icon

Meria ultrazvuk presne?

marika1112
26. nov 2014

Ahojte Maminy, neda mi to tak musím sa informovať... Chcem sa len opýtať tie ktoré ste boli tehotné a mali ste mladšie tehotenstvo o par dni dopadlo to vsetko oki??? Ja viem ze to moze byt spôsobené neskoršou ovu ale tie Maminy ktoré presne vedeli kedy bola ovu a aj tak im tam par dni lietalo?najdu sa aj take?? Myslim tým ci vsetky plody su tabulkove alebo je mozne ze niektoré rastie rýchlejšie niektoré pomalšie? Práve dnes som si pozerala moje merania podla ultrazvuku a mam to voláke moc divne.... Posledna pm bola 19.3.2014 -25.6.2014 bolo babo velke podla ultrazvuku 55 mm-12tt+1d..... 22.7. Bolo babo velke 106mm... A to bol 16tt+4d.... Stale mi to volako skáče .... Skúste poradiť....dakujem 😒

Strana
z2
raszuz
27. nov 2014

@marika1112 u mna sa lekar sekol iba o 50 g, v utorok na konci 36 tt mi povedal, ze maly bude ma cca 2600g a ze ak vydrzim do terminu, tak bude mat mozno o kilo viac, maly sa narodil este v ten isty tyzden v sobotu a mal 2550g

marika1112
autor
27. nov 2014

Chápem ze v 3 trimestri uz bábätka rastu individuálne ale myslite ze aj v 1 trimestri to je tak? Ze rastu ako chcú???;))))

katarinamarkova
27. nov 2014

@marika1112 mozu rast uplne tabulkovo - ale - sono je - este raz - orientacne! meranie.
10dr. ti spravi sono na 10tich pristrojoch a kazdy ti povie ine rozmery.
pokial odchylka nie je extremna tak to nemas preco riesit, uzivaj si, ukludni sa, oddychuj. keby to bolo zle, dr. ta posle na testy, do nemocnice atd atd.

Strana
z2