bradavky na prsnikoch a mam take slabe bolesti pod bruskom .. neviem co to je prosim poradte mi kto ma stym skusenost ... o 6 dni mam dostat menstuaciu .. Dakujem

Strana
z5