Mám pomer so švagrom a som tehotná
Musela som si zmenit nick kedze ma tu vela ludi pozna,moj problem je v tom ze mam pomer zo svagrom uz asi rok,no ide o to ze som tehotna a je viac nez iste kto je otec...Moj muz chce testy otcovstva,su bratia tak by mali byt testy v moj prospech vsak?nechcem sa vzdat manzela ale ani dobreho milenca...
@irriss ja len rozmyslam, ako by vtedy sla na testy otcovstva, jaaaaj, tato tema je dobraaaaa!
Keby sme na taketo blbosti neodpisovali, mozno by to deturence aj prestalo bavit 😀
ale zas, tato tema stoji zato 😝 pobavila neskutocne 😀 len tak dalej....este nieco vymysli 😀
@zuzanka7834
Toto uz mam za sebou..uz nejsem zvedava ani na rodiciho muze - ex zenu.. 😉 ...od te chvile co ve zdejs televizi bezel program Guinness world record
ta posledná veta, že sa nechceš vzdať ani ani ta je mudra. Skus zviesť aj dedka-možno bude ešte lepší.........., hlavne ostaň v rodine.
@irriss 🙄 brr
@wewericka22 čo očakávaš od života? Je ti príjemne, že to robíš svojmu manželovi? Rozhodni sa pre jedného z nich a vytvor bábätku rodinu. 😔 Toto som nepochopila: "nechcem sa vzdat manzela ale ani dobreho milenca..." 😕 😕 😕 😕
Ja normálne niekedy neviem, kde žijem 😅
@wewericka22 necitala som t cele, a preco chce manzel testy otcovstva?
...no ale akosi nám zakladatelka tejto témy zmizla....nereaguje, neodpisuje...hmmmmm prečo asi? Zrejme nečakala takéto reakcie... 😀
niektore zeny sa nezastavia pred nicim ... ci uz v realite alebo bujnej fantazii ... mozno sa jej o tom sniva a chce vediet co si o tom mysli siroka verejnost na konikovi ... ci ju ukamenuju alebo pochvalia .... bozeee chory svet
Beverly hills 902 10 - tam tiež každý s každým vriiiiiiiiiiiiiiiiiskam
Zatlkat a plakat 🙂
"toto nevymyslíš, to je život" 😀 😀 😀 😀 alebo ako by povedal môj drahý.. :" aspoň je to v rodine a čo je doma to sa počíta" 😀 😀 😀 😀 😀
@juliana77 vymyslené bludy od jednej autorky😀 lebo čo nová takáto zápletka-to nová registrácia 😝
Ako nehnevaj sa ale ty a svagor hanbite sa...brat bratovi a zena muzovi ide nieco take zrobit a chudak babo 😠
@leonela666 hovorím 🙂 zmení meno,vymysli novú telenovelu a viac ju ne♥ere.....niekto sa dobre baví
🙂 Dievčatá niekto si to vymyslel a teraz sa dobre zábava nad pohorsenymi reakciami. A tipujem chlapa. Aby nebolo čudné, prečo je tak krátko registrovany, napísal, že zmenil nick, lebo sa hanbi. Keby sa naozaj hanbila, nenapísala by, že chce oboch, chcela by len radu. Tie testy otcovstva sú tam tiez akosi nasilu. Žena by to celé viac rozviedla - pisala by ako reaguje muz, ako svagor. A už sa dlho neozvala, len číta. Na tom celom je niečo typicky chlapské 🙂
CI UZ JE TO FIKCIA, ALEBO PRAVDA... neviem, vo vasom okoli je vsetko dokonale? zivot sablona? nic? ziadne problemy, nevery, zamotane vztahy? kde zijete? okamzite predpokladate, ze si niekto vymysla, teraz nie je podstatne ci vymysla ci nie, ale to vase uvazovanie, ale chapem, vsetko musi byt ako ste poculi ako vas ucili... trocha vykolajenia a uz to musi byt nieco neskutocne, nerealne, smiesne, nepravdepodobne... vydata caka dieta so svagrom... existuju vydate zeny? existuju svagrovia? da sa so svagrom splodit dieta? tak co je na tom take neuveritelne? mozno nestandartna situacia, ale nie neskutocna... nechapem, pritom mate vsetky do jednej isto Tv, z ktorej vas denne ohromuju senzaciami, reklamami, reality show v ktorych vidite krizom-krazom
osudy ludi..a toto vam je na neuverenie..ach jo... tie skoly by mali ucit ako mysliet, skor ako to, co mysliet...
