icon

Mám 17 rokov, bola som na potrate a znovu som tehotná

miska_veverkova
1. nov 2015

Ahojte baby,
možno ma viacero z vás bude obviňovať a možno,že sa tu nájde zopár žien ktoré ma pochopia..Mám 17 a pred pár mesiacmi som bola na potrate ťažko som to znášala a keď už som sa stým ako tak zmierila otehotnela som zas :( Proste som v tom a viem to od včera..Naozaj neviem čo mám robiť keby sa našli baby,ktoré by ste mi prosím vedeli dať nejakú radu..Nechcem ísť na potrat to je jasné,ale moji rodičia ak sa to dozvedia čo raz určite zabuchnú za mnou dvere..Lenže na druhej strane nechcem len kvôli ním dať preč ďalšie dieťatko...

sajmiona
2. nov 2015

@robin_claire laskavo mi nehor, ze som hlupa. ja som tu nepisala tebe, povedala som zakladatelke nazor, ty si precitaj a ked sa ti nepaci chod dalej. ja sa tu nebudem s nikym hadat, ak je to pravda mozno jej moj nazor pomoze ak nie je tak mi je to jedno co spravi ked si to precita

nk599
2. nov 2015

@miska_veverkova ahoj nechcem byt k tebe zla ale preco si sa nechranila . No ak chces pomoc noo tu na fore nenajdes nikoho co sa bude pekne chovat niekedy. No spatky k teme bavila si sa s priatelom o tom ? Ak hej co ti povedal ? Skola ako kolko mas este pred sebou ?? A rodicia ta ako beru

aber
4. nov 2015

Ja si myslím, že už nebude reagovať...

vikusss
7. nov 2015

nepoučitelné dievča resp. prajem ti vela zabavi ak si robis prdel ...... naozaj smutné co viac dodať ???? 😠 poniektoreé sa musia snazit niekolko rokov a ani umele nepomoze a ty raz otehotnies fajn dam ho prec otehotnieš zas okey tak zas ho dam prec... ako dokedy ta bude bavit zabijat si vlastné deti??? neviem co si myslieť takéto príspevky sem prosim ta ani nedavaj nikto okrem teba sa na tom nezabava (neviem ci sa zabavas ale pride mi to dost blba nahoda) a nikto ti tu ani nepomoze ako sa hovorí kazdy ma ako si zariadi .....

fidka79
Odpoveď bola odstránená
sandria33
14. nov 2015

@miska_veverkova ..... tak netrtkaj.....! Co by ine za to dali keby to slo tak laho... a ty si to prve odhodila ako nepotrebnu vec, ktora sa chudatko nemohla ani branit....

vydrnik
14. nov 2015

Asi to bude ta ista co vcera pisala ze je tyzden tehotna a caka trojicky.a je v skupine Septembrovky 2016

eninka27
14. nov 2015

@vydrnik taka skupina už je?

ivuska6
14. nov 2015

@vydrnik a ked je niekto tyzden tehotny tak porodi v auguste nie nahodu ked ratam jak ratam ak dobre ratam

vydrnik
14. nov 2015

@ivuska6 tak to uviedla v profile zaevidovana tento mesiac tyzden tehu caka trojicky a je v Septembrovkach nikto tomu ale v diskuzii nechcel verit

aber
14. nov 2015

@vydrnik keď som pozrela na jej profil, tak má ho neaktívny... Vieš mi dať link kde píše o trojickach? Ďakujem

aber
14. nov 2015

@eninka27 ja som našla len julovky

vydrnik
14. nov 2015

@eninka27 asi hej ked to dotycna ma v profilu

butterfly333
14. nov 2015

@miska_veverkova nezodpovedne decko.Načo to sem pišeš ??sa chvališ že si si dava vziat dieta a znova si tehotna.Su ženy čosa tu snažia byt tehotne a takato ako ty sem toto napíše.To chceš čo aby sme ta tu lutovali alebo čo?Si nezpodpovedne decko.Ved čo daj si zobrat aj to druhe no potom sem nechod za par rokov vyplakavat ked sa ti nebude darit byt tehotna.Som už alergicka na taketo ako ty.

