icon

Môžem piť tonic na začiatku tehotenstva?

tehulka1111
23. jan 2014

môžem počas tehotenstva piť tonik - som v 4-5 tt ak ano tak v akom množstve, aby neuškodilo.

Strana
z2
iinuska
23. jan 2014

Toto co su za otazky???? boze

satanka1
23. jan 2014

@tehulka1111 co si cakala ze ti dame navod na vrazdu???????? Dakujem za taku matku

miskakyska
23. jan 2014

@tehulka1111 si robíš srandu,že?....ináč to nevidím 😠
smiem vedieť kolko máš rokov,ak to nieje tajné? 😅
odhadujem tak dosť pod 20 😕 🙄

fopka
23. jan 2014

hm, tak ja som sa pocas tehotenstva nejako obzvlast neobmedzovala, ale tak tonicu som sa neodvazila napit ani raz... ved na kazdom mas upozornenie, ze kvoli chininu sa nesmie pit tak neviem, preco taka otazka 😖

katarinka48
29. jan 2014

@kalifa28 v tomto pripade uz ani psychater :(

habibi78
30. jan 2014

Mladá DAMA uz bola na kyret, pre zmenu otvorila ďalšiu tému o rozhreseni...

ivinka77
30. jan 2014

@habibi78 sa mala v tom toniku asi aj vykupat, aby jej to pomohlo ! 🙂 🙂 🙂

kalifa28
30. jan 2014

@ivinka77 tej už nič nepomože 😝

misaelka
17. feb 2014

@kalifa28 veru nie, vysurovana je jak dlazka v hypermarkete... dufam ze tato tema je cisty trolling

m_ij_ka
17. feb 2014

nie, chinín môže vyvolať potrat. Niekedy treba aj pogoogliť a tam si to nájdeš aj sama, ako sa tu strápňovať

chovancova27
17. feb 2014

@tehulka1111 ťažšie ako vzdať sa tonicu bude vyrovnať sa s potratom... asi tak... neblbni, ja tonic nepijem ani ked niesom tehotná, začni sa trocha zaoberať radšej zdravým životným štýlom keď čakáš dietko ako nalievať a pchať do seba somariny a jedy... asi tak 😒 😒

chovancova27
17. feb 2014

@tehulka1111 Aha vidím že môj príspevok je tu zbytočný🙂 hned sa mi to zdalo ako sranda🙂

sheila72
17. feb 2014

Tonic sa nemá piť v tehu, ja som o tom tiež nevedela a dala som si asi 2dcl, chválabohu sa nič nestalo. To neznamená, že si ho môžeš v kľude dať.

@miskakyska nerozumiem tomu, prečo by mala mať dotyčná pod 20, poznám kopec žien, ktoré v 50 veľa rozumu nepochytili, ale nechcem odbočovať od temy :D

miskakyska
17. feb 2014

@sheila72 😅
dotyčná už bola na potrat,takže už je to zbytočné riešiť
s tym vekom máš pravdu,jej som taký vek hádala skrz toho čo a ako tu popísala 😉

sheila72
17. feb 2014

Vážne? Tak to som si nevšimla...na čo potom táto téma? Asi sa niekto doma nudí :D

miskakyska
17. feb 2014

@sheila72 ona založila viac tém vtedy 😖
...a táto téma https://www.modrykonik.sk/forum/o-tom-sa-tazko-rozprava/spoved-po-miniinterupcii-2/
nasledovala po tejto...už je zamknutá

laylag
4. nov 2014

dnes som bola na poradni u gynekologa. mám niekoľko dní pred termínom a odporučil mi minimálne 2x denne sex, pohyb a tonic. bola som prekvapená, tonic bol pre mňa tabu. dr. mi to vysvetlila tak, že chinin spôsobuje kontrakcie, preto sa veľmi neodporúča na začiatku tehu. hovorila, že som si ho kľudne mohla dať aj pred 2 mesiami.

kikuska241
3. dec 2015

ahojte devcata mohla by som sa opitat ja mam termin 16-18.12.2015 a mam bolesty pichane vo vajecnikov chcela by som sa opitat ci mohla by som vypit tonic ci stym nic nepokazim ci skvor porodim

kristina0078
26. jún 2016

Nasla som toto tu nahodou..a ak nahodou toto niekto precita...prosim nepite tpnic ani nejedzte somariny vsetko su to veci ktore mozu uskodit aj vam..aj chces babo dat prec (nezaujima ma dovod) chod na kliniku so ziadostou o upt a hotovo..lekari to spravia...co ak vypojes vino alebo a pride ti zle alevo zacnes krvacat a prilis ? Nevies v akom stave moze byt vnutro maternice a zbytocne narobis komplikacie hlavne sebe...

linduska86
11. jan 2021

@tehulka1111 ty si pica v prvom rade a riadna am nechcem decko idem na potrat a nesposobujem mu problemy... Chinin je toxicka latka smodi vyvolava potrat aj v roku 2014 bol google a internet. Kriste pane.

Strana
z2