Metóda na výpočet pohlavia bábätka
Ahojte baby, prosím vás nepoznáte niektorá metódu na určenie pohlavia bábätká okrem jonasovej a čínskej?... Ale tak ze by ste mi to aj vysvetlili ja si to vypočítam sama... Vopred ďakujem ❤️
@viikkki ani jedna metóda vám to nezaručí, mali sme Jonasom vypočítanu a napriek tomu pohlavie nesedelo, a ani v čínskom. Mali sme mať podľa výpočtov dvoch chlapcov🤷♀️
Ja som vedela už v 12 tt, geneticky test z krvi. Žiadne výpočty niesu spoľahlivé, to je hlúposť ved ako môžeš z výpočtov zistiť ktorá spermia bola najrýchlejšia? Ak to vyjde z výpočtov, je to len náhoda. 50 percent chlapec, 50 percent dievča.
@zemiakovysalat ako ktoré testy. Môže sa stať že sa v krvi nájde chromozóm XY - co znamená chlapca. Lenze ak máš staršie dieťa chlapca, resp si pred nejakým časom potratila plod mužského pohlavia, môže sa stať že ten chromozóm v krvi ešte máš.
Ja som ale tehotna nikdy nebola...čiže keďže sa mi v krvi našiel chromozóm XY, jeden z nás dvoch penis mat musí...A ja to nie som. Čiže 100% chlapec...A morfo ultrazvuk v 24tt to len potvrdil.
Labak tvrdí že len vo vyššie uvedenom prípade môže nastať omyl, pripadne ze asi 2x sa im.stalo ze zlyhal ľudský faktor a poplietli dve vzorky.
Baby ja este asi ani niesom tehotná len sa snažíme 😅... Ale viem ze existujú také metódy tuším sa u človeka mení krv každých 7 rokov ale neviem presne ako to je 🤷♀️staršia krv vraj prevláda je to niečo podobné ako cinska metóda.... Viem ze sa robia testy v labaku ale chcela som vedieť ten "iný spôsob"
@viikkki som si istá, že “zaručených” metód nájdeš na internete viac. A keďže logicky je šanca pol na pol nájdeš aj veľa ľudí, ktorí Ti potvrdia, že u nich to zabralo.
Odporúčam prejsť si pár skupín, a uvidíš, že veľmi často otehotnieť a donosiť dieťa je zázrak, oveľa častejšie než si myslíš. Takze pohlavie... pokial na to nie je nejaký závažný geneticky dôvod je vlastne nepodstatne.
@viikkki tu je taka tabuľka na tu krv co každých 7r.sa meni.. Ak ti vyjde červené políčko tak dievčatko, ak oranžové tak chlapec a ak sivé, tak sa to priklana k pohlaviu, ktoré malo práve zmenenu krvi, čiže alebo tvoje alebo partnerove.. Vyšlo mi to pri synovi ale nevyšlo pri prvorodenej.. Teraz podľa toho by malo byť dievčatko, Dr.na utz v 12tt povedal, že to vidí na dievčatko, tak uvidíme... Ale radšej si počkám na morfo utz v 21tt.. Inak stopercent je až porod😉
Aha, tak ak ešte nie si tehotná a len sa pokúšate, tak mne úplne vyšlo to, že styk trebalo mať 2 dní pred ovuláciou a mala som dva krát dievčatá.
Dievčatá sú vraj pomalšie, ale dlhšie prežijú.
Ak chcete chlapca, tak sa odporúča mať v deň ovulácie styk. Tieto spermie sú vraj rýchlejšie.
Ale tak, zaručiť sa to nedá. Treba skúsiť 🤷😂
@ivca88 Mne vyšlo podobné niečo. DO 15 dňa od začiatku menštruácie dievča (ovuláciu som mala hneď po skončení menštruácie) a 15 dní pred začiatkom menštruácie chlapec (zmenil sa mi ovulačný cyklus, keďže každých 7 rokov sa menia biochemické procesy v tele a ja som mala vtedy po 35. narodeninách). Niečo teda na tom bude. No nepýtala sa už tehotná autorka? Ak teda vie, kedy ovulovala, môže sa domnievať.

@viikkki Ja som počula o dákej metóde so sódabikarbónou ale nepoznám to tak skús vygoogliť