aber
14. nov 2015

@vydrnik veď má neaktívny profil, tak neviem... Alebo má iný nik

vydrnik
14. nov 2015

@aber skus oozriet konecne som tehotna.ale kde je uvedene ze caka trojicky neviem

maruskamolny
14. nov 2015

@miska_veverkova ak je toto vsetko pravda...tak Ti poviem len jedno, pokiaľ pojdeš aj tentokrát na potrat tak Ti prajem, aby si už nikdy dieťa nemala....to nie je nejaká hmotná vec...to je ľudská bytosťm ktorej bije srdiečko už v 6týždni...

vydrnik
14. nov 2015

@aber pisala vcera jedna z nickom kasandraa ze je tyzden tehu ze caka trojicky a je uz v Augustovkach 2016.

ivuska6
14. nov 2015

@vydrnik bodaj by jej niekto veril ved to nesedi ked si to clovek prerata alebo je mozno mimozemstanka nosi dieta desat mesiacov .

vydrnik
14. nov 2015

@ivuska6 sak to cele nesedi tyzden tehu.ktora zena by hned vedela a aj to ze caka trojicky asi ako diskuziia dalsrj maldej ze nasla na testu tri ciarky a ze to budu trojicki

aber
15. nov 2015

@vydrnik ja som nikde nenašla takú diskusiu..

vydrnik
15. nov 2015

@aber skus pozriet Konecne aj ja som tehu a o tom testu uz si nevzpomenu ako sa to volalo

aber
15. nov 2015

@vydrnik už som našla si zlatá, ďakujem 😊

vydrnik
15. nov 2015

@aber nieje zac

hudecka9
15. nov 2015
Používateľ hudecka9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hudecka9.

to babo za nic nemoze.. tak prosim ta mu neublizuj

bielavila
15. nov 2015

bodaj by tato tema bola vymyslena lebo si ta pamatam ako si dlho riesila tvoj prvy potrat, a dam ti iba jednu radu, prave predo mnou sedi moj 10 mesacny syncek, hra sa a usmieva a mna uz 10 mesiacov pri kazdom pohlade na neho napadne iba to, ako strasne ho milujem, aky je dokonaly a nadherny a ze je to cely moj svet, cely moj vesmir....ked si vazne tehotna tak si to duhe babatko nechaj, zazijes ten najkajsi pocit na svete ako zazivam ja teraz...rodia ta snad nezaksrtia a nakniec budu to male zboznovat najiac na svete...poznam to- sice nie z vlastnej skusenosti, ale poznam baby co si boli iste ze ich rodiaca vydedia a teraz su to ti najmilujucejsi stary rodiacia na svete 🙂 nechaj si to babatko, po druhom potrate ti uz tvoje telo a snad aj panbozko nemusi dorpiat dalsie babatko....a inak poviem to dievca zlate radsej sa uc, haj na klavire, alebo sij vankusiky, a s tym sexom bez rozumu si daj pokoj, vask v 17 dva krat tehotna????

sandria33
15. nov 2015

@ivuska6 ona bude mozno prenasat 🙂 🙂

ivuska6
15. nov 2015

@sandria33 no aj to je mozne 🙂 len nemozne ze to uz vie teraz v prvom tyzdni tehu 🙂

maaaria3
15. nov 2015

@miska_veverkova Ak nemáš nato, byť zodpovedná a netehotná / keď nechceš dieťa/, tak nesexuj!!! ja neviem, ale toto ma vie strašne nahnevať...
Jednoznačne dieťa, ak už si tehotná... a nerieš ostatné, doteraz si tiež asi moc neriešila, tak prečo teraz
Sorry, ze som zlá.. ale tak ja som trošku inde životom a toto neviem pochopiť

aber
15. nov 2015

@maaaria3 ona má neaktívny nik