icon

Mám strach, že som tehotná

didi225
7. sep 2018

Ahojte, potrebovala by som poradiť. S mojim priateľom som vyše 1 mesiaca, došlo už aj k styku. I keď si vždy dávame veľký pozor, aby som neotehotnela a používame ochranu, aj tak sa obávam, či by sa to naozaj nemohlo stať. Nedávno sme to robili počas menštruácie..je pravdepodobnosť, že by sa šanca na otehotnenie zvýšila? Symptómy si však pravidelne kontrolujem a sledujem, občas ma pobolieva v podbrušku, len slabšie bolí chrbát, menštruáciu mám mať až o 13 dní. Robila som si test a bol negatívny, ale i tak mám veľký strach. Na bábätko je momentálne však veľmi nevhodný čas. Mala by som sa strachovať? Alebo mám radšej počkať na príchod cyklu? (mám 17)

whatever1
7. sep 2018

@hettinka ja som nepovedala ze sa to nemoze stat.. Ved vela zien otehotnelo aj pocas antikoncepcie. Len ked sa to statisticky zrata tak je to velmi male percento. A ako si zistila ze mas ovulaciu pocas ms? Mala si tak kazdy mesiac ci nahoda?

bsp39
Autor odpoveď zmazal
veronikastrickova
7. sep 2018

@bsp39 ja milujem sex a mala by som ho aj kazdy den, ale radodajka nie som

dskjhfdlkdjhl
7. sep 2018

@tslobik ziadna matka si nemoze byt ista, ako dopadne jej dieta, ale nebudem pisat, ze by mi to bolo jedno, ked mi nie je. Takze ano, dufam, ze moje deti budu na tom inak a aj sa snazim, aby to tak bolo. A mam dceru v rovnakom veku ako je zakladatelka temy, takze nepisem o tom, co bude za 10 rokov, ale o tom, co je aktualne. A jasne, nestaci mat dlhodoby vztah, lebo aj take mozu koncit zle, ale vzdy lepsie rozmyslat o par tahov dopredu.

caroline_
7. sep 2018

Ahoj, ja som mala prvý sex v 14 po cca dvojmesacnej známosti, teraz sme spolu 7 rokov a sme manželia 🙂 a co sa týka otázky, tak je to skôr nepravdepodobné ale pamätám sa že zo začiatku som sa aj ja strachovala, dokonca z toho stresu z možného otehotnenia som si vyvolala príznaky ako nevoľnosť, meškanie menštruácie atd a to sme sa vždy chránili a dávali si pozor takže neboj sa 🙂 a aj keby naaahoodou tak svet sa nezruti, držím palce s priateľom ;)

caroline_
7. sep 2018

@beky1813 na školách sa veľmi praktické veci do života nevyucuju

jankoalaura
7. sep 2018

Ake pobozne zeny su tu 😀 a doma hriesnice jedna radost... ach jaaaaj tie kazne :D

sasa1983
7. sep 2018

@caroline_ no čo Ti poviem, každá by chcela mať znova 17 a riešiť veci mladosti ..

danula.ch
7. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl ja som tak fungovala a som tu a som celkom slusacka. Je to celé o tom, aký má kto radar v hlave, s kým je to ok a s kým nie. A o ochrane. Ja zase nechápem ženy, ktoré okrem toho svojho nevyskusaju iných a potom sa tie ženy práve kvôli tomu rozvadzaju. Ja som po skúšala, zistila čo chcem a keď to tak bude robiť moja dcéra, budem V pohode. Kým sa bude chrániť, samozrejme

dskjhfdlkdjhl
7. sep 2018

@danula.ch ja Ti Tvoj nazor neberiem, mam iny a nebojim sa ho povedat/napisat. Nemusis so mnou suhlasit, tak ako ja nesuhlasim s Tebou. Su aj horsie veci ako tehotenstvo.

danula.ch
7. sep 2018

@bsp39 ja som mala okrem svojho manžela aj iných chlapov, alE radodajka teda nie som. Nikdy som nemala vzťah na 1 noc a nikdy som nikoho nepodviedla. Či pás cudnosti až do svadby? 😉

danula.ch
7. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl ved koľko ľudí, toľko názorov, tak je to v poriadku 🙂

sasa1983
7. sep 2018

Vraví sa, že kto si to "neodj..e" za slobodna, ten si to vynahradi neskôr

dskjhfdlkdjhl
7. sep 2018

@sasa1983 nie je vsetko pravda, co sa vravi😉

caroline_
7. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl presne tak 👍

marina24
Odpoveď bola odstránená
caroline_
7. sep 2018

@marina24 a ty si co panna Mária?

