icon

Mám pomer so švagrom a som tehotná

wewericka22
20. dec 2013

Musela som si zmenit nick kedze ma tu vela ludi pozna,moj problem je v tom ze mam pomer zo svagrom uz asi rok,no ide o to ze som tehotna a je viac nez iste kto je otec...Moj muz chce testy otcovstva,su bratia tak by mali byt testy v moj prospech vsak?nechcem sa vzdat manzela ale ani dobreho milenca...

maria1989
20. dec 2013

@wewericka22 supeeer 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 šikovná si 😀 😀 😀 😀 😀 😀

h2
20. dec 2013

Myslím, že túto tému si tu niekto vymyslel len tak, z nudy a teraz sa tu na tom baví. Ak už by si mala pomer so švagrom, ak už by si aj čakala s ním dieťa, tak absolútne nechápem tú poslednú vetu: "nechcem sa vzdať manžela, ale ani dobrého milenca" 😠

lili_mia
20. dec 2013

@tamarka Vieš, niekedy treba aj test, aby sa určila matka, viď kráľ Šalamún 😀 😀 😀 😀 😀

blue_eyes
20. dec 2013

aspon Vám to ostane v rodine :D

h2
20. dec 2013

Tvoj muž nech si dá spraviť testy otcovstva a Ty si daj spraviť IQ test, myslím, že budete obaja nemilo prekvapení... 🙂 (To bol humor! V prípade, že toto je nááááhodou pravda, nechcela som nikoho uraziť!)

luciko
20. dec 2013

ja teda osobne odsuzuju milenky a milence. podle me ma byt rodina muz zena a deti. ale soudit te tu nechci. mozna mas duvod najit si milence, nevim, nepoznam te.Ale jestli tak stojis o manzela, tak at si necha testy otcovstva spravit i svagr. kdyz narazis na dobreho doktora, ktereho uplatis, jednoduse vymenite vysledky 😀 .😀 a kdyz se nepodari, jednu jistotu mas. svokrovci zustavaji 😀 😀 drzim pesti at to zvladnes 🙂

denae
20. dec 2013

@wewericka22 teba asi inšpiroval seriál Chlapi neplačú a hráš sa na Noru, však? Jéééjdanenky... 😀 😀 😀

charlie1980
20. dec 2013

To uz fakt mi tu niekedy pripada, ze si tu niekto robi srandy na fore 🙂 Zeby islo o navstevovanost...??? No, v kazdom pripade ak si nikto nerobi srandu, tak Ti gratulujem k tomuto vykonu. Najlepsie urobis, ak si postavite velky dom a tam budete vsetci spolocne, aj s manzelom, aj so svagrom, mozno s jeho manzelkou a detmi, zoberiete k tomu svokra a budete jedna velka familia 😀 Ale pozor na incesty, to by som nedoporucovala ! 😉

irriss
20. dec 2013

@charlie1980 😀 😀 😀 😀 😀

lucka1912
20. dec 2013

@malinkaaninka super odpoved.....aj ked tragikomicka..ale vo viere, ze je to vsetko blby vtip cloveka, ktory sa zjavne nudi..mas absolutnu pravdu....pekne Vianoce bez blbych prispevkov....

melanka21
20. dec 2013

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezis maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaria 😀 Nora A Roman 😀 no a znova mam na dnesny vecer dost 😀

agatky
20. dec 2013

no ako moze sa stat vselico 😝 ale tou poslednou vetou to cele zabila. pani je bud romka a je to u nich bezne alebo sa nijakej nesposobilej pani dostal do ruk net a nieco sa jej zosnivalo...ja to vazne inak nevidim 😖

ariadna22
20. dec 2013

@wewericka22 šibe?

