Mamičky, ktoré prestali fajčiť počas tehotenstva
Tehuľky a mamičky prosím vás o radu ako prestať fajčiť som v 6 tt, 6rokov fajčím a aj keď viem, že ubližujem svojmu babu, stále mám nutkanie si zafajčiť (cca 5cig./denne). 😢Ďakujem za všetky odpovede
@juhseverzapad zena ktora nezriadene fajci pocas tehotenstva je sebecka osoba...velmi sebecka osoba
Ja som tiez fajcila pred tehotenstvom... Dasa odvyknut len treba mat silnu volu. Mysliet hlavne na toho drobca ktory v nas rastie!
@225lenka25 vies aky zavisli clovek si obhajuje svoje nazory v prospech neho. A snazi sam seba presvedcit ze to co robi, robi dobre. Ja nikoho nesudim ak chcu fajcit, nech fajcia ale ak by sa dietatu nieco stalo nechcela by som zit s tym pocitom
@225lenka25 To bolo obrazne. V každom prípade je to každého osobná vec. Ja sa neriadim tabuľkami,článkami,internetom a občas ani lekárom.
poznám ženu ktorá je v 8 mesiaci sčapana každý deň ... ako prepáč ale ked má chuť nech si dá ??? :D :D :D ako fakt ?! a to dieťa si vezme čo potrebuje ? z nej asi ťažko
@225lenka25 a že kdo ide do extrému
@juhseverzapad ved ja nevravím že to nie je každého osobná vec a neriadim sa tabulkami lekármi ani ničím iným ale zdravým úsudkom... áno je to každého osobná vec ale aj tak si myslím že na prvom mieste by malo byť zdravie dieťaťa
@225lenka25 v tom s tebou súhlasím
@juhseverzapad nie, to je krutá realita ... ty si tvrdila že dieťa si vezme čo potrebuje .... a s týmto tvrdením sa nestotožňujem.... pri tomto príklade si to myslíš stále ? "ked má chuť nech si dá " ??
@225lenka25 Už som tu písala,že pri poslednej do 3 mesiacov som musela každý deň mať radler. Ak by mi ho nekúpili,tak by som išla pešo 5 km si ho kúpiť. To že tá baba je na mol, tak to je extrém. Ak by mala chuť povedzme na víno, tak malý pohár neuškodí.
@juhseverzapad zena co pocas tehotenstva fajci sa neriadi zdravym rozumom.
@jully1234 ja som pred tehu fajcila 10 rokov krabicku denne...xkrat som skusala prestat fajcit ale nemala som pevnu volu...ako som zistila, ze som tehotna ani jedna cigareta...nedokazala som si zapalit...kvoli svojmu dietatku...a je to tak uz 5 rokov...uz by som sa nikdy k cigaretam nevratila...
@juhseverzapad nutne si zena ma chut pichnut heroin...ok nech si len da...nutne si telo ziada preliat sa vodkou...kludne...
@laurika1517 Vieš aj normálne prispieť alebo máš potrebu iba rýpať?
@juhseverzapad ved iba odpovedam v reci tvojho kmena!
@juhseverzapad ale veď to s tym heroinom je rovnaká blbosť ako ze fajči ked máš chuť.
@laurika1517 :D :D :D tak toto ma dostalo :D :D
@dominikav123 presne to som chcela povedať tou babou ktorá je každý deň pod obraz boží.... ved ked má chuť
@juhseverzapad a tym ze si vystudovana zdravotnicka sa nemusis chvalit... debilov aj s titulom mudr poznam dost takze ma to vobec neprekvapuje. je to sice smutne ale nie je to prekvapive...
Poznám ženu,ktorej lekár povedal,keď zistila,že je tehu, tak nech radšej iba obmedzí
@juhseverzapad to ze nejaka zena robi v tehotenstve nejake veci z nevedomosti (napriklad je cili) ok beriem. Ale ze vystudovana zdravotnicka prezentuje taketo nazory mi hovori ze niekde bude chyba. Ved to ze fajcenie dietatu skodi vie uz kazda pologramotna zena v tejto krajine. Vdaka Bohu za internet.
@juhseverzapad uz som napisala ze poznam dost lekarov debilov...takze pokial nejaky matke povedal iba obmedzit tak ma to neprekvapuje...
@marcelatje Práveže ja by som internet úplne zatrhla. Možno by sa niektoré začali riadiť zdravím rozumom a skúsenosťami starších.
@juhseverzapad asi by si nemala chodit na net, lebo zdravym rozumom sa neriadis...tak asi ten internet za to moze v tvojom pripade :D snad len trollis pre zabavu lebo pokial to co pises myslis vazne tak lutujem tvoje deti...taku sebecku hus za matku mat musi byt radost
@laurika1517 Poviem deťom, možno ti napíšu.
@juhseverzapad skusenosti starsich napr. nutia sucasne matky na podkladanie leziacich deti vankusmi za ucelom vytvorenia iluzie ze sedia. Takze nie vzdy je to co tvrdia starsi aj najlepsie. Zdravy rozum beriem, ale ten zda sa kazdemu hovori nieco ine.
@marcelatje keď dieťa chce sedieť,ale sa neudrží,tak prečo ho neobložiť?
@juhseverzapad preco ho neoblozit? zeby preto ze na to nema vyvinute svaly? ked dieta bude chciet vypit pohar vina...preco mu nedat... dufam ze ty v tom zdravotnictve nerobis...ako vidim ozaj to moze vystudovat kazdy pako...
@juhseverzapad si robis prdel ze? 😥

@juhseverzapad z extrému do extrému ? máš divné názory.... už len to keby ma videl môj partner s cigaretou v ústach a s bruchom pred sebou tak nechcem ani pomyslieť čo by spravil.... ale niekomu je prednejšia cigareta ako zdravie svojho dieťaťa