icon

Môžem sa kúpať v bazéne počas tehotenstva?

natalia120401
27. máj 2022

Ahojte baby chcela by som sa opýtať som v 7 tt. Môžem sa kúpať v bazéne kde sa nachádza chlor a kúpu sa v ňom iba rodinný príslušníci ktorý netrpia žiadnymi kožnými ochoreniami ani ničím podobne ?

ailiba
•
27. máj 2022

@natalia120401 ja som sa pocas tehu kupala aj normalne vo verejnom bazene v lete... A ziadne problemy som nemala. Pokial nemas kvasinky, tak je to uplne v pohode aj vo vyssom stadiu tehu.

es2021
•
27. máj 2022

@natalia120401 keby sme mali bazen, tak v domacom by som sa tehotna kupala.. ak chces istotu, kup tie špecialne tampony

spadnutaslivka
•
27. máj 2022

Sú ženy, čo sa v pohode takto kúpu a nič. A sú také, ktoré sú v tehu viac náchylné na zápaly a pod., tak sa radšej kúpaniu počas tehu vyhýbajú.

7kikuska7
•
27. máj 2022

Jedna sa tuto otázku pýtala v poradni gynekológa a odpovedal jej, že v domácom bazéne je to v pohode.

lenuska9999
•
27. máj 2022

@natalia120401 ja som sa bola v 9. Mesiaci kúpať v Maďarsku na kúpalisku a pohoda

pininka1
•
27. máj 2022

Aj z naseho bazena som chytila infekciu a pritom dodrziavame maximalne hygienu, niekto je proste citlivejsi tam dole.

saxana000
•
27. máj 2022

Tyzden pred porodom som sa rochnila na kupalisku kazdy den teta co trhala listky si robila srandu ze tam asi aj porodim bolo skoro 40 stupnov cely tyzden v byte na skapanie.. Nic mi nebolo nic som nechytila..ak si nachylna na mykozu kup si tie kupacie tampony

natalia120401
autor
•
28. máj 2022

Ďakujem Vám za odpovede ☺️

taktotedanie
•
3. jún 2022

Ja by som nesla, v bazene sa este nakupete za zivot.. precitajte si o tom viac.. v takom tyzdni vam ani lekar nemoze dat nic na pripadnu infekciu..