Máte skúsenosť zo zásahom prúdu počas tehotenstva?

anjelik026
27. feb 2010

Ahoj ma niektora z vas skusenost zo zasiahnutim elektrickim prudom pocas tehotenstva?? -priznaky a nasledky po zasiahnuti el.prudom verim ze sa nas tu stretne mnoho co ma taketo skusenosti.

henikav1
27. feb 2010

anjelik, ak si uplne na zaciatku tehotenstva a ten zasah nebol silny, nemalo by sa nic stat. Ty vies aka bola sila zasahu. Ale ak si v pokrocilejsom stadiu tehotenstva, chod okamzite k lekarovi.

luciauk
27. feb 2010

ja som bola asi v 5. mesiaci, ale už si nie som istá, ked nám práčka vyhodila poistky a tak mi udrelo do ruky, že som si ju dve hodiny necítila a potom ešte deň bolela. dieťaťko sa narodilo zdravé. radšej chod k lekárovi.

anjelik026
autor
27. feb 2010

No niesom som tak vysoko tehotna som len na zaciatku 11 tt zasah nebol silny neomdlela som a ani som neupadla do bezvedomia necitim sa ani zle nekrvacam v pondelok mam prvu poradnu tak verim ze je vsetko v poriadku lebo sa na male velmi tesim 🙂

henikav1
27. feb 2010

anjelik, ked si len na zaciatku, nemalo by to babatku ublizit a ked ani zasah nebol silny a nemala si ho priamo do brucha, nemusis s tym teda bezat k lekarovi, ale upozornila by som na to lekara pri prehliadke, nech zvysia pozornost

zuzanockamt
27. feb 2010

tato ista tema je uz aj vo volnej diskusii ... nechapem naco treba zakladat dve temy 😕 😒

gudulo
27. feb 2010

anjelik, aj mne sa to stalo, bola som asi vo 4 mesiaci, stalo sa mi to, ked som zatrvarala remosku ☹
isla som pre istotu na usg, vsetko bolo OK

nikollette
27. feb 2010

Mne sa to tiež stalo...
kábel od notebooku.. tá nabíjačka nemala na sebe ten umelohmotný kryt, ja som sa ho tam snažila dať, a padlo mi to na nohu, a koplo ma to.. bola som asi v 4tom mesiaci... riadne som sa zlakla, ale všetko bolo, aj je OK 😉
Nemala som žiadna príznaky, ani následky...

anjelik026
autor
13. mar 2010

fajn ze ste pisali ale po poradni doktor povedal ze sa nemohlo nic stat a tento stvrtok som bola na skreningu a lekar mi povedal ze je vsetko tak ako ma byt takze som si tazko ale uvolnujuco vydychla 🙂 este raz dakujem vam
🙂

skorvankova
29. okt 2013

Ahoj kočky. Som v 7tt a kopla ma elektrina, dosť ma ,,zmrvilo,, ☹ Nemáte niektorá skúsenosť? Dakujem

nika_17
9. feb 2017

@skorvankova ahoj,viem,že je to riadne stará téma,ale mne sa stalo to iste pred chvíľou,len sa chcem spýtať či bolo všetko ok alebo sa mám báť?

lula3005
18. júl 2017

Ahojte 🙂 doma prerábame a preto nam aj blbne elktrika. Dnes som šla vybrať prádlo z práčky a asi tri krát som sa chytila bubna a zdalo sa mi ako keby mi trochu trpli prsty az potom som zistila, ze to nejako prebija do práčky. Nic mi nie je, len ten chvilkovy pocit toho trpnutia, myslite, ze sa malemu mohlo nieco stat? Som v 17tt.

gigig
27. nov 2017

Ahojte. Mna koplo teraz. Ci som tehu neviem. Zajtra sa chystam kupit test. Velmi sa teraz bojim.

nika_17
27. nov 2017

Mna riadne vtedy kopla elektrina,ale narodilo sa nám zdravé dievcatko,netreba sa báť..

gigig
27. nov 2017

@nika_17 dakujem si zlata. V podstate som ok len sa chvejem ale to su asi nervy a taky pocit na zvracanie

nika_17
27. nov 2017

@gigig mala som podobne pocity po tom,ale neboj,všetko bude v poriadku

gigig
28. nov 2017

DAkujem. Dnes mi je lepsie. Ale ti poviem ked som hladna je mi tak trochu spatne akoby uz uz budem zvracat. Ked sa najem akoby to opri jedeni ustalo, a teraz po jedle znova taky blby pocit na zaludku.

akynka
28. nov 2017

@gigig ..mno ale tento priznak nemusis vobec pripisovat elektrine ;)

gigig
28. nov 2017

🙂 tak dufam ze to bude pozitivne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre