icon

Kontrola zo sociálky

sisa232323
4. júl 2018

Ahojte stretli ste sa uz ze ste boli na PN a socialka vas hladala na inej adrese?? Dnes mi doniesla pani z vedlajsieho vchodu oznamenie o kontrole cize ma hladali o vchod vedla a teraz musim ist v piatok vysvetlovat kde som bola kedze ma nenasli.... nechapem pani pracovnicku kde sa hladela ked prisla ze vosla uplne niekde inde ...

Strana
z2
ibrunova
Autor odpoveď zmazal
sisa232323
autor
25. jan 2019

@jaron aale deze 5,minut ich casu je vela oni maju predsa toho toolko ze nemame sajn arogantne budu uz len preto ze sa im nechce ked som tambola pN-ky hodene na stole a len sa v tom hrabala ze ktora je moja a urazene preskrtla ze kontrola nebola a. papier co mi akoze vypisala ze som nebola doma metla tak do kosa ze som myslela ze praskne od nervov ze vraj sa k nej spravame ako ku prasivemu psovi akoze no coment

jaron
21. feb 2019

Tak nakoniec to dopadlo tak, že PN vyplatili normálne, nebolo našťastie potrebné robiť nič (odvolávanie, potvrdenia...), stačilo to telefonické kontaktovanie. A možno aj tá kontrola bola trochu rozumná a predsa len keď museli aj vidieť, že zvončeky nefungujú (inak sa to správa, ako keď fungujú), tak to zobrali do úvahy. Alebo kto vie, ako by to dopadlo, keby manželka tam nevolala a trochu sa aj nenahnevala.

Strana
z2