Mali ste ten pocit, že ste tehotné?
Baby, mali ste niektorá ten pocit tehotenstva, aj napriek tomu, že to bolo len tesne po oplodnení a nemali ste žiadne iné príznaky? ani ste si nerobili žiadny test, čo by to potvrdil.
@zabka8423 s tvojim nazorom suhlasim. vyrastala som vo velkom dome na dedine 🙂, aj ja som chcela taky :D, ako sme zacali stavat, aspon sto krat som povedala, ze vsetko by som predala, pozemok, . . a isla na bytovku - takto sa budem trapit cely zivot, najprv postavit, potom ,,obrabat,,. Lenze do byty, u nas nehrozi, kedze s manzelovej strany su rodicia ,,zakon,,. Len casom som prisla na to aki su, a keby som to vedela pred tym, nestavala by som v tej istej dedine. Oni ma nenavstevuju, pretoze ja byvam teraz 20 km od nich a im sa nechce ale ked sa prestahujem,z e ich tam budem mat aj kazdy den. S nimi sa neda pochodit.
@zabka8423 Tak ja sa len hlasim, ze moje pocity opat nesklamali 🙂 Zajtra idem na prvy USG, potvrdit bublinku v brusku, mala by som byt 5tt+3
kocky, tak ja som pri obidvoch citila ked som spala na bruchu take tlacenie v podbrusku, ale teraz nic.....ako keby som ani tehu nebola....pri Dominicke som potom zacala aj vracat, pri Miskovi nic a teraz zas vraciam 🙄
Musím sa pridať aj ja. My s manželom sme maximálne plodní- syna sme mali na prvý pokus a s dcérkou to bolo to isté. tak som teraz v takom nemom očakávaní, že by sa nám to mohlo zopakovať, len neviem kedy najskôr si môžem urobiť test. Poradí mi niekto? a ktorý je najpresnejší? Zatiaľ si ani neviem predstaviť tri deti, maminy ako to zvládate?
@radka333 A ako dlhe cykly mavas, su pravidelne? Test si mozes urobit uz dva, tri dni pred meskanim, ale iba mamatest, ostatne by este nic nemuseli ukazat. Kukni do mojho albumu, ze ake su rozdiely medzi testami. Nedaj sa oklamat v lekarni, ze rapi clear alebo women secret su naj, lebo nie su 😀 Drzim palce a daj vediet potom 🙂
Ja tri deti nemam zatial, ale teraz cakame druhe a budeme mat rozdiel rok a 8 mesiacov, takze tiez dobry zaberak. Ale ako pozeram, ty by si mala este mensi rozdiel medzi druhym a tretim 😀 No v tomto asi neporadim, ale podla mna sa vsetko da zvladnut, samozrejme, ked mas podporu u manzela, ja si vzdy hovorim, ze co maju hovorit mamicky co maju dvojicky alebo trojicky 😵
No práve, manžel je skvelý, ale stále v práce a akurát dokončujeme dom, takže sa stretávame akurát v noci a potom to takto krásne dopadne 😀 ale s tým cyklom to je problém, pretože stále kojím malú a nemám to vôbec pravidelné a ani si nepamätám kedy naposledy, takže neviem kedy urobiť ten test. 2-3 týždne po oplodnení??
musím ísť s malou plávať, ale večer sem opäť mrknem. pekný deň!
@radka333 No dva tyzdne po oplodneni urcite, ale ked kojis a nevies ci bola ovulka,tak to asi tazko zistis, kedy bolo oplodnenie, nie? 🙂 Alebo to myslis tak, ze dva tyzdne po poslednom sexiku? To je potom fakt tazke u teba urcite, ked testovat. Tak pekny den a uzite si plavanie 🙂
@katkamarek no asi od tej poslednej noci dám tomu také 2-3 týždne. ale som taká strašne zvedavá, že neviem ako to vydržím 😀 a ty ako si dopadla na tom usg- už máš potvrdené?
@radka333 Dva tyzdne su az az, uz mozes aj po 12tich dnoch testovat. A usg bublinku potvrdilo 🙂
Ahojte, ja uz si nepamatam, kedy mi pri prvom zacali priznaky, asi ked sa nedostavila MS, ale boli zrejme. Teraz som niekde okolo MS, ale neviem presne, lebo min. mesiac mi haprovala kvoli zapalu mechura. No postedny tyzden mam nejaku zimnicu, aj ked telesnu teplotu nemam nad 37 a hocikedy ma pobolieva brucho ako pred MS uz asi 10 dni. Unavena nie som, len strasne precitlivela, vsetko ma rozplace a prsia mam citlive. Najhorsie je, ze ani neviem, ci uz je datum na robenie testu. Minuly mesiac sa mi to tahalo od 21.2. aj tyzden a pol :(
nemala som ziadne priznaky. Az na ten, ze som meskala, uz viac ako tyzden, ale ani to ma moc nebralo, kedze dva mesiace predtym som meskala 7 dni. Az na popud mojej uzasnej kolegyne som si na 8 den spravila test a tam.... dve ciarocky. Po skoro troch rokoch som bola v tom a budem v tom 😀 este 5 tyzdnov. Potom pride nasa laska 😉
24 dc cyklus 30 uz by mal test jasne ukazat ?
