icon

Manželovo sklamanie z pohlavia bábätka.

4. jan 2020

Ahojte s manželom máme už dcérku (3. roky) a teraz čakáme druhé bábätko. Na 90% opäť dievčatko. Manžel je veľmi sklamaný nemôže sa cez to preniesť ani len nerátal žeby to mohlo byť opäť dievča veľmi túžil po synovi. Vôbec ho nič nezaujíma ani to či je zdravé ... nechal má vyše pol roka hovoriť na bruško Linduška/Adamko a teraz z neho vyletelo že sa mu meno Linda vôbec nepáči a nehodlá sa ani baviť na tému meno pre dievčatko on chce Adama ... veľmi ma to ubíja už nevládzem psychicky... zakázal mi komukoľvek prezradiť že čakáme dievčatko ... Čo mám robiť? už som na dne nedokážem sa vôbec tešiť i keď som rada že budeme mať ďalšiu princeznú... viac detí už neplánujeme tehotenstvo zvládam veľmi ťažko a toto mi vôbec nepomáha

martinkaxp
5. jan 2020

@vevesh urcite ano, akurat, ze nie ja som to objavila 🙂

martinkaxp
5. jan 2020

@vevesh a dokonca poznam taky pripad, kedy chlapik zil do urciteho veku, ako normalny muz, pacili sa mu dievcata, ale po urcitom case ostal taky nahnevany na zeny, lebo ked mal nejaku priatelku, cokolvek sa porozpravali, dohodli na niecom v jeden den to platilo a na druhy den uz nie. Zanevrel na zeny, ake su sproste a proste zacal zit s chlapom, lebo s chlapmi sa da normalne dohodnut. Logicky si to opodstatnil a nastavil si hlavu, ze s muzom to bude lepsie. Toto je pripad, kedy sa to zmenilo v dospelosti. Cize hlava robi velmi vela. Vsak predsa riadi cele telo, vsetko. Myslienky, ciny, pocity. Bez prikazu z hlavy ani rukou nepohnes. Ja to pisem, len ako zamyslenie, ze hlavou vieme velmi vela zmenit vo svojom zivote.

evittam
5. jan 2020

@martinkaxp Nie nic neurcujem. Len so sexuálnou orientáciou sa rodis. Nijak ju neovplynis výchovou. T.j.ak je muz homosexuál nemôže za to správanie rodicov. To je všetko. A do mna žiadne media nic nehustia. Myslim ale že ty uz to mas posramotene akurát ci už s tou mŕtvou rybou alebo mužskými hormónami na zaklade toho co píšes. Pekny zvysok dna.

evittam
5. jan 2020

@vevesh Na MK je všetko mozne. A to len na zaklade toho, ze otec chcel syna.😁

evittam
5. jan 2020

@martinkaxp No u toho chlapa sa to určite "nenastavilo" len preto lebo znenavidel ženy. Ale to by bolo treba viac biológie a menej bulváru a kecov od podpobnych chlapov. Odjakživa mal rád chlapov len si to nepriznal. Ci myslis ze len kvoli tomu ze mal šťastie na sprosté zeny sa mu zapáčilo pchať do zadku chlapovi?
Pardon ak som niekoho pohoršila.

xima
5. jan 2020

Ja neviem, ale ked tu citam obcas príspevky ako je tento.. ze sa muz "nevie zmierit s pohlavim dietata".. dakujem bohu ze mam doma normalneho muza..ostava len verit ze ked sa malicka narodi, bude ju lubit tak ako by lubil syna ❤️

martinkaxp
5. jan 2020

@evittam ja som si to nevymyslela... je to urcite na zamyslenie.

janka987654321
5. jan 2020

@martinkaxp 😀 veda urcuje aka je realita, nie tvoj nazor pane boze 😀 😀

evittam
5. jan 2020

@martinkaxp Určite. A určite nemas kamaráta ani jedného gaya ci lesbicku.😉 Toho o ktorom píšes nerátam.

evittam
5. jan 2020

@janka987654321 Este tu chyba aký je to hriech a je to komplet.😁😉
@martinkaxp Btw.co tie prasce v sutanach? Tie mali tiez zle skúsenosti so ženami ci ich otcovia nechceli dievca?

janka987654321
5. jan 2020

A k autorke prispevku... ved mu povedz ze on si to dievca spravil, ved predsa o pohlavi rozhoduje muz. Moj bol tiez najprv trochu sklamany ked sa narodila druha dcera, ale je to jeho milacik, uvidis ze aj tvoj zmeni nazor 🙂

extempore
5. jan 2020

@jeennyv nie je to pravda, resp. nie je to úplne pravda. Biologiu si doštuduj ty 😂😂😂

romanka93
5. jan 2020

@marion09 😀

janka987654321
5. jan 2020

@extempore fakt? čiže žena môže za to že dieťa nemá y chromozóm? 🙂

vevesh
5. jan 2020

@martinkaxp a preco potom ludia chodia na plastiky pohlavnych organov ci podstupuju odchlpovacie metody alebo najlepsie nepreorientuju tu pohlavnu orientaciu na povodny "original"- vsak staci chciet a mozgu povedat, ze taky testosteron a estrogen vylucovat tam pomenej a tu viac.....keby to takto fungovalo.....👍👍👍

martinkaxp
5. jan 2020

@vevesh nuz, lebo je jednoduchsie ist na operaciu, ako zmenit zmyslanie. A to nejde len tak jednoducho. ..

martinkaxp
5. jan 2020

@evittam skus mi to trosku priblizit, lebo neviem na co myslis

evittam
5. jan 2020

@martinkaxp Co ti mam priblížit?

