Koľko sa platí za potrat v Martine?
Koľko stojí potrat v Martine ?
@laurika26 áno myslím to vážne...keď je niekde 90 percentná šanca, že dieťa bude postihnuté a aj tak si ho žena nechá a potom ide vyplakávať do telky, že nemá peniaze, potrebuje pomoc, tak taká žena si nezaslúži nič iné, len opovrhnutie, lebo vedela, čo ju čaká a mala na výber....
@juliana1911 nie,ked uz je tehotna,tak na vyber nema.Nie kazda dokaze zit dalej s vedomim,ze zabila
@katarinka289 niektoré ženy by zasa nedokázali žiť s tým vedomím, že dieťaťu zničili celý život, teda vlastne ,že mu dali život, ktorý ani životom nieje a nedokážu mu dať ani základné veci, ktoré potrebuje...
@mattahari dobrá,,,si vyňúrala
Netreba ma odsudzovať hneď prečo chcem ísť na potrat .. mám nato vážny dôvod a preto chcem ísť .. viem to dieťatko zato nemôže .. ale prosté musím ísť na interrupciu nedá sa nič robiť ☹
@ema234 nechápem prečo sa do mňa staráš .. nie je to tvoja vec a staraj sa o seba ako sa každý stará .. ja mám nato dôvod prečo idem podstúpiť potrat ... Si myslíš že je to len tak sa rozhodnúť ? .. je to veľmi ťažké rozhodnutie .. celý život sa to bude so mnou ťahať a budem mať celý život výčitky ale musím ísť na potrat .. inú možnosť nevidím .. neodsudzuj ma pokiaľ nevieš z akého dôvodu to robím .. ďakujem za pochopenie
@juliana1911 ona mu tie zakladne veci davat nemusi.Ako som napisala,je vela parov,ktori sa roky modlia za to,aby im uz konecne zavolali,ze maju pre nich dietatko...a ti ho budu na rukach nosit
akoze nevidis inu moznost, ved ti ju tu pisu, daj dietatko na adopciu ked ho nechces...
Nechápem nazor niektorych zien, myslim si, ze otazka znela jasne...nepolozila otazku mam ist na potrat? Halooooo
Je to cisto jej vec ci podstupi potrat alebo nie a nechcem byt hnusna ale ako to, ze biektore zeny nemozu mat deti nie je jek vec, tak isto ani to, ze iny rodicia by jej dieta vychovali....prezili ste niekedy to, ze donosite zdrave dieta a odovzdate ho inyn ludom? Asi nie, ze? Ako nie som zastancom toho aby sa ludia starali do rozhodnutia ineho je to jej problem a ona sama musi uznat ci dieta chce, moze mat, dokaze ho vychovat a podobne je tam toho viac....ja osobne by som potrat podstupila iba zo zdravotnych dovodov ale to je zas iba moja vec....tak prosim Vas nepoucujte a neodcudzujte ked nepoznate co je za tym....
@mokoo tak to uz je sebecky postoj.Radsej ho zabijem,nez by ho mal niekto iny dostat,co by ho s radostou prijal?
@katarinka289 moc to prezivas, to je vec nazoru co je povazovane za zabitie a co nie, a preco by ho mala niekomu davat ked uz sa rozhodne ho vynosit?kazdy nema nato psychiku
Presne, ona nemoze za to, ze niektore zeny nemozu mat deti. Ak by som sa rozhodla vynosit, porodit tak si dietatko aj necham. A stale nerozumiem, preco sem chodite rypat s potratmi, ked tu su niektore zeny ako supy. Ak by som sa rozhodla pre potrat, ktory je moje slobodne rozhodnutie a nie kolektivne rozhodnutie zien z mk, riesim to max. s muzom/ prip. blizkou rodinou, alebo s nikym.

Tí ktorý sú za potrat,sa už narodili.