icon

Môžu si tehotné farbiť vlasy?

krasinka
2. apr 2018
sonicka96
2. apr 2018

Som kaderníčka a osobné si myslím že tie farby vadia bábätku. Počkajte na čas po treťom mesiaci tehotenstva možno potom je vhodné sa farbit 🙂 tiež už čakám kým ''vyprdnem'' toho drobca a tie 5cm odrasty budem môcť nafarbit 🙂

zeytin
2. apr 2018

Prvé tri mesiace som sa nefarbila, potom bezamoniakovými farbami a mám tri zdravé detičky.

krasinka
autor
2. apr 2018

ďakujem za rady 🙂

bubushik
2. apr 2018

Normálne som farbila cele tehu sj pri prvej aj teraz. Aj cele moje okolie... Škodiť môžu tie výpary, teda kadernickam skor. Ale to farbenie raz za niekoľko týždňov...netreba vsetko prilis prežívať ;)

katka2602
2. apr 2018

Som v 33tt a dnes som si zafarbila vlasy 🙂 Nemohla som už viac čakať, lebo som sa zľakla samej seba 😅

sonicka96
2. apr 2018

@katka2602 ja sa už tiež radšej málokedy pozriem na seba :D je to hrôza

veronnica080
3. apr 2018

Podľa mňa môžu. Ja v tom nejaký ten súvis nevidím :(

luna116
3. apr 2018

ja som farbila vlasy a lakovala nechty až po prvom trimestri, vlasy som farbila bezamoniakovou farbou, sedela som pri otvorenom okne, aby som nedýchala tie výpary a nechala pôsobiť o 5 min. kratšie cca, to len tak pre dobrý pocit 🙂

viera77
3. apr 2018

Nejde len o vypary, ale o ten doslova chemicky koktail, ktory cez pokozku prenika do tela, presne ako vsetka bezna kozmetika. Dobrou volbou su prirodne farby, aj tie sice z casti obsahuju chemiu, ale nie az v takom mnozstve a vela chem.latok je nahradenych prave prirodnymi alternativami.

sonicka96
3. apr 2018

@veronnica080 vo farbach je amoniak ktory škodí tehotnym ženám 🙂 preto sa odporuča čo najneskôr sa farbiť a tak ako spomínala @luna116 pri otvorenom okne aby žena nedychala tie škodlivé látky 🙂

nicoli02
3. apr 2018

každý hovorí inak, vraj je najlepšie to nechať tak a nafarbiť sa až potom ale poznám aj také čo sa farbili celé tehotenstvo a nič sa nestalo.. no neviem :/

lucinocka
3. apr 2018

ja som farbila po 12 tt, kvoli hormonom, lebo mi niekedy nechyti vobec farba, napr vo faze pred mS....a teraz zafarbim v aprili, lebo po porode urcite nebude cas prve tri mesiace

krasinka
autor
3. apr 2018

ďakujem za rady baby 😊😊

lucka_g9
Odpoveď bola odstránená