evittam
5. jan 2020

@martinkaxp Cize podla teba staci zmenit zmýšľanie a uz nebude clovek gay alebo lesba?
Tak tebe uz niečo približovať je úplne zbytočne.

mariska1989
5. jan 2020

Ani neviem ako by som reagovala ja😬 Aj my sme mali prvú dcéru Išli sme teda do druhého dieťaťa s tým že teda by to mohlo byť ten syn. A vo 25 týždni nám bolo oznámené že to je ďalší dievčatko vôbec nás to nepoložilo. Keď už druhá dcéra mala cca3 roky tak som pustila tému či by sme neskúsili že by sa mohol teda podariť ten syn😊 Podarilo sa nám otehotnieť o to sme prišli 😞 po nejakom čase sa nám to podarilo znova a bolo nám oznámené že to bude dievčatko😂 Áno boli sme sklamaní manžel neveril😂😁 už ale veri

martinkaxp
5. jan 2020

@evittam ono to je velmi hlboke. Ak je problem este z detstva, tak si najprv rodicia musia uvedomit a prosit o odpustenie svoje dieta, ze to pobabrali, ze sa napr. spravali k dievcatku, ako ku chlapcovi alebo, ze zazilo odmietnutie zo strany rodicov. Uz len odpustenie je obrovska sila, ktora lame lady. Ja viem, ze ludia neradi beru na seba zodpovednost a neradi si priznavaju chyby, ale ak nieco v zivote pokazim a som si toho vedoma, aj pre mna a aj pre toho druheho je urcite lepsie, ak si navzajom odpustia. Uvediem priklad zo svojho zivota. Ked sa mi narodil syn, mala som 21. Bola som tak vycerpana z toho vsetkeho, lebo syn mi plakal cele dni, ze mi napadla taka myslienka, ze ho proste dajme do detskeho domova. Povedala som to manzelovi, on velmi dobre vedel, v akom som stave a strasne ma podrzal v tom vsetkom, aby som sa dala cim skor dohromady. Ja som sa velmi rychlo spamatala, vzchopila a starala sa normalne o svoje dieta a nadavala si, aka som bola sprosta, ze mi vobec nieco taketo napadlo. Teraz, ked je syn vacsi a rozumie veciam, som mu povedala tieto veci a poprosila ho o odpustenie, ze mi vobec taketo nieco napadlo. Zienky, ja ozaj nic nepisem v zlom, mam vlastne skusenosti s vecami, ktore som v zivote pokaslala a ako odpustenie a vyjasnenie si veci vsetko opravilo.

evittam
5. jan 2020

@martinkaxp Prepac ale ani som to nedočítala. Nemam prečo. Neriešime tvoje problémy. Len som reagovala na tvoj nazor o homosexualite. Ak je dieta homosexuál nema sa rodic za co hanbit a ani riešiť nejaké odpustenia. Nakoľko za to nemôže. Viac nemam co dodat.

martinkaxp
5. jan 2020

@evittam ak to, co i len jednemu cloveku pomoze, posunie vpred, uz v akejkolvek oblasti, tak sa mi to oplatilo tu napisat. Moju vlastnu skusenost, moje zlyhanie. Porozpravam o comkolvek z vlastneho zivota, ak to niekomu pomoze. Ludia ziju fakt so vselicim v zivote a vela veci sa da riesit, len mozno o tom nevedia.

extempore
5. jan 2020

@janka987654321 ono ide o to, že pH, ktoré má žena vo vnútri ovplyvňuje, ktoré spermie prežijú. Je to jedna z metód ako ovplyvniť pohlavie bábätka

martinkaxp
5. jan 2020

@extempore wau, to som netusila 🤔 ja som tiez tak vedela, ze muz ovplyvnuje pohlavie dietata, lebo jedine on ma obidva chromozomy, ale ak je to pravda, tak to je mega odhalenie pre mna 😀

haanovajana
5. jan 2020

Časom ho to prejde a určite sa bude tešiť aj na druhu dcéru.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Autor odpoveď zmazal
modrykoniicek
6. jan 2020

@martinkaxp Ku mne sa odmala chceli správať ako k dievčatku.Šatičky, bábiky a iné dievčenské hry.Ja som sa hrala s autíčkami, miešačkami a milovala som tepláky.

Predstav si, že môj obľubený kamarát bol chlapec.

S máloktorou ženou sa viem dobre porozprávať.Jednoducho to tak príroda zariadila, že ma nebaví ženský kolektív.Dokonca mám menší problém s materínskym pudom a vždy som chcela byť radšej chlap.

A vieš čo? Som úplne normálna žena ktorá má muža.Žiadna mužatka a žiadne okolie ani rodičia ti orientáciu nezmenia.Ani pohlavie.

S takým pocitom, že dačo asi nevyšlo sa človek už narodí.A mne osobne je z toho strašne smiešno ako sa necháte ovplyvňovať médiami 😂 spomínate tu nejaké lgbt pošahané skupiny :D.
Ja som spoznala homosexuála ktorý vyzeral aj sa správal ako hetero.Toto čo vy vidíte v telke sú pošahanci.Tak ako aj heteráci majú svoje skupinky debilov.
Len šíriť nenávisť a polopravdy...toto v dnešnej dobe je top.

Výchova do osobnosti človeka môže len prispieť.Ale tvoju osobnosť to nezmení.Každý máme vlastnú hlavu.A každý jedinec si zoberie len to čo uzná za vhodné.A tiež to viem posúdiť lebo som si takým niečim prešla.

abbey1
6. jan 2020

10 ročná povinná školská dochádzka a ľudia stále nevedia, prečo chlapec, prečo dievča, prečo homosexuálna orientácia. Nejako nám to školstvo zlyháva. :( A zdravý rozum tiež. 🙂