a inac ten kreativny wewericiak tehotny je kde? 😉
@waspera 😀 aj ja cakam, kedy sa ta vtipna pubertiacka ozve, bolo by to tu treba trosku rozprudit, vsak spravny reziser by tak urobil 😉
@wewericka22 hraj svoju hru, kde si sa schovala 😠 Ked mas gule sem taketo veci pisat
@leonela666 áááále čakala 😀 😀 😀 veď preto to sem dávala 😀 😀 😀 skúšalo dievčatko, že čo z toho bude, že či sa aj ono pobaví.... 🙂 🙂
@miskakyska MK stráca na serioznosti.
@waspera vies, ak je to pravda, tak ta zena nema chrbtovu kost a nech si nesie svoje trable, ktore si sama sposobila ... a ak to pravda nie je, tak sa mi nepaci, ze nehra dalej. Vsak nech je sranda, treba sa zabavat 😝
Ja navrhujem, ze by teda svagrova otehotnela tiez, vsetci by sa stretli v porodnici a vo velkom finale by si vymenili manzelov a nastal by krasny pateticky happy end 😀
no aby jsi neskoncila tak , že ostanes sama 😒 Kdo sa s ohnom hra ten sa aj popali ☹
Ja by som sa priznala. Veď už aj tak manžel niečo tuší, načo vyhadzovať peniaze za dna testy. Musíte si to poriešiť všetci traja spolu. A keby si sa rozviedla a vzali by ste sa s otcom dieťaťa? Alebo chceš zostať s manželom? Ja by som to nechala na nich, sú bratia, nech sa dohodnú. Tvoj manžel má na tom tiež určite podiel, lebo keby sa Ti venoval dostatočne, tak sa to nestane. Možno on tiež niekoho má, aj by mu to vyhovovalo, inak by nechcel tie testy. Ja si nemyslím, že je to len tvoja vina. A zasa nazývať splodenie dieťaťa vinou tiež nechcem, ako sa má cítiť to dieťa, veď ono všetko vníma aj v brušku.
Ja by som sa priznala. Veď už aj tak manžel niečo tuší, načo vyhadzovať peniaze za dna testy. Musíte si to poriešiť všetci traja spolu. A keby si sa rozviedla a vzali by ste sa s otcom dieťaťa? Alebo chceš zostať s manželom? Ja by som to nechala na nich, sú bratia, nech sa dohodnú. Tvoj manžel má na tom tiež určite podiel, lebo keby sa Ti venoval dostatočne, tak sa to nestane. Možno on tiež niekoho má, aj by mu to vyhovovalo, inak by nechcel tie testy. Ja si nemyslím, že je to len tvoja vina. A zasa nazývať splodenie dieťaťa vinou tiež nechcem, ako sa má cítiť to dieťa, veď ono všetko vníma aj v brušku.
Toto je vážna téma alebo vtip??? No ktohovie prečo chce tvoj manžel testy otcovstva.... Ale neboj, taká šikulka čo stíha dvoch bratov naraz si iste poradí.
Baby neviem ale asi zbytočne tu dotyčnej dávate rady pretože ona sa už nejaký ten dník neunúva ani ničím prispieť tu takze si myslím že to je výmysel 😎

@zuzanka7834 -ta sestra mne take napadla... 😀 vsak jsme moderni a technologicky svet..a navic se ted uzakonilo v Nemecku pohlavi ..tzv. treti pohlavi...Za chvili budeme kvuli integraci vsech ras a pohlavi VYKROJENI jako slepovane kolecka na Vanoce 😲 😲 😲 😀 😀