Mám dve čiarky na teste
ahojte babenky tak sa tesim je to tu 😀 dve ciarocky hehe 😀
@zuzannaaa Podari sa uvidis 🙂 bude vase prve? 🙂
@jana290585 ano 🙂 dakujem aj tebe drzim palceky nech sa tvojmu babetku páči v brusku celych 9 mesiacou
Konečne sem môžem aj ja niečo vložiť, s čím sa môžem pochváli 🙂 dnes som panikarila na druhom fore, či je to vôbec pozitívny test a tam ma babeny usmernili, že akú silnú čiarku chcem mať, ked mi 3 dni meška MS 😀 tak som taká kludná a hrdá, že sa nám to s manželom podarilo hned na prvý šup 🙂
joj strašne sa tesim ako to doma drahému oznámim 🙂 😀
@smejka033 Blahozelam 🙂 uzi si krasne tehulkovanie 🙂
@zuzana2107 Ďakujem krásne, to isté prajem samozrejme aj ja tebe z celeho ♥
@smejka033 Dakujem.. My uz snad mame to najhorsie za sebou,uz sme pomaly v 17 tt 🙂 verim,ze vsetko budesuper a uspesne donosis svoje vytuzene drobciatko 🙂
to isté prajem aj tebe, držkajte sa 🙂
Myslite,ze som tehotna??ta druha ciarka je slabsia a meska mi to 8.den.Dakujem
@barbiena aj ja som sa zasmiala,ze ja som tu takto panikarila pred tyzdnom,ale zenicky ma uistili,ze urcite som tehu,k doktor.idem az v pondelok,lebo mi povedal,ze skor je ty zbytocne,ze aspon nech mi 2 tyzdne meska 🙂
Co mi tu baby pisali,tak ze teh test sa berie tak,ze aj slaba ciarka je ciarka,postupne sa to bude stupnovat 🙂
A mali pravdu,vyskusaj testik rano,skus pepino z dm a uvidis,ciarka bude zo dna na den silnejsia 🙂
Drzim palceky,nech vsetko ide ako po masle 💟
@jana290585 ahoj jany. Ako sa Mate ako babetko rastie drobcek. . Vydim ze vsetko je ok. Z tehulkovanim .... Tesim sa s tebou myslela som na teba lebo sme narovnako. Prisli o babetka .... Ja som este dalsie kramy nedostala prave dnes je 28dc. Tak cakam. Dufam ze pridu cim skôr..... Ozvy sa
@zuzannaaa Ahoj 🙂 dakujem vsetko zatial fajn dufam ze sa nic nepokazi 🙂 som teraz 9+3, tebe drzim silno palceky nech sa vam cim skor podari 🙂
@jana290585 dakujem moja .... Aj vy sa drzte .....
@zuzannaaa urciteeee 🙂 velmi gratulujem 🙂
@zuzannaaa aj dnes si skusala test? vyskusaj hned z ranneho mocu 🙂
@jana290585 ahoj moja ... Poslem foto.... Ja vobec neviem pozri testy jeden som. Robila o 7 a druhy o 8
@zuzannaaa ten posledny je divny, ciarocka tam je ale nemal by byt cely ruzovy, mne jeden tiez tak sice vysiel tiez bol takto ruzovy. Menstr. uz ti meska ? 🙂
@jana290585 Ved to tie tety su kazdy iny ,..... No podla. podla kalendara by som mala mat 3den mrchu......a poslem foto s ovu testom ten som si robila tiez teraz a kukaj

@jana290585 ved ja sa chcem spytat dr ze ci to mozem brat ako ms alebo pockat na naozajsnu ... Lebo to krvacanie. S tabletiek bolo umelo vyvolane ....
Jaj janka aj ja sa teism na nocy zaciatok a zaroven aj bojim .... Ved asi vies o com pisem. Ze ......
Ved sa sptam a budem vediet