bastika
20. dec 2013

Ked uz spávať so svagrom ako môže byt tak ..... Ze otehotnie pane bože daj mi rozum 😀

natalyas
20. dec 2013

Ja sice nepoznam serial Chlapi neplacu, ale tiez mi to pride ako cista fikcia 😀 😀

horana
20. dec 2013

neverim 😠

zuzanocka
20. dec 2013

Pokial je toto pravda..napada mi po precitani nazvu temy len jedno: " Tak ti treba!" 😝

gujami
20. dec 2013

fuuuha.silna kava.ak chce manzel test otcovstva,zrejme cosi tusi,nie?nebudem ta sudit,kazdybje nejaky,ale si sebecka ak sa nechces vzdat manzela ani dobreho milenca.co urobis ak pojdes na ten test?myslis,ze tym ze su surodenci maju rovnake chromozomy?alebo dna?alebo podobove crty?nepises ci ma svagor rodinu.ak ano,tak ste sa ty a on nasli 😀 silna kava toto naozaj.hlavne ked si lihas s oboma

zuzanka7834
20. dec 2013

@irriss ale oni fakt cakaju, vsetci traja 😀

irriss
20. dec 2013

@zuzanka7834 TRIO nadherne..chtela bych byt u porodu... 😀 😀 😀
Jeden bude kricet dychej, druhy tlac....😀 a podle ............ poznaji, ci je..

heni79
20. dec 2013

Táto téma mi príde ako pekná kravina, no dobre som sa zasmiala na niektorých komentároch. 😀 😀 😀
P.S. Čo je Chlapi neplačú? 😕 Nejaká telenovela? Akože registrovala som nejaké upútavky, ale nikdy som to nevidela. 😕

malinkaaninka
21. dec 2013

@lucka1912 ja sa neviem prinútiť pripustiť,že toto je seriozna otazka.že toto niekto fakt urobil,že to dokáže..preto moja odpoveď.na hlúposť,hlúposť..

mata128
21. dec 2013

@wewericka22 tak toto je silna kava. Ako by si sa tvarila,keby tvoj muz spaval s tvojou sestrou??? Osobne by som svojho poslala kade lahsie. Ako nehnevaj sa,slovo cudnost sa uz netraduje???Baby,ja som v tomto asi ina,ale napr.ked sme doma s muzom sami,napr.cez den nemam podprsenku pod trickom...niekto pri dverach zazvoni,jeho otec,svagor...prve si letim bud hodit tu podprdu alebo nieco na seba...je to taky ostych,nebudem sa vystavovat ako vo vyklade. Takze ja si vobec nedokazem predstavit vyzliect sa a vliezt svagrovi alebo niekomu do postele.Potupila by som svojho muza,no najna seba. A ak uz nemas tolko charakteru,mohla by si mat aspon tolko rozumu a pouzit antikoncepciu. Nakolko muz chcce DNA,pravdepodopne vie,co ma doma..

katka79daniel
21. dec 2013

Bcy,kt.ste dali komentáre,đakujem za pobavenie.

sliznik
21. dec 2013

A mame to tu začali prázdniny...

anniera
21. dec 2013

Ja som bola tehotná 2x a ani raz môj manžel nespomenul že chce testy otcovstva 😀 Niekto asi naozaj pozerá priveľa telenoviel 😀 😀 😀

zdenkalv
21. dec 2013

@koralinka lenze dotycna asi nedopozerala serial , ako padla Norika na hubu. osobne velmi opovrhujem takymi zenami a este to sem aj napis, ze si musela zmenit nick, lebo ju tu vela ludi pozna. chudera.
zeny by mali drzat spolu, ale ....

zdenkalv
21. dec 2013

@wewericka22 Moja, mala si si zmenit aj mesto odkial pochadzas....takych zien ako ty, tam podla mna nemate vela.
ono niake zakony platia dokonca este aj v zvieracej risi- ty si podla vsetkehoeste horsia. Keby sa ti to stalo1x, OK dajme tomu v kazdej telenovele je to tak...treba ich prestat pozerat 😎 ...ale tahat to uz tak dlho. tvoj manzel je bud hlupy alebo slepy ze to nevidi.
Ozaj, mohla by si dat aj vysledky koho je to dieta, mozno ta to aj samu prekvapi!

zdenkalv
21. dec 2013

@mata128 jej tak to som sa pobavila s tou podrpdou...ja mam doma to iste......ja este aj pred svokrou si nedovolim tak chodit...mi to je blbe.....sa mi muz smeje ze ved ste zeny...ale aj tak
ale tak podla mna uz jej muz zistil co ma doma, len neskoro.ale aj tak sa mi to zda prilis zvratene na to, aby to bolo aj realne

zuzanka7834
21. dec 2013

@irriss vies co, dobre je, ze manzel ma iba jedneho brata, inak by sa cela situacia mohla este viac zamotaaat 😀 😀 😀 Alebo: este ze ma manzel brata a nie sestru 😉