@ruzovysen mne ukázal už 10 dni po ovu ale veľmi slabo...ale mohol by 😀
Moje "priznaky" stale pretravaju a priam z hodiny na hodinu su silnejsie 🙂 🙂 🙂
Ahoj, ja som to citila snad hned,nemohla som spavat na bruchu ako som bola naucena,mala som extremnu chut na kapustu a pod. Mama mi hovorila ze si psych. privolavam dieta a zrazu,som uz v 35tt a vsetko je tak ako som tvrdila od zaciatku 🙂
@katkamarek tak ja by som mala rozdiely vacsie, jedneho mam 9 rocneho a druhu 3 rocnu, cize ak by sa mi podarilo otehotniet, tak pomaly desat a 4 rocny rozdiel a to je fajn 🙂 uz mi prve dve pomozu s tretim. tak ako mi prvy pomahal s druhym 🙂 neviem si to vynachvalit. ale nemozem posudit ako to je s malymi rozdielmi, lebo som to nezazila. ale asi by som nechcela, zatial obe deti boli ako babatka dost zive, takze som mala co robit aj tak. teraz uz su predsa samostatnejsie, pomozu. super 🙂 a chceme tretie. tesime sa, ked to vyjde. teda moje tretie a partnerovo prve 😀
Tak dve ciarocky 🙂))
ja som hned po mala pocit, že to bude bábo, a bolo 🙂 v oboch prípadoch 🙂
ja som vedela ze som tehotna uz tyzden po ovulacii..neviem co je to za pocit co mavaju niektore zeny-ten pocit ze som tehotna, ja som to proste vedela lebo som mala uz velmi skoro kopec priznakov..z toho mi vyplyvalo ze musim byt tehotna nic ine.. aj ked tyzden pred mrchou mi samozrejme test vysiel negativny..musela som cakat tyzden to bolo neskutocne dlhych 7 dni..ja som si sice bola ista ale muz mi nechcel verit🙂..ale uz som mu to dokazala dvoma testami
ja som vobec nemala pocit, ze som tehotna..sice som v to tajne dufala, ale nejaky vnutorny pocit, ze je babo v brusku sa nedostavil..dokonca ani po potrvdeni tehotenstva som sa tak necitila 😀 ..
baby prosm vas neviete mi poradit...snažime sa o babatko....19.12 2012 som mala menzes tesne po a aj potom sme sa milovali....dnes je 20 den po menzese. mávam 40 d cyklus.mne je 3 den už dáko blbo čudne od žalukda nechápem tomu dnes som bola aj u doktora ale nič nevidel pozeral mi aj dnu folikulometrom....skoro som odpalda točí sa mi hlava no inak nič jaaaj a boleli ma križe apodbrušok...povedal mi že ovulaciu som už mala...a že mam vytselku v maternici prosim vas mali ste niečo podobné????prosim dakujem za dopovede
..no momentálne som si na 90% istá, že som tehotná..test ešte negativ, ale moje pocity hovoria, že som..sú také isté ako pri predchádzajúcom tehotenstve..No teraz keď som tehotná, tak môj chlap je macher!!! 🙂 😝 ..lebo cez menzes a len jeden jediný krát sme išli že "naplno" 😀 😀 😀 ..tak neviem neviem...hahaaa..
Dievčatá potrebujem poradiť, mali ste na začiatku tehotenstva bolesti v podbrušku (take tlaky) no väčšinou v poobednajších a večerných hodinách, ráno vstanem a nič ? Je to normálne? Ešte som sa netestovala, no mam 3 týždne po styku a tlaky cítim už 2 týždeň. Môže to byť tehu?
ja ho mam stale, naozaj...ale bohuzial testy su negatívne...len aby sa mi nestalo ze pridem ku gynekolovi s tym ze nemozem ostat tehotna a on mi povie sak ze uz som v nejakom 6 mesiaci 🙂

ale odbocili sme tu od temy, zase ma chytilo cikanie, stale chodim cikat 🙂)))) cez den unavena ako kon, cisto sipokova ruzenka, v noci nespim a s prisami ked to takto pojde dalej budem ako gina lolobrigida 😀 strasne sa mi zvacsili, normalne som vybavena viac a teraz su asi o cislo vacsie, podprdky ma tlacia uz .. takze uvidim, o dva dni cakam M 😉