icon

Mám pomer so švagrom a som tehotná

wewericka22
20. dec 2013

Musela som si zmenit nick kedze ma tu vela ludi pozna,moj problem je v tom ze mam pomer zo svagrom uz asi rok,no ide o to ze som tehotna a je viac nez iste kto je otec...Moj muz chce testy otcovstva,su bratia tak by mali byt testy v moj prospech vsak?nechcem sa vzdat manzela ale ani dobreho milenca...

Strana
z4
sissmiss
22. dec 2013

@waspera asi predpokladali ze to je vymyslene kvoli stylizacii, kvoli tomu ze sa viac neozvala, kvoli totalnej zaslepenej sebeckosti- chce oboch aj ked sa to ide cele prevalit- dalsi nelogizmus. Nejde o bizarnost situacie, ale o jej podanie a okolnosti

waspera
24. dec 2013

ano, ide o podanie, o nic ine, gratulujem.
@sissmiss

atrami
24. dec 2013

no šikulka, hlavne, že to ostane v rodine. Ani svokru nezmeníš. 😉

kofoluska
26. dec 2013

Som si myslela, ze vrchol prazdnin je ten vcerajsi vylev o inteligentnom rozhodnuti ostat pannou do manzelstva, lebo inak mi to manzelstvo skrachuje. Ale ako vidim, mylila som sa.

babls5
26. dec 2013

Toto nepochopim ty si netvor akoze chudak manžel!!!

m_ij_ka
26. dec 2013

no a čo si čakala? S dvomi to ťahať nemôžeš naraz ani natrvalo. Myslíš, že tvoje tajomstvo na zatiaľ nevíde nikdy von? Raz budeš musieť povedať kto je skutočným otcom tvojho dieťaťa, a ty budeš jediná ktorým budú ostatní tebou opovrhovať, sama si sa predsa dostala do takejto ošemetnej situácie a kedykoľvek pri zdravom rozume si mohla povedať jediné slovíčko nie.

koralinka
26. dec 2013

VY TUTO KRAVINU ESTE RIESITE????????????????????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vevesh
26. dec 2013

ako neda mi nenapisat..ja som toto videla NAOZAJ V REALE....znamej mama ma dve deti s jednym bratom a dve s druhym, najmladsia dcera ma dve deti s jednym chlapom, a s bratrancom pomer.. 😕 😕 😕 😕 😕 😕 🙄 🙄 🙄 🙄 je to v rodine.... 😎

bibsy
2. jan 2014

ponaucenie znie: Z milencom do postele len s kondomom!!! a chudak manzel...muzi to tazko znasaju ked ich zena podvedie s kamosom a nie to s bratom......kazdopadne jedna vec je ista...koledovala si si o to sama...len chudak to babo....manzelovi bude hovorit ujo a jeho bratovi ocko

adka0987
11. jan 2014

Wewericka ,hmm pekne si si meno dala zrejme preto lebo aj vevericky radi skacu z jedneho stromu na druhy strom 🙂 jak ty!!!!!!!!!!!!!!,Tu pysu ze si asi pubertiacka atd ale vtom pripade nemozes mat muza .Chlapi neplacu ten film nepozeram ked chces byt scenaristka tak sa vela uc 😉 ,no ked si dospela zena a taku p...urobit svojmu muzovi a to este s jeho bratom 😖 .svokra radcej vynechaj svokra ta roznesie tak to urcite ..Coza brata ma tvoj muz 😲 ,Chudak zasluzil by si lepsiu nes si ty a tvoj milenec jak ho ty nazivas si zasluzi este horsiu (ked je niaka) .Nerada ublizujem .ponizujem ine zeny ale ty si naozaj chudera 😝 phuj na teba ,len oblizuj ked si uz zacala ...tvojho muza dagde caka kraska s krasnym srdcom uz coskoro sa stretnu ,,,,,

katarinka289
16. jan 2014

sorry ale si dobry sebec.Lutujem tvojho manzela.Dufam,ze ti nezostane ani jeden...

ivus85
17. jan 2014

@wewericka22 dievca ja ta nechcem sudit stava sa cokolvek ale kedze by si uz mala mat rozum mala by si uvazovat nad tym koho lubis.....a nie s kym je dobry sex alebo s kym mas dieta....ono vies nikdy necakaj ze zlo sa oplati dobrom si riadne nefer......a este s jeho bratom spavat a este nechciet prist ani o jedneho.....nemas svedomie? 😔

mamulka211
27. jan 2014

Ak mozem napisat svoj nazor, rada by som...kazdy vztah je krasny chvilku...a kazdy postupne ochladne...dieta nie je hracka.Ani ziaden clovek. Co ti odporucam? Rozved sa a zacni od znova s niekym uplne novym, ak nedokazes vytvorit vztah so svagrom.Lebo v klamstve sa zit neda a radsej zacni s clovekom, s ktorym ta spaja tajomstvo, ako zit s manzelom, pred ktorym musis tajomstvo po zvysok zivota tajit.Aby ti odpustil, to je malo pravdepodobne. Vlastne teraz ide o dieta, tak mu najdi rodinu, kde bude zit stastne.Ale v takomto vztahu asi nebude stastne.

ms28
29. jan 2014

Ty stetka, no comment

to sa mi snad zda...ty mas tu drzost sa tu pytat o radu??

ajka006
30. mar 2014

@ms28 ale no ták , chceš, aby ťa mamičky vyhodili za neslušné správanie?

maja2039
1. apr 2014

@wewericka22 podla mna by si potrebovala tiez sa otestovat 😀

Strana
z4