ebi88
7. sep 2018

Neviem no, pisete niektore ako z inehi sveta, ako, ked ma niekto problem s nahotou intimitou atd. A prisudzuje sexu az magicku hodnotu ok, v poriadku, preco nie, ale su ludia pre ktorych sex nema az taku “vypovednu hodnotu”, alebo ako to nazvat, a to staci proste respektovat, jeto vec subjektivmeho nazoru, skratka nienje to ziaden ukazovatel ucty k sebe samej, to sa fakt nevylucuje. Zena ked sa rozhodne ze “da”, tak ostava nadalej plnohodnotnou bytostou, necaka zrejme nevyhnutne na reakciu dotycneho muza ci okolia, objryzajuc nechty ci stratila jeho uctu, hlavne ked sa sama rozhodla a chcela. Oredstavy oplastikovanych chodiacich vagin su trosku mimo, su aj normalne zeny ktore maju rady sex, resp. Maju k nemu iny postoj, a zsluzia si uctu pre celkom ine hodnoty a kvality, ako preto ci vydrzali rok dva cakat . Napriklad preto ze rano vstanu a idu makat a podobne. Loniec koncov, preco by nwmohol vztah dalej pokracovat a vydrzat.
Neobhajujem tu podvadzanie, striedanie partnerov, “sex na jednu noc”, naopak ja som velmi tradicnych hodnot zastanca, ale niektore nazory sa fakt nedaju citat...
To ako ten vtip ked kohut nahana sliepku, aj by chcela ale vravi si: no, dam este jedno kolecko po dvore, mech si nemysli ze som ku... :D
No co, s postojom katolikov k znasilneniu “radsej smrt ako hriech” sa niet ani velmi co cudovat kaznam...

whatever1
8. sep 2018

Ja nechapem, to ozaj tu je tolko zien co odsudzuje sex?! To ste boli vsetky panny az do svadby?... V 17 zit pohlavne mi nepride pohorsujuce, niektore tu ozaj prehanate. K tomu autorka pise ze sa chrani a vyzera to tak ze nestrieda partnerov. Ja osobne by som necakala rok a potom zistila ze si v posteli nevyhovujeme.. A je to jej vec, svoje komlexy si niekam strcte nikoho nezaujima ju...

tuqanqa
Odpoveď bola odstránená
bsp39
8. sep 2018

@tuqanqa patrim k tym, ktore svoje intimnosti nevesaju na mk. Takze si mysli co chces.

evkao
8. sep 2018

@ebi88
@whatever1 nenapisala by som to lepsie 🙂

asia83
8. sep 2018

@julma Presne. Ešte k tomu má iba 17!!!

asia83
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
8. sep 2018

Pride vam to normalne kvoli teme, ze dievca ma 17, v sexe je opatrna, ale nie je si ista, ci predsa len sa nemohlo nieco stat?

danula.ch
8. sep 2018

@ebi88 😀 s tou sliepkou to bolo dobré

beky1813
8. sep 2018

@moonlight1210 ja sa tu tak smejem 😂😂😂 nie je nic lepsie, ako tabor puritanok

danula.ch
8. sep 2018

@ebi88 😀 s tou sliepkou to bolo dobré
Inak neviem, ale mňa tiež v 17-tkE zaujímali viac chalani, ako škola. A predsa som zmaturovala, aj tu výšku som si urobila, takže aj ucit som sa pri tom všetkom sexe stihala 😀 . Mala som spolužiačky, ktoré von nechodili, cudne až do neviem kedy a tiež zmaturovali. Tým sexom to teda asi nebolo.......

sorciera24
8. sep 2018

@danula.ch ja azs nechapem, ze ak najdem hned co mi vyhovuje, anco mam skusat dalej?....ci? je ajsne, ze je niekde niekto lepsi,a le i horsi a to mam odkopnut chlapa, kt. je fakt super, eln preto, aby som si poskusala?......nechapem....to nie ej ako s akdernickou....aspon teda pre mna nie a myslim,ze vela zien takto zmysla.......prsote mne zas pride cudne skusat len pre "skusanie".....ak to hned klape...... u nas sa zas riadime vetou: "ze radsej vyskusam 100poloh s 1 partnerom, ako 1 polohu so 100 mi partnermi;) ....aj takto sa na to mozes pozerat, ze kto vyskusa vlastne viac;)